30.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 هانری #کربن وقتی آزادی فکری علامه #طباطبایی را دید، فهمید او کجا و #هایدگر کجا؟!
_ استاد #دینانی درباره شخصیت علمی علامه طباطبایی
@tollabolkarimeh 🌷
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلمی کمیاب از توصیه های مرحوم آیت الله العظمی خوئی به طلاب با زبان فارسی
@tollabolkarimeh 🌷
4_6017192754415665205.apk
26.01M
#نرمافزار
#جامع_کتب_حوزوی
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 چرا جریانهای #غربزده وقتی روی کار میآیند مسئله اصلی آنها میشود #کنسرت و #آزادی_روابط_دختر_و_پسر
هرزگی جوانان، راه مقابله با شورش و عدالت خواهی آنان در غرب...
راه حکومت داری در علوم سیاسی غرب، هرزگی و سرگرمی مردم جامعه به تفریحات و لهو و لعب
👌تبیین استاد پناهیان را حتما ببینید
#درست_انتخاب_کنیم
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ تلاش سازمان #منافقین برای تفرقه بین #شیعه و #سنی در اغتشاشات آبان ماه.
👤اعتراف جوانی که پایگاه #بسیج و حوزه علمیه #اهل_سنت رو آتش زده بود...
@tollabolkarimeh 🌷
🔰به چه چیز خود میبالیم؟
✍ #امام_موسی_صدر
♦️ این "اعتماد به نفس" که اصطلاح رایجی نیز می باشد؛ یعنی چه؟ می گویند فلانی اعتماد به نفس دارد، بیباک و شجاع است. اعتماد به نفس با غرور متفاوت است. توکل و اعتماد به خدا نوعی کمال است، یعنی وقتی من با تعارضی روبهرو میشوم، وقتی وارد نبردی میشوم، وقتی دچار بلا و گرفتاری میشوم، وقتی مشغول زندگی و کار هستم، اگر به خدا تکیه داشته باشم، قوی و نیرومندم. به واسطۀ توکل به خدا قوی هستم، ولی فروتنی و تواضع دارم به این نکته و به این نتیجه توجه دارید؟
♦️ انسان به چه چیزی میخواهد خود را بزرگ بشمارد؟ به چه چیزی میبالیم و خود را بزرگ میشماریم؟ من موجودی هستم که اختیار سود و زیان و مرگ و زندگی و رستاخیز خود را ندارم. هیچ چیز ندارم. نگویید ثروت من، افتخار من، دانش من، بزرگواری من. من و شما که هستیم که چیزی از خود داشته باشیم؟ برهنه به دنیا آمدیم و چیزی نداشتیم و برهنه میمیریم و چیزی با خود نمیبریم بنابراین، این شکوه و قدرت و حرکت و تفکر و اقتدار و زکات و ثروت و دانش در دست ما امانت است و برای خودمان نیست. ما امانتدار آنها هستیم.
♦️ لذا اگر انسان به خودش تکیه داشته باشد، یعنی مغرور باشد، میان حق و باطل فرق نمیگذارد وگاه به راه حق میرود وگاه به راه باطل، زیرا تنها بر خودش تکیه دارد. اما اگر به خدا تکیه داشته باشد، فروتن است نه خودبین و جز در راه حق قدم نمیگذارد، زیرا میداند که خدا او را در راه باطل یاری نمیکند و تنها در صورتی بر باطل غالب می شود که با خدا باشد.
📚 کتاب مسیرة الامام السید موسی الصدر ص ۶٨
@tollaboljarimeh 🌷
💠 همایش گفتمان تبلیغی فاطمیه
با سخنرانی استاد #پناهیان
📚 به همراه ارائه بسته تبلیغی فاطمیه با ۳۰% تخفیف ویژه
🕖 زمان: دوشنبه ۹ دی ماه، ساعت ۱۸
📍 مکان: قم، بلوار جمهوری، سالن همایشهای سازمان تبلیغات اسلامی
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 #پرحاشیه | رفتار و پوشش مستهجن سلبریتیها
🔹نهادهای نظارتی با این سلبریتیهای هنجارشکن برخورد نمی کنند؟
#به_خاطر_دیده_شدن
#دادسرای_ارشاد
@tollabolkarimeh 🌷
🌀اصل طلایی در تبلیغ دین
🔰#نهضت_تغییر_ادبیات
🔻در درون متون دینی ما از ادبیاتی استفاده شده است که این ادبیات، با ادبیاتی که نوع مبلغان و عالمان دینی در سخنگفتن با مردم استفاده میکنند، متفاوت است. این تفاوت، به صورت طبیعی موجب برداشت اشتباه و سوء تفاهم بسیلری خواهد شد.
🔻بسیاری از دین گریزیها به دلیل عدم رعایت ادبیات متناسب با مخاطب است. در حالی که انبیاء در تبلیغ خودشان این اصل طلایی یعنی ادبیات متناسب با مردم را به کار می گیرند.
🔻فرمود«وَ ما أَرْسَلْنا مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ بِلِسانِ قَوْمِهِ لِيُبَيِّنَ لَهُمْ»(إبراهيم، 4) هیچ پیامبری را نفرستادیم مگر به ادبیات مردم زمان خودش تا برای آنها تبیین کند. در برخی تفاسیر در معنای لسان قوم گفته شده است که مراد از «لسان قوم» در اين آيه، تنها لغت و زبانِ مردم نيست، زيرا گاهى ممكن است گويندهاى با زبان مردم سخن بگويد ولى مردم حرف او را درست نفهمند، بلكه مراد آسان و قابل فهم گفتن است، به گونهاى كه مردم پيام الهى را بفهمند.
🔻اما ادبیاتی که مبلغان و عالمان دین معمولاً استفاده میکنیم «ادبیات ابلاغ امر خداست»؛ ادبیات ما بیشتر در محدودۀ همین موضوع است. خیلی جاها بهجای اینکه خداوند، از «ادبیات آمرانه» استفاده کند، از ادبیات عقلانی استفاده میکند. مثلاً اینکه میفرماید: «إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِکُمْ وَ إِنْ أَسَأْتُمْ فَلَها» (اسراء/7) همچنین در آن آیاتی از قرآن که میبینید خداوند متعال، انسان را توصیف میکند. (خُلِقَ الْإِنْسانُ مِنْ عَجَلٍ...؛ انبیاء/37) و (إِنَّ الْانسَانَ خُلِقَ هَلُوعًا* إِذَا مَسَّهُ الشَّرُّ جَزُوعًا...؛ معارج/19و20)
🔻حتی در مقولهای مثل حجاب هم خداوند متعال توصیفیتر از ما طلبهها صحبت میکند! ادبیات ما دربارۀ حجاب، معمولاً محدود به واجببودن حجاب و مطاعبودن امر خدا و معصیتکار بودن کسی است که رعایت نمیکند. اما خداوند متعال در این آیه به خانمها میفرماید: «إِنِ اتَّقَیْتُنَّ فَلا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَیَطْمَعَ الَّذی فی قَلْبِهِ مَرَض» (احزاب/32) شما صدایتان را نازک نکنید، کسی که بیماردل است، به شما طمع میکند... این یعنی یک ادبیات عقلانی!
👤علیرضا پناهیان
🚩همایش چهلسالگی انقلاب-در جمع مبلّغین قم (971004)
متن:
http://panahian.ir/post/5231
صوت:
http://panahian.ir/post/5218
#نهضت_تغییر_ادبیات
@tollabolkarimeh 🌷