🔴 کارتونیست و تروریست، دو روی یک سکه!
🔸فرقههای انحرافی منتسب به اسلام نظیر داعش که عمدتا دستپخت استعمار کهنه و نوین هستند، خشونت را به عنوان سمبل اسلام به دنیا معرفی کرده و با جنگ و خونریزی ناحق بر چهره رحمانی این دین آسمانی، چنگ کشیدهاند. به همان اندازه که خشونت محکوم است، اهانت نیز مذموم است. شاید انتظار بیجایی است که پدرخواندههای داعش، به حمایت از پیامبر رحمت (ص) اهانت را در کنار خشونت محکوم کنند و از آزادی بیان برای دمیدن در هیزم تفرقه و نفرت استفاده نکنند. آنکه با کشیدن کاریکاتور، ترور شخصیت میکند روی دیگر سکهی همانی است که با کشیدن اسلحه، ترور شخص میکند. آنها که در تفرقهافکنی کار و بارشان سکه شده، این تشابه را به خوبی میفهمند اما پردهی آزادی بیان را روی واقعیت میکشند تا آزادانه و بدون مزاحم به کشیدن نقشههای استعماری خود مشغول باشند.
🔸اسلام در اروپا گسترشی فزاینده دارد و مفاهیم عدالت، آزادی و برابری را به چالش کشیده است. سرمایهداری مدرن با شناخت دقیق از مبانی اسلام، آن را برای تودههای مردم الهامبخش دیده و نگران آن است که این مفاهیم از خار در چشم و استخوان در گلو به اسب تراوایی تبدیل شود که به یکباره قدعلم کرده و سفرهی بهرهکشی غرب از انسانها را لگدمال کند.
🔸امپراطوری رسانهای غرب، آگاهی را بر مردم حرام کرده و قرائتهای یکطرفانه و مغرضانه را به خورد ذهنهای بیخبر از هرجا میدهد. نفرت ظاهری نسبت به ادیان الهی، نتیجهی مهندسی افکار عمومی است، غافل از آنکه روح یکتاپرستی با مهندسی قلبها، محبت باطنی را به معماری باشکوه جوامع غربی تبدیل خواهد کرد. انتظار میرود جوامع نخبگانی غرب، دست آیینستیزان را در دستدرازی به ساحت پیامبر اسلام (ص) برای آحاد غربنشینان رو کرده و اجازه ندهند خداناباوران برای دوری جوامع و انسانها از یکدیگر، بیش از این زیر بازی کنند.
🔸از نگاه انسانی اسلام، مردم غرب در انتخاب آیین و سبک زندگی مختار و محترمند اما بیاحترامی به مقدسات سایر ادیان و مذاهب در هیچ آیین منصفانهای پذیرفته شده نیست. احساسات و حساسیتهای دینباوران باید محترم شمرده شود و از تحریک گسلهای فرهنگی و اعتقادی به بهانهی واهی آزادی بیان باید اجتناب کرد.
🔻غرب در سراشیبی انحطاط است. این گزاره بیش از آنکه یک پیشبینی باشد، یک واقعیت مستدل است. تاریخخواندهها، طومارها دیدهاند که پیچیده شده. اقتصاددانان، سرمایهها دیدهاند که بر باد رفته. جامعهشناسان، اجتماعات دیدهاند که پراکنده شده. غرب بر لبهی تاریخ زوال نشسته و دیر یا زود سکندری خواهد خورد. تکلیف ما در این اضمحلال، عبرتآموزی است. امروز غربزدگی بیش از آنکه روشنفکری باشد، بیکلّهگی است. به طناب پوسیدهی غرب هرکه دستآویزد، از دست میرود.
#من_محمد_را_دوست_دارم
✍زهرا محسنیفر
@tollabolkarimeh 🌷
🔎مذاکره با شیطان، ساده لوحی و بازی در زمین سوخته
🔴امروزه برای رسیدن به ساحت تصمیم گیری سیاسی و طراحی برنامه اقدام، ریل گذاری رسانه ای لازم است. امثال حجاریان با تاختن بر کیهان و شریعتمداری، پازل انگاره سازی مقدماتی را برای اقدام آتی دولت اعتدال برای طرح دوباره پروژه مذاکره که منوط به نتایج انتخابات آمریکاست بر عهده گرفته اند.
🔸 برای فهم درستِ نیت شوم این ریل گذاری و عقبه ماجرا، ضروری است که بدانیم، تفکر مستکبر و روح استکبار هرکجا که بوده و در هرساحتی که مستقر باشد، نگاهش از بالا به پایین و #آنتی_عدالت است. اساسا نباید از این طرز فکر توقع روابط برد_برد داشت و شرط بقایت در قبال چنین اندیشه ای آن است که باج حداکثری برای بقای حداکثری آنهم بشرطها و شروطها که گاو شیرده باشی و عامل سواری بیشتر.
🔹اساسا عدالت امری عقلایی است و پایه اش انسانی و روحش معنوی. یعنی شرط تحقق و "علت محدثه و مبقیه عدالت، عقلانیت و معنویت است" والا که یا محقق نمی شود و یا پایدار نمی ماند.
🔸از طرفی نیز اندیشه امپریالیستی برنمی تابد که در حق و حقوق، مساوی با دیگران از خودش را نصیب گردد و اساسا جرزن بوده و پای هیچ مذاکره ای نمی نشیند الا اینکه گام بعدی اش تسلط و هژمونی بیشتر باشد والا که خلاف روح حاکم بر سلطه جویی خواهد بود و حاشا که نظام ظلم برای تکثیر ظلمت، چشم بسته و بی برنامه عمل کند.
