رهبر انقلاب: وظیفه مسئولان کار مداوم و صداقت با مردم و وظیفه مردم حمایت از کارگزاران و کارهای خوب است
🔹اگر به خودمان نگاه کنیم، هم موفقیتهایمان را خواهیم شناخت و بر آنها پا خواهیم فشرد و به آنها افتخار خواهیم کرد و آنها را زیاد خواهیم کرد. از طرفی هم ضعفهایمان را خواهیم شناخت و در صدد رفع این ضعفها برمیآییم.
🔹هرکدام یک وظیفهای داریم. دولت، مجلس و دیگر مراکز رسمی، وظیفهشان عزم راسخ، کار مداوم، سلامت در عمل، صداقت با مردم، ترجیح منافع ملی بر سود شخصی. نخبگان وظیفهشان این است که خلأها و منافذ خطر را شناسایی کنند، راههای رفع خلأ را و بستن منافذ خطر را جستوجو و بررسی کنند و به دولتها کمک فکری کنند.
🔹وظیفۀ جوانها درجهی اول، این است که صلاحیتهای لازم برای نقشآفرینی فردا را در خودشان ایجاد کنند، جوانها آماده باشند برای حضور در میدانهای گوناگون. عموم مردم وظیفۀ حمایت از خدمتگزاران و حمایت از کارهای خوب را دارند. این کارهایی ما میگوییم انجام بدهند همۀ این کارها جهاد است. جهاد یعنی آن تلاشی که در مقابل یک دشمن انجام میگیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞 بیمارستان ناصر غزه هم از مدار خدمت خارج شد
🔹گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد بیمارستان ناصر غزه پساز حملات مداوم ارتش صهیونیستی، با بیش از ۲۰۰ بیمار بستری از مدار خدمت خارج شده.
🔹گبریسوس همچنین گفته: ارتش اسرائیل اجازهٔ ورود تیمهای امدادیِ سازمان جهانی بهداشت به بیمارستان ناصر را نداده.
احتمال موافقت رژیم صهیونیستی با طرح آمریکا برای ترغیب ریاض به عادیسازی
🔹نشریهٔ صهیونیستیِ «اسرائیل هیوم» به نقل از یک منبع دیپلماتیک گفته: تأخیر نتانیاهو در پاسخگویی به طرح آمریکا در خصوص تشکیل دولت فلسطینی نشاندهندهٔ یک تفاهم ضمنی است که طبق آن نتانیاهو احتمالاً با به رسمیت شناختهشدن یکجانبه کشور فلسطین ازسوی آمریکا مخالفت میکند اما با مذاکرات بدون پیششرط برای راهحل آینده در خصوص موضوع فلسطین موافقت میکند.
🔹طبق طرح آمریکا، دولت بایدن بهطور یکجانبه کشور فلسطین را به رسمیت میشناسد و اسرائیل ضمن اعلام مخالفت، به وضوح بیان میکند که تنها از طریق مذاکرات مستقیم باید توافقِ شامل تشکیل کشور فلسطین را بررسی کرد.
🔹اسرائیل هیوم گزارش کرده که رژیم صهیونیستی امیدوار است با پذیرش این طرح بتواند به یک پیشرفت سیاسی و تاریخی در روابط با عربستان برسد.
36.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏳🎵 { هم عهدی } 🎵🏳
از گروه سرود ضحی منتشر شد...
