هدایت شده از طلبه انقلابی
🎤 دکتر محمد جعفر طالب پور
🎧 روزه و سلامت ۹۹/۰۱/۲۹
هدایت شده از طلبه انقلابی
✅نسل هتل نشین‼️
چهل سال پیش، دخترهای خانه صبح ها زود بیدار می شدند تا قبل از مدرسه رفتن،
همه جای خانه را رفت و روب کرده باشد و بعد اجازه داشتند راهی مدرسه شوند.
پسرها بايد يا صبح زود يا عصر، نان و مايحتاج خانه را خريد ميكردند و كارهای مردانه را در كمك پدر خود انجام ميدادند.
حالا با نسلی روبرو هستیم که صبح که بیدار می شوند، از هتل خانه شان خارج می شوند.
چون که والدینشان به عنوان مستخدمین "هتل خانه " همه جا را رفت وروب خواهند کرد.
و با يك تلفن همه چيز درب خانه مهياست.
نسلی که در برابر اتاقی که در آن می خوابد و خانه ای که در آن زندگی میکند و ظرفی که در آن غذا می خورد احساس مسئولیت ندارد؛ آیا در برابر سرزمینی که از آب وخاک آن بهره مند است حس مسئولیت خواهد داشت‼️
برای این نسل، سرزمین هم چون هتلی است که می توان خورد و خوابید و ریخت و پاشید؛ از مواهب طبیعی آن بهره مند شد و بعد اگر باب میل نبود آن را ترک کرد.
سرزمین هم، مثل خانه، برای این نسل، هتل است.
با این تفاوت که متأسفانه مستخدم سرجهاز ندارد و همه فقط برای خوردن و خوابیدن و بردن آمده اند.
این نسل را چه کسی وچه کسانی چنین تربیت کردند❓کی بود❓کی بود⁉️ اتفاقاً این دفعه، من بودم، تو بودی، ما بودیم
و...همه بودند.
کمی به خود بیاییم و تکانی به خودمان
و این نسل هتل نشین بدهیم‼️
گرچه به نظر من نسلی که این بچه ها رو تربیت کرد، فکر می کرد چون خودش سختی کشیده باید هرجور امکاناتی رو برای بچه اش فراهم کنه و این موضوع از تهیه سیسمونی برای کودک به دنیا نیومده شروع میشه و متاسفانه ادامه پیدا میکنه تاجاییکه شان والای مادر و پدری خودش رو در حد یک مستخدم برای اربابش پایین بیاره مبادا که آبی در دل فرزندش تکون بخوره.اما غافل شد از اینکه هر باغچه و مزرعه ای با آب زیادی فاسد میشه و به لجنزار تبدیل خواهد شد.
گاهی باغبان به گیاهش بی آبی رو تحمیل میکنه چون میدونه اون گیاه نیاز داره چند روز بستر خشکی داشته باشه تا بتونه ریشه هاش رو توی خاک رشدبده و به حیاتش ادامه بده❗️
امیدوارم همه ما مادرها و پدرها بتونیم به این درک برسیم که امکانات هتلی ایجاد کردن برای فرزندانمون افتخار نیست❗️مسئولیت پذیر کردن و قدردان بار آوردن کودکمون افتخاره❗️
✍️دکتر هلاکویی
هدایت شده از طلبه انقلابی
پایگاه خبری العهد لبنان:
🌹ویروس کرونا ناتوانی و توحش غرب و توان ایران اسلامی را نشان داد 🌹
رسانهای لبنانی در تحلیلی، رفتار ایران و دولتهای غربی در ایام شیوع ویروس کرونا را مقایسه کرد و نوشت، این ویروس، بهتر از هر چیزی، پوشالی بودن تمدن، فرهنگ، اخلاق و پیشرفت جوامع غربی را نشان داد.
شیوع ویروس کرونا بار دیگر، پای ارزشها و اصول انسانی را به مباحث اندیشمندان باز کرده و از جمله موارد این موضوع، مقایسهای است که حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب در این باره میان رفتار دولتهای غربی با کشورهای اسلامی ارائه داد.
ایشان در سخنان اخیر خود به دزدی کمکهای بشردوستانه و تبعیض در مداوای بیماران، فرهنگ مادی و فردمحور غرب اشاره و آن را با فرهنگ و رفتار جمهوری اسلامی ایران مقایسه و از رفتار مردم و همبستگی آنان تمجید کرد.
کشورهای غربی؛ از ادعای پیشرفت تا انحطاط اخلاقی
دکتر «علی مطر» تحلیلگر لبنانی با انتشار یادداشتی در پایگاه خبری العهد لبنان، به مقایسه این دو جامعه پرداخت و نوشت، با وجود ادعای کشورهای غربی مبنی بر پیشرفته بودن، شیوع کرونا در این کشورها، سبب شد، سردمداران آنان در برابر آزمون سختی قرار گیرند؛ زیرا در دانش و ارزشهای انسانی، مدعی بودند، ولی در نخستین آزمون خود، شکست خوردند.
مطر ادامه داد، به فرموده رهبر معظم انقلاب، بشریت به مرحله امنیت و خوشبختی نرسیده و میلیاردها انسان، هم اکنون نگران و مضطرب هستند. این مسئله در کشورهای لیبرال که مدعی انحصار پیشرفت برای خود بودند و کشورها را بر اساس منافع خود به پیشرفته و در حال توسعه تقسیم میکردند، بیشتر جلوهگر است. همین تبلیغات غرب، باعث شده بود که ملتهای کشورهای در حال توسعه، احساس حقارت کنند؛ زیرا رسانههای غربی در حال تبلیغ این مسئله هستند که اسلام نمیتواند هیچ کشوری را رهبری کند.
