🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
نگو غزه، کربلا این است قتل عام فرشتهها این است
صدای انفجار بمب GBU-۳۸ آمریکا که به دست فرزند غاصب و نامشروعش اسرائیل نشست در قلب بیمارستان و بعدش آوار ریخت بر سر تمام آدمهایی که آنجا پناهگاه زخمهای جسم و روحشان بود.
«غزه در خون خویش غلتان است
دادگاه بزرگ وجدان است
دل من بود زیر بمباران...
سوخت جانم، چه جای کتمان است؟»
«پیچیده صدای یا بُنَیَّ! اَحْمَد!
شاید لبخند کودکش را شاید...
با چشمان به خون نشسته، پدری
دنبال سر کودک خود میگردد»
«فریاد عطش... سوختن چلچلهها...
افتاده میان سر و تن، فاصلهها...
میگفت گلوسوخته بیمارستان:
این حرملهها حرملهها حرملهها... .»
«من آن محمود درویشم، منم آن ناظمِ حکمت
که دارد در سرِ خود آرزوی صبحِ آزادی
نگاهِ خسته و پیرم طلوعِ عشق را دیده
شنیده گوشِ سنگینم، صدای خنده و شادی.»
🔰اصول دیپلماسی‼️
✍️به این دو اصل دیپلماسی(حتی در زندگی روزمره و در مواجهه با دیگران) در ضمن یک داستان توجه بفرمایید:
۱: اگر ضعیف هستید سراغ مذاکره نروید. چون استعمار می شوید. بجای وقت تلف کردن در مذاکره، مقاومت کنید و بروید تلاش کنید تا قوی شوید.
۲: اگر قوی هستید سراغ مذاکره نروید.
بگذارید طرف مقابل شما برای مذاکره پیش قدم شود. حالا وقت آن است که حق خود را مطالبه کنید و پای آن بایستید.
۳: هر چه هزینه هایتان را پایین بیاورید، در مذاکره سرتان بالاتر است. چون طرف مقابل نقطه ضعف فقر را در شما نمی بیند. ممکن است شما دارایی نداشته باشید ولی کم هزینه بودن به نوعی خودش ثروت محسوب می شود و قدرت افزاست.
میگویند ماهاتما گاندی، بزی داشت که سمبل عدم وابستگی بود. از مویش لباس تهیه می کرد و شیر و فرآورده های شیری بز، غذای روزانه اش بود.
بالاخره قرار شد که گاندی برای مذاکره به بریتانیا سفر کند و در پارلمان انگلیس سخنرانی کند. ولی حاضر نبود بدون بزش راهی شود.
اما در قوانین انگلیس چنین اجازه ای داده نشده بود. این موضوع مشکلی برای مذاکرات میان هند و انگلستان شده بود. به ناچار قانونی از تصویب پارلمان انگلستان گذشت که در آن بیان شد:
ورود حیوانات به پارلمان انگلیس ممنوع است بجز بز گاندی!!
🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻,
او تا آخر عمر پربرکت خود، در مقابل جریانی که برای تأمین منابع به دنبال افزایش قیمت بنزین و فشار مضاعف بر مستضعفین بود ایستاد و بارها طرحهای افزایشی را با دلایل متقن و با ملاحظه توان مردم رد کرد.
معتقد بود به جای برداشتن از جیب مردم باید از طریق اصلاح مصرف، برنامههای کنترلی و مسدود کردن مبادی قاچاق این موضوع مدیریت شود. قویا معتقد بود هرگونه برنامه جدید در موضوع بنزین را باید صادقانه با مردم درمیان گذاشت و مردم را غافلگیر نکرد
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌻🌻🌻🌻 طلوع 🌻🌻🌻🌻
چرا از زنان بزرگ ایران غافلیم؟
در طول تاریخ ایران ردپای بزرگ زنانی بر جای مانده که تاریخ سازان این مرز و بوم و نماد غیرت، مردم دوستی و وطن پرستی هستند.
اما تاسفبار آنکه به زندگی آنان پرداخته نشده یا فقط نگاهی کوچک و گذرا بوده است.
اگر اهمیت این قاب جادویی و مربع شکل (تلویزیون و پرده سینما) را به درستی درک کنیم، معجزه ای پشت این چهار ضلع خواهیم یافت.
همدلی، وطن دوستی، احترام به حریم خانواده و مواردی از این دست، بهترین ابزار برای ترویج فرهنگ و هنر ایرانی، دینی و سلامت روانی جامعه است.
از دل همین فیلمها ضربالمثلها ساخته شد. به طور مثال وقتی قرار بود کسی همت کند و کاری را انجام دهد، میگویند "پاشنه کفش را و کشید"؛ این ضرب المثل از فیلم قیصر مسعود کیمیایی رواج پیدا کرد.
