♨️تاکید ۴۲باره امام خامنهای بر مسئله فرزندآوری
🔹 سالهای گذشته رهبر معظم انقلاب در بیانات مختلف خود به طور مداوم به موضوعات مرتبط با افزایش جمعیت اشاره کردهاند؛ بر این اساس، به علاوه بیانات روز گذشته ایشان در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس، از سال ۱۳۹۰ تا کنون، بیش از ۴۲ بار به «مسئله جمعیت» اشاره و بر ضروت اصلاح رویه غلط گذشته در تهدید نسل تاکید داشتهاند.
tn.ai/2305129
@tollabolkarimeh 🌷
🚨 ایران رکورددار کاهش نرخ باروری در طول تاریخ بشریت!
🔻 پروفسور «نیکولاس اِبِرشتات» از محققان برجسته انستیتو امریکن اینترپرایز با استفاده از دادههای آماری به دست آمده از جمعیت ۴۹ کشور و محدودههای جغرافیایی دارای اکثریت مسلمان، در مقالهای با عنوان «کاهش نرخ باروری در جهان اسلام؛ تغییری فاحش که در کمال تعجب کسی متوجه آن نشده است» مینویسد: «به طور میانگین نرخ باروری در دنیای اسلام حداقل ۴۴ درصد کاهش یافته است، حال آن که کاهش نرخ باروری در کل جهان ۳۲ درصد بوده است. همچنین بیشترین کاهش باروری که در سه دهه گذشته کاهش ۷۰ درصدی باروری را شامل میشود، در ایران به وقوع پیوسته است. کاهش نرخ باروری در ایران طی سی سال گذشته حیرتانگیز و معادل ۷۰ درصد بوده است. این میزان یکی از سریعترین و چشمگیرترین آمارهای کاهش نرخ باروری در تاریخ بشریت بوده است.
@tollabolkarimeh 🌷
🔹بیایید تغییر رویه دهیم
✍️معصومه نصیری
▫️این روزها در لابهلای اخبار و محتواهای رسانهای سکه ارزش خبری «#تضاد_و_درگیری» پررونقتر از سایر ارزشهای خبری است. تضاد و درگیری یعنی خبرهای قتل، کودتا، تظاهرات، اولتیماتومها، دعواها سیاسی و غیرسیاسی و ... این اخبار ضمن اینکه بههرحال بخشی از اتفاقات دنیا را تشکیل میدهند، قابلیت جلبتوجه مخاطب و کسب کلیک بیشتر را هم دارند.
▫️اما اثرات ثانویه این دست از اخبار بر افکار عمومی دنیا چیزی جز تنشآفرینی، القای حس ناامنی، بدبینی، ترس و ناامیدی از آینده نیست. بشر از این حجم از اخبار بد و نگرانکننده که سایه سنگین تباهی را با خود حمل کرده و ابرهای سیاه نابسامانی را بارورتر میکنند، دلزده شده است و شاید گرایش به مدلهای سطحی سرگرمی و گذران اوقات فراغت برای فرار از این حجم از بیچارگی باشد.
▫️اما اگر بهطور ویژه به اخبار ایران عزیزمان نگاهی بیندازیم این پمپاژ تأسفبار اخبار تلخ بدون محاسبه اثرات روانی آن بر مخاطب، مسئله مهمی است که بهسادگی نمیتوان از آن گذشت. سؤال اینجاست که آیا در این کشور هیچ اتفاق خوب یا دستاورد قابلارائهای رخ نمیدهد که رسانهها بخواهند به آن بپردازند؟ قطعاً دستاوردهای علمی، پژوهشی، عمرانی، پزشکی و .... در این کشور رخ میدهد اما در بین اخبار با سویه بد گم میشوند. الحق که درست گفتهاند امروز دیگر #سانسور با گرفتن گلوگاه ارائه اطلاعات رخ نمیدهد بلکه با نشر گسترده اطلاعات رخ میدهد و این انبوهی اطلاعات به مخاطبان و حتی خود رسانهها مجال تمرکز بر برخی محتواها را نمیدهد.