در این یادداشت آمده است، شیوع کرونا، بحرانهای اجتماعی و اخلاقی غرب را نشان داد. امام خمینی(ره) در کتاب خود «دولت اسلامی» میگویند که حتی اگر غربیها به مریخ و سایر کهکشانها بروند، باز هم نخواهند توانست فضایل اخلاقی به دست آورند و مشکلات اجتماعی خود را حل کنند؛ زیرا حل مشکلات اجتماعی و بدبختی آنان، نیازمند راهکارهای عقیدتی و اخلاقی است. قدرت مادی، ثروت و تسلط بر طبیعت و فضا، راهکار مناسبی نیست؛ زیرا راهکار، ایمان است و اخلاق اسلامی و اعتقاد.
تبلیغات غرب برای ناتوان
جلوه دادن کشورهای اسلامی
در این یادداشت آمده، کشورهای غربی دائما در تلاش هستند که مفهوم جدایی دین از سیاست را مطرح کنند و اینکه اسلام، قادر به مدیریت جامعه نیست. امام خمینی(ره) در این زمینه تأکید دارند، شایعه میکنند که اسلام دین جامعی نیست، دین زندگی نیست، قانونی برای جامعه ندارد... استعمارگران چنین به ما القا کردند که اسلام، دولت نیست و نظام حکومتی به شمار نمیرود. روشن است که این تبلیغات بخشی از طرح استعمارگران برای دور کردن مسلمانان از سیاست و حکمرانی است.
مطر نوشت، از همین روست که استعمارگران برای تسلط بر کشورها اسلامی، طرحهای متعددی دارند. لذا، دست به تبلیغ علیه ولایتفقیه زدند؛ زیرا این مفهوم، مانعی برای جلوگیری از دستیابی آنان به اهدافشان است. رهبر انقلاب نیز تأکید دارند که دین اسلام در درون خود، سیاست، دانش و مسائل اجتماعی دارد. دین است که مدیر زندگی انسان در همه زمینههاست. این وضع اسفبار در اروپا، معلول جدایی علم از دین
است.
اسلام راهبر زندگی است
به گزارش فارس، در ادامه یادداشت تأکید شده است، بدیهی است، آنچه امروز ما را به این وضعیت رسانده، دوری سیاسی از اخلاق و جدا شدن آن از ابعاد معنوی و فضایل اخلاقی است. لذا، دین و سیاست، جداییناپذیرند. اگر دین نباشد، سیاست از شرع آسمانی، منحرف میشود. سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست.
کرونا اهمیت وظایف کشورها در قبال مردم خود را نشان داد. این مسئله را در جمهوری اسلامی شاهد هستیم؛ زیرا بر عکس آمریکا، کنترل کرونا را آغاز کرده است، ولی ایالات متحده به زعامت دونالد ترامپ موفق به انجام این کار نشده است.
در پایان گزارش تأکید شد، اگر اسلام به درستی در کشور اسلامی اجرا شود، همان گونه که پس از انقلاب، در ایران، اجرا شد- بیشترین توانایی را در هدایت زندگی خواهد داشت؛ به ویژه اینکه رهبرانی مانند امام خمینی(ره) و امام خامنهای (مدظله)، نقش حاکم اسلامی را ایفا میکنند و رهبری آنان بر اساس، علم، عدالت و رهبری حکیمانه است. این مسئله را در مدیریت تمامی بحرانهایی مشاهده میکنیم که ایران به خود دیده است. به هر حال، ایران توانسته است با رهبری رهبران خود، با وجود تمامی جنگها و تحریمهای ظالمانه آمریکا، از این بحرانها عبور کند؛ آمریکایی که در طول مسیر سیاسی خود و حتی در برخورد با بحران
کرونا، جز غرور و توحش، رفتار دیگری از خود نشان نداده است.
هدایت شده از طلبه انقلابی
💢چگونگی تشخیص خبر درست از نادرست
اگر میخواهید توانایی خود را در تشخیص خبر درست از شایعه و خبرهای ساختگی تقویت کنید باید این ۵ پرسش را در هنگام خواندن خبر از خود بپرسید.
۱: خبر را چه کسی نوشته است؟
در خبر درست همیشه نامی واقعی از یک خبرنگار یا روزنامهنگار واقعی، که قابلپیگیری باشد بهعنوان مرجع و منبع خبر گفته میشود ولی در خبرهای ساختگی، شایعه یا تبلیغاتی، چنین چیزی وجود ندارد. وقتی نام نویسنده یا گوینده را در خبر میبینید حتماً سرگذشت او را نیز دنبال کنید.
۲: خبر چه چیزی میخواهد بگوید؟
خبر واقعی وقتی درباره موضوعی جنجالی باشد معمولاً آن را به نقل از منابع واقعیِ معتبر که قابلپیگیری باشند، میگوید. درحالیکه خبر ساختگی منبع دروغین، نشانی اینترنتی ساختگی، عنوان کلی غیرقابلپیگیری یا با استناد به مطالب مشابه غلطانداز دیگر میگوید که با اندکی کندوکاو و ژرفنگری، نادرستی آن قابلتشخیص است.
۳: خبر چه زمانی منتشر شده است؟
حتماً به تاریخ انتشار خبر دقت کنید اگر به کلمههای «خبر فوری» در خبر برمیخورید بیشتر دقت کنید زیرا احتمال ساختگی بودن یا تبلیغاتی بودن آن بیشتر است.
۴: خبر در کجا منتشر شده است؟
خبر درست و مهم، حتماً در خبرگزاریها و وبگاههای مشهورِ دارای اعتبار نیز منتشر میشود. اگر خبر را برای نخستین بار در شبکههای اجتماعی میبینید باید پیش از بازنشر و فرستادن آن برای دیگران، تلاش کنید تا درستی آن را بیازمایید.
