عادتواره؛ جنگ شناختی ترکیبی و فضای مجازی ول
✍ سید علیرضا آلداود
⭕️عادت واره ادراک شخص از جهان اجتماعی اطراف خود و واکنش شخص به آن را سازماندهی میکند، رفتارش را میسازد، ارزیابیاش از جهان پیرامونی را برایش شکل میدهد و در نتیجه رفتار وی را میسازد.
⭕️عادت واره میان انسانهایی که پیشینه و زمینهٔ مشابهای (از لحاظ طبقهٔ اجتماعی، دین، ملّیت، قومیت، تحصیلات و حرفه) دارند مشترک است چرا که عادتواره از طریق تقلید بدست میآید و بازتاب دهندهٔ تجربیات شخصی افراد و واقعیتی که زیستهاند و در فرایند اجتماعی شدنشان تأثیر به سزایی داشته و فرصتهای عینی آنها، میباشد؛ بنابراین، عادتواره نشان میدهد که چه گونه فرهنگ گروهی و سرگذشت شخص، ذهن و جسم را شکل میدهد.
⭕️عادت واره در واقع با بهره گیری از نفوذ و قراردادهای اجتماعی منتج به درک مردم از موضوعات مختلف در سطح جامعه حقیقی و در ۱۰ سال گذشته در عالم سایبر میشود.
⭕️بوردیو جامعه شناس فرانسوی معتقد بود که الگوهایی نظیر الگوهای ادراک و طبقهبندی، فهم تام، احساس و کنش به افراد اجازه میدهد تا بدون تفکر حسابگرانه و غریزی و به صورت شهودی، راه حلهای نو برای موقعیتهای بدیع بیابند. این رفتارها و اطوار شخصی و ذوقها و شهودهای اخلاقی و عادات، بر فرصتهای دگرگون کنندهٔ زندگی شخص تأثیر میگذارد، در نتیجه عادتواره ساختار خود را مرهون جایگاه پیشین شخص در ساختار (قراردادهای) اجتماعی است و در عین حال مسیر زندگی آیندهٔ شخص متأثر از عادتواره است. پیر بوردیو بر این نظر است که بازتولید ساختار اجتماعی از عادوتوارههای افراد منتج میشود. (بوردیو، ۱۹۸۷)
⭕️حال با توجه به فهم مفهوم عادتواره میتوان نتیجه گرفت حاکمیتی در عصر جنگ های سایبری-شناختی میتواند موفق عمل کند که با توجه به ارزشهای فرهنگی-اجتماعی و هویتی اصیل خود عادت واره ها را در ساختار ذهنی جامعه به صورت اقناعی و تعاملی با دو هدف ارتقای مقبولیت و مشروعیتش تبیین کند. در این جامعه مردم به صورت صحیح و دور از اخبار جعلی، محتوای یاس آور و تحقیر کننده، دور از حملات شناختی دشمن و رقیبش و... با ساختارهای آن حاکمیت تعامل کرده و ذهنشان توسط دشمن مهندسی نشده، اختلال شناختی محاسباتی و ادراکی نیز پیدا نمیکنند.
⭕️اما با شرایط فعلی جامعهی ما(وجود فضای مجازی ول ، فقر سواد رسانهای در میان مدیران، مسئولان و مردم، عمل نکردن به تذکرات و رهنمودهای رهبر حکیم انقلاب اسلامی در حوزه فضای مجازی و حکمرانی بر، در و با فضای سایبر، فقدان سند حاکمیت سایبری و پهن کردن فرش قرمز با این فضای مجازی ول و بی در و پیکر در برابر دشمن و...) عادت واره ها و ساختارهای ذهنی جامعه مورد حمله شبانه روزی، حرفهای و هوشمند دشمن قرار گرفته است و مهندسی ذهن آنان توسط پیام رسان ها، شبکه های اجتماعی و رسانههای غربی انجام میشود و مهمتر از همه موارد کلان دادههای مردم است که به عنوان مهمات جنگ شناختی برای عادت شناسی و عادت سازی مورد سو استفاده قرار میگیرد.
⭕️با توضیحات فوق الذکر میتوان عادتواره را به عنوان یکی از محور های اصلی جنگ شناختی بر ضد ایران اسلامی دانست، چرا که طبق تعاریف جنگ شناختی-ترکیبی قلب ها و ذهن ها با بستر فضای سایبر-رسانه مورد هجمه و تسخیر قرار میگیرند.
⭕️این جنگ با بهره گیری از عادت واره دنبال ۳ ماموریت اصلی در داخل کشور است:
1⃣ تولید و توزیع اخبار جعلی با هدف دوقطبی سازی شناختی ---» تبدیل یقین به شک و حب به بغض در سطح جامعه
2⃣پاشیدن بذر بیاعتمادی در جامعه با بهرهگیری از فضای مجازی ول و خدمات و سرویسهای سایبرپایه
3⃣ایجاد گسترده نا امنی روانی در سطح جامعه و به تبع ایجاد شکاف و گسل اجتماعی، نسلی و هویتی
⭕️در این جنگ شناختی-ترکیبی که بر روی عادت واره ها سوار میشود دشمن در میان مدت و بلندمدت برای شکستن مقاومت ذهنی-روانی و کاهش تاب آوری در سطح جامعه برنامه ریزی ویژهای کرده است و در مرحلهی بعد با ایدئولوژیزدایی و حساسیتزدایی نسبت به ارزشهای والای انقلاب اسلامی و منویات امامین انقلاب تلاش میکند جامعه را به سمت ارزشهای خودش هدایت کند.
