فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چرا دنیای پر مشقت بیشتر از بهشت برای ما جاذبه دارد؟؟
🎙سخنران:حجت الاسلام و المسلمین پناهیان
#جاذبه
@tollabolkarimeh
❇️ بزرگان حوزه معتقدند که تبلیغ باید مردمی باشد
🔻حجتالاسلاموالمسلمین ملانوری، معاون تبلیغ حوزه:
◻️ بنای مدیریت حوزه بر تعامل و #تفاهم_حداکثری با همه سازمانها و نهادها است.
◻️ حوزه در عصر حاضر یک مرکز علمی #پاسخگو بوده و نه حوزه طلبکار.
برای پاسخگو بودن باید در همه عرصههایی که به حوزه مرتبط است تفاهم صورت گرفته و کار انجام شود.
◻️ یکی از دلایل اصلی عدم ارائه گزارش جامع و کامل از فعالیتهای حوزه طرز نگاه در درون خود حوزویان است؛ طلبه حوزه با اخلاص به انجام فعالیت پرداخته و قصد نمایش ندارد و بیان نمیکند؛ در نتیجه حتی اگر مدیریت حوزه از طلاب گزارشی از عملکردشان بخواهد آنها از ترس اینکه ریا شود، علاقه مند به ارائه چنین گزارشی نیستند.
◻️ بزرگان و علمای حوزه معتقدند که تبلیغ باید #مردمی باشد؛ زیرا اگر تبلیغ مردمی نباشد مبلغ نیز مردمی نخواهد شد.
◻️ در برخی کشورها که حکومت لائیک است، مبلغین دینی حقوقهای بسیار خوبی از طرف حکومت دریافت میکنند؛ در نتیجه این مبلغین فقط همراه حاکمیت هستند، در این کشورها قیامی توسط مبلغین دینی صورت نمیگیرد.
برای مردمی بودن تبلیغ، باید از طرف مردم تأمین شود؛ وقف یکی از بخشهایی است که میتواند تبلیغ را تأمین کند و از قدیم نیز تعبیه شده است.
@tollabolkarimeh
12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻سخنگوی حوزه خبر داد:
🔔 آغاز ثبتنام حوزههای علمیه از اول اسفند ۱۴۰۰
◻️ برگزاری دروس حوزه تابع تصمیمات ستاد کرونا است
◻️برگزاری کنگره ۴ هزار شهید روحانی
◻️شناسایی ۵۰۰ مسئله محوری
@tollabolkarimeh
💫﷽💫
سزاوار نیست بنده خدا بر دو خصلت اعتماد کند،
تندرستی و توانگری؛
زیرا در تندرستی ناگاه او را بیمار بینی؛
و در توانگری ناگاه او را تهیدست.
نهج البلاغه/حکمت ۴۲۶
@tollabolkarimeh
📜امام حسن عسگری علیه السلام:
لَیْسَ مِنَ الْأَدَبِ إِظْهَارُ الْفَرَحِ عِنْدَ الْمَحْزُون.
اظهار شادى در حضور فرد غمگین، دور از ادب و انسانیّت است.
تحف العقول، ص ۴۸۹
#حدیثگرافی
#ادب
#عکسنوشته
@tollabolkarimeh
فمینیسم و گزارههای پرتکرار آن در شبکههای اجتماعی
سامانه رصد هوشمند شبکههای اجتماعی(رهنما)
https://rahnama.whc.ir/
@tollabolkarimeh
برای کودکی ام
شعری خواندم
رفت پشت پرده
از پله بالا رفت
در یک قدمی سقوط
مادر رسید
استقبال عجیبی بود
گوش به فرمان کسی نیست
از این سو تا آن سو دوامی ندارد
کودکی که مرزها را گم کرده
به فردا گریخت ...
