فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جشن تولد خانم خارجی برای رهبر
در اوج خفقان و موج بازداشت شیعیان در آذربایجان #سیده_شهلا در خانهاش همراه با بچههای همسایه در باکو برای امام خامنهای جشن تولد گرفته است.
این عشق و اعتقاد برخاسته از اندیشه مقاومت به هیچ وجه خاموش شدنی نیست.
•┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
بازگشت بهکار ۱۶۰ کارگر کارخانه فروآلیاژ در ازنا
فرماندار ازنا:
🔹هیئت استانی متشکل از برخی مدیرانکل لرستان و برق باختر امروز به ازنا سفر کردند و مشکلات کارگران فروآلیاژ بهصورت ویژه پیگیری شد.
🔹ضمن بازگشت به کار ۱۶۰ کارگر این کارخانه، خطّ تولید کارخانۀ فروآلیاژ از فردا سوم اردیبهشت فعال میشود و تعدیل تعرفه و درخواستهای مدیریت کارخانه پیگیری میشود.
رئیس قوه قضاییه: بیش از ۶۰ ویلای ۸۰ میلیارد تومانی غیر مجاز در مناطق جنگلی جلگهای را خراب کردیم، نخاله را منتقل کردیم و زمین را به حالت اولیه برگرداندیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افسانههایی که بعضی از ایرانیها از آلمان ساختن
به روایت هموطن ساکن آلمان
جالب بود ببینید
🔻شیفته دو مصطفی
▫️در طول زندگی ام شیفته دو مصطفی شدم؛
مصطفی ردانی پور نابغه ای علمی و نظامی با شخصیت معنوی خاص که علامه مصباح بر دستش بوسه می زد و واسطه دیدار رزمندگان با آیت الله بهاءالدینی میشد. از سویی دیگر فرماندهی قرارگاه فتح را داشت که فرماندهی سه لشکر را بر عهده داشته و... اولین بار که کتاب مصطفی(زندگی نامه شهید ردانی پور) را خواندم تاکنون دلباخته شخصیت خاص این شهید هستم.
🔸در سویی دیگر دوست عزیزی داشتم، مصطفی حاجی حسینلو که از سال ۱۳۸۳ با دیدنش در خوابگاه دانشگاه امام صادق تهران رفاقتمان شکل گرفت؛ دکتری اش را گرفته بود، استاد دانشگاه بود، ورزشکار رزمی حرفه ای در جودو بود، فرزند و برادر شهید بود( چیزی که همیشه آن را مخفی میکرد و به دنبال بهره برداری از آن نبود) نویسنده کتاب سلام بر اسماعیل، جهادی و... او کنشگری اجتماعی با ایده های بلند فرهنگی بود؛ با تمام محدودیت ها فرصتی فرهنگی به نام شهیدانه رقم زده بود که دلها را با خود همراه کرده بود.
🔹برنامه ای که در آن از هیچ کاری اِبایی نداشت؛ تدارکات و پشتیبانی تا خواندن وصیت نامه و سخنرانی و میانداری و...
▫️ سالها پیش یادواره ای با عنوان مدافعان حرم در خوی برگزار کردیم که همه آحاد و ملت و مسئولین بودند، در انتهای صحبتم، ازش اسم بردم و تشکر کردم ولی بعد از مراسم نهیبی سخت ازش خوردم که چرا اسم من رو بردی! هر چند ناراحتیش تلخ بود ولی اخلاصش آن را بر کامم شیرین ساخت.
🔸 حال می توانم از این عزیز سفرکرده به راحتی بگویم؛ چند روزی به همراه همسرش و دو کودکش تصادف کرده و دارفانی را وداع گفته و ما ماندیم و خاطراتش و ...😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 يهودیان برای قربانی شب عید پسح در مسجدالاقصی آماده میشوند
🔹ویدئو: ما در راه هستیم تا برویم در قدس قربانی خود را برای جبل هیکل [معبد] انجام دهیم... بالاخره امسال در عید پسح در مسیر قدس هستیم تا قربانی خود را تقدیم کنیم... افراد دیگر هم به دعوت گروهها و سازمانهای جبل هیکل در راه قدس هستند تا قربانیهای خود را بیاورند آنجا.
