#شعر_کودکانه
🌸 امام زمان (عج)
مادرم می گوید
یک نفر در راه است
از صدای پایش
دل من آگاه است
وقتی او می آید
قاصدک می خندد
راه های غم را
بر همه می بندد
ابرها می بارد
چشمه ها می جوشد
هر درختی در باغ
رخت نو می پوشد
مادرم می گوید
روی ماهش زیباست
گر چه از او دوریم
او همیشه با ماست
〰〰〰〰〰〰〰
✔️صبر را تکیه گاه خود قرار بده🔸
به نقل از علامه مجلسی، مردی خدمت امام جواد(ع) آمد و گفت من را موعظه کنید، دستورالعملی به من بدهید، امام از او سؤال کرد اگر بگویم عمل میکنی یا فقط من بگویم و تو بشنوی، امام میخواست بگوید فایده ندارد[صرفا] دور هم بنشینید و موعظه هم بشنوید و ثواب ببرید. حالا اینگونه است، غالباً برای ثواب در مجالس شرکت میکنند. در مجالس عزای امام حسین(ع) برای ثواب میروند. ثواب یعنی چه؟ ثواب یعنی تحولی در روح انسان ایجاد شود، وقتی موعظه را شنید با خودش تطبیق بدهد. تا تحول روحی پیدا نکنیم، تا فضایل را کسب نکنیم و فضایلی که داریم را بیشتر نکنیم ثواب کسب نکردهایم.
[خلاصه] مرد قول داد به امام که موعظه را در زندگی خود پیاده کند.
امام فرمود: صبر را تکیهگاه خود قرار بده. از فضائل نفسانی که باید مسلمان داشته باشد صبر است. صبر انواع مختلفی دارد؛ صبر در مصیبت، صبر بر طاعت و صبر بر معصیت. در مصیبت نباید جزع و بیتابی کرد. باید گفت مقدر الهی بوده، تحمل میکنم؛ البته گریه اشکالی ندارد. گریه از عاطفه است. جزع و اعتراض به خدا اشکال دارد. گریه کردن و اندوه داشتن منافاتی با صبر ندارد. پیامبر(ص) هم وقتی پسرش از دنیا رفت گریه کرد. نباید حرفی زد که خدا به خشم بیاید. گاه عبادت هم صبر میخواهد، عبادت هم دشواریها دارد. روزه واقعی دشواری دارد، صبر و تحمل باید باشد. انفاقات مالی دشواری دارد باید صبر کرد. [حتی] والدین کافر هم [به گردن فرزندان] حق دارند باید صبر داشت و محبت کرد.
منبع: بریده ای از مصاحبه خبرگزاری بین المللی قرآن کریم با حضرت آیت الله ضیاءآبادی
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
شناختی که بر اثر سیر و سلوک و مجاهدت با نفس از دریافتهای باطنی، بهدست میآید را عرفان گویند. در این راه کوشش فراوانی به خرج داده شده و اندیشههای گوناگونی پدید آمده که بر اثر آنها مکتبهای متنوع و مختلفی بهوجود آمده است. تصوف و عرفان، از یک سرچشمه نشات گرفتهاند و هر دو، حاصل یک واقعیتاند. عنوان تصوف بیشتر به جنبه عملی و سلوک این مکتب و عنوان عرفان به جنبه نظری و اندیشه و دریافت آن ناظر است.
عرفان، شعبهای از فلسفه است که حکمت نظری و عملی را به هم آمیخته و راه شناخت و سلوک را از یافتههای باطنی به دست آورده است.
عارفان شریعت را عین طریقت میدانند و در حرکت خود، به سوی الله رهسپارند و از مخازی جدایی طریقت از شریعت بیزارند، آنان طریقت را در متن شریعت یافته، بلکه عین آن دانستهاند و برای رسیدن به کمال انسانی، همان راه شریعت را با تمامی دستورها و احکام آن برگزیدهاند و آن را یگانه راه وصول به حق و حقیقت شمردهاند.
ای خوزستانی ها !
یادتون می یاد یه عده از مردم خوزستان میگفتند هوا نداریم روحانی هواتو داریم!!!
و روحانی بغض کرد و گفت هم من اشک ریختم و هم اقای جهانگیری!!!
تونست با بغض و مکرو حیله عده ای از شما ها را فریب بده!حالا پایان دوره ریاست جمهوری او در حال تمام شدن است اون بغض اون روز او جز فریب شما و خیلی های دیگه چه سودی داشت ایا هوای شما مشکلش برطرف شد؟ایا دیگه ریزگرد ندارید؟!
امروز هممعاونش (جهانگیری)باز بغص کرد و گریه این بغض و گریه های #جریان_تحریف برای فریبمان هست!
#انتخابات۱۴۰۰
#سرطان_اصلاحات
#سلطان_دروغ_تزویر_تخریب....