برایش دست تکان دادم
چای ریختم
تا منِ تازه بنشیند
لب نگشوده فریاد زد
مرا به خودم بسپار
مرا رنج نده
که تنهایی را دوست دارم
چرا که هر هیجانی برایم مضر است
بودنم را در گوشه نشینی
کودکت حس کن
در بغض هایی
که با عروسکش در میان می گذارد.
معصومه رسولی مهر
#مادرانه
#طلبه_نوشت
@tollabolkarimeh
طلاب الکریمه
روز جهانی حجاب
اول فوریه برابر با 12 بهمن ماه، به نام روز جهانی حجاب نامگذاری شده است که در سراسر جهان مراسمی به این منظور برگزار میشود.
اما این روز از کجا شکل گرفته است. سرآغاز نامگذاری این روز به ابتکار خانم نظمه خان (Nazma Khan)، یک زن مسلمان آمریکایی است که او این پیشنهاد را پس از واکنشهای اسلام هراسانۀ بعد از حادثه 11 سپتامبر مطرح کرد.
او در صفحه خودش اول فوریه 2013، اولین روز سالانه جهانی حجاب (WHD) را نمادی برای قدردانی از میلیونها زن مسلمان عنوان می کند که حجاب را انتخاب کردهاند و زندگی توأم با حجاب را برگزیدهاند.
نظمه خان، که ساکن نیویورک است با دعوت از زنان غیر مسلمان و غیر محجبه برای تجربه حجاب به مدت یک روز، این ایده را به عنوان ابزاری برای تقویت تساهل و تفاهم مذهبی مطرح کرده است. طی این روز یعنی «روز جهانی حجاب» زنان غیر مسلمان از ادیان مختلف یک روز را با حجاب گذرانده و تجربه خود از حجاب را بیان میکنند.
نظما امیدوار است با گشودن مسیرهای جدیدی به سوی تفاهم، با برخی از مناقشات پیرامون چرایی انتخاب زنان مسلمان برای پوشیدن حجاب مقابله کند.
او که در سن یازده سالگی از بنگلادش به این کشور آمده است می گوید: «در برانکس، در نیویورک بزرگ شدم، به دلیل حجابم تبعیض زیادی را تجربه کردم. در دوران راهنمایی، من «بتمن» یا «نینجا» بودم. وقتی بعد از 11 سپتامبر وارد دانشگاه شدم، اسامه بن لادن یا تروریست نامیده شدم. خیلی بد بود. من فکر کردم تنها راه پایان دادن به تبعیض این است که از خواهران همکارمان بخواهیم خودشان حجاب را تجربه کنند.»
تأثرگذاری این حرکت:
تخمین زده می شود که مردم 190 کشور هر ساله در روز جهانی حجاب شرکت می کنند. WHD داوطلبان و سفیران زیادی در سرتاسر جهان برای برگزاری رویدادهای WHD به منظور آگاهی بخشی در مورد حجاب دارد. این سفیران از همه اقشار هستند. علاوه بر این ، WHD توسط بسیاری از افراد مشهور جهان از جمله دانشمندان، سیاستمداران، و افراد مشهور در سراسر جهان تایید شده است. WHD در رسانه های خبری اصلی از جمله نیویورک تایمز، بی بی سی، سی ان ان، الجزیره، هافینگتون پست و غیره پوشش داده شده است.
از آغاز روز جهانی حجاب، نقاط عطف بسیاری وجود داشته است . یکی از آنها به رسمیت شناختن این روز توسط ایالت نیویورک در سال 2017 بود. در همان سال، مجلس عوام بریتانیا میزبان رویدادی به مناسبت این روز بود که نخست وزیر ترزا می نیز در آن حضور داشت. این رویداد توسط تاسمینا احمد-شیخ ، نماینده حزب SNP در اوچیل و جنوب پی ارتسایر سازماندهی شد. نماینده حزب SNP تاسمینا در روزنامه تایمز نوشت :
با توجه به شرایط جوی کنونی، روز جهانی حجاب از اهمیت بیشتری برخوردار است. ما باید بایستیم و به صراحت بگوییم که زنان حق دارند آنچه را که می خواهند بپوشند، هر زمان، هر کجا و هر زمان که می خواهند بپوشند. روز جهانی حجاب رویدادی است که ما باید به جشن گرفتن آن افتخار کنیم، نه فقط برای تساهل مذهبی، بلکه برای حقوق زنان در سراسر جهان.