۵: از خواندن خبر چه احساسی به شما دست میدهد؟
خبر ساختگی مثل همهی تبلیغات دیگر برای برانگیختن احساس شما طراحی شده است. پس اگر با خواندن خبری بسیار ناراحت شدید، دِرَنگ کنید و نفس عمیقی بکشید. ادعایی که در خبر وجود دارد را دست کم در سه خبرگزاری و یا رسانهی معتبر تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید که خبر را ساختگی یا واقعی به حساب آورید. نباید همه چیز را زود باور کرد. هیچ چیزی بهتر از تفکر انتقادی در روبرو شدن با خبر نیست.
اگر ۵ پرسش بالا را در خواندن خبرها رعایت کنید بهتدریج سواد رسانهای خود را افزایش میدهید.
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔴یک نکته....
سالها بود که برای تحقیر و تخریب هویتی جوامع اسلامی یک دروغی را به اسم سیدجمال الدین اسد آبادی و یا دیگری منتشر میکردند که گفته بود به ممالک کفر رفتم اسلام دیدم اما مسلمان ندیدم به ممالک اسلامی آمدم مسلمان دیدم اما اسلام ندیدم.....
کرونا آمد تا این دروغ تاریخی را رسوا کند . کرونا آمد تا چهره وحشی بشر غربی را که با امپراطوری رسانه ای و شبکه های غربزدگان برای فریب ملتها بزک کرده بودند رسوا کند....
اونجا یک صدا میشن واسه غارت مواد خوراکی از فروشگاه هاشون
اینجا یک صدا میشن واسه انفاق مواد خوراکی برا هموطناشون
اینجا هم مسلمان هست و هم اسلام در جریان است....
هدایت شده از طلبه انقلابی
⛔ *طفیلیگری حرام است نه کلاه لگنی*
🧐 شهید مطهری : امثال من گاهی با سؤالاتی مواجه میشویم که با لحن تحقیر و مسخره آمیزی میپرسند: آقا سواره (ایستاده) غذا خوردن شرعاً چه صورتی دارد؟! با قاشق و چنگال خوردن چطور؟! آیا کلاه لگنی به سر گذاشتن حرام است؟! آیا استعمال لغت بیگانه حرام است؟! ...🧐
🔸در جواب اینها میگوییم: اسلام دستور خاصی در این موارد نیاورده است. اسلام نه گفته با دست غذا بخور و نه گفته با قاشق بخور؛ گفته به هر حال نظافت را رعایت کن. از نظر کفش و کلاه و لباس نیز اسلام مد مخصوصی نیاورده است. از نظر اسلام زبان انگلیسی و ژاپنی و فارسی یکی است. اما ...
🔸اما اسلام یک چیز دیگر گفته است؛ گفته شخصیت باختن حرام است، مرعوب دیگران شدن حرام است، تقلید کورکورانه کردن حرام است، هضم شدن و محو شدن در دیگران حرام است، طفیلی گری حرام است، افسون شدن در مقابل بیگانه (مانند خرگوشی که در مقابل مار افسون میشود) حرام است، الاغ مرده بیگانه را قاطر پنداشتن حرام است، انحرافات و بدبختیهای آنها را به نام «پدیده قرن» جذب کردن حرام است، اعتقاد به اینکه ایرانی باید جسماً و روحاً و ظاهراً و باطناً فرنگی بشود حرام است، چهار صباح به پاریس رفتن و مخرج «را» را به مخرج «غین» تبدیل کردن و به جای «رفتم» «غفتم» گفتن حرام است.
📖 برگرفته از کتاب نظام حقوق زن در اسلام.
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔴فتوای رهبر انقلاب درباره حکم روزه ماه مبارک رمضان در شرایط کرونا
🔹روزه از ضروریات دین و ارکان شریعت اسلام است و ترک روزه ماه مبارک رمضان جایز نیست مگر آنکه فرد، گمان عقلایی پیدا کند که روزه گرفتن موجب:
۱. ایجاد بیماری
۲.تشدید بیماری
۳.افزایش طول بیماری و تأخیر در سلامتی میشود.
🔹در این موارد روزه ساقط، ولی قضای آن لازم است.
🔹بدیهی است در صورتی که این اطمینان از گفته پزشک متخصص و متدین نیز به دست آید، کفایت میکند.
🔹بنابراین اگر فردی نسبت به امور یاد شده خوف و نگرانی داشته و این خوف منشأ عقلایی داشته باشد، روزه ساقط، ولی قضای آن لازم است.
هدایت شده از طلبه انقلابی
این هم رزق امروز شما عزیزان،.
آقای شیخ جعفر مجتهدی (ره) می فرمود:
یک روز که مشغول ؛ تلاوت قرآن بودم به این آیه برخورد نمودم :(کُلُ نَفس بِما کَسَبَت رَهینة الاّ أصحاب الیمین؛ سوره مدثر/۳۸و۳۹)
به فکر افتادم که اصحاب یمین چه کسانی هستند که در روز قیامت همه در گرو اعمالشان می باشند الاّ آنها؟
هر چه جستجو کرده و مراجعه نمودم متوّجه این مطلب نشدم تا اینکه در نجف اشرف خدمت امیرالمؤمنین علیه السلام رسیدم و به آقا عرض کردم مولای من! اصحاب یمین چه کسانی هستند که در گرو عملشان نمی باشند؟
حضرت [در عالم مکاشفه] فرمودند: شیخ جعفر شما که اهل حساب و عدد هستید، چطور کلمه یمین را حساب نکردید؟!
