هدایت شده از از هـــر دری سخنــــــــــــــــی
🔵#گیریم...!
✍️احمد زیدآبدی:
🔷گیریم رد صلاحیت قریب به تمام کاندیداهای اصلاحی و اعتدالی با استناد به مواضع سیاسی یا انتقادیشان برای شورای نگهبان راحت باشد،
🔶این شورا اما بنا به چه مستنداتی میتواند چند دوجین از کاندیداهای "واجد شرایط" اصولگرا را رد صلاحیت کند که مجموع کاندیداهای نهایی به عددی معقول برسد؟
🔺@azhardari_sokhani
✍️#شرط_سیدمحمدخاتمی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
✳️«اﯾﻦ ﺑﻨﺪهی ﮐﻮﭼﮏ ﺧﺪاوﻧﺪ که ﺑﺮ اﯾﻦ ﺑﺎور ﺑﻮده و ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﻫﻤﻮاره ﺑﺎﯾﺪ در ﮐﻨﺎر ﻣـﺮدم و ﺑـﺎ ﻣـﺮدم ﺑود و ﺧﯿﺮ و ﺻﻼح آﻧﺎن را خواست، ضمن تایید راﻫﺒﺮد اﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺗﯽ ﺟﺒﻬﻪ اﺻﻼﺣﺎت، اگر پیشنهاد جبهه محقق شود در انتخابات شرکت میکنم.»
🔰به گزارش جماران؛ متن بیانیه حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
بارها گفتهام و باز هم میگویم که استقرار سامان «مردم سالاری» که خواست دیرینهی ملت ایران و گشاینده راه به سوی آیندهی بهتر است با انتخابات و از راه آن میسر است؛ در صورتیکه انتخابات سالم و رقابتی باشد و انتخاب کننده مردم باشند نه حاکمان. و ما تا رسیدن به انتخاباتی معیار، فاصله داریم.
ولی با توجه به اوضاع و احوال درونی و بیرونی و پیرامونی چه بسا شرکت در انتخابات موجه باشد ولو اینکه شرایط انتخاباتِ کاملا مطلوب وجود نداشته باشد.
اﯾﻦ ﺑﻨﺪهی ﮐﻮﭼﮏ ﺧﺪاوﻧﺪ که ﺑﺮ اﯾﻦ ﺑﺎور ﺑﻮده و ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﻫﻤﻮاره ﺑﺎﯾﺪ در ﮐﻨﺎر ﻣﺮدم و ﺑﺎ ﻣﺮدم ﺑود و ﺧﯿﺮ و ﺻﻼح آﻧﺎن را خواست، ضمن تایید راﻫﺒﺮد اﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺗﯽ ﺟﺒﻬﻪ اﺻﻼﺣﺎت، اگر پیشنهاد جبهه محقق شود در انتخابات شرکت میکنم.
دربارهی نامزد مورد نظر ﺿﻤﻦ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﻟﺰوم ﺑﺮﺧﻮرداری وی از ﺷﺮاﯾﻂ ﻋﺎم، ﺑﻪ وﯾﮋه راﺳﺘﮕﻮﯾﯽ، ﭘﺎﮐﺪاﻣﻨﯽ، ﭘﺎﮐﺪﺳﺘﯽ و ﻋﺰم و ﺗﻮان ﺧﺪﻣﺖ صادقانه ﺑﻪ ملت، ﺑﯿﺎن ﭼﻨﺪ ﻧﮑﺘﻪ را مفید ﻣﯽ داﻧﻢ:
۱- نامزد مورد نظر باید در باور و عمل ملتزم به اصلاحات و تحول و تلاشگر در جهت اصلاح در همه عرصههای ساختاری و رویکردی باشد.
در اﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ از زﻣﺎن ﮔﺮﭼﻪ ﺗﺤﻮل اﺳﺎﺳﯽ دور از دﺳﺘﺮس و ﺣﺮﮐﺖ ﺑﻪ ﺳﻮی آن ﺑﺎ دﺷﻮاریﻫﺎی فراوان روﺑﺮو اﺳﺖ، وﻟﯽ ﻧﻔﺲ ﺑﺎور ﺑﻪ تحول و اﺻﻼح ﺳﺒﺐ ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻌﺎﻣﻞ ﻣﺜﺒﺖ و سازنده ﺑﺎ ارﮐﺎن ﺣﺎﮐﻤﯿﺖ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﻣﺮدم و بکارگیری همه امکانات و ظرفیت هائی که در اختیار دارد، که چندان هم زیاد نیست، در جهت تحول مثبت در همه عرصههای اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی گام بردارد و اﻣﯿﺪ ﺑﻪ ﺑﻬﺒﻮدی ﺗﺪرﯾﺠﯽ اوﺿﺎع را ﺑﯿﺸﺘﺮ و نگرانیها از ﺑﺪﺗﺮ ﺷﺪن ﺷﺮاﯾﻂ را کمتر کند.
۲- ﻓﻬﻢ درﺳﺖ ﺗﺤﻮﻻت اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ، ﺑﻪ وﯾﮋه ﻣﻄﺎﻟﺒﺎت زﻧﺎن و ﺟﻮاﻧﺎن و بخش متوسط و پایین جامعه بخصوص بخشهای کمتر برخوردار از یکسو و جلوگیری از افول سرمایههای اقتصادی، اجتماعی و انسانی که متاسفانه روز بروز تضعیف شده است و تلاش پیگیر برای بهبود زندگی و معیشت مردم با رویکرد اقتصادی مطلوب در جهت توسعه همه جانبه و پایدار همراه با عدالت از سوی دیگر، دارای اولویتی اجتناب ناپذیر است.
۳- درد ﺑﺰرگ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻣﺎ ﺿﻌﻒ ﺧﺮدورزی در ﺣﮑﻤﺮاﻧﯽ و ﺳﻮء ﺗﺪﺑﯿﺮ در مواجهه با ﭼﺎﻟﺶﻫﺎ و ﺑﺤﺮان ﻫﺎی ﻣﻮﺟﻮد و ﭘﯿﺶ رو اﺳﺖ.
ﻧﺎﻣﺰد ﻣﻮردﻧﻈر ﺑﺎﯾﺪ زمینهی ﺧﺮدورزی و ﺗﻮﻗﻒ ﺑﯽﺧﺮدی را در ﻫﻤﻪ اﻣﻮر و ﺳﻄﻮح بخصوص ﺑﺎ ﺗﮑﯿﻪ ﺑﺮ ﺗﻮان ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﺎﻧﻪ، عالمانه و ﺣﺮﻓﻪای ﮐﺸﻮر و اﻟﺘﺰام ﺑﻪ ﺧﺮد ﺟﻤﻌﯽ را ﻓﺮاﻫﻢ آورد.
و از ﺟﻤﻠﻪ اهتمام ﺑﻪ روﯾﮑﺮد ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ و ﺳﯿﺎﺳﯽ و ﻋﻠﻤﯽ در همه عرصههای حکمرانی و نیز اﻗﺪام ﺑﺮای رﻓﻊ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﻫﺎی ﻇﺎﻟﻤﺎﻧﻪ و برخورداری کشور از امکانات بین المللی در جهت توسعه همه جانبه کشور از ﻃﺮﯾﻖ اﻧﺘﺨﺎب ﺳﯿﺎﺳﺖ ﺧﺎرﺟﯽ ﻋﻘﻼﻧﯽ، ﻓﻌﺎل و ﻣﺘﻮازن و ارﺗﻘﺎء ﺟﺎﯾﮕﺎه اﯾﺮان و ﻣﻨﺰﻟﺖ اﯾﺮاﻧﯿﺎن در ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺑﯿﻦاﻟﻤﻠﻠﯽ و اﺳﺘﻔﺎده بهینه از ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ راهبردی و ﺗﻮان ﺗﺎرﯾﺨﯽ، ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ اﯾﺮان و اﯾﺮانی در ﺟﻬﺖ ﻣﻨﺎﻓﻊ ﻣﻠﯽ مقتضای خردورزی است.
