7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻خدا برای ما نشونه گذاشته. چرا توجه نداریم؟
صیحه آسمانی در شب ٢٣ رمضان که فرداش هم جمعه باشه رخ میده.
❗️خواهشاً خواهشاً این ویدیو رو ببینید. بهسادگی از کنارش عبور نکنید و با فرستادن این ویدیو برای دیگران قدم کوچکی برای ظهور امام زمانمون بردارید.❗️
#امام_زمان
#شب_قدر
#استاد_پناهیان
🔺یک ادعای زننده از قطب خودخوانده:
1⃣ من جانشین همه انبیاء الهی هستم!
2⃣ هرکس میخواهد از آدم تا خاتم انبیاء را ببیند، به چهره من نگاه کند!
💥 «محمداسماعیل صلاحی» معروف به محبوبعلیشاه، همان قطب خود خوانده دراویش گنابادی است که تازگی با مولوی عبدالحمید دیدار کرده است.
⭕️ پیوند دراویش گنابادی با مولوی عبدالحمید!
👈 رویدادی که گذشت زمان، نباید موجب فراموشی آن گردد.
🔹اتحاد فرقههای ضاله و جریانهای انحرافی در مواجهه با تشیّعِ شریعتمدار و اثنی عشری، یکی از نکات قابل تامل در طول تاریخ است. چندی قبل نیز دیدار «محمداسماعیل صلاحی» معروف به محبوبعلیشاه، قطب خود خوانده دراویش گنابادی با مولوی «عبدالحمید اسماعیلزهی» پرده دیگری از رفتار جریان مکی را به نمایش گذاشت. توجه داشته باشیم که این جریانهای انحرافی علیرغم همه تضادها و عنادهایی که قبلاً با یکدیگر داشتهاند، در یک نقطه متحد هستند و آن هم اشتراک در مخالفت با علمای شیعه و فرهنگ اصیل تشیع است.
🔹در حالی که سالها در دارالعلوم اهلسنت مکی، اندیشه صوفیه مذمت و گاه تکفیر هم شده، همآوایی عناصر این دو جریان افراطی به ظاهر مخالف، نشان میدهد که هدف مشترکی پیش روی آنان قرار دارد و این هدف چنان مهم است که میتوانند با یکدیگر به تقسیم نقش بپردازند و بویژه در برابر نظام قد علم کنند.
🔹و پیام آخر اینکه مومنین مراقب این پیوندهای انحرافی باشند و بایستی عبرت گیرند و متحد شوند که شاعر گوید:
الهی دشمنان دادند دست دوستی با هم
چرا ما دوستان پیوسته در پیکار هم باشیم
امام علی علیه السلام فرمودند:
الرَّجاءُ لِرَحْمَهِ اللّه ِ أَنْجَحُ؛
امید به رحمت خدا فیروزی دهنده تر (از هر چیز غیر از او) است.
غرر الحکم، ص 83 ح 1322.
امام صادق علیه السلام :
ـ فيما وَعَظَ لُقمانُ ابنَهُ ـ : يا بُنَيَّ ، إنَّ الدُّنيا بَحرٌ عَميقٌ ، قَد هَلَكَ فيها عالَمٌ كَثيرٌ ، فَاجعَل سَفينَتَكَ فيهَا الإِيمانَ ، وَاجعَل شِراعَهَا التَّوَكُّلَ ، وَاجعَل زادَكَ فيها تَقوَى اللّهِ ، فَإِن نَجَوتَ فَبِرَحمَةِ اللّهِ ، وإن هَلَكتَ فَبِذُنوبِكَ؛
ـ در پندهاى لقمان عليه السلام به پسرش ـ : اى پسرم! دنيا، درياى عميقى است كه بسيارى در آن هلاك گرديده اند . پس كشتى ات را در دنيا، ايمان به خدا قرار بده و بادبان آن را توكّل بر خدا، و توشه راهت را تقواى خداوند عز و جل قرار بده؛ اگر نجات يافتى، از رحمت خداست و اگر هلاك شدى، به سبب گناهانت خواهد بود.
بحار الأنوار : ج ۱۳ ، ص ۴۱۱ ، ح ۲
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸قرآنِ 1400 سال پیش، چطور به درد امروز میخورد؟🔸
📌یک نفر از من سؤال کرد: «این کتاب قرآن که هزار و چهار صد سال پیش آمده، آیا برای امروز هم میتواند مفید باشد؟!
گفتم: «این کرۀ زمین، هزار و چهار صد سال پیش بود یا نبود؟»
گفت: «بود».
گفتم: «هزار و چهار صد سال پیش مردم از این زمین بیشتر میفهمیدند یا حالا؟»
گفت: «حالا».
گفتم: «آن خدایی که میتواند یک زمینی را خلق کند که هرچه علم مردم بیشتر شود، از آن بیشتر استفاده کنند، نمیتواند یک کتابی خلق کند که هرچه علم بشر بیشتر شود، از آن بیشتر استفاده کنند؟»
ببین! تو قبول داری که خدا زمینی ساخته است که هزارو چهارصد سال پیش، مردم با علم و درک خودشان از آن استفاده میکردند. حالا هزار برابر آن موقع، از آن استفاده میکنند؛ چون از این زمین، برق تولید میکنند، این صنعتهای متفاوت را ایجاد کرده اند و ... . الان متوجه شده اید که در زمین چه عجایبی هست که آن موقع نمیدانستید. درست است؟ پس آن کسی که توانست این زمین را اینطوری خلق کند که هرچه علم تو بیشتر شود، از آن بیشتر بفهمی، نمیتواند یک کتابی خلق کند که هرچه تو عقلت بیشتر شود و عِلمت بیشتر شود، از آن بیشتر استفاده کنی؟