هر موقع میخواست از فضای مجازی استفاده کنه، حتماً وضو میگرفت و معتقد بود که این فضا آلوده است و شیطان ما را وسوسه میکند…!
#شهید مسلم خیزاب🕊🌹
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
https://eitaa.com/ti7farhang/2980
🔴آیت الله حائری شیرازی
🔸استراتژی جنگ با صهیونیستها در قرآن : «وارد حصارشان بشوید!»🔸
قرآن در مورد یهودیانِ [دشمن پیامبر] میگوید:
لَا یُقَاتِلُونَکُمْ جَمِیعًا إِلَّا فِی قُرًى مُّحَصَّنَةٍ أَوْ مِن وَرَاءِ جُدُرٍ بَأْسُهُم بَیْنَهُمْ شَدِیدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِیعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّىٰ ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَّا یَعْقِلُونَ
یعنی اینها «رودررو» نخواهند شد. باید «پشت سلاحهای سنگین» بنشینند و بجنگند. اینها باید «پشت سنگرها» باشند و فعالیت کنند. نمیتوانند رودررو بیایند؛ نمیتوانند از سنگر خودشان خارج شوند؛ باید پشت سنگر خود پنهان شوند تا فعال باشند؛ در «قُرًی مُحَصَّنَه». این را قرآن عیب و نقص یک جنگجو میداند. جنگجویی که تا «قُرًی مُحَصَّنَه» نباشد، پشت دیوار نباشد و قلعۀ سنگی نباشد نمیتواند بجنگد، دچار نقص است. قرآن این را علامت آسیبپذیری و عامل_شکست میداند.
میگوید تو قلعۀ او را بشکن؛ تسلیم خواهد شد. وارد_حصارش_بشو ! دستش را بالا میکند. زرهاش را از او بگیر، سلاح سنگینش را بگیر، تسلیم تو خواهد شد. او محال است «قتال» کند، مگر اینکه پشت دیوار باشد. تو دیوار او را خراب کن. این دیگر تسلیم توست.
#طوفان_الاقصى
#فلسطین
#حاج_قاسم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
https://eitaa.com/ti7farhang/2980
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ثانیه آخر عمر چندتا صهیونیست 😬🤐😲
پرچم مسلح شده به مواد منفجره روی سیم خار دار کار گذاشته شده تا با تحریک صهیونیستها اون رو بر دارن، سرباز اسرائیلی دقت زیادی به کار برد که پایه پرچم تله نشده باشه و به محض برداشتنش منفجر نشه ، اما غافل ازاینکه خود میله پرچم پر بود از مواد منفجره
https://eitaa.com/ti7farhang/2980
بسمه تعالی
موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل منتشر کرد
Israel at War: The Meaning of the Surprise and the Goals for the Future
Kobi Michael 07/10/2023
اسرائیل در جنگ: معنای غافلگیری و اهداف آینده(اختصاصی گروه مطالعات راهبردی)
کوبی مایکل 07/10/2023
حمله حماس نه تنها غافلگیرکننده بود بلکه نتیجه شکست های عظیم اطلاعاتی و عملیاتی با هزینه های بالاتر از آن چیزی است که به نظر می رسد بوده و برای سالیان متمادی در اذهان باقی خواهد ماند حمله حماس بهای شکست الگوی خویشتن داری، مهار و اعتیاد به آرامش است که از سال 2009 با اسرائیل همراه بوده است. تحقیقات وانتقاد از خود زمانی باید انجام گیرد که کنترل بر جوامع در غزه انجام شده باشد. هدف استراتژیک به روز شده جنگ علیه حماس باید روشن شود.
اسرائیل برای اولین بار از سال 1973 اعلام وضعیت جنگی کرده است و این از نظر قانونی، شناختی و عملیاتی اهمیت زیادی دارد و همچنین هدف و اهداف راهبردی عملیات نظامی را مشخص خواهد کرد. هدف راهبردی باید به دنبال تغییر اساسی در وضعیت حماس و نفوذ آن در صحنه فلسطین باشد. منبع قدرت حماس در توانمندی های نظامی آن نهفته است و بنابراین باید برای حمله شدید به توانایی های نظامی حماس و رهبری آن اقدام کرد. این اقدام سه هدف اساسی را دنبال خواهد کرد:
الف. تضعیف نفوذ حماس بر سیستم تروریستی در کرانه باختری. حماس یکی از تاثیرگذارترین و مهم ترین عناصر تغذیه کننده سیستم تروریستی در کرانه باختری است و مسئول تشدید اوضاع در آنجا است.
ب تضعیف نفوذ ایران در صحنه فلسطین، زیرا معادله موجود این است که حماس قوی = نفوذ بیشتر ایران در صحنه فلسطین.