▫️نکته اینجاست که افکار عمومی اگر به آینده امیدی نداشته باشد بخشی به عملکرد مسئولان مربوط و بخشی به بازنمایی و انعکاس رسانهای شرایط بازمیگردد. میزان و ضریب پرداخت به اخبار نکتهای است که نباید از آن غافل شویم. روح حاکم بر بیانیه گام دوم امید به آینده و رسیدن به ایرانی مقتدر و سربلند است. آیا با این مدل از خبررسانی به مردمی که در عصر اشباع رسانهای و محتوایی قرار دارند و خبرخوان شدهاند، میتوانیم روح جمعی خواهان پیشرفت، آبادانی و ساخت ایران قوی را انتظار داشته باشیم. البته که پرواضح است که بخشی از تصویر ذهنی مردم متأثر از جریان سازی رسانههای خارج از ایران است اما در میانهی جنگ رسانهای ما باید خنثیکننده این اثرات باشیم نه تکمیلکننده آن.
▫️نباید فراموش کنیم تکرار بهعنوان یکی از روشهای رسانهای میتواند در یک ملت احساس و #باور_عزتمندی_ملی ایجاد کرده یا برعکس، آن را از بین ببرد. برچسبزنی، جهتدهی به کلمات، تصاویر، بزرگنماییها، سوژه پردازیها و ... همه و همه باید ضمن توجه بهضرورت شفافیت و اطلاعرسانی به هنگام به افکار عمومی، بر داشتهها و دستاوردها نیز تأکید داشته باشد.
▫️اخبار «خوب»، «مفید» و «امیدبخش» سه مؤلفه اساسی برای حوزه اطلاعرسانی است. این تصور که خبر خوب، خبر بد است نیاز به بازنگری دارد. اگر احساس عزت ملی از کشوری گرفته شود احساس همبستگی و مشارکت نیز از آن گرفته میشود و این یعنی میزان آسیبپذیری آن سرزمین بالاتر میرود.
@tollabolkarimeh 🌷
🔘حوزه های علمیه مبتذل
🔰در زمانۀ کنونی که دشمنان ما با تمام توان خود در حال مقابله با دین اسلام هستند؛ #حوزه_های_علمیه باید زبان گویای اسلام ناب باشند.
⁉️ آیا #حوزه_های_علمیه توانسته اند از پتانسیل و موقعیتی که #انقلاب_اسلامی برایشان ایجاد کرده؛ نهایت استفاده را به کار ببرند؟
⁉️ آیا جامعۀ روحانیت توانسته است به انسجامی که امام راحل از آن به عنوان خنثی کننده #توطئه_های دشمنان نام برده، برسند؟
🔰 باید از ظرفیت های بالفعلمان نهایت استفاده را ببریم و با تبعیت از منش و سیرۀ #امامین_انقلاب، ظرفیت های بالقوۀ خود را به فعلیت برسانیم تا به کار اسلام بخوریم والا در آشفته بازار دنیایی که با جاهلیت مدرن دست و پنجه نرم می کند، #حوزه_های_علمیه نیز مبتذل و بیهوده خواهند بود.
🖋#حسن_محمدی
#رحا
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🅾️🅾️تاکید ویژه استاد #رحیم_پور_ازغدی بر مطالعه ضروری یک کتاب
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
❌ #مهم | آیا سخنان رهبری در موقع انتشار تحریف میشود؟
▫️چندی است که مشاهده می شود برخی افراد با مقایسه ی متن سخنان و بیانات امام خامنه ای که در سایت مربوط به دفتر ایشان منتشر می شود، کم و زیاد شدن برخی حروف و عبارات را به عنوان دلیلی بر تحریف فرمایشات معظم له، قلمداد می کنند.