🔹قرار است طبق فراخوان سازمانهای معبد، یهودیان از شهرکهای مختلف با قربانی خود در باب المغاربه مسجدالاقصی تجمع کنند. فردا شب، شب اولین روز از عید پسح است که هفت روز است.
🔹عید پسح، جشن سالروز خروج بنیاسرائیل از مصر است.
🌟نخستین شهید ترور پس از انقلاب چه کسی بود؟
#سپهبد_قرنی سوم اردیبهشت ۱۳۵۸ به دست گروه «فرقان» به شهادت رسید. از «حمید نیکنام» و همفکرانش به عنوان ضارب و عامل ترور نام برده میشود. این ارتشی نخستین شهید ترور پس از پیروزی انقلاب اسلامی است.
گروهک فرقان چنان که بعدها مشخص شد، یک گروه تروریستی آلت دست بیگانگان بود، یک گروه محارب با انقلاب و نظام جمهوری اسلامی که در قالب تروریسم هدایت شده از جانب مثلث «سیا»، «صهیونیسم» و «ساواک»، حملات خود را علیه روحانیت مبارز و چهرههای ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ساماندهی میکرد. گروهی که خطر نفوذ افکار التقاطی و مادی آنها در بین جوانان، بهویژه دانشجویان، از سوی استاد شهید آیتالله مطهری حدود دو سال پیش از انقلاب، یعنی از بدو تشکیل گروهک مذکور احساس شده بود.
🌟محمدولی قرنی سال ۱۲۹۲ در تهران به دنیا آمد. پدرش را که یکی از مدیران مخابرات تهران بود در ۱۰ سالگی از دست داد. از آن پس در کنار مادرش زندگی سختی را آغاز کرد. تحصیلات ابتدایی را در دبستان «گلبهار» اصفهان به پایان رساند و پس از یک سال، تحصیلات متوسطه خود را در دبیرستان «دارالفنون» تهران آغاز کرد و در دبیرستان نظام (دبیرستان ارتش) خاتمه داد. سال ۱۳۰۹ وارد دانشکده افسری ارتش «مدرسه صاحب منصبی» دوره دهم شد و در سال ۱۳۱۱ با درجه ستوان دومی در رشته توپخانه فارغالتحصیل شد.
قرنی در زمان شاه و نظام طاغوت تا درجه سرلشکری ارتقا یافت اما زمانی که متوجه اسلامزدایی و ستمکاری شاه و جنایات و خیانتهای آمریکا در ایران شد، به تمام مزایای مادی و منزلت سرلشکری پشت پا زد. سرلشکر محمدولی قرنی، نخستین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی و همزمان عضو شورای انقلاب بود.
🌟شهید قرنی سال ۱۳۰۹ وارد دانشکده افسری شد و پس از کودتای ۲۸ مرداد به ریاست رکن دوم ارتش رسید. در مهرماه سال ۱۳۳۶ موفق به اخذ درجه سرلشکری شد ولی کمتر از یکسال بعد در تیرماه ۱۳۳۷ در پی کشف طرح کودتا علیه رژیم شاهنشاهی پهلوی دستگیر و پس از محاکمه و تحمل سه سال زندان از ارتش اخراج شد. غائله کردستان در زمان ایشان آغاز شد و او در این قضیه با تصمیمگیری قاطع و به موقع توانست جلو پیشروی ضد انقلاب را بگیرد.
🌟اواخر سال ۱۳۵۶ و اوایل ۱۳۵۷ که آغاز جنبش انقلابی مردم بود، او هنوز رابطه خود را با آیتالله طالقانی و گروه نهضت آزادی و روحانیون مخالف حفظ کرده بود. روز ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ با پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز رسمی دولت، سرلشکر قرنی به ریاست ستاد ارتش منصوب شد. پس از انتصاب به ریاست ستاد ارتش روز ۲۴ بهمن ۵۷ به دفتر ستاد ارتش آمد و پس از پایین کشیدن عکس شاه و بالا بردن عکس امام خمینی (ره)، گفت: «ارتش شاهنشاهی که میگفتند، مجهزترین ارتش دنیاست و شاید هم از لحاظ وسایل و تجهیزات چنین بود، ظرف چند ساعت متلاشی شد، زیرا ایمان و آرمان نبود.»