اﻣﯿﺪوارم ﻫﻤﮕﺎن و ﺑﺨﺼﻮص ﻣﺴﺌﻮﻻن و دﺳﺖ اﻧﺪرﮐﺎران اﻣﺮ اﻧﺘﺨﺎﺑﺎت ﺑﺎ درک ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺣﺴﺎس ﮐﻨﻮﻧﯽ ﮐﺸﻮر و ﻧﯿﺰ ﮔﺴﺘﺮه و ژرفای ﻧﺎرﺿﺎﯾﺘﯽ ﻣﺮدم، زﻣﯿﻨﻪ اﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺗﯽ را ﻓﺮاﻫﻢ آورﻧﺪ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺟﺮﯾﺎن ﻫﺎ و ﺑﺨﺶ ﻫﺎی مختلف ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ ﻧﺎﻣﺰد ﻣﻄﻠﻮب ﺧﻮد را در ﺻﺤﻨﻪ ﺑﺒﯿﻨﻨﺪ. انشاءالله.
ﺳﯿﺪ ﻣﺤﻤﺪ ﺧﺎﺗﻤﯽ
شانزدهم خرداد ماه ۱۴۰۳
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
نامه اعضای هیات دولت به شورای نگهبان برای تاییدصلاحیت محمدمهدی اسماعیلی
امضای باقری، زارع پور و اوجی پای نامه / مخبر، بذرپاش و صولت مرتضوی نامه را امضا نکردند
اعضای هیات دولت و مدیرانِ ارشدِ دولت سیزدهم، نامهای به شورای نگهبان برای اثبات توان مدیریت و رجل بودن "محمدمهدی اسماعیلی" نوشتند. امضای افرادی چون، محسن منصوری (معاون اجرایی)، میثم لطفی (رئیس سازمان امور استخدامی)، علی باقری (سرپرست وزارت خارجه)، انسیه خزعلی (معاون امور زنان)، جواد اوجی (وزیر نفت)، محمدعلی نیکبخت (وزیر کشاورزی)، عیسی زارع پور (وزیر ارتباطات)، علی بهادری جهرمی (سخنگوی دولت)، علیاکبر محرابیان (وزیر نیرو)، علی سلاجقه (رئیس سازمان محیط زیست) و عباس علی آبادی (وزیر صمت) در آن به چشم میخورد. /عصر ایران
پ.ن: 5نفــر از اعضای دولت سیزدهم کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شدند!!
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از خبر آنلاین 🏴
‼️‼️ پیغام احمدینژاد به شورای نگهبان: در صورت تایید صلاحیت، بعد از پیروزی در انتخابات از مشایی و بقایی استفاده نمیکنم
🔸شنیدهها حکایت از این دارد که احمدینژاد در رایزنیهای خود با مسئولین شورای نگهبان و مقامات ارشد نظام، اعلام کرده است در صورت تایید صلاحیت، از برخی چهرههای بحثبرانگیز مانند مشایی و بقایی فاصله میگیرد.
🔸احمدینژاد در این دیدارها، همچنین راهکارهایی برای عبور از شرایط فعلی کشور ارائه کرده است/خبرفردا
@khaabar_online
هدایت شده از خبر آنلاین 🏴
💠۵ رئیسجمهور ایران برای خانه اولیها، مستاجرها و سازندگان مسکن چه کردند؟
🔹در این بررسی، دولتهای سازندگی، اصلاحات، مهرورز، تدبیروامید و همچنین دولت مردمی مورد آزمون بازار مسکن قرار گرفتهاند.
🔹میزان موفقیت یا عدم موفقیت این دولتها در ۷ آزمون «کنترل تورم مسکن، کنترل تورم اجاره، رونق ساخت مسکن، رشد واقعی سرمایهگذاری ساختمانی، کنترل تورم ساخت، قدرت وام مسکن و همچنین مدت زمان انتظار برای صاحبخانه شدن» لیست شده است./ دنیای اقتصاد
@khaabar_online
هدایت شده از از هـــر دری سخنــــــــــــــــی
💢#دستاوردسازی!!