▫️این در حالی است که این مساله،بعضا به دلیل لزوم انتقال فوری بیانات امام خامنه ای یا حتی دیگر مسئولان صورت گرفته وبعضا نقل به مضمون می باشد و بعد از ویرایش و تطبیق های نهایی، بصورتی دقیق تر منتشر می شود.
▫️متاسفانه برخی افراد این مسئله را درک نمی کنند و اقدام به ایجاد اشکال و شبهه می کنند که باید از آنها پرسید: آیا فکر نمی کنند ترویج این شبهات می تواند تبعات منفی زیادی را به دنبال داشته باشد؟ واقعا وقتی متن،صوت وتصویر سخنان امام خامنه ای به صورت کامل در رسانه ملی وشبکه مجازی پخش می شود، این شبهه پراکنی ها چه سودی جز ترویج بی اعتمادی نسبت به همه چیز بدنبال خواهد داشت؟ /عبرتهای عاشورایی
✍️ متن کامل سخنان امام خامنه ای با مجلس را می توانید در اینجا ببینید:
🌐 leader.ir/fa/speech/24514
@tollabolkarimeh 🌷
🔰واقعا نیاز به پشت بلندگو بود؟!
✍️ محسن مهدیان
🔸رهبرانقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس یازدهم هم تذکر به رعایت اخلاق و شرع دادن، هم پرهیز از #جوزدگی و #حاشیه_سازی و هم توجه دادن به ضرورت ماندن دولت تا روز آخر. حقیقتا از این مجلس انتظار بیشتری است. یک #مجلس_انقلابی و با بصیرت نیاز به پشت بلندگو ندارد.
🔹واقعا روشن نبود که نقد به #ظریف نباید با هیاهو، #تهمت و افترا همراه شود؟ روشن نبود که طرح #استیضاح رئیس جمهور به صلاح کشور نیست؟ حتما باید رهبرانقلاب تذکر دهند؟
🔸سوال و تحقیق وتفحص و حتا استیضاح رئیس جمهور حق قانونی مجلس است. اما تنها همین یک حق برای تصمیم گیری اکتفا می کند؟ کمترین انتظار و ساده ترین پرسش اینست که نتیجه اعمال این حق چیست؟ آیا قرار نیست مشکلی حل شود؟ می شود؟ یک نماینده مجلس فقط به حق استیضاح باید فکر کند؟ نتیجه این استیضاح تکلیف او نیست؟
🔹برکناری رئیس جمهوری و فرصت مجدد به معاون اول برای برگزاری مجدد انتخابات یعنی چند ماه تنش تبلیغاتی و سیاسی. انتظار داریم در چنین شرایطی اقتصاد کشور سامان یابد؟ افسار دلار و سکه و گرانی ها با برکناری رئیس جمهور کشیده می شود؟
🔸چرا کشور را چنان برای مردم تصویر می کنیم که گوئی راه تعامل و گفت وگو و اصلاحگری بسته است؟ مجلس قوی، مجلسی است که همین دولت را به کار وادار کند. مجلس قوی، مجلس راه حل است نه حذف مساله. مجلس آرامش است نه تنش و حاشیه. مجلس قوی، مجلس امیدساز است نه ایجاد بن بست.
#دقت و #درنگ
@tollanolkarimeh 🌷
💢 قانون جذب اسلامی؟!
🔹برخی تئوریهای ثابت نشده علمی از جمله #قانون_جذب از آنجا که مفاهیمی جذاب و دلخواه بشر را دارد با استقبال مواجه شده است. چرا که طبیعی است هر انسانی دوست داشته باشد با مثبت اندیشی مشکلاتش حل شود اما این تنها یک تئوری است و هیچگاه به لحاظ علمی ثابت نشده است. اما آن استقبال مردم از این به اصطلاح قانون، موجب شده بسیاری از سودجویان با سوءاستفاده اقدام به برگزاری کلاس و فروش بستههای آموزشی با قیمت گزاف بکنند.
