🔰 قدرت ذهن
ذهن حرکتی دائمی دارد، زیرا بصورت خودکار و حتی در خواب هم بطور خودکار به کار خود ادامه می دهد.
🔴برای بکار گیری قدرت ذهن باید به خوبی بیاموزید که:
✔️ذهن می تواند به سوی نتایج سازنده و خلاقانه کنترل و هدایت شود.
✔️دوم: ذهن می تواند به سوی نتایج مخرب هدایت شود مگر اینکه برنامه ای داشته باشد و بطور سازنده کنترل و هدایت شود.
✔️سوم: ذهن بر تمام سلول های بدن اشراف دارد و می تواند موجب شود هر سلول کار خود را به بهترین شکل انجام دهید یا با اهمال و هدایت نادرست، عملکرد آن را دچار مشکل سازد.
✔️چهارم: تمام دستاوردهای بشر نتیجه این تفکر است که بدن جسمانی در درجه دوم اهمیت دارد و تنها جایگاه ذهن و روح است.
✔️پنجم: بزرگ ترین موفقیت ها در ادبیات، هنر، امور تجاری، سیاسی یا کشفیات علمی معمولا نتیجه ایده هایی است که مغز یک انسان درک می کند، اما سایر افراد از طریق استفاده از ذهن و جسم خود، آن را به واقعیت انتقال می دهند.
یعنی درک یک ایده اهمیت بیشتری از تحقق بخشیدن آن بصورت فیزیکی دارد زیرا تعداد اندکی می توانند ایده های مفیدی را درک کنند اما صدها میلیون نفر هستند که قادرند ایده ای را که یک نفر قبلا درک کرده، بصورت فیزیکی در آورند.
✔️ششم: اکثر افکار درک شده در ذهن انسان دقیق نیست و بیشتر ماهیت “عقاید” یا “قضاوت عجولانه” دارند.
📘کتاب چهار اثر از ناپلئون هیل
🔘طلوع: رسانه اندیشه و دانش
👉 @tolooo
✅ آیا خدا به عبادات ما نیاز دارد كه فرمان داده نمازبخوانیم و رو به كعبه بایستیم؟
📝پاسخ:
اگر همه ی مردم رو به خورشید خانه بسازند چیزی به خورشید اضافه نمی شود و اگر همه مردم پشت به خورشید خانه بسازند، چیزی از خورشید كم نمی شود.
☀️خورشید نیازی به مردم ندارد كه رو به او كنند، این مردم هستند كه برای دریافت نور و گرما باید خانه های خود را رو به خورشید بسازند.
خداوند به عباداتِ مردم نیازی ندارد كه فرمان داده نماز بخوانند.
👌این مردم هستند كه با رو كردن به او از الطاف خاص الهی برخوردار می شوند و رشد می كنند.
🌷قرآن می فرماید:
اگر همه ی مردم كافر شوند، ذرّه ای در خداوند اثر ندارد، زیرا او از همه ی انسان ها بی نیاز است.
🌻«اِن تكفروا انتم و مَن فی الارض جیمعاً فانّ اللّه لغنیٌّ حمید»
📚 سوره ابراهیم، آیه ۸
🔘 طلوع: رسانه اندیشه و فرهنگ
👉 @tolooo
🔰 تبدیل جادوی نگارش به جادوی الکترونیکی
🔸آن چه امروز در شبکه های ماهواره ای می بینیم، حاصل تحولی است که بشر آن را پذیرفت. پستمن، جامعه شناس آمریکایی، این تحول را چنین ارزیابی میکند:«در عصر کتاب و کتاب خوانی، مناظرات مردمی و افکار عامه، هماهنگ و برخوردار از انسجام جدی و منطقی و عاقلانه بود و امروزه در پی تبدیل این جادویی، سراسر بی محتوا، ناهماهنگ و عبث شده است.»
🔘طلوع: رسانه اندیشه و فرهنگ
👉 @tolooo
مراقب دانش و اطلاعات "اشتباه" باشید؛
بسیار بدتر از نادانی ست!
#فضای_مجازی
#زمین_دشمن
🔘طلوع: رسانه اندیشه و دانش
👉 @tolooo
🔔 دشمن زيرك، افراد ناآگاه را ابزار عليه خودشان قرار مىدهد: يك داستان جعل مىكند، بعد اين داستان را به زبان خود اينها مىاندازد تا خودشان قصه و حرف و سخنى را كه دشمنشان عليه خودشان جعل كرده بازگو كنند. اين علتش ناآگاهى است و نبايد مردمى اينقدر ناآگاه باشند كه حرفى را كه دشمن ساخته، ندانسته بازگو كنند؛ اين يكى مىگويد چنين حرفى را شنيدهام، ديگرى مىگويد من هم شنيدهام، و همين طور...
🔔 اصلًا دشمن مىخواهد اين حرف بين مردم پخش بشود. شما بايد دفنش كنيد...
🔔 اسلام مىگويد هر وقت چنين چيزى از دشمن شنيدى ابداً به زبان نياور.
