💢گیریم که جنگ جملی هست
غمی نیست
♦️یک فتنه ی بین المللی هست
غمی نیست
💢ما تجربه کردیم که
در لحظه ی #فتنه
🌹تا رهبر ما #سید_علی هست
غمی نیست...
#نهم_دیماه
#بصیرت
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به مناسبت 9 دی
🌷توصیه اکید شهید حاج قاسم سلیمانی(رحمه الله علیه) به مردم
#به_نیت_حاج_قاسم
#مرد_میدان
تاریخ دقیق شهادت
✳️پرسش : تاریخ دقیق شهادت حضرت زهرا (ع) کدام است؟ جریان فاطمیه اول و دوم به چه نحوی است ؟
✍️پاسخ: درباره تاریخ شهادت حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) روایات مختلفی وجود دارد و از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) بیان شده است.
🔶اما میان علمای شیعه، دو احتمال معتبر است: هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) یا نود و پنج روز بعد از رحلت ایشان؛ بنابراین با توجه به رحلت پیامبر اسلام(صلیاللهعلیهوآله) در بیست و هشتم صفر، بنا به روایت هفتاد و پنج روز، در مورخه سیزدهم تا پانزدهم جمادی الأوّل، شهادت حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) اتفاق افتاده است و این ایام را فاطمیّه اوّل میخوانند؛ اما بنا به روایت نود و پنج روز، شهادت حضرت(سلاماللهعلیها) در سوم تا پنجم جمادی الثانی اتفاق افتاده و این ایام را فاطمیّه دوم میخوانند.
🔹بنابراین؛ ایام فاطمیه جمعا 6 روز است، 3 روز در ماه جمادی الاول و 3 روز در ماه جمادی الثانی؛ فاطمیه اول از 13 تا 15 جمادی الاول و فاطمیه دوم از سوم تا پنجم جمادی الثانی می باشد.
🔹شاید علت اینکه سه روز در هر ماه بعنوان ایام شهادت آن حضرت(سلاماللهعلیها) معرفی شده به این دلیل باشد که این احتمال وجود دارد ماههای قمری از رحلت پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) تا شهادت حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) 29 روزه بوده باشند، حال آنکه در صورت کامل بودن ماههای قبل، روز شهادت 13جمادی الاول و یا سوم جمادی الثانی خواهد بود؛ چرا که طبق تقویم، حداکثر سه ماه قمری 29 روزه و حداکثر 4 ماه قمری 30 روزه می توانند پشت سر هم قرار گیرند.
🔹اما در عرف، به دهه دوم جمادی الاول، از دهم تا بیستم جمادی الاول که بنابر قول 75 روز، شهادت آن بانوی بزرگوار در آن واقع شده دهه فاطمیه اول و به دهه اول جمادی الثانی از اول تا دهم جمادی الثانی، که طبق قول 95 روز، شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها در آن واقع شده است، دهه فاطمیّه دوم گفته میشود.
مرکز ملّی پاسخگوییبه سئوالات دینی
#اعتقادی
#پنج_شنبه
نماز پیش از پیامبر اسلام؟
✳️پرسش: آیا پیش از پیامبر اسلام(ص)نیز نماز وجود داشت؟ یعنی پیش از پیامبر(ص) نیز مردم نماز میخواندند؟
✍️پاسخ: در تمام ادیان آسمانی عبادت و نماز وجود داشته است اگرچه شکل و احکام آن با هم تفاوت هایی داشته است .مثلا سجده یا رکوع در قبل از اسلام هم بوده است ولی به این شکل و رکعات و اذکار نبوده است. این نوع نمازی که الان داریم مخصوص اسلام است وگر نه هم یهودیت نماز دارد و هم مسیحیت. حتی در دین حضرت ابراهیم هم نماز بوده است. البته با احکام متفاوت. مردم بت پرست هم برای بت های خود عبادت و سجده انجام می داده اند . هنوز هم در برخی از بت پرستان نماز و آیین های عبادی وجود دارد.
🌐مرکز ملّی پاسخگوییبه سئوالات دینی
#اعتقادی
#پنج_شنبه