هنگامی که کلمه یمین را به حروف ابجد حساب کردم، متوجّه شدم که عدد ۱۱۰ حاصل می شود. در آن موقع فهمیدم که فردای قیامت همه گرفتار حساب و کتاب اعمالشان هستند، مگر شیعیان و پیروان امیرالمومنين علی (ع) که به عنایت و شفاعت حضرت مولا حساب و کتابی بر آنها نخواهد بود.
لاله ای از ملکوت، حمید سفیدآبیان، ج ۱، ص ۵۳
توجه : امام باقر ع در خصوص آیه: «كُلُّ نَفْسٍ بِمَا كَسَبَتْ رَهِینَةٌ * إِلَّا أَصْحَابَ الْیَمِینِ»؛ هر كسى در گرو چيزى است كه كسب كرده است، مگر اصحاب يمين. (مدثر/۳۸و۳۹) فرمود: به خدا سوگند، آنها شیعیان ما اهل بیت هستند.
تفسیر مجمع البیان، طبرسی، ج۹، ص۳۷۹ و ۳۸۰
تفسیر البرهان، بحرانی، ذیل آیه ۳۸ و ۳۹ از سوره مدثر
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔷 *فواید علمی روزه گرفتن از نگاه پزشکان غربی*
دکتر کلوخ (پزشک مشهور آمریکایی) :
سرطان از تماس زیاد میکروب های عفونی و سم های آنها با بدن پدید می آید، سرطان ابتدا دمل کوچکی است که در روده یا معده می روید، این دمل ها را می توانیم به آسانی با یکی دو هفته روزه، معالجه کنیم. معالجه کم خونی معمولی، سیلیس، مالاریا، کثافت و چرک ریه، دمل ها ی بسیار بد که بوسیله ترک غذا، ترک خوراکهای گوشت دار ممکن می شود.
دکتر آلکسی سوفورین(پزشک روسی) :
تنها طریق برای قطع ریشه سرطان روزه است و بس.درمان از طریق روزه فائده ویژه ای در بیماری های کم خونی، ضعف روده ها، التهاب بسیط و مزمن، دمل های خارجی و داخلی، سل، نِقرس، بیماری های چشم، مرض قند، بیماری های جلدی، بیماری های کلیه، کبد، و اسکلیرور، روماتیسم، استسقا، نوراستنی، عرق النساء، خراز (ریختگی پوست) و بیماری های دیگر دارد.
دکتر اتوبو خنگر در کنگره پزشکی بغداد :
شخص روزه دار با سوزاندن رسوبات بیمارگونه و چربی های زائد بدن، کوره متابولیسم خود را می افروزد. در مدت پنجاه سال که از تأسیس کلینک اتوبوخنگر می گذرد، بیش از پنجاه هزار بیمار در این کلینیک، توسط روزه درمان شده اند.دانستن فلسفه احکام، سبب معرفت و شناخت بیشتر نسبت به دین می گردد و همین شناخت، باعث تقویت اعتقاد و ایمان انسان خواهد شد.
🌸 به معجزه بزرگ اسلام ایمان بیاورید و با کمال افتخار روزه بگیرید تا سلامت باشید . همچنانکه پیامبر بزرگوار اسلام ۱۴۴۰ سال قبل فرمودند : صوموا تصحوا : یعنی روزه بگیرید تا تندرست شوید.
🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷
💟 فواید روزه در ماه مبارک رمضان از لحاظ علمی:👇
🔸 در شش روز نخست ماه مبارک رمضان :👇
🌸🍃 حرارت بدن 5 درجه پایین می آید که افرادی که دارای عفونت هستند ، عفونت بدن آنها کاهش پیدا می کند.
🔸 از روز ششم ماه مبارک رمضان تا دهم : 👇
🌸🍃 عفونت های بدن دفع پیدا میکنند و همچنین تمام مواد مازاد از بدن خارج میشود ، معده شروع به پاکسازی می کند و مواد زائد را خارج می کند.
🔸 از روز دهم تا چهاردهم ماه مبارک رمضان : 👇
🌸🍃 پاکسازی سیستم عصبی و تقویت سیستم عصبی انجام می گیرد.
🔸 از روز چهاردهم تا بیست و یکم ماه مبارک رمضان : 👇
🌸🍃 پاکسازی عروق و رگهای قلب انجام میگیرد. غلظت خون در این روز ها پاکسازی و تخلیه می شود.
🔸 از روز بیست و یکم تا سی ام ماه مبارک رمضان : 👇
🌸🍃 تمامی عفونتها و مواد زائد از بدن بیرون می رود.
🔸 در پایان ماه مبارک رمضان : 👇
🌸🍃 با بدنی سالم و تصفیه شده از مواد زائد روبرو هستیم ، البته به شرط داشتن تغذیه ای صحیح در ماه رمضان و رعایت صحیح خوردن و آشامیدن در سحر و افطار .
🔶 انتشار دهید.🔶
🌷🌸🌷🌸
هدایت شده از طلبه انقلابی
💢 سه روز آخر ماه شعبان و ثواب های بیکران
ماه شعبان با همه فضایل و برکاتش دارد با ما وداع می کند، نمی دانم شما چقدر از برکات این ماه استفاده کرده اید چقدر اعمالش را انجام دادید، چندتا صلوات فرستاده اید؟
عزیزان این سه روز پایانی ماه شعبان اهمیت بسیار زیادی دارد، باید سعی کنیم از لحظه لحظه آن استفاده کنیم و از آن بهره ببریم این سه روز به قدری اهمیت دارند که روزه داشتن آن و وصل کردنش به روزه ماه رمضان، ثوابی معادل روزه دو ماه متوالی داشتن دارد.