🔸به تازگی جریانی درصدد است تا این قانون را اسلامیزه کرده و شاهد کتابهای «مثبتاندیشی از منظر قرآن کریم»یا «کسب و کار و کارآفرینی از دیدگاه اسلام و اهل بیت» و .... باشیم. فارغ از این که برخی مدعیان این آموزهها چندی پیش لباس روحانیت برتن داشتند و امروز با کت و شلوار وکراوات کلاس برگزار میکنند؛ سوال اساسی اینجاست. طبق ادعای آنها چرا تفکر مثبت حضرات معصومین(ع) به موفقیت مادی انها (به تعابیر امروزی) کمکی نکرد و این بزرگواران با مصائب گوناگون مواجه بودند؟
❓سوال دیگر اینکه اگر مثبت اندیشی و #تفکر_مثبت بهترین راه حل برای مشکلات زندگی است و شما دغدغهمند هستید چرا برای بهره و برخورداری از آموزههای شما باید بیش از دو میلیون تومان هزینه کرد؟
/فرق و ادیان
#عرشیان_فر
#قانون_جذب
@tollabolkarimeh 🌷
💢 فتوای جدید و صریح «الأزهر» درباره توسل/ آغازی بر افول سیطره وهابیت
✔️ کمیته فتوای مجمع تحقیقات اسلامی الازهر در فتوایی تاریخی درباره حکم توسل به پیامبر(ص) برای برطرف شدن بیماری کرونا اعلام کرده است توسل به پیامبر (ص) پس از وفات ایشان بنا بر قول جمهور فقهای مالکی و شافعی و متاخران حنفی و نزد حنبلیها جایز است.
🔹 الازهر در ادامه پاسخ خود به قول النووی اشاره کرده که میگوید: شخص میتواند برای حاجات خود به پیامبر متوسل شود و او را نزد خدای متعال، شفیع گرداند و ابن الحاج نیز میگوید: جایز است، زیرا پیامبر شفیعی است که شفاعت او رد نمیشود و کسی را که درِ خانه اش آمده و از او کمک خواسته، نا امید نمیسازد و پس کسی که به او متوسل شود و از او حاجتی بخواهد، درخواست او را رد نمیکند.
ادامه مطلب👈 https://b2n.ir/762154
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 مینگذاری افکار عمومی
🔹 اسمش را میشود به طور خلاصه «مینگذاری افکار عمومی» گذاشت. اینکه آنقدر روی اعصاب مردم راه بروند که بتوانند همراهی قشر خاکستری جامعه را در حوادثی چون آبانماه سال گذشته بصورت حداکثری جلب کنند. باید هر ایرانی از ایرانی بودنش #متنفر باشد.
🔸 هرچند این پروژه مدتهاست به عنوان یکی از ارکان مبارزه نرم علیه جمهوری اسلامی دنبال میشود، اما در ماههای اخیر، به طور معنادار و گسترده و متنوعی این مینگذاریها افزایش یافته و سازماندهیدار شده است...
🔸 بنظر میرسد عوامل مختلف معاند با نظام درصدد این هستند که بار دیگر با تمسک به رسانه، افکار عمومی را به سرمنزل مقصود خود رهنمون کنند و در این راه به نظر میرسد مدتی است با اقدامات خرابکارانه، ایجاد شایعات یا پررنگ کردن اخبار منفی افکار عمومی را ملتهب میکنند.
🔺 رسانه ها باید دقت نظر را داشته باشند تا در پازل دشمن بازی نکنند...
@tollabolkarimeh 🌷
🔵 قرارداد نانوشته و هوچیگری رسانهها
👤 رامین طیارینژاد
🔻 مطابق معمول، شاهد تولید حجم زیادی از تحلیلها و قضاوتها اینبار دربارهی قرارداد نانوشتهی 25سالهای میان ایران و چین هستیم. از برچسبهای افراطیِ «فروش ایران» و «ترکمانچای دوم» در انتقاد از این قراردادِ نانوشته بگیرید تا تحلیلهای «از سیر تا پیاز قرارداد 25 ساله!» در دفاع از آن.
