هدایت شده از نصف جهان
⛔️ شبهه ؛ چرا اصلا رأی بدهیم وقتی نظام خودش از قبل رئیسجمهور انتخاب میکند!!
❇️ پاسخ ❇️
❶ ماهها قبل میگفتند رئیسجمهور بعدی قالیباف است، قالیباف که نیامد میگفتند رئیسجمهور بعدی ایران یک نظامیست تمام نامزدهای نظامی یا انصراف دادند(دهقان) یا تایید صلاحیت نشدند(محمد)...
❷ اگر نظام خودش انتخاب میکرد آیا منطقی بود عالیترین مقامها خودشان را چند بار در معرض رأی مردم قرار دهند و با وجود رأی نیاوردن در یک انتخابات، در انتخابات بعدی نیز ثبت نام کنند❓
❸ یکی از مهمترین نمونههای سالم انتخابات رأی آوردن افراد در دولتی مخالف تفکرات خودشان است مثال رأی آوردن احمدی نژاد در دولت خاتمی
و رأی آوردن روحانی در دولت احمدی نژاد؛ تاریخ شاهد است که نظرسنجی ها و رسانههای داخلی و حتی خارجی گزینه دیگری را تحت عنوان گزینه انتخاب نظام معرفی میکردند اما در نهایت شخصی کاملا متفاوت و مخالف آن جریان رأی میآورد.
❹ در 76 میگفتند نظام، ناطق نوری را از صندوق در مـیآورد اما در نهایت خاتمی رئیسجمهور شد. در سال 92 میگفتند نظام، جلیلی یا قالیباف را از صندوق در مـیآورد اما در نهایت روحانی رئیسجمهور شد این در حالی بود که روحانی تنها 0.71 (۲۶۰ هزار) درصد بیشتر از حد نصاب رأی آورد و اگر خدای نکرده نظام اهل چنین کاری بود و یا اصوالا چنین کاری امکان داشت، باطل کردن71.0 درصد (۲۶۰هزار) آرا عدد بسیار کمی رأی را شامل میشد.
❺ یا اگر نظام اهل تقلب بود به راحتی و فقط با ابطال چند صندوق انتخابات را به دور دوم میکشاند اما از رأی مردم کوتاه نیامد.ِ اگر انتخاب نظام از ابتدا مشخص بود چرا رسانههای معاند شروع میکنند در حمایت از یک کاندید خاص هزینه میکنند؟ آیا آنها متوجه این
مسئله نشدند که نظام خودش انتخاب میکند که این همه هزینه نکنند؟ در انتخابات قبل، دشمنان و شبکههای بیگانه به طور جدی به حمایت از کاندیدهای غربگرا پرداخته و از مردم میخواستند به آنها رأی دهند.
✳️ مثال در سال 88 حمایت خارجیهای از میرحسین موسوی و یا در انتخابات اخیر پشتیبانی بی بی سی و ...
⚛ از لیست امید و یا در انتخابات 96 حمایت صبح انتخابات آمدنیوز و روح ّ الله زم معدوم از روحانی و درخواست دادن رأی به آن، اگر نتیجه انتخابات از قبل مشخص باشد آیا هیچ کدام از این سیاستمداران و غولهای رسانهای این موضوع را نمیدانند که وارد عرصه تبلیغ میشوند و وقت و آبرو و هزینه خود را خرج میکنند؟
❻ ودر انتها اینکه فرآیند انتخابات در ایران به گونهای است که امکان چنین کاری وجود ندارد. به عنوان مثال هر نامزد میتواند در پای هر صندوق رأی یک نماینده داشته باشد که از ابتدا تا انتهای رأی گیری و شمارش حضور داشته باشد و همچنین در مراحل تجمیع و ... در چنین شرایطی کوچکترین تغییری به راحتی قابل تشخیص و پیگیری و اثبات است همچنین مجریان انتخابات عمدتا معتمدین مردم و اقشار مختلف مردم هستند و از همین روی گروههای مختلف در این فرأیند شرکت داشته و ناظر یکدیگر میباشند.
هدایت شده از طلبه انقلابی
📊 تلاشهای سازمانیافته برای عدم حضور مردم پای صندوق رای
🔹داده کاوی ها در شبکه های اجتماعی نشان می دهد که گروه های سازمان یافته ای در بستر اینستاگرام و توییتر به صورتی بسیار فعالانه در پی ناامید کردن مردم برای حضور پای صندوق های رای هستند.
🔸 55 درصد تولید محتوای اینستا گرامی در راستای عدم مشارکت بوده است که این نشان از تمرکز ویژه گروه های ضدانقلاب برای فریب مردم و دور کردن آنها از صندوق رای دارد.
