#اطلاعیه
سایت ثبت نام برای آزمون مشکی دان ۶ و ۷ آقایان دوره ۷۵ باز گردیده است .
تاریخ آزمون مورخ ۱۴۰۳/۱۰/۰۷
مهلت ثبت نام تا پایان مورخ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
برگزارکننده : تهران فدراسیون تکواندو ج ا ا
توجه :
جهت ارسال تز متقاضیان باید تا پایان مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۲۵ به آدرس ایمیل Mpe.tkdir@gmail.com
کار گروه بررسی تز ارسال گردد.
جهت هماهنگ تزها با جناب آقای دکتر گلمکانی مسئول کار گروه بررسی تز تماس گرفته شود
شماره تماس 09151251043
با تشکر
#روابط_عمومی_هیات_تکواندو_استان_زنجان
@tkdznj
💠یک #مربی خوب می تواند بازی را تغییر دهد اما یک مربی عالی می تواند زندگی شخص را متحول کند.
🔅روز مربی بر همه تلاشگران و فعالان رشته المپیکی #تکواندو گرامی باد.
#روابط_عمومی_هیات_تکواندو_استان_زنجان
@tkdznj
📌#اطلاعیه_آزمون
🔹مربیان ارجمند
ضمن عرض سلام و تقدیم تبریک و تحیات خدمت شما اساتید گران جایگاه به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی مربی، و آرزوی توفیق روز افزون برای شما بزرگواران، به اطلاع می رساند که، هیات تکواندو استان زنجان و ذیل آن کمیته آزمون در نظر دارد نسبت به میزبانی از هنرجویان استان طی یک دوره آزمون ارتقاع کمربند قرمز تا دان ۳، در مورخه #شانزدهم_آذرماه (۱۴۰۳/۰۹/۱۶) اقدامات لازم را انجام دارد.
✅ لذا مزید امتنان می باشد که مربیان گرانقدر نسبت به ارائه آماری کلی از هنرجویان واجد شرایط خود جهت حضور در آزمون مذکور به مسئولین امر، طی چند روز آتی، کمال همکاری را مبذول دارند.
❗️این مهم قابل بیان می باشد که، برگزاری آزمون فوق منوط به حد نصاب رسیدن آمار مدنظر هیات استان از واجدین شرایط و داوطلبین شرکت در آن می باشد.
با تشکر و سپاس
#کمیته_آزمون هیات تکواندو استان زنجان
#روابط_عمومی_هیات_تکواندو_استان_زنجان
@tkdznj
#ژیمنازیاد _2024_بحرین
در جریان رقابتهای تکواندو ژیمنازیاد۲۰۲۴ بحرین، تیم اعزامی کشورامان موفق به کسب 14 مدال رنگارنگ در دو بخش پومسه و کیوروگی شدند.
🥇7مدال طلا
🥈4مدال نقره
🥉3مدال برنز
#روابط_عمومی_هیات_تکواندو_استان_زنجان
📣📣📣📣📣📣📣📣
📍📍قابل توجه علاقمندان به هانمادانگ برادران و خواهران
بدینوسیله باستحضار عالی میرساند در نظر است یکدوره کلاس داوری هانمادانگ با هماهنگی ریاست محترم هیات جناب دکتر محمدی با کمیته آموزش فدراسیون در صورت به حد نصاب رسیدن برگزار گردد .لذا علاقمندان تا روز پنجشنبه ۱۰ آبان به شماره ۰۹۱۰۹۷۴۳۰۵۸ استادپرویز احمدی مسئول کمیته هانمادانگ اعلام آمادگی فرمایند .
باتشکر
#کمیته_هان_مادانگ_استان_زنجان
#روابط_عمومی_هیات_تکواندو_استان_زنجان
@tkdznj
#هم_اکنون
🔻سمینار روئسای هیئت های استانی در شهرتبریز با حضور رئیس فدراسیون جناب هادی ساعی
#روابط_عمومی_هیات_تکواندو_استان_زنجان
@tkdznj
تکواندو استان زنجان
#هم_اکنون 🔻سمینار روئسای هیئت های استانی در شهرتبریز با حضور رئیس فدراسیون جناب هادی ساعی #روابط_عم
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️سمینار روسای هیئت های تکواندو استان های سراسر کشور با حضور دکتر هادی ساعی ریاست محترم فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران همچنین رئیس هیات استان زنجان دکتر اصغر محمدی به میزبانی شهر تبریز.
#روابط_عمومی_هیات_تکواندو_استان_زنجان
@tkdznj
تکواندو استان زنجان
♦️سمینار روسای هیئت های تکواندو استان های سراسر کشور با حضور دکتر هادی ساعی ریاست محترم فدراسیون تکو
با نتایجی که تکواندو در المپیک و جهان کسب نموده ،ورزش اول کشور بوده و پیش از گذشته باید در جهت حفظ جایگاه تکواندو تلاش نمود.
🔹 رییس هیات تکواندو زنجان گفت:
استان ها و شهرستان ها بازوان حمایتی تکواندو کشور بوده و هيئت های استان ها در مسیر سیاست ها وبرنامه های فدراسیون بیشتر از گذشته در جهت حفظ جایگاه خود باید تلاش کنند.
🔹 دکتر اصغر محمدی در حاشیه برگزاری سمینار روسای هيئت های تکواندو استان های سراسر کشور،درخواست برگزاری جلسات هم اندیشی کمیته ها در طول سال و ارتقاء سطح کیفی و کمی دوره ها و هماهنگی های سطوح مختلف آموزش مربیان و داوران رادر جهت ارتقاء سطح دانش داوران و مربیان خواستارشد ،وی همچنین استفاده حداکثری از پتانسیل های هیئت های استان ها را در بخش مربیان و داوران در رویدادهای مختلف را در جهت حفظ سرمایه های ارزشمند تکواندو دانست.
💠 #روابط_عمومی_هیات_تکواندو_استان_زنجان
♦️ساعی: امسال مسابقات تکواندو دهه فجر برگزار نخواهیم کرد ولی در عوض تابستان سال ۱۴۰۴ مسابقات تکواندو با حضور رده نوجوانان برگزار خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: روئسای هیئت های استانی از همین الان روی مسابقات کار کنند.
#روابط_عمومی_هیات_تکواندو_استان_زنجان