🌟قرنی، غیر از چند تن، کلیه امرای ارتش را بازنشسته کرد و گفت: «دیگر در ارتش از ارتشبد و سپهبد خبری نیست» و در مقابل طبق دستور او تعدادی روحانی به سازمانهای ارتشی راه یافتند؛ او گفت «ارتشیان باید از روحانیون تبعیت کنند. » وقتی همه امرا را بازنشسته کرد، مخالفانش در مطبوعات او را مورد اتهاماتی قرار دادند.
🌟سپهبد قرنی در اواخر سال ۵۷ حمله عراق را پیشبینی میکرد و نگران شایعاتی بود که در آن روزها درباره تضعیف و حتی انحلال ارتش به گوش میرسید که ارتش ایران از هر سو هدف قرار گرفته بود. قرنی یک برنامه همبستگی مردم با ارتش ترتیب داد. سربازان در خیابانهای پایتخت رژه میرفتند و شعار میدادند: «ارتش فدای مردم» و گروهی از مردم در پاسخ آنها میگفتند: «مردم فدای ارتش.» هدف سرلشکر قرنی از این کار بردن ارتش به میان مردم و بالا بردن روحیه سربازان بود. کتاب کشکول خاطرات دفاع مقدس
ناصرکاوه
منبع: خبرگزاری ایسنا
601-asr-homazah-fil-fa-ansarian.mp3
3.11M
601-asr-ta-1.mp3
3.1M
601-homazah-fil-ta-2.mp3
4.13M
زیارت امام حسن علیهالسلام در
«روز دوشنبه»
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
«السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ فاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَبِيبَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صِفْوَةَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِينَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صِرَاطَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا بَيَانَ حُكْمِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نَاصِرَ دِينِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا السَّيِّدُ الزَّكِىُّ؛،
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْبَرُّ الْوَفِىُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْقَائِمُ الْأَمِينُ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَالِمُ بِالتَّأْوِيلِ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْهَادِى الْمَهْدِىُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الطَّاهِرُ الزَّكِىُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا التَّقِىُّ النَّقِىُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْحَقُّ الْحَقِيقُ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الشَّهِيدُ الصِّدِّيقُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكاتُهُ.»
زیارت امام حسین علیهالسلام در
«روز دوشنبه»
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
«السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ سَيِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِينَ، أَشْهَدُ أَنَّكَ أَقَمْتَ الصَّلاَةَ، وَآتَيْتَ الزَّكَاةَ، وَأَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ، وَنَهَيْتَ عَنِ الْمُنْكَرِ، وَعَبَدْتَ اللّٰهَ مُخْلِصاً، وَجَاهَدْتَ فِى اللّٰهِ حَقَّ جِهادِهِ حَتَّىٰ أَتَاكَ الْيَقِينُ، فَعَلَيْكَ السَّلامُ مِنِّى مَا بَقِيتُ وَبَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهَارُ، وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ؛
أَنَا يَا مَوْلَاىَ مَوْلىً لَكَ وَ لِآلِ بَيْتِكَ، سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَكُمْ، وَحَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَكُمْ، مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَجَهْرِكُمْ، وَظَاهِرِكُمْ وَبَاطِنِكُمْ، لَعَنَ اللّٰهُ أَعْداءَكُمْ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَالْآخِرِينَ، وَأَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللّٰهِ تَعالىٰ مِنْهُمْ، يَا مَوْلَاىَ يَا أَبا مُحَمَّدٍ، يَا مَوْلَاىَ يَا أَبا عَبْدِاللّٰهِ، هٰذا يَوْمُ الإِثْنَيْنِ وَهُوَ يَوْمُكُما وَبِاسْمِكُما وَأَنَا فِيهِ ضَيْفُكُما، فَأَضِيفانِى وَأَحْسِنا ضِيَافَتِى، فَنِعْمَ مَنِ اسْتُضِيفَ بِهِ أَنْتُمَا، وَأَنَا فِيهِ مِنْ جِوارِكُما فَأَجِيرانِى، فَإِنَّكُمَا مَأمُورانِ بِالضِّيافَةِ وَالْإِجارَةِ، فَصَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكُمَا وَآلِكُمَا الطَّيِّبِينَ.»