✅در دنیای اینها گوگل وجود نداره!
🔺عکس آب شیرینکن در «چنای» هندوستان در سال ۲۰۱۳ رو بجای سیستان و بلوچستان جا میزنند و دستاوردسازی میکنند!
🔺قبلا این عکس برای اب شیرینکن نیروگاه بوشهر هم استفاده شده!/محمد حسن نجمی
🔺@azhardari_sokhani
✍️عبدالرضا داوری:
با حکم قاضی صلواتی، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر ارشاد دولت رییسی، بخاطر رشوه ٣٠ میلیون تومانی(معادل ۴٠ سکه) به ۵ سال حبس، ٧۴ ضربه شلاق و انفصال از خدمات دولتی محکوم شد.
برخلاف آملی لاریجانی که با اعمال ماده ۴٧٧ درباره این حکم مخالفت کرد، با دستور رئیسی حکم اسماعیلی مشمول ماده ۴٧٧ شد.
پ.ن: گرحکم شود که مست گیرند در شهر هر آنچــه هست گیرند
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
✅#جبهه_اصلاحات کاندیداهای خود را معرفی کرد
🔹با رای مجمع عمومی جبهه اصلاحات
آخوندی، جهانگیری و پزشکیان سه کاندیدای اصلاحطلبان انتخاب شدند. /امتداد
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از از هـــر دری سخنــــــــــــــــی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آقای احمدینژاد موفق باشید، پیروز باشید!
استقبال مردم از دکتر احمدینژاد در امامزاده صالح تجریش
➖ ۱۸ خرداد ۱۴۰۳
dolatebahar
🔹@azhardari_sokhani
⛔️#فرقی_نمیکند چه کسی رییسجمهور شود!!
✍️عباس عبدی:
«یکی از علل مهم عدم مشارکت مردم در انتخابات همین وعدههای غیرشفاف و فراتر از امکانات و تواناییهای قانونی رییسجمهور است که در عمل نیز اجرایی نمیشود. به همین علت است که #بسیاری از مردم #معتقدند، #فرق نمیکند که چه کسی رییسجمهور شود؛ چون #اصلاح روندهای جاری در کشور فراتر از اختیارات رییسجمهور است.»
⭕️یک گزاره تکراری در هنگام اعلام نامزدی «ابراز نگرانی نسبت به سرنوشت ایران و کشور» بود. البته طبیعی بود که برخی از نامزدهای شاخص اصولگرایان و حامیان وضع موجود از اظهار این گزاره اجتناب کنند، ولی در مجموع این رویکرد نزد اغلب نامزدهای اصلی رایج بود.
شاید متولیان رسمی امور، چنین رفتاری را توجیه کنند که اینها حرفهای انتخاباتی است و با هدف جلب رأی گفته میشود و واقعیت ایران را نمیگوید. فرض کنیم چنین باشد. چرا باید نظر مردم را از طریق این شعار به دست آورد؟
🔺اگر مردم، همراه با این شعار و معتقد به آن نباشند، طبیعی است که کسی به آن توجه نخواهد کرد. مثل تبلیغ برای فروش یخ در قطب شمال است که کسی آن را نمیخرد، چون نیازی ندارد؛ بنابراین همین که چنین شعاری خریدار دارد، به معنای جدی بودن مفهوم و مصداق آن نزد مردم است.
شواهد عینی برای درستی چنین گزارهای فراوان است، هم در حوزه سیاست داخلی این شواهد وجود دارد، هم در اقتصاد، سیاست خارجی، اجتماعیات و فرهنگ و حتی امنیت است، بیان تکرار شواهد آن ملالانگیز است، ولی ذکر یک نکته مهم است. چرا رغبت به انتخابات در ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ خیلی کمتر از انتظار رسمی بود؟
🔺اگر این شعار و گفتار نزد مردم مقبولیت دارد، به نحوی که نامزدهای انتخاباتی میکوشند با بیان آن، نظر موافق مردم را جلب کنند، پس چرا مردم نمیکوشند که با مشارکت انتخاباتی و انتخاب نامزد مورد نظرشان، این خطر را برطرف کنند؟
✅ترکیب این دو گزاره نشان میدهد که یا به شعاردهندگان #اعتمادی ندارند یا #امکان انتخاب آنان را برای خود منتفی میدانند و یا #اختیارات آنان را برای رفع خطر کافی نمیدانند والا هیچ دلیل دیگری برای عدم حضور مردم در پای صندوقهای رأی وجود ندارد.