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
رفیقی می گفت :
دنیا یک خانه بزرگ است و آدمها هرکدام مانند یکی از وسایل خانه هستند .
بعضی کارد هستند تیز،برنده وبیرحم.
بعضی کبریت هستند و آتش به پا میکنند.
بعضی کتری هستند و زود جوش میاورند.
بعضی تابلوی روی دیوار هستند بود و نبودشان تاثیری در ماهیت خانه ندارد.
بعضی قاشق چایخوری هستند و فقط کارشان برهم زدن است.
بعضی رادیو هستند وفقط باید بهشان گوش کرد.
بعضی تلویزیون هستند وبدجور نمایش اجرا میکنند اینها را فقط باید نگاه کرد.
بعضی قابلمه هستند برایشان فرقی نمیکند محتوای درونشان چه باشد.فقط پر باشند کافیست.
بعضی قندان هستند شیرین ودلچسب. وبعضی دیگر نمکدان، شوخ و بامزه.
بعضی یک بوفه شیک هستند ظاهری لوکس و قیمتی دارند اما در باطن تکه چوبی بیش نیستند.
بعضی سماور هستند ظاهرشان آرام ولی درونشان غوغایی بر پاست.
بعضی یک توپ هستند از خود اختیاری ندارند وبه امر دیگران اینطرف و آن طرف میروند.
بعضی یک صندلی راحتی هستند میشود روی آن لم داد ولی هرگز نمیتوان به آنها تکیه کرد.
بعضی کلاه هستند گاهی گذاشته و گاهی برداشته میشوند ولی در هردو صورت فریبکارند.
بعضی چکش هستند و کارشان کوبیدن و ضربه زدن و خرد کردن است.
واما.......
بعضی ترازو هستند عادل ومنصف. حرف حق را میزنند حتی اگر به ضررشان باشد.
عده ای تنگ بلورین آب هستند پاک و زلال اینها نهایت اعتمادند.
برخی آینه اند، صاف صیقلی بدون کوچکترین خط و خش، اینها انتهای صداقتند.
عده ای، چترهستند، یک سایبان مطمئن در هجوم رگبار مشکلات.
عده ای دیگر لباس گرم هستند در سرمای حوادث و تن پوشی از جنس آرامش.
🔵 این مهم است که؛
ببینیم ما در زندگی نقش کدام یک از این وسائل خانه را بازی می کنیم...
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔻 پدرم سوره واقعه برای ادیسون می خواند!
◽آيت الله جوادى آملی(همایش بزرگداشت ملاصدرا هزار وسیصد و هفتاد و نه شمسی): استاد ما آقاى فاضل تونى مى فرمود ، من در تمام شبهاى جمعه براى ارسطو فاتحه مى خوانم
◽استاد طاها فقیه لاریجانی: (پدرم آیت الله سید حسین فقیه لاریجانی) در هر شب جمعه ای بعد از اتمام نماز و قبل از اینکه به اوراد و اذکار خویش بپردازد برای مرحوم ادیسون سوره واقعه قرائت می کرد برای گراهام بل سوره واقعه قرائت می کرد ، برای کاشف پنی سیلین سوره واقعه قرائت می کرد سوال کردم که آقا این ها خلاف مذهب ما هستند گفت: پسر عبادت بجز خدمت خلق نیست. به تسبیح و سجّاده و دلق نیست ، آنها به جای خودش محفوظ اما اگر یک دقیقه برق دنیا برود چیکار می کنید؟ آمپول پنی سیلین اگر نبود که چرک ها را خشک کند انسان ها تند تند می مردند اینها می روند جهنم من می روم بهشت؟
◽امام خمینی در تعلیقه بر عروة ج۲ ص ۳۷۳: اگر فرض بر انتفاع کافر به نحو هدیه کردن ثواب باشد بعید نیست که اجیر کردن در حج نیابتی از کافر صحیح باشد.
هدایت شده از طلبه انقلابی
الإمام الرضا (ع): « …أكثر من الدعاء و الإستغفار وتلاوة القرآن وتب الى الله من ذنوبك ليقبل شهر الله اليك وأنت مخلصٌ لله عزّ و جلّ ولا تدعنّ أمانة في عنقك إلا أدّيتها ولا في قلبك حِقدا على مؤمن إلا نزعته ولا ذنباً أنت مرتكبه الا قلعت عنه واتق الله و توكل عليه في سرّ أمرك و علانيتك .» (عيون الأخبار ٢-٥١)
« دعا و استغفار و تلاوت قرآن را (در اين ايام آخر ماه شعبان) افزون كن، و از گناهان و نافرمانيهايت به سوى خدا باز گرد و توبه نما، تا اينكه ماه خدا در حالي به تو روي آورد كه تو با خدايت- عزّ و جلّ - اخلاص ورزيده باشى، و امانتى بر گردن خود باقي مگذار مگر آنكه آن را ادا كني، و نيز در دلت كينۀ هيچ مؤمنى نباشد مگر اينكه آن را از دل بيرون نمائي ، و هيچ گناهي را كه مرتكب بوده اى وامگذار مگر آنكه آن را رها كرده باشي ، و تقواي الهي داشته باش، و در امور نهان و آشكارت بر او توكّل و اعتماد كن.»