📍 در توییتر نیز 38 درصد تولید محتوای انجام شده در راستای عدم مشارکت در انتخابات است.
🔻 پیش از این کارشناسان بسیاری هشدار داده بودند که در روزهای منتهی به انتخابات 1400 لشکر سایبری اسرائیلی ها و صعودی ها و نیز پهلویچی ها که سالهاست علیه مردم ایران در فضای مجازی فعالیت می کنند، تمرکز ویژه ای را روی ناامید کردن مردم از صندوق رای خواهند گذاشت.
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔴خبر فوری/ اطلاعیه شورای نگهبان در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری صادر شد + متن کامل
بسم الله الرحمن الرحیم
شورای نگهبان ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت امام صادق علیه السلام و سالگرد رحلت حضرت امام خمینی رحمت الله علیه معمار کبیر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز حادثه پانزدهم خرداد ماه و با تقدیر و تشکر از رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی اعلام مینماید، در حین بررسی صلاحیتهای داوطلبان ریاست جمهوری و پس از آن، در فضای مجازی و برخی رسانهها با استناد به بعضی از گزارشهای نادرست و غیرمستند در مورد برخی داوطلبان محترم و بستگان ایشان نسبتهای نادرستی داده شده است.
شورای نگهبان ضمن تاکید بر حفظ حرمت اشخاص و محکوم نمودن هتک حرمت و حیثیت داوطلبان و خانوادههای ایشان از کلیه رسانهها موکدا میخواهد با توجه به محرمانه بودن بررسی صلاحیتها در این شورا و با عنایت به اینکه در بررسیها مجموعهای از موضوعات، مستندات و مدارک مورد ارزیابی قرار گرفته و برخی گزارشهای نادرست در نظریه نهایی شورای نگهبان موثر نبوده است، از گمانهزنی و استناد به امور غیرواقعی و نادرست اجتناب نمایند.
در پایان طول عمر و سلامتی مقام معظم رهبری دامت برکاته را از خداوند متعال مسالت مینماییم.
شورای نگهبان 14 خرداد ماه 1400
┈••✾•🌻 🌿🌺🌿 🌻•✾••┈
هدایت شده از طلبه انقلابی
🌹شکر خدا که "عشق"،
خمینی دیگری ست...
♦️خمینی رفت فرزندش علی هست
خدا شکر بر امت ولی هست
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔻مدیرمسئول روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد: رئیسی با متانت به سؤالات مجری پاسخ داد/ نامزدهای اصلاحطلبان بازنده اخلاق بودند
🔹منصور مظفری: متاسفانه دو کاندیدای اصلاحطلبان در این مناظره کارنامه خوبی از خود نشان ندادند و برای اینکه بتوانند ضعفهای دولت را بپوشانند، از ابتدا تخریب آیتالله رئیسی را شروع کردند تا به زعم خودشان فضای دوقطبی مهرعلیزاده - رئیسی و همتی - رئیسی را ایجاد کنند. به اعتقاد بنده ما اصلاحطلبان در این مناظره و در بعد اخلاق، بازنده میدان بودیم.
🔹همچنین آیتالله رئیسی در این مناظره دقیقاً به پاسخهایی که مجری برنامه اعلام کردند، پاسخ دادند و با متانت و بزرگواری از کنار تخریبها به خاطر مردم که فشار اقتصادی زیادی را تحمل هستند، گذشت تا خاطر مردم بیش از این مکدر نشود.
🔹به عنوان یک اصلاحطلب میگویم که نمره قبولی در این مناظرات را آیت الله رئیسی دریافت کرد و ما اصلاحطلبان متاسفانه در این مناظره باختیم.
🔰دولت مردمی؛ ایران قوی
هدایت شده از طلبه انقلابی
سلام من به بقیع و به تربت صادق
سلام من به مدینه به غربت صادق
🏴 شهادت مظلومانه امام جعفرصادق(ع) ششمین خورشید آسمان ولایت و امامت را تسلیت میگوییم.