هم چنین در سال 2018، پارلمان اسکاتلند نیز میزبان نمایشگاهی سه روزه به مناسبت این روز بود. بسیاری از سیاستمداران از جمله نیکولا استورجن - اولین وزیر اسکاتلند، از روز جهانی حجاب حمایت کردند . علاوه بر این، مجلس نمایندگان در قرائت دوم لایحه ای را تصویب کرد که به دنبال اعلام روز اول فوریه هر سال به عنوان روز ملی حجاب در فیلیپین است.
این رویداد در رسانههای غربی بازتاب زیادی داشته به گونه ای که بیش از 580 میلیون نفر صفحه آن را لایک کردند. هم چنین زنان غیر مسلمانی که در این پویش شرکت داشتند عکس خود را با حجاب منتشر کردند.
جالبه که توی دنیا مسأله حجاب به عنوان یک مطالبه جهانی مطرح میشه اونوقت توی جمهوری اسلامی ایران سر اختیاری و اجباری بودن حجاب دعواست.
اصلا شما می دونستید که ما روز جهانی حجاب داریم؟
@tollabolkarimeh🌷
🔻معاون آموزش حوزههای علمیه:
❇️ حوزه باید در همه عرصهها سرباز علمی داشته باشد
◻️ حجتالاسلام والمسلمین رستم نژاد، گفت: نمیتوان مدعی انقلاب بود و هزاران شهید در راه این انقلاب داد، ولی پاسخگوی نیازهای نظام و انقلاب نبود، عقبنشینی هم معنا ندارد، با این انقلاب همه دنیا متوجه فرهنگ اهلبیت علیهمالسلام شده است.
◻️ موضوع درختواره حوزههای دانشی، ورود به عرصهای بسیار جدید برای پاسخگویی به صدها نیاز نظام و جامعه است. حوزه ۱۰۰۰ ساله از زمان شیخ طوسی (ره) و ۱۴۰۰ ساله از زمان اهلبیت و رسولالله علیهمالسلام به حسب اقتضای خودش، دارای ظهور و بروز در پاسخگویی به نیازها در طول زمان بوده است.
@tollabolkarimeh
📚 رمان آن مرد با باران می آید
آن مرد با باران میآید رمانی در حال و هوای انقلاب اسلامی و نوشته وجیهه سامانی است. داستان آن درباره حوادث و اتفاقات چهارماه پایانی انقلاب در سال ۵۷ است؛ به طوریکه روایت داستان از مهر سال ۵۷ آغاز و تا ۲۶ دیماه که فرار شاه بوده به پایان میرسد.
این رمان نوجوانانه مخاطب را تحت تأثیر قرار می دهد؛ به گونه ای که ممکن است آن را در صحنه های مختلف داستان از مرز گریه تا اوج نشاط پیش ببرد. داستان از این نظر که نویسنده، روش تحمل و صبر در عین شور و نفی کنارهگیری و انزوا را برای موفقیت و پیروزی و غلبه بر چالشهای درونی آموزش میدهد بسیار مفید است.
#پاراگراف
@tollabolkarimeh
🔻آیتالله اعرافی در دیدار رئیس شورای حوزههای علمیه افغانستان:
❇️ حفظ جامعه شیعی افغانستان در گرو تقویت حوزههای علمیه آن است
مدیر حوزه های علمیه با بیان اینکه شرایط کنونی افغانستان هم یک تهدید است و هم فرصت، تاکید کرد: مواجهه شورای علمای افغانستان با حوادث این کشور و شرایط جدید آن حکیمانه بود که واقعا جای تشکر دارد.
@tollabolkarimeh