🌹🌹🌺💜💜
هدایت شده از طلبه انقلابی
# دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه مبارک باد.
*️⃣سپاه در تاریخ شناختهشده ما، یک پدیده کمنظیر، شاید هم بینظیری است؛ یعنی موجودی است که ولادت و رشد و نمای آن، در صحنهی انقلاب، آن هم در عرصهی دشوارترین آزمونهای انقلاب بود. مقام معظم رهبری ۱۳۷۰/۰۶/۲۷
هدایت شده از طلبه انقلابی
*سلام ای نازنین ویروس منحوس*
*به روی ماه تو هر لحظه صد بوس*
بوَد امروزه نامت وحشت انگیز
کمی تا قسمتی بدتر ز چنگیز
همه در چشم تو یکسان ویکرنگ
وزیر وکارگر،دهقان وسرهنگ
نه اهل رشوه وتبعیض بودی
دمی مشهد ،گهی تبریز بودی
ابر مردان قدرت، زیر دستت
بنازم قدرتت را، ناز شستت
شده برچیده بزم مرده خواری
چه ساده گشته رسم سوگواری
کسی در فکر رنگ سال و مد نیست
زن و مردی به فکر تیپ خود نیست
دماغ ولب به زیر ماسک پنهان
تناسب رفته از اندام مردان
زنان آشفته ابرو، مو پریشان
نه مِش، نه رنگ در گیسوی ایشان
بنازم قدرت و عدل خدا را
گرفت او حال خلق خودنما را
همانهایی که وقتی عید میشد
همه از روی رنگ سال یا مُد
اثاث منزل و شال وکُلا را
کمد دیواری و سنگ خلا را
ز روی خودنمایی نو نمودند
ولی امسال مردم خانه بودند
تلاش و زحمت ایشان هدر شد
تمام نقشه ها ها هم بی اثر شد
چه عیدی شد،همه افسرده مایوس
دریغ از یک بغل کردن ویا بوس
چو ظهر آید تمام خلق رنجور
همه پیگیر اخبار جهانپور
شنیدم بنده در اخبار جاری
که قلباً کودکان را دوست داری
ز شوق این خبر مبهوت ماندم
خبر را بنده چندین بار خواندم
خیابان خلوت و در کوچه کس نیست
محل چون قبل، مانند قفس نیست
ز کودک ها که شیشه می شکستند
ردیفی بر لب جو می نشستند
نه از معشوقه وعشاق بیکار
نه از آن پیرپاتالان بیمار
از این بابت،ببوسم خاک پایت
ولی دیر آمدی، جانم فدایت...
دکانها بسته، میدان خالی از شور
به شهر مردگان می ماند از دور
به جز آنان که خنگ وبی کلاسند
همه ترسان و لرزان درهراسند
گز وآجیل وپسته باد کرده
کووید نوزده بیداد کرده
تمام عید را در خانه ماندیم
رمان و داستان وشعر خواندیم
گهی منچ و ورق گه فیلم دیدن
زمانی جنگ و پیراهن دریدن
شبانگاهان سخن از عشق راندن
بدک هم نیست کنج خانه ماندن
همه در روز خواب و شام بیدار
جهان گویی شده وارونه انگار
نشان دادی به ما عجز بشر را
طمع ورزی وحرص بی ثمر را
زمین پاک وطبیعت باز خندید
به کوهستان دوباره برف بارید
نشان دادی که علم ،از ثروت ومال
بوَد نیکوتر و بهتر به هر حال
به ما مهر ووفا را یاد دادی
تکلم با خدا را یاد دادی
نشان دادی خدا ربی کریم است
خدا جبار ورحمان ورحیم است
ولی ای نازنین جانم فدایت
برو،آبی نریزم پشت پایت
هدایت شده از طلبه انقلابی
💗تلنگر💗
استادى از شاگردانش پرسید:
چرا ما وقتى عصبانى هستیم داد میزنیم؟
چرا مردم هنگامى که خشمگین هستند صدای شان را بلند میکنند و سر هم داد میکشند؟
شاگردان فکرى کردند و یکى از آنها گفت: چون در آن لحظه، آرامش و خونسردی مان را از دست میدهیم
استاد پرسید: این که آرامش مان را از دست میدهیم درست است امّا چرا با وجودى که طرف مقابل کنارمان قرار دارد داد میزنیم؟
آیا نمیتوان با صداى ملایم صحبت کرد؟
چرا هنگامى که خشمگین هستیم داد میزنیم؟
شاگردان هر کدام جوابهایى دادند
امّا پاسخهاى هیچ کدام استاد را راضى نکرد.
سرانجام او چنین توضیح داد: هنگامى که دو نفر از دست یکدیگر عصبانى هستند،
قلبهایشان از یکدیگر فاصله میگیرد.
آنها براى این که فاصله را جبران کنند مجبورند که داد بزنند.
هر چه میزان عصبانیت و خشم بیشتر باشد،
این فاصله بیشتر است و آنها باید صدایشان را بلندتر کنند.
سپس استاد پرسید:
هنگامى که دو نفر عاشق همدیگر باشند چه اتفاقى میافتد؟
آنها سر هم داد نمیزنند بلکه خیلى به آرامى با هم صحبت میکنند.
چرا؟چون قلبهایشان خیلى به هم نزدیک است.
فاصله قلبهاشان بسیار کم است.
استاد ادامه داد:هنگامى که عشقشان به یکدیگر بیشتر شد،
چه اتفاقى میافتد؟
آنها حتى حرف معمولى هم با هم نمیزنند
و فقط در گوش هم نجوا میکنند و عشقشان
باز هم به یکدیگر بیشتر میشود.
سرانجام، حتى از نجوا کردن هم بینیاز میشوند
و فقط به یکدیگر نگاه میکنند. این هنگامى است که دیگر هیچ فاصلهاى بین قلبهاى آنها باقى نمانده باش ...
🍁این همان عشق خدا به انسان و انسان به خداست است که خدا حرف نمی زند اما همیشه صدایش را در همه وجودت می توانی حس کنی اینجا بین انسان و خدا هیچ فاصله ای نیست می توانی در اوج همه شلوغی ها بدون اینکه لب به سخن
باز کنی با او حرف بزنی...