هدایت شده از طلبه انقلابی
🔴 تحلیل من ؛ تحلیلی که البته شاید خطا باشد
1⃣ تذکار نهایی رهبر انقلاب متوجه انعکاس اخبار کذب و لجن پراکنی های علیه دختر عفیف لاریجانی بود که متاسفانه عده ای با سوء استفاده از عدم احراز صلاحیت علی لاریجانی تهمت هایی علیه ایشان بیان کرده اند
2⃣ بلافاصله بعد از اعلام عدم احراز صلاحیت ها دو حقوقدان شورای نگهبان (قائم مقام و دکتر دهقان) در برنامه تلویزیونی تلویحاً دلیل عدم احراز صلاحیت را ناظر به موضوع تابعیت یا عدم تابعیت فلان فرزند نکردند
3⃣ قطعا اطلاع ایشان از این موضوع مربوط به همین امروز نیست. و اگر قرار به صدور حکم حکومتی بود زودتر انجام می گرفت؛ نه یک روز مانده به مناظره های تلویزیونی. اگر این موضوع موجب عدم احراز صلاحیت لاریجانی شده بود رهبری بلافاصله با تذکر به شورای نگهبان جهت رعایت حق الناس دستور لازم یا حکم حکومتی را صادر فرموده و تا زمان برنامه تلویزیونی ۱۴ خرداد صبر نمی کردند.
4⃣ نکته چهارم استفاده از واژه افراد میباشد که معطوف به بداخلاقی های انتخاباتی صرفا علیه یک فرد و یک کاندیدا نمیباشد.
☘ توجه:
۱. متاسفانه برخی کانال ها مثل کانال اصلاحات نیوز در تلگرام با توهین به شعور مخاطبین خود، بر خلاف اصول اولیه خبرنگاری تحلیل و برداشت خودش را به صورت خبر کذب به رهبر انقلاب انتساب کرده و در انعکاس سخنان رهبری تیتر جعلی زده است که " رهبری: شورای نگهبان جبران کند" ؛
۲. فعلا با تفاوت قائل شدن بین دوگانه ی خبر و تحلیل میبایست با تامل و شتابزدگی به صورت قطعی قضاوت نکنیم.
هدایت شده از نصف جهان
شيعيان ما را در سه مورد آزمايش نمایید:
۱. در اوقات نماز که چگونه آنها را رعايت و مواظبت مینمايند.
۲. نسبت به اسرار دینیشان که چگونه آنها را در برابر دشمنان ما فاش و يا نگهداری میكنند.
٣. نسبت به اموال و ثروتشان که چگونه با آن به برادرانِ دینی خود کمک و مواسات مینمایند.
✏️ امام صادق(ع)
📚 الخصال، جلد۱، صفحه۱۰۳
🏴🏴 شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) تسلیت باد.
آموزش سیاسی؛
هیئت دولت یا کابینه (به فرانسوی: Cabinet)
به گروهی از مقامات دولتی گفته میشود که معمولاً وظیفهٔ شاخهٔ اجرایی دولت را بر عهده دارند. در اغلب کشورهای جهان اعضای تشکیلدهنده هیئت دولت را هیئت وزیران (وزیران دولت یا دیگر مسئولان سرپرست وزارتخانهها) تشکیل میدهند. تعداد نفرات تشکیلدهندهٔ هیئت دولت در کشورهای مختلف فرق میکند ولی معمولاً بین ۱۰ تا ۲۰ نفر است.
هیئت دولت جمهوری اسلامی ایران
در جمهوری اسلامی ایران، هیئت دولت به ریاست رئیسجمهور در جلسهٔ خود دربارهٔ مسائل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و .. حکومت تصمیمگیری میکنند معاون اول رئيسجمهور با موافقت وی ادارهٔ هيئت وزيران و مسئولیت هماهنگی ساير معاونتها را به عهده خواهد داشت.
همهٔ افرادی که در جلسات هیئت دولت شرکت میکنند، لزوماً از هیئت وزیران نیستند، بلکه مسئولان بخشهای دولتی مانند معاون رئیسجمهور، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، ریاست سازمان مدیریت و برنامهریزی، مشاور ریاست جمهوری در امور زنان، رئیس سازمان صدا و سیما و حتی در مقاطعی مسؤولین ردهپایینتری مانند شهردار تهران بنا به تصمیم رئیسجمهور همواره یا به تناسب موضوع جلسه در هیئت دولت بدون حق رأی شرکت مینمایند.
بعضی از تصمیمگیریها مانند تأیید استانداران و سفیران، تأیید لایحههای پیشنهادی به مجلس، تصویب آییننامههای دستگاههای اجرایی و سایر امور مقرر در قانون از اختیارات هیئت دولت است.i
آموزش سیاسی
اختیارات رئیس جمهور
(آیا ریاست جمهوری یک جایگاه منفعل است؟)
اختیارات رییس جمهور در قانون اساسی به طور روشن مشخص شده است. بر اساس قانون اساسی پس از مقام رهبری،رئیس جمهور عالیترین مقام رسمی کشور است که ریاست قوه مجریه را جز در اموری که مستقیماً به رهبری مربوط می شود،بر عهده دارد.(اصل ۱۱۳)رئیس جمهور با احراز این مقام عالی، در موقعیتهای مهم و برجسته قانونی در سطح داخلی و بین المللی قرار میگیرد که برخی از آن موقعیتها در داخل عبارتاند:
از:
۱_ ریاست عالی مجامع
۲_هیئت ها و شوراهای عالی کشور- نظیر شورای عالی امنیت ملی، شورای بازنگری قانون اساسی و شورای عالی انقلاب فرهنگی در روابط خارجی و بین المللی .
