فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺رابرت دنیرو بازیگر مشهور ۸۰ ساله، عکسی از خودش با دختر ۱۰ ماهه اش منتشر کرده!
🔹روشنفکرای ما هم معتقدن #فرزندآوری کار بیخودیه و میشه با سگ و گربه جای فرزند رو پر کرد...
#بحران_جمعیت
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماجراهای_جو 🕺
⭕️بایدن باز هم گاف داد: رئیسجمهور آمریکا در سخنان خود در کاخ سفید «السیسی»، رئیسجمهور مصر را با رئیسجمهور مکزیک اشتباه گرفت.
⭕️او اندکی قبلتر در پاسخ به سوال خبرنگاری که درباره ضعف حافظهاش پرسیده بود گفت: «حافظهٔ من خوب است.»
#افول_آمریکا
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️لحظهی به درک واصل شدن یک سرباز صهیونیست توسط تکتیرانداز جبههی مقاومت...
#جبهه_مقاومت
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
✖️یا شبکه نمایش خانگی را مدیریت کنید یا درش را گِل بگیرید، راه سومی ندارید...
🔻شبکه نمایش خانگی تبدیل به وسیله ای برای نابودکردن برخی ارزش های اسلامی و فرهنگ کشورمان شده است.
هر چقدر هم که انتقاد شده، متاسفانه این وضعیت نه تنها اصلاح نشده است، بلکه به مرور زمان به یک حیات خلوت برای عادیسازی و قبحزدایی از برخی هنجارشکنیها و برخی بازیگران هنجارشکن و فتنهگر تبدیل شده است. ظاهرا مثل #روبیکا پشتشان به جای محکمی گرم است.
🔻دو حالت دارد؛ یا مسئولین باید وضعیت این شبکه را اصلاح کنند و یا درِ این شبکه فاسد و مبتذل را گِل بگیرند.
#نظارت
#مطالبه_گری
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بـ.ـــــــردگــــــی هوشمـــــند‼️
✍ تکنولوژی در حال بلعیدن انسان و هضم او در درون خود است...
#هوش_مصنوعی
#هوشیار_باشیم
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗣رونمایی از سرود «فرمانده مهدی» در جمکران
این سرود با مشارکت ۳۰۰ نفر از اعضای گروه سرود سلام فرمانده در مسجد جمکران اجرا شد.
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
🛑من و تو رفت اما تحلیل های من و تو همچنان باقیست!
1) آیا همه کسانی که برای آزمون ثبت نام کرده اند بیکار و مستضعف بوده اند؟
2) آیا برگزاری آزمون در مراحل مختلف اعم از طراحی سئوال، هماهنگی های روز آزمون، اعلام نتایج، گزینش و .... هزینه ای ندارد؟
3) بز این مبلغ ممکن است چیزی به جیب آموزش و پرورش یا دولت رفته باشد و یا ممکن است اصلا سودی نکرده باشند.
4) آنچه مسلم است سود 400میلیاردی یک دروغ آشکار است که به مدد روشهای کثیف رسانه های معاند در ذهن مخاطب تبدیل به یک دحقیقت غیرقابل انکار می شود.
لطفا به اشتراک بزارید
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨برخورد خیلی نزدیک با داعش|نگاهی به سینمایی «قلب رقه»
🔹فیلم سینمایی «قلب رقه»، یکی از فیلمهای متفاوت چهل و دومین جشنواره فیلم فجر است، فیلمی عاشقانه با محوریت داعش که زیر بمباران رژیم صهیونیستی در سوریه فیلمبرداری شده است.
🔹داستان درباره یک ایرانی به اسم رضا است که چند ماموریت مهم در سوریه برعهده دارد. او همان جا با زنی سوری به نام ریما ازدواج میکند اما هر دو گمان می کنند دیگری کشته شده است. رضا در پوشش خبرنگار، اعتماد نیروهای داعش را به دست آورده است و از این طریق نقشه های خود را عملی می کند. از آن سو اطلاع زوج داستان از وضعیت یکدیگر ماجرایی جدید پیش می آورد و یک مثلث عشقی با حضور یک داعشی شکل می گیرد.
🔹دوربین فیلم درست در دل جغرافیای فعالیت داعشی ها قرار دارد و گوشه ای از اتفاقات تلخی که در شهر رقه سوریه، پایتخت خلافت خود خوانده داعش رخ داد را بازتاب داده و تصویری هولناک از زمان حضور آن ها به تصویر کشیده است.
🔹«قلب رقه» صرفا به ساختن تصویری واقعی از داعش و سردمدارن آن بسنده نکرده است. فیلم قدرت و توان نیروهای ایرانی را نیز نشان می دهد که فراز اصلی آن در قامت خبرنگار نفوذی تجلی یافته. موارد دیگر هم هست؛ مثل رخنه تا دل آشپرخانه داعش. این روایت دراماتیک که برگرفته از اتفاقات واقعی است، حس خوشایندی به مخاطب دست می دهد که نیروهای ایرانی ، رزمندگان فاطمیون و ... چگونه با رشادت و تیزهوشی توانستند، داعش را در خانه زمین گیر کنند.
#جشنواره_فیلم_فجر
#دهه_فجر
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
🇺🇸وقتی از ابرقدرتیات چیزی برایت نمانده است...
🔹ارتش تروریست امریکا به اَبَر کمپانی ترانشیپ دنیا (MAERSK) اعلام کرده امکان تامین و تضمین امنیت کشتی های تجاری در دریای سرخ را دیگر ندارد
#افول_آمریکا
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصاحبه وزیر امور خارجه با تارنمای رسانهای المانیتور آمریکا!
#وزارت_امور_خارجه
💠 گروه رسانه ای تیمورا
🆔 @timoora