چون مردم بیش از همه و بهویژه بیش از مدیران رسمی نگران آینده کشور و فرزندان خود هستند؛ بنابراین فارغ از اینکه نگرانی مزبور تا چه اندازه واقعیت داشته باشد وظیفه حکومت است که به این نگرانی که بازتابی از نگرانی مردم است، توجه کند و در مقام رفع آن برآید، زیرا مردم بر اساس همین نگاه خود عمل میکنند، حتی اگر این نگاه درست نباشد - که البته به نظر من نیز درست است -، زیرا به جز شواهد عینی، بخشهای گستردهای از جامعه با این گزاره همسو و همنظر هستند؛ بنابراین برای روشن شدن ماجرا همه نامزدهای انتخاباتی باید به این پرسش پاسخ بدهند که آیا با ادامه وضع موجود، نگران ایران و آینده آن هستند یا خیر؟ اگر پاسخ خیر است، یعنی با ادامه سیاستهای کنونی هیچ نگرانی ویژهای از آینده کشور ندارند؟ این را مردم باید متوجه شوند که نسبت هر نامزدی با سیاستهای جاری در سه سال گذشته چیست؟
⭕️ولی اگر برای آینده ایران نگران هستند، آنگاه باید توضیح بدهند که چه چیز آنان را نگران کرده است؟ چرا این مساله نگرانکننده است؟ سیاستها و برنامههای او برای رفع این نگرانی چیست؟ همچنین در میان انواع مسائل و موضوعات نگرانکننده، اولویت را به کدامها میدهد؟ باید در این باره فراتر از وعده دادن، برنامه روشن دهد و مشخص کند که آیا این وعده در چارچوب اختیارات و امکانات ریاستجمهوری هست یا خیر؟ با کدام نیروی سیاسی و اجتماعی میخواهد این مسائل را حل کند؟
✅یکی از علل مهم عدم مشارکت مردم در انتخابات همین وعدههای غیرشفاف و فراتر از امکانات و تواناییهای قانونی رییسجمهور است که در عمل نیز اجرایی نمیشود. به همین علت است که #بسیاری از مردم معتقدند، #فرق نمیکند که چه کسی رییسجمهور شود؛ چون اصلاح روندهای جاری در کشور فراتر از اختیارات رییسجمهور است. امیدواریم که این انتخابات شرایطی را فراهم کند که حداقل بخشی از نگرانیهای مردم نسبت به آینده ایران برطرف شود. / روزنامه اعتماد
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از h.d
🔵 لطفاً هر ۸۰ کاندیدا را تایید کنید!
✍️رحیم قمیشی
چقدر دلم میخواست ذرهای ابتکار، دانایی، خلاقیت و آیندهنگری در شورایی که کارش شده رد صلاحیتها وجود داشت.
قبلش بگویم خودم هم از خواندن اخبار داوطلبان ریاست جمهوری حالم بد میشود. سعی میکنم بعد از این فقط به اندازه ضرورت به این موضوع بیاهمیت بپردازم.
اما چرا معتقدم تایید صلاحیت هر ۸۰ نفر داوطلبان فعلی، خیلی خوبست و به نفع نظام!
اولا با اطمینان میگویم؛ هیچکدام از کاندیداها کاراییشان کمتر از مرحوم رئیسی نیست. من اسامی آنها را حداقل سه بار مرور کردهام.
وقتی فردی که هیچ سابقهای در اداره یک دهیاری، یا بخشداری، یا فرمانداری و شهر داری یک شهر کوچک هم نداشته، به ادعای آقایان ناگهان میشود الگوی همه رؤسای جمهور تاریخ ایران، وقتی کسی با تحمیل دویست درصد تورم طی سه سال میشود، رئیسجمهور شهیدان، چرا هر یک از این افراد نتوانند یک رئیسجمهور شوند؟
به جرأت میتوان گفت توان هر یک از آنها بسیار بیشتر از آقای رئیسی است.