اگر دغدغه دارى، خودت برو تحقيق كن. تو كه حوصله تحقيق كردن ندارى ديگر چرا بازگو مىكنى؟! حق #تحقيق دارى، برو تحقيق كن اما حق بازگو كردن ندارى.
📚آشنایی با قران، استادمطهری ج۴ ص ۳۵
🔘طلوع: رسانه اندیشه و دانش
👉 @tolooo
🔰چگونه قدرت تشخیص خودمان را افزایش دهیم؟
✅ وقتی تشخیص ساده است درست عمل کن، تشخیص های سخت را هم خواهی فهمید.
🔸به دانستۀ خودت بیتوجهی نکن، کفر یعنی پوشاندن و انکار حقیقت؛ کفر فقط این نیست که هیچ دینی نداشته باشی! آدم بعضی جاها میفهمد که حقیقت چیست، اما بیدلیل، حق را زیر پا میگذارد و توجیه میکند. وقتی این کار را بکند خدا یکمقدار از عقلش را میگیرد. اگر انسان همینطور ادامه بدهد، دیگر عقلی برایش نمیماند که بخواهد تشخیص بدهد!
🔹قرآن میفرماید: «أفرأیتَ من اتّخذَ الههُ هواه و أضلَّه الله علی علمٍ و خَتَمَ علی سَمعِه...» کسی که از هوای نفسش تبعیت کند، با اینکه میداند و علم دارد، اما باز خطا میکند. خدا بر گوش و قلب او مهر میزند و او دیگر حقایق عالم را نمیشنود و نمیفهمد.
پس آنجا که قدرت تشخیص داری، درست بگو و درست عمل کن، تا قدرت تشخیص در موقعیت های سخت را پیدا کنی...
🔘طلوع؛ رسانه اندیشه و دانش
👉 @tolooo
طلوع 📚
🔰تکنولوژی 🔸یکی از نتایج گسترش تکنولوژیهای جدید و در راس آن "اینترنت"، خلق دنیایی مجازی است؛ دنیایی
✅ بی ارزش شدن اطلاعات در عصر اینترنت
🔸مشکل، کمبود اطلاعات نیست بلکه بی توجهی به اطلاعات ( بی ارزش شدن اطلاعات و مفاهیم ) است. در این مسئله ما خیلی ضرر میکنیم ما که مطمئنیم با معرفت های بسیار ارزشمند و مفاهیم الهی سروکار داریم حالا در دریایی از اخبار و خزعبلات و سخنان بی ارزش و بعضا مضر و مفسده آور، هیچ حرف و دانشی چنان ارزشی ندارد. حالا داد بزنید که ای جماعت این کلام امام صادقه !!! قسمتون میدم اینو بخونید!!! کو گوش شنوا !؟
اینجا تسامح آباد است، شوخستان است. اینجا فضای هیجان است !
📝" میز آرامش"
🔘طلوع: رسانه اندیشه و فرهنگ
👉 @tolooo 📝
🛍 کتاب را مثل نان و خوراکی، به سبد اصلی خانوار اضافه کنیم
📚 رهبر انقلاب: باید خرید کتاب، یکی از مخارج اصلی خانواده محسوب شود.
🔸مردم باید بیش از خریدن بعضی از وسایل تزییناتی و تجملاتی- مثل لوسترها، میزهای گوناگون، مبلهای مختلف و پرده و...- به کتاب اهمیت بدهند.
🔸اول کتاب را مثل نان و خوراکی و وسایل معیشتی لازم بخرند بعد که این تأمین شد به زواید بپردازند.
📕 خلاصه، باید با کتاب انس پیدا کنند. در غیر این صورت، جامعهی ایرانی به هدف و آرزویی که دارد که حق او هم هست، نخواهد رسید. ۷۴/۲/۲۶
@tolooo
🚌 در تاکسی یا اتوبوس کتاب بخوانیم
📚 رهبر انقلاب: کسانی که وقتهای ضایع شوندهای دارند؛ مثلاً به اتوبوس یا تاکسی سوار میشوند، یا سوار وسیلهی نقلیهی خودشان هستند و دیگری ماشین را میراند، یا در جاهایی مثل مطب پزشک در حال انتظار به سر میبرند و به هرحال اوقاتی را در حال انتظار به بیکاری میگذرانند، در تمام این ساعات، کتاب بخوانند.
📕 کتاب در کیف یا جیب خود داشته باشند و در اتوبوس که نشستند، کتاب را باز کنند و بخوانند.
🔖 وقتی هم به مقصد رسیدند، نشانی لای کتاب بگذارند و باز در فرصت یا فرصتهای بعدی آن را باز کنند و از همانجا بخوانند. ۷۵/۲/۲۲
@tolooo
طلوع 📚
💠 اقسام مردم در رابطه با علم آموزی! 🌷 علی (ع) فرمودند: الناس ثلاثه: عالم و متعلم علی سبیل النجات و
🔵جامعه شناسی ؛ سلبیریتی و توده عوام !