🔹فراموش نباید نمود که میز مذاکره برای افراد و نظام هایی است که پیش فرضشان تغلیب و تغلب نبوده و پس و عقبه ذهن هایشان آپارتاید و انحصارطلبی و الیگارشیک و اشرافیت سالار نبوده و مهره های شطرنجشان رنگ خیانت نداشته باشد.
🔸اساسا اگر اقدامات سیاسی طرف مقابل را بریده از اندیشه های فلسفی اش بدانیم، قطعا دچار #تله_در_تصمیم_گیری خواهیم شد و از دست چدنی زیر دستکش مخملی غفلت خواهیم کرد. کسی که #ظاهری_جنتملن و #باطنی_مستکبر داشته باشد قطعا برای کشاندن شما به میز مذاکره برنامه ها خواهد داشت.از تمام گزینه های روی میزش بهره خواهد برد تا حریفش را تحریف کند و از مسیر عدالت خواهی منحرف نماید.
🔹تحریم ملت و تهدید دولت و تلقین نتوانستن، توهین به مکتب و تحریک احساسات عمومی برای عقب نشینی از آرمانگرایی، #القای_بحران و قحطی مصنوعی با اقدامات ضدامنیتی، پیگیری پروژه نفوذ و #ایجاد_اختلال_در_محاسبات_مسئولین جهت اتخاذ بدترین تصمیمات در حساس ترین برهه ها و تحریف مبانی و ترویج روایت غلط از موضوعات همگی یعنی مذاکره با شیطان ساده لوحی بوده و بازی در زمین سوخته است.
🔸روز ۱۳ آبان که به درستی روز مبارزه با استکبارجهانی نامگذاری شده است فرصتی است برای مرور و بازخوانی گفتمان حاکم بر سیاست و روابط بین الملل آمریکایی و چه متین گفت آن حکیم که "خوشابحال ملتی که کودکانش تاریخ می خوانند و چون بزرگان می اندیشند و بدابحال ملتی که بزرگانش تاریخ نمی دانند و کودکانه می اندیشند".
✍علیرضامحمدلو
@tollabolkarimeh 🌷
#عبرت
سرنوشت دانشجویان تسخیرکننده لانه جاسوسی آمریکا!
یه تعداد راه مبارزه رو ادامه دادند و شهید شدند . یه تعداد همچنان در سنگر دفاع از انقلاب باقی مانده اند . یه تعداد هم به مرور زمان تغییر عقیده دادند و شدند پیاده نظام آمریکا و مشغول فتنه گری و براندازی در نظام شدند.
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
🔰ترکیب غلط «پیامبر اسلام» را به کار نبریم!
✍️ رسول جعفریان
📍سال ها پیش که مرتب تر از امروز خدمت استاد ارجمندم حضرت آیت الله حاج سید محمد علی روضاتی می رسیدم، از ایشان شنیدم که مرحوم امیری فیروزکوهی، شاعر و محقق برجسته کشورمان، مقاله ای در باره غلط بودن تعبیر «پیامبر اسلام» در مجله دانشکده الهیات مشهد نوشته است.
شنیدن این که این تعبیر، تعبیر نادرستی است ابتدا برایم نامأنوس بود، و اما به ویژه بعد از مطالعه آن مقاله، دریافتم که حق با آن شاعر فرهیخته و استاد ارجمند بنده بوده و هست. ایشان اصرار داشت که سخن مرحوم امیری درست است و ما نباید این تعبیر را که بسیار غلط و ساخته دست مستشرقان است در هیچ کجا بکار ببریم.
/تاملات
👇👇👇
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
✔️ [ادامه...]
🔸در ضمن کار و مطالعه آثار اسلامی، دریافتم که آنچه همیشه و همیشه میان مسلمانان و در متون مقدس از قرآن و حدیث و غیره بکار رفته تعبیر «رسول الله» است نه رسول الاسلام که هیچ سابقه ای ندارد.
🔹حتی امروز هم در فرهنگ مسلمانان غیر فارسی زبان، به خصوص در زبان عربی، کسی تعبیر رسول الاسلام را به کار نمی برد. محتمل است که این تعبیر نادرست درآثار مارکسیست های عرب یا لائیک های ضد دین به کار برود و به وضوح یک خواننده عرب با دیدن تعبیر رسول الاسلام می فهمد که نویسنده اعتقادی به نبوت ندارد.
🔸اما در زبان فارسی به طور اعم یعنی توسط مسلمان و غیر مسلمان بکار رفته و این هم ناشی از بی دقتی ما در انتخاب ترکیب های وارداتی یا ترجمه معادل های انگلیسی به فارسی است.
🔹آنچه در این باره باید توجه داشته باشیم این است که وقتی ما کلمه «رسول» را به کار می بریم مقصودمان فرستاده و نماینده است. در این فرستاده مهم آن است که از طرف چه کسی آمده است نه آن که چه چیزی را آورده است. این اهمیت از آن بابت است که قداست رسول به آن است که از طرف خدای تعالی برای زمینیان فرستاده شده است. خداوند مرتب روی این جنبه تکیه دارد و به همین دلیل است که تعبیر رسول الله در متون مقدس استفاده می شود.
💢در قرآن به طور مؤکد تعبیر به رسول الله داریم و متأسفانه در فرهنگ ما به کاربردن این تعبیر قرآنی ترک شده و به جای آن، آن تعبیرنامأنوس آمده است.
/تاملات
@tollabolkarimeh 🌷