مردم هر کدام را برگزینند. وضع از این که هست بدتر نخواهد شد! ولو آقایان جلیلی یا بذرپاش و زاکانی بمانند، که من قول میدهم حتی در بدنه حزباللهیها هم آنها محبوبیتی برای کسب رأی ندارند.
اما یک فایده دیگر هم تایید هر ۸۰ نفر دارد، بلافاصله تعداد زیادی از آنها که امیدوار بودهاند با رد صلاحیتشان عنوانی کسب کنند، تیرشان به سنگ خورده و خودشان از ترس آبروریزی در رأیگیری انصراف میدهند.
حدود سی یا چهل نفر میمانند برای رقابت!
شورای نگهبان اعلام کند، هر کدام تعداد رأیشان در روز رأیگیری کمتر از یک یا دو درصد جمعیت ایران بود، برای جبران ضرر و زیان وارده به اعتبار انتخابات، باید به مدت شش ماه به خدمت در قسمت نظافت شهری مشغول شوند.
اصلا هم قصد تحقیر کارگران شریف شهرداری را ندارم، که رفتگری شغلی است بسیار آبرومند.
فقط و فقط برای اینکه مجبور شوند با بدنه اجتماع ارتباط مستقیم برقرار کرده و منبعد از پستوهایشان تصمیم به کاندیداتوری نگیرند. شک نکنید تعداد آنها باز هم بهشدت کاهش خواهد یافت.
در نهایت انصراف از داوطلبی را در هفته آخر رقابتها اکیدا ممنوع کنند و کمک کنند نیروهایی ارزان قیمت برای شش ماه در اختیار شهرداریها و یا دهداریها قرار بگیرد، تا پس از این هیچ کسی هوس نکند برای خدمت به کشور تنها از پست ریاستجمهوری وارد شود!
هدایت شده از از هـــر دری سخنــــــــــــــــی
🎙آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات:
🔰«در صورت تایید صلاحیت کاندیداهای خود، مشارکت فعال خواهیم داشت؛
این گوی و این میدان برای شورای نگهبان
زیر بار کاندیدای نیابتی نخواهیم رفت.
راه رفته را دوباره تکرار نخواهیم کرد.
✅در نشست مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران به ترتیب حروف الفبا آقایان: عباس آخوندی، مسعود پزشکیان و اسحاق جهانگیری حائز دو سوم آراء بعنوان کاندیداهای معرفی شده از سوی جبهه اصلاحات ایران شدند...
✅نامزد نهایی جبهه اصلاحات متعاقبا از بین همین افراد انتخاب می گردد.
🔹@azhardari_sokhani
🔆اعضای دولت رئیسی ، نه سعید جلیلی را قبول دارند نه خودشان را !
📰روزنامه فرهیختگان نوشت: تا الان نزدیک به 5 نفر از درون دولت در انتخابات نامنویسی کردهاند که یک نفر آنها داوود منظور، جمعه شب انصراف خود از کاندیداتوری را اعلام کرد. حالا توجهات به گزینههای دیگر دولت یعنی مهرداد بذرپاش، صولت مرتضوی، اسماعیلی و قاضیزادههاشمی است.
♦️تقریبا همه این نامزدها بعد از نامنویسی اعلام کردند قرار است مسیر دولت سیزدهم را ادامه دهند. علاوهبراین، سعید جلیلی نیز ازجمله افرادی بود که بعد از نامنویسی و در چهارچوب تشکیلات دولت سایه، تلاش کرد تا این تصور را به وجود آورد که در این سه سال، جلیلی در قالب تشکیلات دولت سایه در دولت سیزدهم فعالیت میکرده و احتمالا رای اشتراکی بیشتری با گزینه دولت خواهد داشت و حالا او تنها و بهترین گزینهای است که قرار است مسیر دولت سیزدهم را ادامه دهد.
