فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جواب خون شهیدان
پاسخ مقام معظم رهبری درباره کسانی که بر سر سفره امنیت حاصل شده از خون شهیدان نشسته اند ولی ۱۸۰ درجه بر خلاف خواست و آرمان شهیدان زندگی می کنند.
14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مساجد، مامن مردم در دوران کرونا...
نماهنگ | مسجد بهترین مکان تجمع؛ ولی اولین جایی که بستیم مسجد بود!
حجت الاسلام والمسلمین مهدوی ارفع:
🔸از نظر قواعد علمی و پرشکی، بهترین مکان برای تجمع مسجد است.
🔸چرا دست اندرکاران زیر بار تعطیلی مساجد رفتند؟
🔸در ماه مبارک رمضان ارتباط مردم با مسجد بی رونق نشود.
🔸مسجدی ها دست به دست هم، امکان حضور فیزیکی مردم در مناسبت ها خصوصا شب های قدر را فراهم کنند.
🔸صرفا نگران مراسمات نیستیم، مساجد کارکردهای مختلفی مانند مواسات و همدلی دارد.
🔸امرور دم خروس بیرون زده؛ مردم در بدترین تجمعات فشرده آزادند اما دائما حرف از تعطیلی مساجد می زنند.
#مسجد
#کرونا
📎سردار راز ۲۱
داییش ، شهید شده بود، لباس او را پوشیده بود و با آن میجنگید، حتی
آن طرف اروند، مدتی هم از من و او کسی خبری نداشت، آن روز ها در خانه،همه
گمان کردند علی هم شهید شده ، همه مشغول مصیبت محمود ، اما در فکر علی ؛ شاید
هم عده ای خودشان را برای شهادتش آماده کرده بودند.....
دیدند از دور، از سرکوچه ،آرام آرام می آید، اما از آمدنش عجیب تر، لباسش بود! می شد حدس زد
که کلی ترکش با خودش آورده، زخمی شده بود .
پیراهن سفیدش همه را به شک انداخت، فکر کردند او نمی داند، خواستند یک طور متوجه اش کنند، که خودش گفت: می دانم( دایی) محمود شهید شده... گفتند:اگر می دانی؛ چرا سفید
پوشیدی؟ گفت:«شهید (شدن) عزا ندارد» می گفت:«اگر شهید شدم،کاری نکنید که مردم فکر کنند پشیمان شده اید،همه که دوست نیستند.
✍️به روایت مادربزرگوارشهید
📎جانشین گردان مسلمابنعقیل لشگر ۲۵کربلا
#سردارشهید_سیدعلی_دوامی🌷
#سالروز_شهادت
●ولادت : ۱۳۴۶/۱۰/۲ ساری ، مازندران ( ۲۱ رمضان)
●شهادت : ۱۳۶۷/۲/۱۸ شلمچه ، ( ۲۱ رمضان)
سن شهادت : ۲۱ سال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر دیده نشدهای از قطع شدن سخنرانی حاج قاسم بدلیل عوارض جانبازی شیمیایی در جمع رزمندگان در سوریه
دعوت بیش از ۶۰۰ نفر از اساتید دانشگاههای تهران از رئیسی برای حضور در انتخابات
بیش از ۶۰۰ استاد از دانشگاههای تهران طی نامهای از آیتالله رئیسی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری دعوت کردند.
متن این نامه به شرح زیر است:
بسمالله الرحمن الرحیم
حضرت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی(دامت برکاته)
سلامعلیکم؛
همانطور که مستحضرید، جمهوری اسلامی ایران در آستانهی رویدادی مهم و تعیینکننده است. در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، انتخابات سرنوشتسازی برگزار میشود که تأثیر مهمی بر آیندهی ایران اسلامی دارد.
ما اساتید دانشگاههای تهران، این لحظه تاریخی و تعیین کننده در سرنوشت کشور را با نگاه علمی مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و پس از بررسی و جمعبندی به این نتیجه رسیدهایم که برای برونرفت از وضعیت بغرنج فعلی، چارهای جز حضور و انتخاب یک شخصیت کارآمد، اجماعساز، انقلابی، تحولآفرین، عدالتخواه و ضد فساد، مردمی و مورد اعتماد نیست که بتواند در انتخابات نقشآفرینی جدی کند و مورد اقبال و منتخب مردم گردد تا زمینهی تشکیل یک دولت قوی و کارآمد را در آستانه قرن جدید فراهم کند.