ج تقویت تصویر قدرت اسرائیل و بازدارندگی حزبالله، ایران و سایر بازیگران، که ممکن است حمله حماس را تأییدی بر این امر بدانند که زمان آن فرا رسیده است که از چندین جبهه به اسرائیل حمله کنیم تا آن را سرنگون کنیم.
باتری مشروعیت بین المللی در این زمان به طور کامل شارژ شده است، اما طبیعتاً به سرعت تخلیه خواهد شد و بنابراین ضربه اسرائیل باید سریع، عمیق و قابل توجه باشد تا قبل از اینکه اسرائیل مجبور به مواجهه با فشارهای زیادی از درون اسرائیل و جامعه بین المللی شود، باید دستاوردهای مهمی را تضمین کند.
تعداد زیاد اسرائیلیهای ربوده شده در نوار غزه بر پیچیدگی چالش میافزاید، اما تلاش اصلی در این زمان باید به حمله نظامی داده شود که هدف آن از بین بردن تواناییهای نظامی حماس است. بدون تحقق این هدف، اسرائیل نه تنها در آزادی ربوده شدگان دچار مشکل می شود، بلکه نه تنها علیه حماس و صحنه فلسطین، بلکه در عرصه های دیگر نیز در باتلاق خطرناکی گرفتار می شود.واقعیت های موجود ، رهبری اسرائیل را وادار میکند که پارادایم مهار و حل و فصل را کنار بگذارد و تغییر پارادایمای که لازم است باید بهطور کامل، در اسرع وقت و با شمشیر آهنین و دستی مطمئن محقق شود.
https://eitaa.com/ti7farhang/2985
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رزمندگان فلسطینی اسرای صهیونیست را مجبور به خواندن «سلام فرمانده» کردند😂😜
اون وسطیه خیلی خوب میخونه😅😆
#شوخی
https://eitaa.com/ti7farhang/2985
مادربزرگه بود اسیرش کردند، از بنیانگذاران کیبوتسها بوده و پدرسوخته اییه واسه خودش
این رو آدوا ادار نوه اش نوشته.
https://eitaa.com/ti7farhang/2985
کیبوتص ( عبری: קִבּוּץ / קיבוץ / קיבוצים ) ( به معنای تعاون ) ( kibbutz ) نوعی «دهکده اشتراکی» است که ریشه درصهیونیسم و سوسیالیسم دارد. هم اکنون در اسرائیل در حدود ۲۵۰ کیبوتص و بیش از ۴۵۰ موشاو وجود دارد.
در کیبوتص، هر کسی به اندازه توان خود کار می کند و به اندازه نیازش از درآمد عمومی استفاده می کند. همه چیز کیبوتص، مال همه اهالی آن جامعه است و در عین حال، مال هیچ یک از آنان نیست.
در کیبوتص «مالکیت خصوصی» وجود ندارد و مالکیت تنها «اشتراکی» است.
در سال های بعد از انقلاب ۱۹۰۵ روسیه، هزاران نفر ازیهودیان روسیه که از آزار و اذیت مردم و دولت روسیه تزاری جانشان به لبشان رسیده بود به قیومیت بریتانیا بر فلسطین مهاجرت کردند و با تأسیس مزارع اشتراکی یهودیان، یک نظم اجتماعی منحصر به فرد را بنا کردند.
بدین نحو یهودیان قانون مشهور کارل مارکس را که «هرکس به اندازهٔ توانش کار می کند و به اندازهٔ نیازش برمی دارد» در اسرائیل عملی کردند.
اولین کیبوتص ها در اسرائیل برای اولین بار در ۳۸ سال پیش از تأسیس رسمی دولت اسرائیل یعنی در سال ۱۹۱۰میلادی و در کنار دریاچه طبریه آغاز شد.
شرکت در کیبوتص ها داوطلبانه است. کیبوتص ها مسئولیت تمام امور زندگی و تأمین نیازهای کلیه اعضای خود را در تمام طول زندگی آنها به عهده دارند. در کیبوتص، همه چیز از زمین گرفته تا ابزار کار و مسکن، اشتراکی است.
برخی معتقد هستند که هدف اصلی بانیان کیبوتص ها در اسرائیل، تشکیل جامعه ای بوده که اصل برابری اجتماعی در آن حاکم باشد و پرورش و تربیت کودکان در آن، مسئولیتی باشد همگانی و بر دوش همه آحاد جامعه.
جلال آل احمد نویسنده مشهور ایرانی از علاقه مندان به ایده کیبوتص بود. وی مقالاتی را دربارهٔ «سوسیالیزم دهقانی اسرائیل» برای ایرانیان نوشت و همچنین در سفری به اسرائیل در سال ۱۳۴۱ با این پدیده از نزدیک آشنا شد.
https://eitaa.com/ti7farhang/2985