🔴 درباره افشاگری ها به اسم عدالتخواهی...
⏪ اول اینکه عدالت با دست آلوده به دست نمیآید. هر متهمی حقوقی دارد. هر شهروندی حریم خصوصی دارد. در افشاگریهای توییتری این چند وقت نه حقوق متهم رعایت شد؛ نه حریم خصوصی شهروند حفظ شد.این سبک افشاگری، خودش ضد عدالت است. با درفش بیعدالتی نمیشود پرچم عدالت را بالا آورد.
▪️البته از طرف دیگر اینکه مسئولین و فرزندانشان باید مراقب باشند چرا که هم آنها امانتدار بیتالمال هستند و هم جامعه به آنها توجه ویژهای دارد.
الگوی ما علی(ع) است که در دادگاه عدل به قاضی گفت که باید رفتارت بین من و شاکی یکسان باشد و به حاکم دستور داد چون ضعیفان جامعه زندگی کند.
▪️اما منظور یادداشت این موضوع نیست.بلکه توجه به نکته سومی است و آن اینکه این چه رفتار تکرارپذیری است که سر بزنگاهها پیدایش میشود؟!
▪️مثلا در ایامی که معاون اول قوه قضاییه استعفا داده تا جریان رسیدگی به پرونده فرزندش تحت تاثیر قرار نگیرد؛ افشاگری علیه آقای صدیقی صورت میگیرد. آن اولی چه فرصت مهم تبلیغاتی برای کشور ایجاد میکرد که ای مردم! ببینید که حاکمیت چگونه در مبارزه با فساد جدی است ولی آن دومی چه پتکی بر اعتماد مردم به نظام زد؟!
▪️یا چند وقت پیشتر نزدیک ۲۲بهمن، یک فایل صوتی منتشر شد و چنان لجن علیه سپاه و حاجی شهید بغداد پرت کردند که رهبری از خودش هزینه داد و علیه آن واکنش نشان داد که «به سپاه تهمت بزنند، لجن پراکنی کنند و در ضمن به شهید بزرگواری مثل شهید سلیمانی.»
▪️در ادامه همین صحبت است که رهبری بیان میکنند «دشمن دو راه را پیش گرفته، یکی فشار اقتصادی،یکی هم لجنپراکنی رسانهای تا مردم را از نظام جدا کند».
▪️فرمول افشاگرها رو شده است. غالبا از اکانت توییتری یا کانال نیمه محرمانهای شروع، از بیبیسی، اینترنشنال سر در میآورد؛ شب در برنامههای ماهوارهای به آن پرداخته میشود و در این هجوم بزرگ، ناگهان سپهر منفعل رسانهای کشور دستور کارش بحث روی آن قرار میگیرد و به همه گروهها و کانالهای مردمی و خانوادگی بحث سرایت میکند و تا فردایی که پیشگاه حقیقت شود پدید؛ آن اتهام، بدون دفاع وکیل مدافعی بر ذهن بیدفاع افکار عمومی مینشیند.
▪️اینجوریست که احساس تبعیض و فساد تا مغز استخوان جامعه فرو میرود و او را میشکند. جامعهای که میتوانست به خود ببالد برای دادگاه فرزند معاون قوه، حالا در پیله این رفته که «این هم از آخوندشون!» یا جامعهی خوشحال از ۲۲بهمن، زیر فشار فایل صوتی افشاگری علیه سپاه میرود.
▪️ این حالت را چه کسی دوست دارد؟ نفیو معمار تحریمهای امریکایی علیه ایران میگوید «بهوجود آمدن احساس تبعیض در جامعه تحریمی یک هدف است تا احساس اجتماعی تحریمشدگی شکل بگیرد.» و «انتشار رسانهای گزارش فساد از درون حاکمیت نشانهای است که کشور هدف تحریم، زیر فشار قرار گرفته است.» چرا امریکاییها به این فشار نیاز دارند؟ او در کتاب هنر تحریمهایش مینویسد تا «درد و فشار روی آن، آستانه مقاومت جامعه را بشکند.»