⭕️برای مثال در حوزه سبک زندگی در شبکه غیراجتماعی اینستاگرام که سلاح اصلی سایبر تروریسم آمریکا در این حوزه است میتوان به سلبریتیهای اجارهای و حوزههای مرتبط با بلاگرها مانند (فشن بلاگر، فود بلاگر، بیوتی بلاگر، مادران بلاگری و...) اشاره کرد که به صورت نرم و نامرئی به دنبال ساخت عادتوارهها هستند که تاثیراتش به صورت عینی در کف جامعه قابل مشاهده است.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/ti7farhang/6300
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ درد و دل امام زمان (علیهالسلام) با میرزا ابوالفضل قمی...
🎙"حجتالاسلام استاد عالی"
https://eitaa.com/ti7farhang/6300
🌹🍃 خــتــم صـلــوات
یکی از صلوات های موثر در گرفتن حاجات صلوات به حضرت فاطمة الزهرا سلام الله علیها است.
💜👈🏻 ۵۳۰ مرتبه بگو :
«اللهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها و بَعْلِها وَ بَنیها وَ السِّرِّ الْمُسْتَودَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلْمُکَ»
📚منبع : صحیفه مهدیه صفحه ۴۱۳
اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
https://eitaa.com/ti7farhang/6300
🔴سازمان تعزیرات: گزینه «عجله دارم» تخلف است
سخنگوی سازمان تعزیرات:
🔹گزینه «عجله دارم» در تاکسیهای اینترنتی مصداق بارز اضافه دریافت و گرانفروشی است.
🔹تذکر جدی میدهم که تاکسیهای اینترنتی این گزینه را حذف کنند و مردم را در خدماتی که دریافت می کنند دچار مشکل نکنند. اگر تخلف گرانفروشی احراز شود رئیس شعبه حق دارد حکم به پلمپ واحد مربوطه بدهد
https://eitaa.com/ti7farhang/6300
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹آوازخوانی گروهی زنان در ایران مال!!
ایرانمال جایی که از بیس و پایه یعنی از شروع ساختاش تا همین الان جز حرام و گناه و تخلف و تجمل گرایی و... چیزی نداشته!!
https://eitaa.com/ti7farhang/6300
🔴 نگذاریم کشف حجاب هم مانند فضای مجازی یله و رها خیس بخورد!
✅ رهبر انقلاب: حجاب برای جلوگیری از خطر جاذبه جنسی است/ حجاب بایستی به معنای واقعی کلمه رعایت بشود
🔹به رغم انتقادات گسترده جبهه انقلاب، متأسفانه برخی از مسئولین اجازه دادند که #فضای_مجازی یله و رها، در مملکت امام زمان (عج) در واقع خیس بخورد.
این اتفاق موجب شد که بسیاری از خانواده ها و جوانان و نوجوانان ما نابود شوند و ما را درگیر استحاله فرهنگی کرد و ...
🔹حال که یک بار چوب این تساهل را خوردیم، مسئولین، دیگر نگذراند که گناه #کشف_حجاب و بی بند و باری، در جامعه مسلمین خیس بخورد و عادی سازی شود.
از حکمت های حرمت اشاعه فحشا در اسلام این است که جلوی عادی سازی و خیس خوردن گناه در جامعه گرفته شود تا دامن بقیه را نگیرد.
https://eitaa.com/ti7farhang/6300
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای عذرخواهیِ دبیرکل سازمان ملل از رئیسی
🔹رئیسجمهور: در جلسۀ نشست مجمع عمومی سازمان ملل، دبیرکل به من گفت ۲ عذرخواهی به شما بدهکارم.
🔹یک اینکه من یک پرتغالی هستم، پرتغالیها جزیرۀ هرمز و بخشی از کشور شما را اشغال کردند. دوم اینکه تلاش کردم که سایۀ تحریمها را از سر ملت ایران کوتاه کنم بهویژه در دوران کرونا که واکسن به ایران وارد شود اما نتوانستم.
🔹گفتم آقای دبیرکل، در مورد کرونا ایران تلاش کرد و ۶ نوع واکسن با کمک کوبا تولید کرد؛ ما از واردکنندۀ واکسن به صادرکننده تبدیل شدیم.
https://eitaa.com/ti7farhang/6300
عدهای که بدبختانه تصمیمگیر هم هستند مدام فریاد میزنند راهکار این است که گران کنیم! ارزش پول ملی را مدام کم کنیم...
امثال این آقا اگر در مجلس بعدی باشند یعنی آش همین است و کاسه همین .
#مکتب_گران_کن
https://eitaa.com/ti7farhang/6320