بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔴 منافق تا کار نیکش را نگوید آرام نگیرد
✍️آیت الله حائری شیرازی
❌ مؤمن اگر معصیتی از او سر بزند، سریع آن را دفع میکند. منافق هم وقتی عمل صالحی انجام میدهد، به مزاجش نمیسازد، این است که زود آن را نقل میکند و حتی اگر به خودش قول داده باشد که این کار خوب را به کسی نگوید، راحت نمیشود، مگر اینکه بازگو کند. تا وقتی نگفته، یک پیچوتابی دارد و به محض اینکه ریا از او سر زد، مثل زنی که وضع حمل کرده باشد، آرام میگیرد، چون بارش را زمین گذاشته و دیگر چیزی در بساطش نیست.
🔸 مؤمن هم اگر به کسی ظلم کند، همان حالتی را دارد که مادر در وقت وضع حمل دارد؛ تا عذرخواهی نکند، آرام نمیگیرد.
@tobahabib
بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔴 مقدستر از مسجد
✍️ امام موسی صدر
❌ حضرت پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله میگوید: اگر خدا یک نفر را به واسطۀ تو هدایت کند، بهتر است از آنچه خورشید بر او میتابد؛ یعنی تمام دنیا. یک زن و شوهر، دو تا رفیق، یک پدر و مادر با هم اختلاف دارند، یک کلمۀ خوب بگویی که اینها را با هم اصلاح کنی، سعی کنی اینها را با هم نگه داری. پیامبر میفرماید: مقدسترین ساختمانها، ساختمان زناشویی است، یعنی خانهای، پدر و مادری، پدر و پسری، دختر و مادری، این کانون خانوادگی، مقدستر از مسجد است، مقدستر از مدرسه است. خراب کردن این گناهش بیشتر از خراب کردن مسجد است و آباد کردن این ثوابش بیشتر از آباد کردن مسجد است.
با یک کلمه آدم میتواند یک پدر و مادر را با هم گرم کند. چقدر خوب است. مثل این است که مسجد بسازد.
@tobahabib
"لاٰ حَولَ وَلاٰ قُوَّةَ اِلّاٰ بِاللّٰهِ الْعَلیٌِ الْعَظیم"
🖼 هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنیم:
🪧تقویم امروز:
📌 سهشنبه
☀️ ۲۲ آبان ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۱۰ جمادیالاولی ۱۴۴۶ هجری قمری
🎄 12 نوامبر 2024 میلادی
📖حدیث امروز:
✳️ پيامبر اکرم (صلّياللهعليهوآله) :
هر که از روی محبت و دوستی نسبت به من ، هر روز سه مرتبه و هر شب سه مرتبه صلوات فرستد ، خداوند بر خود لازم نموده است که از گناهان آن شب و روز او درگذرد.
📖 بحارالأنوار ، ج۹۱ ، ص۷۰
🤲 أللهم صَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَ ألِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهم
🔖مناسبت امروز:
⚔جنگ جمل (۳۶ه.ق)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوی بهشت می وزد ؛ از کربلای تو 🫀:))))
صَباحاً اَتَنَفَسُ.. بِحُبِ الحُسَین💚
🍃رو به شش گوشهترین
قبلهی عالم
هر صبح بردن نام
حسیـــن بن علی میچسبد:
چِــقَدَر نـام تــو زیبـاست
اَبــاعَبـــــدالله...
هرکسی داد سَلامی به تو
و اَشکَش ریخت ،،،
او نَظـَرکَــردهی زَهــراست...
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
وعَلی العباس الحسُیْن...
ارباب بيکفن ســــــــلام...
#صبحم_بنامتان_اربابم
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ اَعْدائُهُمْ اَجْمَعینْ
🔴 تقوا چیست و چه تفاوتی با زهد دارد؟
❌ تقوا به معنای ساده یعنی خود نگهداری و حفظ نفس از مخالفت اوامر و نواهی حضرت حق و در طلب رضایت او بودن.
❌ اما درباره نسبت تقوا و زهد باید گفت كه مشتركات زیادی با یكدیگر دارند. میتوان گفت كه دنیا گرایی خود نوعی بی تقوایی محسوب میشود و از نشانههای تقوا، انفاق از مال است و شخص زاهد میتواند بدون تردید و درنگ، از مال خود انفاق كند. همچنین از نشانههای تقوا این است كه انسان، یقین به قیامت حاصل كند و زاهد، اغلب به یاد قیامت است.
با این وجود كه می توان میان تقوا و زهد مشتركاتی را بر شمرد، اما میان آن دو فرق هایی نیز هست. در مجموع تقوا بیشتر ناظر به حالات نفسانی است، در حالی كه زهد ارتباط بیشتری با امور مادی و محسوس و جلوههای دنیا دارد كه از خارج وجود بر انسان اثر میگذارد.
❌ در اصطلاح احادیث اسلامى، زهد به نوع خاصى از بىمیلى اطلاق مىشود و آن، بىمیلى به امورى است كه راه رشد و تكامل را بر انسان مسدود مىكند و مانع شناخت حقایق مىگردد، مانند بى میلى به ظلم کردن.
براساس این تعریف، تقوا و زهد از یک ریشهاند. انسان در اوج تقوا به مرتبه زهد مىرسد...
🔸یعنى تا وقتى میل به كارهاى ناشایسته در او هست و با قدرت تقوا از آن كارها اجتناب مىكند، متقى است، ولى زاهد نیست. با تداوم تقوا، انسان تدریجا به جایى مىرسد كه میل به كارهاى ناشایسته در او مىمیرد.
❌ در تقوا میل به انحراف هست، ولى انحراف نیست، اما در زهد نه میل به انحراف هست و نه انحراف. تقوا موجب روشنایى چراغ عقل و نیز قلب است و زهد روشنایى این چراغ را تقویت مى كند و تداوم نور بصیرت را تضمین مىنماید.