❤️دورت بگردم امام زمانم❤️
این نماهنگ زیبا را تا آخر ببینید 😍
#هم_عهدی
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۳.۵ میلیون رای اولی آمادۀ حضور در انتخابات
Part02_مهدی ده انقلاب در یک انقلاب.mp3
24.9M
فصل دوم؛ مهدی(عج) نیمی شرقی، نیمی غربی
نهج البلاغه نامه ها 6.mp3
22.49M
📗کتاب صوتی
#نهج_البلاغه
بخش #نامه_ها
نامه ۳۲ تا ۴۱
۳۲.به معاویه
۳۳.به قثم ابن عباس
۳۴.به محمد ابن ابوبکر
۳۵.به عبدالله ابن عباس
۳۶.به عقیل
۳۷.به معاویه
۳۸.به مردم مصر
۳۹.به عمرو بن عاص
۴۰.به یکی از عاملانش
۴۱.به یکی از عاملانش
بخش-صبر-1-حکمت-4.mp3
1.29M
🔊 شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
🔸 شرح #حکمت4 3⃣
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
🌹شرح #حکمت4
🔴 بخش سوم:
🔹1. ابعاد و ارکان صبر در نهج البلاغه:
حضرت در نهج البلاغه در حکمت ۳۱ میفرمایند: «صبرکه خودش یکی از چهار رکن ایمان است بر چهار شعبه است. شوق ، ترس ، زهد و انتظار . کسی که شوق واقعی بهشت داشته باشد از شهوت های دلش کنده میشود و کسی که واقعاً و حقیقتاً ترس از جهنم و آتش داشته باشد از محرمات دوری می کند و کسی که در عین حالی که از دنیای حلال استفاده می کند دل به دنیا نبسته باشد مصیبت های دنیا را کوچک می بیند و کسی که بداند بالاخره مرگش فرا خواهد رسید دائماً در دستیابی به کارهای خیر سرعت میگیرد و از دیگران جلو میزند».
🔹2. موقعیت هایی که صبر در آن نمود دارد از دیدگاه امیرالمومنین:
🔸2.1 در برابر شهوات و خواسته های دل: که راه صبر و مقاومت در برابر آنها شوق بهشت است.
🔸 2.2 در برابر اجتناب از محرمات: که راه مقاومت در برابر محرمات و صبر در این موقف ترس از جهنم است.
🔸2.3 در مصیبت های مالی و جانی و غیره: که طبیعت دنیا بر انسان تحمیل میکند راه صبر و مقاومت و پایداری زهد و بی رغبتی و دل نبستن به دنیا است.
🔸2.4 در برابر سختی ها و تلخی های ظاهری عبادت ها و حسنات و خدمت ها و خدمت ها و غیره : که راه مقاومت در برابر نفس اماره انتظار مرگ و مرگ آگاهی است.
🔹 3. مواضع صبر از دیدگاه امیرالمؤمنین :
امیرالمؤمنین (علیه السلام) در حکمت ۵۵ می فرمایند: «صبر بر دو گونه است یکی صبر بر آنچه که خود خوش داری و دیگری صبر در آنچه که دوست نداریم». بنابراین به طور کلی صبر را می توان بر دوگونه تقسیم کرد:
🔸3.1 صبر گاهی در آن چیزی است که دوست داری ولی به صلاح نیست .
امیرالمؤمنین در خطبه ۱۹۳ در ویژگی متقین میفرمایند: «اگر نفس امّاره انسان متّقی بخواهد در برابر کاری که به صلاح هست اما نفس خوشش نمیآید مقاومت کند، متّقی چگونه نفس خود را تنبیه میکند؟ در جایی که نفس یک چیزی را دوست دارد انسان متّقی آن چیز را به نفس نمیدهد».
🔸3.2 گاهی درآن چیزی است که دوست ندارید امّا به صلاح است و باید انجام دهیم.
🔻در حکمت ۲۸۹ می فرماید: «منِ علی در گذشتهها یک برادر خدایی داشتم که یکی از صفات برجسته او این بود که وقتی بین دو تصمیم مردد می شد، نگاه می کرد ببیند کدام یک از دو تصمیم برای هوای نفس دلپذیرتر است دقیقاً با همان مخالفت میکرد»
🔻امیرالمؤمنین گاهی مصادیق این دو موضع کلی در نهج البلاغه را اشاره می فرمایند.
🔹4. مصادیق صبر در نهج البلاغه:
🔸4.1 صبر بر بلا و ابتلا: در خطبه ۹۸ به مردم می فرمایند: « اگر به بلا و گرفتاری مبتلا شدید، صبور باشید».
🔸🔸4.1.1 یکی صبر بر شدت هاست: در اوصاف متقین در خطبه ۱۹۳ می فرمایند:« یکی از نشانه های اهل تقوا این است که او را اینگونه میبینی، در شدت ها صبور و آرام است
↩️ ادامه دارد...
🎙 حجت الاسلام مهدوی ارفع