▪️شواهد نشان میدهد این وضعیت از دو حال خارج نیست. باد که سند یا سندنما را به در حیاط خانه یا رستوران افشاگرها نمیاندازد. این استنادها چگونه به دستشان میرسد؟روشن است که کشور با یک صحنه امنیتیرسانهای روبرو شده که یا مکمل پازل امریکاییها یا خودش جزئی از پازل تشدید فشار آنهاست.
✍️کمیل خجسته
🔴 نکته مهم
البته این تحلیل یک نقص بزرگ دارد، وقتی در پیرامون یک شخصیت یا مقام سیاسی و اجرایی فسادی رخ میدهد ،دستگاه های نظارتی وظیفه دارند با آن برخورد کنند و بنام مصلحت بر فساد سرپوش نگذارند تا مگس هایی بنام عدالتخواهی در بزنگاه ها افشا کننده این فسادها نشوند. مگس روی نجاست می نشیند . قبل از آنکه سر و کله مگس ها پیدا شود باید نجاست را از بین برد.
سوال میشود آیا اگر این مفاسد در رسانه ها افشا نمیشد بازهم اراده ای برای برخورد با فساد و برگشت حقوق عامه مردم وجود داشت؟
همیشه بنام مصلحت از برخورد با مفاسد برخی ها و اطرافیانشان چشم پوشی شده و همین باعث شده یک جریان امنیتی رسانه ای با دسترسی به اسناد فساد برخی آقایان و اطرافیانشان و افشای آنها به اصل نظام و اتحاد ملی و همدلی مردم با نظام ضربه بزنند.
گاهی مصلحت سنجی ها ضربه به اصل نظام و اتحاد و همدلی آحاد جامعه است.
📗#معرفی_کتاب📗
مجموعه حاضر بر اساس چکیده ای از سری کتابهای چند جلدی نیمه پنهان ماه تولید شده است که به بیان زندگی نامه و خاطرات شهیدان دفاع مقدس از زبان همسرانشان می پردازد . این مجموعه شامل روایتی از ۷۴ شهید انقلاب و دفاع مقدس از زبان همسرانشان می باشد. از برجسته ترین شهدایی که در این مجموعه روایت شده اند میتوان به شهدای زیر اشاره کرد :
شهید مصطفی چمران ،محمد ابراهیم همت ، مهدی زین الدین، حاج حسین خرازی، مهدی باکری، حسن باقری، عبدالحسین برونسی، حاج احمد متوسلیان ، احمد کشوری ، محمود کاوه ، محمد بروجردی ، عباس دوران ، عباس بابایی ، احمد کاظمی ، محمد جهان آرا ، نواب صفوی ، آیت الله بهشتی، علی اندرزگو و ...
📗#معرفی_کتاب📗
شهید علی صیاد شیرازی (۲۳ خرداد ۱۳۲۳ – ۲۱ فروردین ۱۳۷۸) فرماندهِ اسبق نیروی زمینی ارتش و عضو شورای عالی دفاع و از فرماندهان بزرگ جنگ ایران و عراق بود که ۳۲ سال از عمر خود را در خدمت در یگان های مختلف نیروی زمینی ارتش گذراند.
شهید صیاد زادهٔ روستای کبودگنبد شهرستان درگز استان خراسان رضوی بود. صیاد در سال ۱۳۴۳ وارد دانشکده افسری شد وی پس از فراغت از تحصیل در شیراز، دوره رنجر و چتربازی را با رتبه عالی گذراند. او در اصفهان دوره تخصصی توپخانه را طی کرد و از سال ۱۳۴۸ به لشکر زرهی تبریز پیوست و خدمت رسمی خود را در نیروی زمینی آغاز کرد. پس از ازدواج در اوایل سال ۱۳۵۱ برای تکمیل تخصص توپخانه به آمریکا اعزام شد. صیاد شیرازی ، دوره سه ماهه تخصص «هواسنجی بالستیک» را در شهر «فورت سیل» ایالت «اوکلاهما» با نمره عالی و احراز رتبه نخست از میان ۲۰ افسر آمریکایی و ایرانی به پایان رساند.