یعنی ساخت فیلم و سریال با محتوای درست و عمیق چه بخواهیم و چه نخواهیم از اهمیت بالایی برخوردار است و می توان به جای امثال کارداشیان و جولی و جنیفرها، شخصیت بیبیمریم ها، قدمخیرها، پروفسور مینو دبیری ها، پرفسور افسانه صفوی ها، بانو خدیجه میرشکارها و معصومه آباد ها را الگوی جامعه قرار دهیم.
دیگر ساخت فیلمهای چرک و سیاه کافی است؛ از طریق چنین فیلمهایی از ایران و ایرانی، شلختگی فرهنگی، مردان بی اراده، زنان آسیب دیده و چهرهای آشفته به اندازه کافی به جهان نشان داده شد و تاثیر آن بر نسل جوان ما این بود که مسئولیت پذیری مرد در کانون خانواده، تعهد و جایگاه زن در قلمرو خانه و عشقورزی به مقام مادری خود را فراموش کردند
22.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نطق آتشین امروز دکتر کوچک زاده در مجلس
🔹مردک رفته به آمریکا گفته ما مذاکره بالاتر از هسته ای هم میکنیم!
ما اجازه نخواهیم داد این مملکت را به حلقوم آمریکا هل بدید
امام خمینی رضوانالله علیه:
الآن یک جریانی در کار است - من الآن نمیخواهم اشخاص هیچ صحبتش بشود - اما جریانی هست در کار که اگر کسی توجه بکند به مسائلی که در این اواخر هی پیش آوردند، در روزنامههای مختلف پیش آوردند، یک جریانی در کار است که آن جریان انسان را از این معنا میترساند که بخواهد بهطور خزنده این کشور را باز هل بدهد طرف امریکا؛ بخواهند از این راه پیش بروند. و این یک مسئلهای است که به قدری اهمیت دارد در نظر اسلام و باید آن قدر اهمیت داشته باشد در نظر شما فرماندهان و دیگران که اگر احتمال این را بدهید، باید مقابلش بایستید، نه اینکه اول یقین کنید به اینکه مسئله این طوری است. بعضی چیزهاست که اگر انسان احتمالش را بدهد، یک احتمال صحیحی بدهد، باید دنبال کند او را و به آن اعتراض کند. شما اگر احتمال بدهید - یک احتمال درستی - که یک ماری الآن توی این اتاق [هست] پا میشوید میروید بیرون؛ احتراز از آن میکنید.
ما اگر احتمال این معنا را بدهیم که این جریانی که در روزنامهها دیده میشود و دیده شد، جریان برای این جهت باشد که این کشور را نگذارند ثبات پیدا بکند [باید دنبال کنیم].
صحیفه امام ج ۱۸ ص ۴۳۷
🔴۱۰ نکته درباره دومین گفتگوی تلویزیونی رئیس جمهور
♦️گفتگوی تلویزیونی شب گذشته رئیس جمهور با مردم دارای نکات و حواشی متعددی بود که می توان از زوایای مختلف به آن پرداخت. به صورت اجمالی و برای نمونه، چند نکته در مورد گفتگوی تلویزیونی دیشب می توان مطرح کرد:
🔸یک: بیشتر از چهار ماه است که از روی کار آمدن دولت چهاردهم میگذرد. متأسفانه بعضاً مشاهده میشود که رئیس جمهور مانند یک کاندیدای ریاست جمهوری و در فضای رقابتهای انتخاباتی سخن میگوید. «کلی گویی»، «این باید بشود»، «باید جلسه بگذاریم»، «کارشناسان نظر بدهند» و ... بیشتر برای ایام انتخابات مناسب است! انتظار مردم برنامه و اقدام است.
🔸دو: نداشتن برنامه و سردرگمی دولت در برخی زمینه ها کاملاً مشهود به نظر می رسد. چنین چیزی یعنی اینکه در آن زمینهها در حال روزمرگی هستیم و هنوز نمیدانیم تکلیف ما چیست؟!
🔸سه: برجسته کردن مسائل قومیت و مذهب، خلاف مصلحت ملی است و این چندمین بار است که رئیس جمهور بر این مسأله حساس، به عنوان دستاورد میدمد. در کشور باید قانون، شایسته سالاری و مصالح ملی حکمفرما باشد.
🔸چهار: در بخشی از این گفتگو، رئیس جمهور اشاره کرد: «ما دانشجو را درست آموزش ندادیم، محصّل را در مدرسه، درست آموزش ندادیم، بعد آمده است بیرون، در خیابان می خواهیم بگیریم با او برخورد کنیم. خب، او که دست تو بود. آموزش می دادی؛ چرا آموزش ندادی ...» . باید گفت که در هیچ کجای دنیا، آموزش حتی در بهترین شکل ممکن هم باشد به هیچ وجه موجب بی نیازی از قانون و اجرای قانون نمی شود. همیشه عده ای هستند که فقط به وسیله قانون باید جلوی آنها را گرفت.
