سلام آقای من !
آقا جان تمام سالهایی که درس خواندیم :
دبیر شیمی به ما نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند
شرایط" ظهور " تو
مهیا می شود !
دبیر زیست نگفت که این صدای تپش قلب نیست ؛
صدای بی قراری دل برای " مهدیست " !
دبیر ادبیات از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد نسبت به شیرین گفت
اما از عشق شیعه به "مهدی" ؛
از غیرتش به "زهرا(س) " نگفت !
دبیر تاریخ نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است؟ !
نگفت غربت اهل بیت " علی(ع) " از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد !
دبیر دینی فقط گفت که انتظار فرج از بهترین اعمال است
اما نگفت که انتظار فرج یعنی
گناه نکنیم و یعنی" گناه نکردن "
از بهترین اعمال است !
دبیر عربی به ما یاد داد که "مهدی "
اسم خاصی است که تنوین پذیر است !
اما نگفت که "مهدی " خاص ترین اسم خاص است
که تمام غربت و تنهایی را پذیرا شده است ...
اللهُمَ عَجِل لِوَلِیِکَ الفَرَج
#امام_زمان 💚
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@tollabolkarimeh
46.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅سه زوایای غیرت در وجود انسانها در کلام شهید سردار سلیمانی
#حاج_قاسم_سلیمانی
#مرد_غیرت_اقتدار
@tollabolkarimeh
📚 آغاز سی اُمین دوره #هفته_کتاب و #کتابخوانی جمهوری اسلامی ایران، گرامی باد🍃🌺
🗓 از ۲۱ تا ۲۷ آبان ۱۴۰۱ ش
🔰👇👇
@tollabolkarimeh
💠 امام خامنه ای(حفظه الله):
📚 اگر انسان بخواهد در زمینه های معنوی و فرهنگی تر و تازه بماند جز رابطه با کتاب چاره ای ندارد
📚 دین و دنیای بشر به برکت کتاب تأمین میشود! ۷۴/۶/۲۱
📚 برای یک ملت خسارت بزرگی است که با کتاب مأنوس نباشد و برای یک فرد توفیق عظیمی است که با کتاب مأنوس باشد! ۱۳۷۲/۱۰/۴
❇️ انس با #کتاب و اهتمام در حفظ و نگهداری کتب ارزشمند، از وجوه اشتراک برخی از بزرگان🔰
📚 [پدر و عموی آقا سید شهاب الدین مرعشی، (مرحومین، آقا سید محمود و آقا سید اسماعیل)، و والد شهید امام راحل(آقا سید مصطفی موسوی)، از شاگردان مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری (ره) بودند و از طرفی، امام با آقا سید شهاب الدین، دوستی دیرین و صمیمی داشت]، آیت الله [سید شهاب الدین] مرعشی تفاوتهایی با معمول و متعارف مراجع [هم عصر] داشتند، یکی همین مسئله اُنس با کتاب و کتاب شناسی و نسخه شناسی است؛ این را ما کمتر [در این عصر] دیدهایم، البتّه بزرگانی از مراجع و علمای بزرگ بودهاند که کتابخانههای قدیمی و خوبی در نجف و قم [و تهران] داشتند. [در عصر قاجار، اُنس با کتاب و شناختن نسخههای خطّی و تلاش در جهت تصحیح و چاپ آثار بزرگان شیعه در وجود علامه شیخ فضل الله نوری(ره)، تبلور داشت و ایشان دارای کتابخانه و مرکز اسناد بزرگ و کم نظیری بود که متأسفانه پس از شهادت ایشان، با هدایت انگلیس به یغما رفت]، [در عصر حاضر] انس با کتاب و شناختن نسخههای خطّی و شناختن مؤلّفین از جمله خصوصیّات مرحوم آیت الله مرعشی نجفی بود که ایشان این هنر بزرگ را نیز در کنار سایر مفاخری که در وجود ایشان بود، داشتند. [قابل ذکر است که] توجّه و عنایت امام [خمینی ره بود که]، کتابخانه ایشان را نجات داد./ برداشت و تلخیصی از سخنان امام خامنه ای(حفظه الله) برگرفته از منابعی همچون: ک، من و کتاب/ جهادتبیینی/ک، تنهای شکیبا/ویکی ها(پدیا، گفتاورد)...
@tollabolkarimeh
با توجه به برگزاری نشست برخط مدیر محترم مرکز با موضوع کتاب، کتابخوانی، هویت علمی بانوی طلبه در آغازین روز هفته کتاب، متمنی است به تمام مدارس ابلاغ فرمایید تا تمهیدات لازم جهت حضور طلاب و اساتید بزرگوار در این نشست را مبذول فرمایند.
زمان:ساعت ۹:۱۵ روز شنبه ۲۱ آبان ماه
لینک نشست:
http://live.whc.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تا گفت از عمامۀ تو بدم میاد، این آخوند هم عمامهاش را برداشت و انداخت دریا!
🎙حجة الاسلام قرائتی
@tollabolkarimeh
طلاب الکریمه
آغاز ثبتنام دورههای آموزشی مهارتهای فضای مجازی در مدرسه کوثرنت 📋اعطای گواهینامهی معتبر و رسمی ا
بنا به تقاضای کاربران ظرفیت تمامی کلاسهای #ترم_پاییز_مدرسه_کوثرنت افزایش یافت و مهلت ثبتنام تا پایان روز 1401/08/22 تمدید شد.