جناب آقای دکتر سید ابراهیم رئیسی
ما بر این باوریم که در حال حاضر شخصیت تراز انقلاب اسلامی برای ریاست جمهوری در حضرتعالی متعین هست. اما با وجود همهی درخواستها و مطالباتی که تاکنون از جنابعالی برای کاندیداتوری شده، سکوت کرده و از اعلام رسمی داوطلب شدن امتناع کردهاید و فعالیتهای خود را به وظایف قضایی متمرکز کرده اید. در حالیکه بهتر از همه میدانید که کشور در چه شرایطی قرار گرفته است.
در این هشت سال، دولتی پرمدعا، اما مسئولیتگریز بر سرکار بوده که با تصممیات غیرعلمی و ناصواب اقتصاد کشور را زمینگیر و معیشت مردم را دشوار کرده است. دولتی که با معطل کردن اقتصاد کشور، فاصله گرفتن از ملت، مدیریت بیتحرک و نگاه به بیرون کاری کرد که در نهایت کارد به استخوان رسید و منزلت مردم در صفهای مرغ، تخم مرغ و روغن مخدوش شد. عاقبت این دولت بیبرنامه، کارنامه ای ضعیف، سطح پایین کارآمدی، عدم اعتماد مردم به مسئولین و کاهش سرمایهی اجتماعی است. اساتید دانشگاه نمیتوانند در شرایط فعلی نسبت به وضعیت جامعه ونظام اسلامیسکوت کنند و در مقابل جفایی که به ملت شده، بیتفات باشند. ما در قبال اوضاع کنونی احساس مسئولیت کرده و در نتیجه، به جد خواهان حضور و کاندیداتوری جنابعالی در انتخابات ریاست جمهوری هستیم.
حضرت آیتالله رئیسی
بهخوبیواقفیم که شما در یک بازه زمانی کم توانستید کشتی طوفانزده دستگاه قضا را به ساحل آرامش برسانید و امروز نیز در صدد آنید که جایگاه این قوه را در جمهوری اسلامی ارتقا دهید.
ما از دغدغهی شما برای مبارزه با فساد، گسترش عدالت، گسترش آزادی، دفاع از حقوق عامه، هوشمندسازی دستگاه قضا و مهمتر از همه تحقق برنامهی پنج ساله سند تحول قضایی مطلع هستیم، اما شما بیش از ما میدانید که مدیریت هشت سالهی دولت روحانی چه بلایی بر سر مردم و کشور آورده است. امروز بخش مهمی از فعالیتهای دستگاه تحت امر شما با توجه به «نیاز کشور» و «ضرورت» برآمده از پیامدهای اقتصاد شرطی دولت مستقر، به رفع موانع تولید، مقابله با خصوصیسازی های غیرقانونی، بازگشت اموال به یغما رفته به خزانه کشور، بازگشایی کارخانهها و کمک به فعالان اقتصادی (کارآفرین، کارگر و تولیدکننده) اختصاص داده شده است، اما اگر دولتی مقتدر و مردمی روی کار بود، امروز رئیس قوه قضائیه به اولویت اصلی خود یعنی تحقق سند تحول قضایی میپرداخت.
ما بر مبنای نگاه علمی و کارشناسی بر این باوریم که برای اصلاح ساختارهای فسادزا، خشکاندن ریشهی فساد و تحول ساختاری در نظام اداری کشور میبایست بستر وقوعآن رااصلاح کرد و بیتردید، دستگاه اجراییسرچشمهاین تحول برای جراحی عمیق به شمار میرود. بدون اصلاح سر چشمه حکومت، اصلاح بقیه دستگاهها و نهادها به نتیجهی مطلوب نخواهد رسید؛ چراکه سطح تأثیرگذاری قوه مجریه بر سرنوشت کشور بسیار فراتر از قوه قضائیه است؛ در نتیجه قوه مجریه نیاز به مدیری قوی و توانمند دارد تا بتواند بدون ملاحظات ناروا، به اصلاح ساختارها و رویههای فسادزا، جبران عقبماندگی در حوزههای اجتماعی، اقتصادی و معیشتی، استقرار عدالت همهجانبه، گسترششفافیتو ارتقای کارآمدی نهادها مبادرت ورزد.
این امر مهم در پرتو وجود رئیس جمهوری لایق و باکفایت قابل تحقق است که خود را خدمتگزار ملت بداند؛ رئیس جمهوری که بتواند آرزوی دیرین گذار از اقتصاد نفتی را تحقق بخشد. کارنامه و سوابق اجرایی و مهمتر از آن گفتمان تحولی شما نشان میدهد که مسلما مرد این میدان شما هستید.
جناب آقای دکتر رئیسی