eitaa logo
🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
2.1هزار دنبال‌کننده
80.4هزار عکس
85.7هزار ویدیو
3.3هزار فایل
اسیرزمان شده ایم! مرکب شهادت ازافق می آیدتاسوارخویش رابه سفرابدی کربلاببرد اماواماندگان وادی حیرانی هنوزبین عقل وعشق جامانده اند اگراسیرزمان نشوی زمان شهادتت فراخواهدرسید. @tofirmo
مشاهده در ایتا
دانلود
اگر کسی به این باور برسد که به غیر از به هیچکس نیاز ندارد، خدا هم او را از همه بی نیاز میکند...🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحم پرید، سوی تو و یا کریم شد در زیر سایه‌ی کرم تو مقیم شد ماه صیام، یک رمضان بود و بس، ولی تو آمدی در آن، رمضان الکریم شد میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد.
یک‌ آیه برای زندگی وَلَا تَهِنُواْ وَلَا تَحۡزَنُواْ وَأَنتُمُ ٱلۡأَعۡلَوۡنَ إِن كُنتُم مُّؤۡمِنِين(آل عمران آیه۱۳۹) چه جای سستی و اندوه! که چون مؤمنید، برقله ایستاده اید.
🌾🌺🌾 🌹سال 1403🌹 🔻۳ میلیون مسافر مشهد 🔻۱۵۰ میلیون لیتر مصرف بنزین روزانه 🔻۱۳٪ افزایش مصرف نسبت به سال قبل 🔻تردد بی سابقه مسافر به جزایر هنگام، هرمز و قشم 🔻انسداد جاده های گیلان و مازندران 🔹نشانه فقر نیست... 🔻اما بسیاری از این مسافران که میلیونها تومان در همین سفرها هزینه میکنند خود را فقیر و بدبخت میدانند و مردمان سایر کشورها را خوشبخت... این یعنی فقط به شبکه های دشمن گوش کردن 🔻این یعنی موفقیت عملیات روانی بر بستر سکوهای مجازی که زندگی مردم در آن می‌گذرد... این یعنی دم خروس ت را باور کنم یا قسم حضرت عباس را 😊 ⚠️ این یعنی ما در رسانه مشکل داریم! این یعنی بزرگترها فقط به ماهواره ها توجه می کنند اونوقت بچه هاشون شبها دیر میاند تو کوچه و خیابانون سر هر چیز بیخودی دعوا می‌کنه پرخاشگر میشه و مثل پدر و مادرش همش میگه نیست گرونیه و تو لاک خودشون فرو می‌روند و پر توقع می‌شوند »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» راستی شما 30 سال پیش چی داشتید پدر بزرگ هاتون زمان شاه چی داشتند کاش اینها را برا بچه هاتون توضیح می‌دادید تا مدیونشون نشید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه زمان شاه ارزونی نبود با آمریکاه هم که دوست بودید چه گلی به سرتون زده بودند چقدر حساب بانکی تون پول داشت چقدر طلا داشتید چقدر مسافرت می رفتید آیا مسافرت را درک کرده بودید نکته آخر: هر چه خودت از دین دور بشی هر چه بچه هات را از دین دور کنید از خانواده دور کردید.
❗️سفارشی برای برکت در رزق و روزی: 🔸 استاد الهی به نقل از استادشان مرحوم حاج آقا فخر می‌فرمودند: هر سال در روز نیمه ماه مبارک رمضان در وقت زوال (اذان ظهر) در زیر آسمان این آیات را نوشته و در کیف پول خود بگذارید: انلزمکموها و انتم لها کارهون (قسمتی از آیه ۲۸‌ سوره هود) و بعد بنویسید: ان الله هو الرزاق ذو القوة المتين (آیه ۵۸ سوره ذاریات)
17.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 عید نوروز باستانی یعنی چه؟ ✅ می دانستی اولین بار امام صادق علیه السلام این عید باستانی را تحلیل فرمود و اتفاقات زیبای رخ داده در آن را تشریح کرد؟ ✅ چرا عده ای عید نوروز را مردود می دانند؟ 👈 پاسخ استاد مهدوی ارفع را بشنو و از عید نوروز لذت ببر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖مشکل غزه اینه ... دلی که برای غزه نسوزه ودرک‌نکنه از انسانیت خبری نیست 👌😢😢😭😭🖤🖤🖤😔😔😔😔
🌸✨دعای امروز✨ 🌸 تنها خداست که میداند بهترین در زندگیت چگونه معنا میشود من در سال جدید آن بهترین را برایت آرزو میکنم
20.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 لحظاتی از شعرخوانی شاعران در دیدار امشب شعرخوانی آقای علی سلیمیان 🟢 اگر مکر خدا مکر است خواهی دید ای شیطان! یهودا می‌شود مصلوب و عیسی زنده می‌ماند فرو می‌پاشد آری هیبت پوشالی صهیون کماکان غیرت طوفان الاقصی زنده می‌ماند شهادت را نمی فهمند کورند و نمی بینند فلسطین دم به دم می‌میرد اما زنده می‌ماند به قعر گور خواهد برد ابلیس آرزویش را بر اوج قله‌ها «انا فتحنا» زنده می‌ماند 🟡 رهبر انقلاب: باید یک نهضتی برای ترجمه انجام بگیرد. اگر همین غزل در غزه ترجمه شود یک غوغایی بر پا خواهد کرد. این لحن و بیان و احساس منتقل شود. آن مردم و مبارزین به این طور قوت قلب دادن‌ها احتیاج دارند.