🌷به مناسبت فرارسیدن سالگرد رحلت حضرت
#ام_البنین(س) و روز #تکریم_مادران_همسران_دختران_ خواهران
و #زنان_شهید
(۱)
باغ گل یاس سلام علیک
مادر عباس سلام علیک
⚫️ ۱۳ جمادیالثانی سالروز وفات حضرت ام البنین همسر بزرگوار امیرالمومنین و مادر چهار شهید از شهدای کربلا به ویژه حضرت ابوالفضل(ع) ، تسلیت باد
التماس دعا: #ناصرکاوه
برایم خاطرات تو شبیــه حــاج قاســـم بود
اشارت به شهادت داشت کل اینهمانی ها
#شهید_سید_رضی_موسوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن : ما در یمن یاد نگرفتیم مرگ بر آمریکا بگوییم سپس خودمان را مخفی کنیم.
اینجا سرزمین مردان جنگ است. اگر راست میگویید ما را امتحان کنید. عربستان مرز را باز کند ، بعد ببینید آیا ما به فلسطین خواهیم رفت یا نه...
ما در این جنگ ان شالله شرکت خواهیم کرد. یا با موشک ها یا با پهپادها یا از طریق کشتیها در دریاها...👌
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍پنجم دی ماه سالروز وقوع زلزله بم و صحبت حاج قاسم از نقش سردار شهید احمد کاظمی در نجات هزاران نفر از مردم زلزله زده بم... سالها بعد سرلشگر پاسدار حاج احمد کاظمی در ۲۱ دی به شهادت رسید و سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی هم در ۱۴ دی به شهادت رسید. این خاطره نکات زیادی در خود پنهان دارد، گرفتی چی شد!؟ #ناصرکاوه
#شهید_احمد_کاظمی
#حاج_قاسم
✅ گوشه ای از عذابهای اهل گناه در جهنم!
🌷 سخن خدا در قرآن:
اینها دو گروه مسلمان و کافرند که بر سر مسلمان شدن و اطاعت از خدا با هم دعوا داشتهاند. بنابراین کسانی که کافر ماندهاند، #لباسهایی_آتشین برایشان بریده و دوخته خواهد شد و #آب_جوشان جهنّم بر سرشان ریخته خواهد شد؛*
طوری که با آن، تمام آنچه در شکمشان است و همه پوست بدنشان پخته و ذوب می شود.*
همچنین #گرزهای_آهنین برای کوباندن بر سرشان برایشان آماده خواهد بود*
تا هر بار که بخواهند از این جهنّم و غصه تمامنشدنی آن خارج شوند، دوباره به آن برگردانده می شوند و تازه به آنها خطاب می شود: «بچشید عذاب آتش سوزان جهنّم را!»
📖 هذانِ خَصْمانِ اخْتَصَمُوا في رَبِّهِمْ فَالَّذينَ كَفَرُوا قُطِّعَتْ لَهُمْ ثِيابٌ مِنْ نارٍ يُصَبُّ مِنْ فَوْقِ رُؤُسِهِمُ الْحَميمُ * يُصْهَرُ بِهِ ما في بُطُونِهِمْ وَ الْجُلُودُ * وَ لَهُمْ مَقامِعُ مِنْ حَديدٍ * كُلَّما أَرادُوا أَنْ يَخْرُجُوا مِنْها مِنْ غَمٍّ أُعيدُوا فيها وَ ذُوقُوا عَذابَ الْحَريقِ (حج، 19 تا 22)
آیه شماره 332
📱
✅ آیا #تقوای فردی کافی است یا #تقوای جمعی هم لازم است؟
🌷امام خامنه ای:
ما یک #تقوای فردی داریم، که هر کسی خود را تحت مراقبت دائم داشته باشد. #تقوای کامل این است که انسان به طور دائم خود را تحت مراقبت داشته باشد؛ مثل کسی که در یک محوطه ی پوشیده از خارهای دامنگیر دارد حرکت میکند - این مثال، هم در روایات هست، هم در کلمات بزرگان هست - باید دائم حواسش باشد؛ یعنی زیر پایش را نگاه کند.