پس از پیروزی انقلاب تلاش های صیاد در سازمان دهی ارتش و ساختار نیروهای مصلح متجلی شد.از مهمترین اقدامات او پس از پیروزی انقلاب اسلامی، میتوان به تهیه طرحهای عملیاتی که منجر به شکستن حصر شهرهای سنندج و پادگانهای مریوان، بانه و سقز شد ،اشاره کرد.
شهید صیاد در بامداد ۲۱ فروردین ۱۳۷۸ به وسیله عوامل مسلح سازمان مجاهدین خلق در پوشش رفتگر، مقابل در منزل مسکونیاش واقع در تهران ترور و به فیض شهادت نائل آمد.
آیتالله بهاء الدینی (ره) درباره شهید صیاد فرموده اند : اگر صیاد شدید، هم دنیا دارید و هم آخرت...
📗#معرفی📗
سلسله جلسات محبت درمانی بر اساس تفسیر حدیث معراج : "...یا أَحمدُ! وَجَبَت مَحَبَّتي لِلمُتَحابّينَ فِيَّ..." توسط استاد محمد شجاعی بصورت زیبایی بیان میشود.
این مجموعه به محبت خدا به بنده ها و محبت انسان ها با تکیه بر آیات و روایات پرداخته است.
فوق العاده زیباست از دست ندید👌..
2- ولاء ها و ولایت ها در قرآن.mp3
27.9M
💠 ولاء ها و ولایت ها در قرآن
حجت الاسلام محسن قنبریان
رمضان ۱۴۴۵ / جلسه دوم
• روش درست معنایابی واژگان قرآن؛ که مفهوم اصلی در تنوع مصادیق گم نشود
❓روح المعنای مفهوم "ولایت" چیست؟
- این پیوند و اتصال و عدم فاصله در همان مصادیق(محبت، نصرت و...) هست
❓چرا مفهوم مرکزی حکومت، "ولایت" انتخاب شد نه سلطان و حاکم و...؟!
- در سلطنت ها اصرار هست که بین شاه و مردم بینونت و دوگانگی باشد؛ لذا الهیات فرایزدی، نیمه خدایی و... شکل می گیرد و بالتبع در نظام حقوقی، طبقه حاکم _ طبقه محکوم شکل می گیرد!
- اسلام با دال مرکزی کردن ولایت هم مقابل آن الهیات ایستاده و هم نظام حقوقی دیگری آورده است.
• مرور پاره آیات اول برای روح المعنی ولایت (اصحاب کهف در سوره کهف):
- فرق "مأوی به کهف" با "مأوی به هم"(۷۲انفال)؟
- اول باید "أمرنا" (امر جمعی و مشترک) شکل بگیرد! بعد "تهیأ رشد" (مقابل غی)
- ایمان و ازیاد هدایت (فردی و در امر جمعی)
- با "قیام و اقدام"، "ربط قلوب" شکل می گیرد. پیوند درونی چیزی بیشتر از امر مشترک بیرونی است!
- اولین اصل مهم تشکیلاتی: با راه افتاده ها قرار بگذار!
- در مرحله بعد به "تهیأ رفق" می رسند؛ تیزی ها گرفته می شود و همراهی ها بیشتر
Part06_علی از زبان علی.mp3
7.44M
*خاطراتی از دوران مدینه
*پیشگویی رسول خدا از جنگ عایشه با امیرالمومنین(ع)
*پیشگویی های پیامبر به امیرمومنان (ع) و خبر دادن از شهادت وی
📗 از والدین محترم درخواست میگردد این فایل صوتی را در اختیار فرزندان نوجوان خود قرار داده و به آنها توصیه گردد که علاوه بر گوش دادن به آن، منن آنرا نیز پیاده نمایند.
لازم است در صورت امکان برای تشویق این اقدام معنوی آنها هدیه ای در نظر گرفته شود. 🌺