♦️از طرفی صداهایی هم از درون دولت بلند میشود که دولت هیچ گزینه مورد حمایتی در انتخابات تیرماه نخواهد داشت. البته اسماعیلی، رئیس دفتر رئیسجمهور هم به این موضوع اشاره کرد که دولت «از لحاظ شخصیت حقوقی نامزد یا کاندیدایی ندارد» و این به این معنی نیست که اصلا کاندیدایی ندارد.
♦️نزاعها و حواشی کاندیداهای دولت اما به اینجا محدود نماند. این نزاعها وقتی به اوج رسید که نامهای که به امضای برخی اعضای درون دولت رسیده بود، در رسانهها منتشر شد. این نامه که خطاب به اعضای شورای نگهبان نوشته شده بود، به امضای نزدیک به 15 نفر از اعضای دولت رسیده بود.
♦️امضاکنندگان شهادت دادند که محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فعلی دولت که در انتخابات نامنویسی کرده، تدبیر کافی برای اداره دولت آینده را دارد. انتشار این نامه واکنشها و نقدهای زیادی را متوجه اعضای دولت کرد. اما آنچه منتشر شده چند نکته درباره نظر و نگاه بدنه دولت در مورد گزینه احتمالی آنها در انتخابات را مورد توجه قرار میدهد. اصلیترین پیامی که نامه دولتیها دارد، مخالفت آنها با سعید جلیلی است که تلاش داشته خود را بهعنوان گزینه اصلی دولت در میان افکارعمومی جا بیندازد و به نظر میرسد رای اشتراکی بیشتری با دولت در انتخابات داشته باشد.
♦️نامه اخیری که دولتیها آن را امضا کردند، جدای از حمایت آنها از یک گزینه خاص در دولت، فاصلهگذاری آنها با سعید جلیلی را نشان میدهد. آنچه تا الان در فضای جنجالی و پرحاشیه و قبل از اعلام نظر شورای نگهبان تا الان شفاف شده این است که برخلاف آنچه تصور میشد، نظر و نگاه اعضای دولت روی حمایت از سعید جلیلی متمرکز نشده و دولتیها به گزینههای دیگری فکر میکنند.
♦️این نامه بعد از حضور یکی از اعضای دولت و یکی از افراد منتسب به دولت سیزدهم با محمدمهدی اسماعیلی در وزارت کشور، نشان داد دولتیها میخواهند روی گزینههای دیگری غیر از جلیلی تمرکز کنند. از طرفی نگاهی به امضاکنندهها هم نشان میدهد، به جز وزیر کشور، وزیر اطلاعات و وزیر میراثفرهنگی، دیگر افرادی که نام آنها در میان امضاکنندگان دیده نمیشود، کاندیداهایی هستند که در انتخابات نامنویسی کردهاند. پیامدیگر نامهدولتیها فاصلهگذاری با دیگر کاندیداهای دولتی است.
♦️درحالیکه نامزدهایی از درون دولت فعالیتهای انتخاباتی خود را شروع کردهاند و خودشان را ادامهدهنده مسیر دولت سیزدهم معرفی میکنند و قرار هم نیست به نفع دیگری کنار بکشند، نامه اخیر دولتیها نشان میدهد برخلاف تصور آنها، اعضای کابینه، آنها را بهعنوان گزینه دولت قبول ندارند و اگر مرحله تایید صلاحیتها را پشتسر بگذارند و وارد کارزار انتخاباتی شوند، اقبال کمتری دارند تا با شعار ادامه مسیر دولت سیزدهم، بخشی از رای دولت را به سبد رای خود بریزند. براین اساس میبایست وجه سلبی نامه دولتیها و فاصلهگذاری آنها با بعضی نامزدها درون و بیرون از دولت، را پررنگتر از وجه ایجابی آن دانست./خ.ن
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از از هـــر دری سخنــــــــــــــــی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹#انتقادات علیاکبر #ولایتی از سعید #جلیلی درباره مذاکرات #هستهای
🗣علی اکبر ولایتی در مناظرات انتخاباتی سال ۱۳۹۲ خطاب به سعید جلیلی، از عملکرد و اقدامات پشت پرده آنها در جریان مذاکرات هستهای انتقاد کرد و از یک ماجرای مهم پرده برداشت. فرارو
🔹@azhardari_sokhani
🔵 #رشــد_سرمایه_گذاری_خارجــی
🔺۵۰درصد شرکتهای خارجی ثبتشده در ایران برای افغانستانیها است
🎙صفدر کشاورز؛ سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از تعلق ۵۰ درصد شرکتهای خارجی ثبتشده در ایران برای اتباع افغانستانی خبر داد که با هدف خرید و تملک ملک ثبت شدهاند.