⚠️از کجا بدانم نمازی که میخوانم، خدا قبول کرده است یا خیر⁉️
عارف بالله آیت الله حق شناس ره:
هرکس که دوست دارد بفهمد که نمازش به درگاه الهی پذیرفته شده یا نه، ببینند آیا نمازش او را از #گناه باز میدارد یا نه، سپس به همان مقدار که از نماز پذیرفته شود از گناه دور خواهد ماند.
@tollabolkarimeh
💠 #دختر
🔹 رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
خداوند پدری که چند دختر دارد را می آمرزد. دختران، با برکت و دوست داشتنى اند و پسران، مژده آورند. دختران، باقیات الصالحات انسان هستند.
📚کافی/ج6/ص7/ح12
✍🏼 زنان نقش مهمی در سرنوشت اجتماع و سلامت اخلاقی آن دارند. توجه به دختران که مادران آینده هستند نیز به همین جهت همواره تأکید شده است.
@tollabolkarimeh
ابتکار هوشمندانه سرباز روس برای سنجش عیار انسانیت!
🔹 ️یک سرباز ارتش روسیه با انتشار این عکس مدعی میشود که به همراه همقطاران خود یک زن اوکراینی را اسیر کردهاند.
🔹 در فاصله کوتاهی پس از انتشار عکس، بیش از ۲۰۰هزار کاربر، کامنتهای توهینآمیزی را ذیل این پست درج میکنند و میگویند: «این عمل غیرانسانی است و شایسته انسان نیست.»
🔹 ️سرباز روسی ۲۴ ساعت پس از انتشار عکس، ضمن عذرخواهی اعلام میکند که عکس منتشرشده مربوط به یک زن فلسطینی است که توسط سربازان اسرائیلی اسیر شده است.
🔹 ️پس از این توضیح حتی یک کامنت دیگر نیز ذیل عکس منتشر نمیشود!
@tollabolkarimeh
❇️حجاب زن ایرانی در گذر تاریخ
حجاب و پوشش زنان در تاریخ ایران فراز و فرودهایی را به خود دیده است. در برخی از دورهها پوشش از سوی حکومتها مورد حمله قرار گرفته و در دورههایی نیز مورد حمایت بوده است. اما در تمامی دورهها، آنچه نمود دارد فرهنگ عفاف است که ریشههای خود را حفظ کرده و به نسل های دیگر انتقال یافته است.[1]
🔸پوشش زن ایرانی پیش از اسلام
با استناد به مدارک بهدستآمده از دوره هخامنشیان، مانند تندیسها، سکهها، نقوش فرش، پارچه و نقشبرجستههایی که تعدادی از آنها به خارج از ایران منتقل شدهاند، و یا نوشتههای برخی از تاریخنگاران، میتوان چنین برداشت کرد که پوشاک زنان ایرانی عبارت از لباسهای بلند تا قوزک پا و گاهی فراخ، پیراهنهای ساده تا پایین ساق پا به صورت ساده یا ریشهدار، و با آستینهای بلند یا کوتاه بوده است.[2]
لباسهای زنان ایرانی در دوره اشکانی عبارت از پیراهنی بلند تا به روی زمین، گشاد، پُرچین، آستیندار یا بدون آستین و یقهراست بوده است. همچنین پیراهنی دیگر داشتهاند که روی اولی میپوشیدند و قد آن نسبت به اولی کوتاه و ضمناً یقهباز بوده است. روی این دو پیراهن، چادری سر میکردهاند.[3]
با مقایسه چندین نقش سنگی آناهیتا و نقوش دیگر با هم، به نظر میرسد که بانوان ساسانی، پیراهن بلند بسیار پرچین و گشاد میپوشیدهاند و آن را با نواری در زیر سینهها، مانند بانوان اشکانی، جمع کرده، میبستند.[4] زنان عهد ساسانی گاهی چادرِ گشاد پرچین به سر میکردند که تا به وسط ساق پا میرسیده است.[5]
🔸پوشش زن ایرانی پس از اسلام
از اوایل دوره اسلامی تا عصر مغول
بحث پوشاک زنان ایرانی را در ارتباط با تمدن و فرهنگ اسلامی، باید از دوران سامانیان آغاز کرد. چون سامانیان خود را از نسل ساسانیان میدانستند، باید اذعان کرد که پوشش ایرانیان در این دوران(از اوایل دوره اسلامی تا عصر مغول) همان پوشش دوره ساسانی است که پیشتر درباره آن توضیح داده شد و زنان بالطبع از پوششهای سنتی چادر و روبندهای ابریشمی برای حجاب و پوشش خود استفاده میکردند، آن هم در رنگهای مختلف زرد، آبی و سیاه. در همین رابطه، مینیاتوری از یک نسخه بسیار قدیمی در کتابخانه ملی پاریس موجود است که ترکانخاتون، مادر سلطان محمد خوارزمشاه و حرمهای او در لشکر مغول را مینمایاند که دو زن، یکی با چادر سفید و دیگری با مقنعه و چادر سیاه نقاشی شدهاند.
✍️ احمد ابراهیمی
@tollabolkarimeh
📷 اهداء جام قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات جهانی آذربایجان به پدر طلبه شهید آرمان علیوردی
@tollabolkarimeh