🌷امام علی (ع) فرمودند:
🔰مردم سه دسته اند: ۱- علما ۲- کسانی که عالم نیستند ولی درمسیر علم آموزی و راه نجات هستند ۳- دسته سوم همج رعاع یا فرومایگان پست و حقیر هستند ( پشه های ریز ) . همانطورکه باد حشرات را به هر سمت میبرد، حرکت و موضع گیری این جاهلان هم طبق آداب و رسوم، مدها، هیاهوها، پرسروصداترین دعوتها و تبلیغاتها و رسانه ها صورت میپذیرد، نه براساس حقیقت...
🔸 اکثریت توده مردم را جاهلان تشکیل میدهند: اکثریتی که اشتیاقی به علم آموزی نداشته و معمولا علاقمند به حوادث و موضوعات جنجالی و بیفایده اند. تعلیم و تربیتشان بصورت تصادفی و حاصل آداب مرسوم محیط و خانواده و رسانه ها و اتفاقات پیرامونی است...، و از آداب و مسائلی استقبال می کنند که باب میل خودشان باشد نه اینکه درست یا با ارزش و مفید باشد.
🔸اگر می بینیم که فوتبالیستها، بازیگران و سائر افراد مشهور، سخنشان موردتوجه جماعت یک جامعه قرار میگیرد به این دلیل است که سلبیریتی ها سواد و درک و باورهایشان، مشابه و در سطح جاهلان است و تفاوت چندانی با انها ندارند. به این اضافه کنید سوءاستفاده از جذابیتهای رسانه رو که قدرت مانور این دلقکها رو چندبرابر افزایش میدهد. فریب مردم توسط چند فرد حریص و بی غیرت میتواند خطر بزرگی برای جامعه باشد...
📝 ولی پور
🔘طلوع: رسانه اندیشه و دانش
👉 @tolooo
🔰 مزدوران کوچولو ؛ عامی های عوامفریب
🔹با توجه به اینکه توده مردم، اکثریت یک جامعه را تشکیل میدهند، و در فضای مجازی چندان به این موضوع پرداخته نمیشه، بجای بحثهای حاشیه ای سعی داریم به این موضوع بپردازیم....نکته دیگر اینکه با گسترش رسانه ها و تهاجم همه جانبه فرهنگی، توده مردم درمعرض آسیبهای شدید قرار دارند... بجای بحث پیرامون یک نفر و تکرار اخبار مربوط به چند سلبیریتی نادان و اقدامات بچگانه آنها، به نکات ریشه ای و جامعه شناسی توده خواهیم پرداخت، چراکه شناخت توده جاهل جامعه، شناخت سلبیریتی های پرعقده رو نیز در پی خواهد داشت ...
📝"میز آرامش"
🔘طلوع: رسانه اندیشه و فرهنگ
📋 @tolooo 📋
🔰 اهمیت علوم انسانی
* اینکه ما به آیات و روایات توجه میکنیم این خیلی عالیست؛ اما برای درک این معارف بی نظیر و ارزشمند، باید دیدگاه انسان شناختی، جامعه شناختی و قدرت تحلیل و... داشته باشیم که متاسفانه در این زمینه ها احساس نیاز نمی کنیم و همت و تلاش بخرج نمیدهیم؛ وگرنه برکسی پوشیده نیست که بهترین و پرفایده ترین سخنها، کلام خداوند و حضرات معصومین است.
" میز آرامش "
🔘طلوع: رسانه اندیشه و فرهنگ
@tolooo
💠 اهمیت شناختن توده عوام
🔸سران صهیونیست چندتا دلیل میاوردند و می گفتند که به این دلایل، فقط ما یهودها برای رهبری جهان شایسته ایم؛ یکی از دلیلها این بود که می گفتند : فقط ما توده عوام را میشناسیم، بقیه نمیدانند این اکثریت جاهل چی هستند؛ یعنی شناختن اکثریت جاهل را اینقدر مهم میدانستند.
🔹در همان جلسه که برنامه های خود را مینوشتند درباره روشهای فریب مردم عوام و روزنامه ها( در آن زمان تلویزیون و سایر رسانه ها هنوز وجود نداشت ) و ترویج کلمه آزادی صحبت کردند و همچنین درباره انتقاد و پرحرفی دکتر و مهندسها که میتوانند ذهن ساده مردم عادی را تخریب و گیجشان کنند، حرف زدند.
🔸 درباره اینکه با روزنامه ها مردم را فریب بدهند و با رای این جماعت نادان، روسای حکومتها را مثل دستکش عوض کنند و افراد دلخواه خودشان را بر کرسی ریاست کشورها بنشانند، مفصل صحبت شد و قوانینی تنظیم و تصویب شد؛ یعنی روی فریب جماعت جاهل حساب کردند و نسخه دموکراسی و رفراندم را نوشتند و شعارهای آزادی و امثالش را با شناختی که از اکثریت نادان و هنرپیشه ها و خواننده ها داشتند برای خوشامد این جماعت طرح و بلافاصله اجرا کردند، ولی ما هنوز هم به شناخت این توده عوام علاقه نداریم و تعارف می کنیم...
📝 ولی پور
🔘 طلوع: رسانه اندیشه و فرهنگ
@tolooo