☘️🌸☘️🌸☘️🌸
هدایت شده از طلبه انقلابی
عبرتهای کرونایی/رمضانعلی کاوسی
بیش از دو ماه است که ویروس کرونا در صدر اخبار دنیا و کشور ما قرار گرفته است. این موجود کوچک با آمدنش جهان را زمینگیر کرد. کرونا باعث شد مادر از جگرگوشه خویش فرار کند و پدر با فرزندش با فاصله بنشیند که مبادا بمیرد. شاید شنیده باشید این ویروس سبب شد زن و فرزندی در لحظات آخر بر بالین مردی که بر اثر کرونا در حال احتضار بود، حاضر نشوند!
این ویروس میکرونی با انتشارش هشدار داد که بعضی از ما خیلی مغرور شده و با پروردگار فاصله گرفته ایم. تلنگرمان زد که در برابر عظمت هستی سر تعظیم فرود آوریم. به ما یادآوری کرد که اگر لطف خداوند لحظه ای از سرمان کوتاه شود درماندگانی بیش نیستیم. به ما آموخت که باید کبر و غرور و نخوت را کنار بگذاریم. کرونا یک زنگ هشدار بود!
کرونا علاوه بر زمین گیر کردن بلاد شرق تا حد زیادی هِیمنۀ غربی ها را نیز شکست و تمام معادلاتشان را بر هم زد تا دیگر احساس خودبزرگ بینی نکنند. آنها فهمیدند که ابرقدرت اصلی خدای لایزال است.
کرونا تمام تجمع های مشروع و نامشروع را نیز تعطیل کرد تا شاید به خود آییم. کرونا به انسانها آموخت که تنها پول نمی تواند خوشبختی بیاورد. کرونا ناوهای جنگی ابرقدرتها را چنان در اقیانوسها سرگردان کرد که جرئت آمدن به ساحل را هم نداشته باشند. امکان قرنطینه کردن و درمان کرونا زدگانش هم در این ناوهای جنگی میسر نباشد.
کرونا، هم درماندگان فقیر را کُشت هم مسئولانی را که به میز ریاست چسبیده بودند. کرونا ثابت کرد پست و مقام و ثروت افتخار ندارد.
کرونا کسانی را که برای نامحرمان آرایش می کردند و در معابر می زدند نیز خانه نشین کرد تا به آنان ثابت کند دلبری کردن و پز دادن مستدام نیست.
کرونا سنت زیبای نوروز، سیزده بدر و سفرهای نوروزی را لغو و خانه نشینمان کرد تا قدر سلامتی جسم و روح مان را بهتر بدانیم.
کرونا به سردمداران مغرور آمریکا و اروپا ثابت کرد که آنچه را در سر می پرورانده اند اعتماد به نفس کاذبی بیش نبوده است. چه بسا این کشورهای پیشرفته در برابر این ویروس کوچک از بسیاری از کشورهای جهان سوم نیز آسیب پذیرتر نشان دادند.
کرونا هشدار داد که در کشتن انسانها غنی و فقیر، رئیس و مرئوس، وزیر و وکیل، ملاحظۀ هیچکس را نمی کند. وقتی یقه ات را چسبید و زمینت زد، اگر گنج قارون هم داشته باشی باید بمیری.
کرونا با آمدنش لرزه بر اندام اختلاسگران و ثروتمندانِ بی درد و سلبریتی های مغرور انداخت.
کرونا، توانست دردِ نیازمندانی که عید نوروز به خاطر بی پولی، زن و فرزند خود را در خانه حبس کردند به ما بچشاند.
کرونا، با آمدنش بزرگترین حقیقت زندگی، یعنی مرگ را به ما نزدیک کرد و تلنگرمان زد تا کمی دست از آرزوهای دست نایافتنی خود برداریم. کرونا سبب شد تشییع جنازۀ مُردگان از چند نفر تجاوز نکند، مجلس ختم و بزرگداشتی نباشد و غنی و فقیر یکسان بمیرند.
کرونا به ما انسانهای غافل یادآوری کرد که هیچ طلبی از خداوند نداریم و تمام امنیت، رفاه و سلامتی مان را مدیون ذات احدیت هستیم.
خوشبختانه ما ایرانی ها تا حد زیادی با سعۀ صدر خود در مبارزه با این ویروس خوش درخشیدیم. آستین همت بالا زدیم و بسیجی وار محیط زندگی و اجتماع را ضدعفونی و سرعت پیشرفت کرونا را کم کردیم. خانه نشینی اکثریت ما نیز تحسین برانگیز بود. همچنین در عمل شاهد بودیم که برخی از مسئولین ما هم ثابت کردند میشود بدون اهمیت به روند بروکراسی پیچیده و دست و پا گیر به شهروندان گرفتار کمک کرد.
خداوندا، بعضی از ما انسانها چقدر خیره سریم که هنوز هم متنبّه نشده ایم و در برابر عظمت تو سر تعظیم فرو نمی آوریم. متأسفانه برخی از ما که مرگ را نزدیکتر از هر زمانی به خود می بینیم، اما باز هم شکر نعمت های بیکران خداوند را به جا نمی آوریم. مرگ را در یک قدمی خود می بینیم اما هنوز هم از برپا داشتن 17 رکعت نماز واجب اسنتکاف می ورزیم. مُردن نزدیکان خود را می بینیم، اما...
نمی دانم آیا کرونا با رفتنش سبب عبرت ما انسان های سرکش خواهد شد یا باز هم کفران نعمت خواهیم کرد و...!؟
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔸#یادداشت؛ رقصدرمانی و شرابدرمانی!