به این ترتیب رئیس جمهور بر جایگاه عالی ترین مقام رسمی کشور پس از رهبری تکیه می زند و دارای دو مسئولیت عمده است؛ یکی ریاست قوه مجریه، جز در اموری که مستقیماً به رهبری مربوط می شود، و دیگری اجرای قانون اساسی.
اول-جایگاه: عالی ترین مقام رسمی کشور پس از رهبری
به رغم آنکه، هم به لحاظ مبانی فقهی و هم از نظر قانون اساسی، ولی فقیه در رأس هرم نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است، برای پاسخ به برخی نیازهای بین المللی و روابط خارجی رئیس جمهور در میان مقامات قانونی، عالی ترین مقام رسمی کشور پس از رهبری شناخته شده و به تعبیری می توان او را در میان رؤسای سه قوه، ارشد تلقی کرد.
این موقعیت البته ویژه تعاملات جهانی نیست و در حقوق داخلی و روابط نهادهای قانونی کشور نیز کاربرد دارد. متن سوگند نامه رئیس جمهور به روشنی بر جایگاهی برتر از ریاست یک قوه دلالت دارد.
اصول زیر از میان اصول قانون اساسی را می توان تجلی همین موقعیت برتر دانست؛ زیرا اختیارات، وظایف و مسئولیت هایی را بر عهده رئیس جمهور نهاده اند که اختصاص به حوزه «قوه مجریه» نداشته، فرا قوه ای و مرتبط با کلّ حاکمیت محسوب می شوند. نهادن این امور بر دوش رئیس جمهور نمی تواند به جهت «ریاست قوه مجریه» باشد؛ آنهم ریاستی که در عرض ریاست قوای دیگر و در موقعیتی کاملاً برابر است.
ادامه دارد..
آموزش سیاسی
اختیارات ریاست جمهوری
(اختیارات فرا قوه ای)
۱- امضای معاهدات بین المللی
«امضای عهدنامه ها، مقاوله نامه ها،موافقت نامه ها و قراردادهای دولت ایران با سایر دولت ها و همچنین امضای پیمانهای مربوط به اتحادیه های بین المللی پس از تصویب مجلس شورای اسلامی با رئیس جمهور یا نماینده قانونی اوست.» (اصل یکصدوبیست و پنجم).
۲- تعیین و پذیرش سفیران
«سفیران به پیشنهاد وزیر امور خارجه و تصویب رئیس جمهور تعیین می شوند. رئیس جمهور استوارنامه سفیران را امضا می کند و استوارنامه سفیران کشور های دیگر را میپذیرد.» (یکصدوبیست و هشتم).
با توجه به اینکه سفیر نماینده مجموعه حاکمیت سیاسی است (و نه قوه مجریه)، اعزام سفیران به کشورهای خارجی و نیز پذیرش سفیران کشورهای دیگر توسط رئیس جمهور را باید به جایگاهی برتر از سایر قوا نسبت داد.
۳- امضا و ابلاغ قوانین
«رئیس جمهور موظف است مصوبات مجلس یا نتیجه همه پرسی را پس از طی مراحل قانونی و ابلاغ به وی امضاء کند و برای اجرا در اختیار مسئولان بگذارد.» (اصل
یکصدوبیست وسوم).
با توجه به اینکه «مصوبات مجلس» می تواند «در عموم مسائل» و مربوط به هر یک از قوای سه گانه و نهادهای قانونی باشد، امضای رئیس جمهور و اینکه او باید قانون را «برای اجرا در اختیار مسئولان بگذارد»، نشان از جایگاه برتر وی دارد.
۴- مدیریت برنامه و امور مالی و اداری کشور
«رئیس جمهور مسئولیت امور برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی کشور را مستقیماً بر عهده دارد و می تواند اداره آنها را به عهده دیگری بگذارد.» (اصل یکصدوبیست وششم).
بدیهی است که«امور برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی کشور» اختصاص به قوه مجریه نداشته و همه نهادهای کشور وابسته به آن هستند. قرار دادن این مسئولیت به عهده رئیس جمهور اهرمی قدرتمند را در اختیار وی می گذارد تا در جایگاهی برتر از آن استفاده کند.
ادامه دارد..