❌ زاهد یعنى کسی که هوس در او مرده است. انسان در اوج تقوا به مرتبه زهد مىرسد. بنابراین، زهد بالاتر از تقوا است.
وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى
✍️ حبیبالله یوسفی
@tobahabib
🔴سالروز رحلت عالم مجاهد آیت الله سید مرتضی پسندیده
22 آبان 1375
♦️آیة الله پسندیده، برادر بزرگ امام خمینى در هفدهم شوال 1313 هجرى قمرى در شهرستان خمین دیده به جهان گشود. ایشان پس از فراگیری دروس مقدماتى در سال 1327 به اصفهان عزیمت کرد و در آنجا ادبیات، منطق، کلام، فقه، اصول و هیئت و نجوم را نزد استادانی چون مرحوم آیت الله العظمى حاج آقا رحیم ارباب و آقا شیخ على یزدى و مرحوم تویسرکانى و آیت الله العظمى خاتون آبادى آموخت. ایشان پس از گذراندن دوره هاى سطح و خارج دروس حوزوى به خمین مراجعت کرد و حوزه دروس فقه، اصول، کلام منطق و نحو را در آن شهر برپا نمود.
♦️در این دوران حضرت امام خمینى ره در زمره شاگردان آن بزرگوار بود. آیت الله پسندیده در حوزه سیاسی نیز فرد فعالی بودند و مقاومتشان در مقابل خوانین و عمال حکومت رضاخان ، زبانزد مردم آن منطقه بود. ایشان از دوران نوجوانى، در جریان جنگ جهانى اول درصف مبارزان در برابر قواى متجاوز انگلیس قرار گرفت و در جریان کشف حجاب محاکمه شد. در زمان شهید سید حسن مدرس و درمبازرات ملى شدن نفت هم مشارکت فعال داشت.
♦️پس ازاشغال خاک ایران به وسیله نیروهاى متفقین، آیت الله پسندیده به اتهام مخالفت و جلوگیرى از تامین نان و خوراک نیروهاى متفقین تبعید شد. پس از قیام خونین 15 خرداد و دستگیرى امام خمینى، آیت الله پسندیده به همراه مراجع و علماى ایران به تهران عزیمت و در اعتراض دسته جمعى علماء مشارکت فعال داشت. از نظر رژیم پهلوی ایشان به عنوان فردی خطر ناک شناخته شد و به همین دلیل بارها و بارها آن عالم ربانی به دادگاه فرمایشى نظامى رژیم احضار و تحت محاکمه قرار گرفت. تاثیر فعالیتهاى آیت الله پسندیده موجب شد که رژیم پهلوی منزل امام خمینی ره در قم و محل استقرار آیت الله پسندیده را تحت مراقبت شدید قرار دهد، اما این اقدامات با مقاومت آیت الله پسندیده بى اثر شدند تا اینکه سرانجام رژیم تصمیم به تبعید ایشان به خمین را گرفت.
♦️آیت الله پسندیده پس از چندى بى اعتنا به حکم تبعید، به قم مراجعت و فعالیتهاى خود را ادامه داد که مجددا و این بار به اتهام دایر کردن مراسم سوگوارى در منزل امام دستگیر شد و دوباره ایشان را به خمین تبعید کردند. پس از آن چندین بار دیگر ایشان به خاطر فعالیت های گسترده خود علیه رژیم پهلوی تحت محاکمه قرار گرفت و یا تبعید شد. مرحوم آیت الله پسندیده پس از پیروزى انقلاب اسلامى نیز علی رغم موقعیت ویژه اى که از مراتب علم و تجربه و مبارزات مستمر خویش داشت همچون گذشته افتخار وکالت امام خمینى (ره) را در امور شرعى مردم به عهده گرفت و در طول سالهاى پس از پیروزى با بزرگوارى و بى هیچ ادعا و توقعى و بدون کمترین تغییرى در مواضع و مشى و شیوه زندگى خویش همان مسیر روشن گذشته را تعقیب نمود. سرانجام این عالم ربانی و فقیه سترگ در 22 آبان سال 1375هجری شمسی بدرود حیات گفت و در مسجد بالاسر حضرت معصومه ( سلام الله علیها ) به خاک سپرده شد.
🕊شادی روح بلندش صلوات
بسم الله الرّحمن الرّحیم
به نام خداوند روزی دهنده...
💞اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💞
🌼✨سلام! صبح زیبای سه شنبه سرد پاییزیتون بهخیر. روزتون نورانی و پربرکت✨🌼
بسم الله الرّحمن الرّحیم
«وَمِنْهُمْ مَنْ يَقُولُ رَبَّنَا آتِنَا فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِي الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ. أُولَٰئِكَ لَهُمْ نَصِيبٌ مِمَّا كَسَبُوا ۚ وَاللَّهُ سَرِيعُ الْحِسَابِ. و بعضی میگویند: پروردگارا! به ما در دنیا (*نیکی*) عطا کن! و در آخرت نیز (*نیکی*) مرحمت فرما! و ما را از عذابِ آتش نگاه دار! آنها از کار (و دعای) خود، نصیب و بهرهای دارند؛ و خداوند، سریع الحساب است.» (بقره، آیات ۲۰۱ و ۲۰۲)
@tobahabib
451_54954972485162.mp3
5.12M
🎧 #زمینه فوق زیبا🖤
🎵 با نام علی برمیخیزد زهرا
🎵 لا حول و لا قوة إلا بالله
🎤 حاج #میثم_مطیعی
◼ #ایام_فاطمیه ◼
🏴 #شهادت_حضرت_زهرا (سلام الله علیها)