🔹یکی از شبهههای بعد از کرونا این بود که «رقص» موجب شادی بیماران، پرستارها و کادر درمانی میشود و این شادی، «تسریع در بهبودی» برای بیمار و «استقامت» برای کادر درمانی را به دنبال دارد.
🔹در جواب می توان گفت که اگر «رقص درمانی» نتیجه مذکور را داشت باید در غرب نتایج بهتری در مقابله با کرونا میدیدیم و باید آمار آن را تایید میکرد.
🔹در حالی که تعداد «بهبود یافتهها» (تا 30 فروردین ۱۳۹۹ و مطابق سایت worldometers.info) در آمریکا 63%، در اسپانیا 79%، در ایتالیا 65%، در فرانسه 65% اما در ایران ۹۲% است. پس «دلیل موفقیت ایران» را، باید در جایی دیگر جستجو کرد.
🔹همین طور است استفاده از شراب برای مقابله با کرونا. اگر «شراب درمانی» نتیجهبخش بود غرب باید نتیجه بهتری در کرونا میداشت.
🔹آنچه باعث «کنترل بیماری» در ایران شده، «حاکمیت دینی» و «دینداری حاکمان و مردم» است که تلاش خستگیناپذیر مسئولین، ایثار مردم و از خودگذشتگی روحانیت را به دنبال داشته است.
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
سپاه۱.mp3
5.66M
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍🌕 کنفرانس #شرافت_پاسداری
🎙ارائه:جناب حجت الاسلام #طالب پور
🔮 #اتحـادیه_عمـاریون
─┅༅💬1⃣8⃣💬༅┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
سپاه۲.mp3
5.65M
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍🌕 کنفرانس #شرافت_پاسداری
🎙ارائه:جناب حجت الاسلام #طالب پور
🔮 #اتحـادیه_عمـاریون
─┅༅💬1⃣9⃣💬༅┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
سپاه۳.mp3
6.11M
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍🌕 کنفرانس #شرافت_پاسداری
🎙ارائه:جناب حجت الاسلام #طالب پور
🔮 #اتحـادیه_عمـاریون
─┅༅💬2⃣0⃣💬༅┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
سپاه۴.mp3
7.09M
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #عماریون_رهبریم
🔍🌕 کنفرانس #شرافت_پاسداری
🎙ارائه:جناب حجت الاسلام #طالب پور
🔮 #اتحـادیه_عمـاریون
─┅༅💬2⃣1⃣💬༅┅─
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔸جامعه مؤمنین تسلیم حکمرانی مجازی نخواهد شد
🔻آیتالله میرباقری در نشست توجیه و تبیین برنامههای ماه مبارک رمضان:
🔹احتمال قوی این است که در جهان پساکرونا پیامدهای خطرناکتر از شکل گیری سازمان ملل متحد و ایجاد نظم جهانی بعد از جنگ جهانی، در انتظار جوامع بشری باشد و آن حمکرانی مجازی دنیا است.
🔹جامعه پزشکی کشور ما قابل اعتماد هستند ولی سازمان بهداشت جهانی همانند سایر نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد قابل اعتماد نیستند.
🔹خطرناکترین پدیده در جهان پساکرونا این است که جامعه بشری را به فضای حکمرانی مجازی ببرند؛ فضایی که حکمرانی آن در دست قدرتهای بزرگ است، مدیریتش به صورت شبکهای در جهان اداره میشود و ما هم کاربران آن هستیم.
🔹توطئهگران جهانی میخواهند دین را کمرنگ، زمینگیر و استحاله کنند. بنابراین مسجد و هیأت نباید رخنه پوش دولت مدرن باشد.
🔹فعال عمل کردن معنایش این نیست که اصول بهداشتی مسلم را رعایت نکنیم اما اینکه محافل مذهبی و مساجد و هیأتهای مذهبی را تعطیل کنیم خطرناک است.
🔹رزمایش همدلی و مواسات که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، نقش دین در عرصه حکمرانی را افزایش میدهد.
🔹جامعه مومنین تسلیم حکمرانی مجازی نخواهد شد و این طرح قدرتهای جهانی با شکست مواجه میشود.
هدایت شده از طلبه انقلابی
*معاون*
*حشدشعبی* *عراق می گوید*:
*ما هیچ رهبری غیر از حضرت آیتالله خامنهای نداریم*.
*✅ سید هاشم الحیدری،*
معاون فرهنگی حشدشعبی در ویژهبرنامه شب مقاومت گفت: وقتی در ایران حتی اختلافنظر پیش میآید ما میترسیم و نگران میشویم.
*✅ امید*
همۀ کشورهای مقاومت به ایران و جمهوری اسلامی است. این یک تکلیف سنگین برای شماست. این فقط مسئلۀ داخلی ایران نیست.
✅ ما اگر میخواهیم پیروز شویم،
باید با یک رهبری پیش برویم و ما هیچ رهبری غیر از حضرت آیتالله خامنهای نداریم.
✅ به وجد می آیید
اگر بدانید نیروهای مسلح شیعی حشدالشعبی
به تنهایی بزرگتر از ارتش عراقند! به این نیروها اضافه کنید نیروهای مسلح النجباء را و خیل دلدادگان خورشید عالمتاب حضرت سید علی روحی فداه ، سید مولای خراسانی ما.
✅ بیشتر به وجد خواهید آمد اگر بدانید
نیروهایی در عراق خروج کرده اند به نام سرایا الخراسانی که خویش را یاوران سید خراسانی میخوانند.
✅ این وعده ی
محقق شده ی امام عزیز ما خمینی است
و این شمارش های معکوس ظهور است که در عالم طنین افکنده.