اگر غفلت کنید، خار دامن شما را می گیرد، لباس شما را پاره می کند، پای شما را مجروح خواهد کرد. #تقوا را تشبیه کرده اند به حرکت در خارستان. خب، این #تقوای فردی است و لازم است؛ راه دستیابی به فوز و فلاح هم فقط همین است. اگر کسی بخواهد به فلاح برسد، به فوز برسد، به نجات ابدی برسد، بایستی #تقوا داشته باشد. هر مقدار این حالت بیشتر بود، فوز و فلاح بیشتر است.
یک #تقوای جمعی هم داریم. #تقوای جمعی این است که جمعها مراقب خودشان باشند. جمع به حیث جمع، مراقب خودشان باشند. بیمراقبتی جمعها نسبت به مجموعه ی خودشان، موجب میشود که حتّی آدمهائی هم که در بین آن جمعها #تقوای فردی دارند، با حرکت عمومىِ آن جمعها بغلتند و به جائی بروند که نمیخواهند. در طول این سی سال، ما از این ناحیه ضربه خورده ایم. یکی از جاهائی که ضعف نشان داده ایم، همین بوده.
در دهه های قبل، یک جریانی در کشور وجود داشت به نام جریان چپ. آنها شعارهای خوبی هم میدادند، اما خودشان را مراقبت نکردند و #تقوای جمعی به خرج ندادند. در میانشان آدمهائی بودند که #تقوای فردی هم داشتند، اما نداشتن #تقوای جمعی، کار آنها را به جائی رساند که فتنه گرِ ضد امام حسین و ضد اسلام و ضد امام و ضد انقلاب توانست به آنها تکیه کند!
آنها نیامدند شعار ضد امام و ضد انقلاب بدهند، اما شعاردهنده ضد امام و ضد انقلاب توانست به آنها تکیه کند؛ این خیلی خطر بزرگی است. آنها غلتیدند. بنابراین #تقوای جمعی لازم است. (8/3/1390)
✍️ شرح: #تقوا یعنی انجام #واجبات و ترک #محرمات در زندگی فردی و اجتماعی
پند 272
📱
✅ داستان کوتاه (214)
🌷 مهمانی در تاریکی
مرد فقیري خدمت پیامبر (ص) رسید و گفت :بسـیار گرسـنه هسـتم و دسـتم به جایی نمی رسد. مرا سـیر کنید.
پیامبر اکرم (ص) او را به خانه همسرانش فرسـتاد. او رفت و دست خـالی برگشت، زیرا در خـانه آنهـا خـوراکی نبود که به او بدهنـد. شب فرا رسـید. رسول خـدا رو به اصحاب کرد و فرمود: چه کسی می تواند امشب این مرد گرسنه را مهمان کند؟
علی (ع) عرض کرد: یا رسول الله! من او را مهمان می کنم.
سپس او را به خانه اش برد و به فاطمه (س) گفت: دختر پیامبر! غذایی در خانه هست؟
فاطمه (س) جواب داد: آري، تنها به اندازه غذاي یک دختر بچه. لکن مهمان را بر او مقدم می داریم.
علی (ع) فرمود: فاطمه جان! دختر را بخوابان و چراغ را خاموش کن.
زهرا فرزندش را با زمزمه هاي پر مهر مادرانه، گرسـنه خواباند و سفره را پهن کرد و چراغ را خاموش. علی (ع) و فاطمه (س) در کنار سفره نشستند و در آن تاریکی، طوري دهان مبارکشان را تکان می دادند که مهمان خیال کند آنان نیز غذا می خورند.
مهمان با آن غذا سیر شد. آن شب علی و فاطمه (س) و کودکانش گرسنه خوابیدند. شب به پایان رسـید. وقت نماز صـبح، علی (ع) به محضـر پیامبر (س) رسـید. رسول خدا پس از سـلام نماز نگاهی به چهره علی انداخت و به شدت گریه کرد و فرمود: ایثار شب گذشته شما شگفت انگیز است.
در این وقت آیه زیر نازل شد و حضرت، آن را براي علی (ع) خواند:
«يُؤْثِرُونَ عَلى أَنْفُسِهِمْ وَ لَوْ كانَ بِهِمْ خَصاصَةٌ وَ مَنْ يُوقَ شُحَّ نَفْسِهِ فَأُولئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ» (حشر، 9):
آنها ایثار کرده و دیگران را بر خود ترجیح می دهند. هر چند شدیداً فقیر باشند. کسانی که خداوند آنها را از خساست و بخل نفس، باز داشته، فقط آنها خوشبختند.
📚 داستانهای بحارالانوار، ج 7، ص 95
📱