🔸پنج: در جایی از گفتگو، رئیس جمهور، ناخواسته و به صورت ضمنی، ترس از حضور دوباره ترامپ در جایگاه ریاست جمهوری آمریکا و اینکه او می تواند برای ما مشکل ایجاد کند و ... را به مخاطب انتقال داد. حال اینکه ادبیات رهبر انقلاب نسبت به ترامپ، ادبیات تحقیر، با حس اعتماد بنفس و در شأن جمهوری اسلامی است.
🔸شش: سخنان رئیس جمهور در موضوع مسکن و عدم ارائه یک برنامه مشخص در این زمینه، برای متقاضیان مسکن، حس ناامیدی، نگرانی و جهش قیمت نظیر آنچه در دولت دوم روحانی اتفاق افتاد را به ذهن آورد.
🔸هفت: قرائن نشان می دهد که قیمت بنزین دغدغه جدی دولت است اما این را صراحتاً نمی گوید؛ چرا که شرایط به گونه ای نیست که این کار را انجام دهد. با این حال به تعبیر نایب رئیس مجلس، دولت در حال بازی با اعصاب مردم است.
🔸هشت: رئیس جمهور در مورد قانون عفاف و حجاب گفت: «از نظر اجرایی، حداقل من که قرار است اجرا کنم، برایم خیلی سوالها و ابهامها وجود دارد که به این سادگی امکان ندارد». اما باید گفت که این قانون در هر صورت – چه موافق باشیم و چه مخالف -، حاصل جلسات متعدد کارشناسان، مسئولین و نمایندگان مجلس است. در یک مدت طولانی و با همکاری هر سه قوه تدوین شده است. ضمن اینکه، چندین بار میان مجلس و شورای نگهبان، رفت و برگشت داشته است و نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام هم مورد لحاظ قرار گرفته است. بنابراین، همان طور که رئیس قوه قضائیه گفت این قانون باید ابلاغ و اجرایی شود. اگر قرار باشد که دولت، با سلیقه خود، قوانین را بپذیرد یا کنار بگذارد، اساساً سنگ روی سنگ بند نخواهد شد!
🔸نه: متأسفانه رئیس جمهور اشتباه گذشته را تکرار کردند و دوباره از نام رهبرانقلاب برای مسائل دولت استفاده کردند. آقای پزشکیان این بار برای ماجرای فیلترینگ از رهبر انقلاب اصطلاحا هزینه کردند در حالی که نگاه رهبر انقلاب، حکمرانی و قانونمندی در فضای مجازی است. در همه جای دنیا نیز إعمال فیلترینگ – در کنار سایر اقدامات ایجابی و سلبی - یک بخشی از این حکمرانی محسوب می شود؛ تفاوتی میان کشورهای اسلامی و غیر اسلامی هم در اصل این موضوع نیست.
🔸ده: اهتمام رئیس جمهور به گفتگو با مردم قطعا قابل تقدیر است به شرطی که خروجی این برنامه برای افکار عمومی بیان دستاوردها یا تصمیمات مهم باشد.
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
حکمرانی تعلیم.mp3
38.61M
#صوت | #نشست
🎧 حکمرانی تعلیم و تربیت (بررسی چالشهای نظام آموزشی کشور)
🔻نشست حکمرانی تعلیم و تریت با هدف بررسی چالش های نظام آموشی کشور با حضور حجت الاسلام مرتضی رجایی، دانش پژوه دکتری حکمرانی مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی و حجتالاسلام حمید ساجدیان، پژوهشگر تربیت وحکمرانی به همت مدرسه علوم انسانی اسلامی فکرت برگزار شد.
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظاتی از روضهخوانی میثم مطیعی در دومین شب مراسم عزاداری ایام فاطمیه در حسینیه امام خمینی(ره)
📷 دومین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمهزهرا سلاماللهعلیها در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از عزاداران خاندان عصمت و طهارت علیهمالسلام در حال برگزاری است. ۱۴۰۳/۹/۱۳
🖤 #سرمشق_فاطمی
22.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 لحظاتی از سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین علی علیزاده در دومین شب مراسم عزاداری ایام فاطمیه در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۳/۹/۱۳
🖤 #سرمشق_فاطمی
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روضه حضرت زهرا(س) زیاد گوش کردم😔
ولی هیچ کدوم مثل همین دو دقیقه حاج آقای قرائتی نمیشه😭
خدا خیرشون بده که حق مطلب رو ادا کردند.🥀
✅در گروه ها بازنشر کنید. شاید نجات یک فرشته بیگناه به دستان شما باشد.
10.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کلیپ جدید میثم تمار
❌ آقای پزشکیان دیشب در رسانه ملی که سرتاسر ایران و البته جهان در حال مشاهده اون هستند میگه که ما با آمریکا میخوایم ثابت کنیم دنبال صلح هستیم و باهاش جنگ نداریم😐😳😳
با کسی که میخواد ایران رو تجزیه کنه ،ناموست رو تهدید و...جنگ نداری آقای پزشکیان ؟
پس با کی سر جنگ دارید شما وقتی با شیاطین بزرگ جنگ ندارید ؟
به کی میخواهید ثابت کنید آدم خوبی هستید ؟
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