🔻 فارغ از کینهورزیها و غرضورزیهای غربپرستهای ضدّانقلاب، این رفتار یک «بیماری اجتماعی» به اسم «تحلیلزدگی» است!
به تعبیر قرآن، اظهارنظر درباره آنچه علمی به آن وجود ندارد، ارزشی جز «حدس و پندار» ندارد: «...ما لَهُمْ بِذلِكَ مِنْ عِلْمٍ إِنْ هُمْ إِلَّا يَخْرُصُون: به همين سخن خود نيز علمى ندارند و آنچه مىگويند پندارى بيش نيست».(زخرف، 20)
▪️ ذکر چند نکته کوتاه ناظر به کلّیت ماجرا:
1️⃣ هر نوع اظهارنظری درباره قرارداد نانوشتهای که هنوز مفاد آن از «مجهول» به «معلوم» نرسیده، در حکمِ «قول بهغیر علم» است و گویندهی چنین قولی، یا سَیر در افراط یا پای در تفریط دارد؛ چرا که از حضرت امیر(ع) داریم: «لا تَرَى الْجَاهِلَ إِلَّا مُفْرِطاً أَوْ مُفَرِّطا» حال که این طور است، پس همین روایت برای «بیاعتباری اقوال» موافق و مخالف کافی است. البته این بلبشوی اقوالِ بیاعتبار، فرصت خوبی است تا «غرضورزهای غربپرست» و «تحلیلزدههای شتابزده» را بهتر بشناسیم.
2️⃣ ما در میانهی «جنگِ روایتها» زندگی میکنیم و در این میان، آتشِ تهیهی «روایتِ رسانه» به طرز فراگیرتری بر سر همه میریزد. باید مراقب بود تا «مسحور» روایتِ رسانه قرار نگیریم و یکی از لوازم این «خودمراقبی»، پرهیز از شتابزدگیِ توأم با «سوادِ رسانه» است. قرار نیست اگر عدهای غربپرستِ ضدّانقلاب که از هر کُنشِ جمهوری اسلامی آشفته میشوند، صدر تا ذیل یک قراردادِ مجهول را زیر سؤال بردند، ما با انگیزه تقابل با آنها، کارِ آنها را اما در شمایل دیگری تکرار کنیم و صدر تا ذیل یک قراردادِ مجهول را تأیید و به آن افتخار کنیم! اینجا جای همان «خودمراقبی» و «پرهیزِ از شتابزدگیِ توأم با سواد رسانه» است. اینجا فرصتِ خوبی از طرفی برای نمایان کردن چهرهی کینهورزانه و ضدعقلانیتِ آن دسته و از طرفی ظهورِ «عقلانیت» جبههی خودی است.
3️⃣ عقلانیت انقلابی حکم میکند در برابر قراردادِ نانوشته، نه موضعِ تأیید و نه موضعِ ردّ داشته باشیم. از سویی بر سیاست «نگاه به شرق» تأکید کنیم؛ همچنانکه رهبر حکیم انقلاب(مدظله) فرمودند: «در سیاست خارجی، ترجیح شرق بر غرب، ترجیح همسایه بر دور، ترجیح ملّتها و کشورهایی که با ما وجه مشترکی دارند بر دیگران، یکی از اولویتهای امروز ماست.»(بیانات در دیدار مردم تبریز، 29/11/1396) و از سوی دیگر با توجّه به سابقهی بدِ دولتِ فعلی در حراست از منافع ملّی، از الآن پیشبینیِ مکانیزم مناسب برای رفع آسیبهای احتمالی را با «مطالبهی شفافیت قرارداد» کرده باشیم.
#یادداشت_میهمان
#قرارداد_چین
#تقوای_رسانهای
#عملیات_روانی
@tollabolkarimeh 👇
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#علامه_جوادی_آملی؛
به دنبال علم نافع، اشک و گریه میاید....
@tollabolkarimeh 🌷