🎤سؤال از سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اینگونه مطرح شد؛ "اتباع خارجی از سال ۱۴۰۰ (سال حاکمیت دوباره طالبان بر افغانستان) تاکنون چند شرکت در ایران به ثبت رساندهاند؟ بیشترین شرکتهای ثبتشده از سوی اتباع کدام کشور بودهاند؟ آیا نحوه عملکرد این شرکتها قابلیت رصدشدن را دارد؟ و اینکه میزان اثرگذاری این شرکتها بر اقتصاد کشور اندازهگیری شده است؟ ".
🔘کشاورز در پاسخ به تسنیم گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۶ هزار و ۴۰۹ شرکت خارجی تأسیس شده که در زمان حاضر ۵ هزار و ۹۸۷ شرکت فعال هستند همچنین از زمان تصویب قانون حمایت و تشویق سرمایهگذاری خارجی در سال ۱۳۸۱ در مجموع ۸ هزار و ۲۴۱ شرکت خارجی در کشور به ثبت رسیده است.
🔘سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور افزود: برابر آمار، ۵۰ درصد شرکتهای بهثبترسیده برای اتباع کشور #افعانستان، ۲۵ درصد برای اتباع #عراق و ۲۵ درصد #باقیمانده متعلق به اتباع کویت، پاکستان، چین، عربستان، بحرین، هند و ترکیه است.
🔘وی درباره اینکه عملکرد این شرکتها قابل رصد شدن هست یا خیر گفت: اداره ثبت شرکتها مرجع ثبت است و نظارت با ارگانهای دیگری همچون ادارهکل امور مالیاتی و سازمان حمایت از سرمایهگذاری خارجی و دیگر ارگانهای مربوطه است.
🔘کشاورز اضافه کرد: درباره میزان اثرگذاری این تعداد شرکتها هم آمار دقیق را میتوان از "سازمان حمایت از سرمایهگذاری" درخواست کرد که نظارت بر فعالیتهای شرکتهای خارجی را بهعهده دارد.../انتخاب
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از از هـــر دری سخنــــــــــــــــی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹تاج زاده:
✅عقل سلیـم در بارۀ انتخابات چــه مـی گـویـد؟
✅شورای نگهبان در ایـران و فـرانســه؟
🔹@azhardari_sokhani
هدایت شده از امیــن بافــق
اسامی ۶ نفر از احراز صلاحیت شدگان قطعی شده است؟
▫️ بر اساس اطلاع از منابع غیر رسمی و آگاه، احراز صلاحیت علیرضا زاکانی، سعید جلیلی، امیرحسین قاضیزاده هاشمی، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی، محمد باقر قالیباف و مسعود پزشکیان از طرف شورای نگهبان واقع شده و مورد تأیید قرار گرفته است.
@Salamonlline
هدایت شده از از هـــر دری سخنــــــــــــــــی
📝# خصوصیات مسعـــود #پزشکیان کاندیدای جبهــــۀ اصلاحـات درچهـــاردهمیــــــــــن دورۀ انتخابات
ریاست جمهـــــــــوری
🔰فهرستی از ویژگی های مهم آقای پزشکیان:
۱-پاکدستی و سلامت معنوی
بررسی سکنات و عملکرد مسعود پزشکیان در طول بیش از سه دهه مدیریت اجرایی در جایگاه مختلف، مبین سلامت معنوی و پاکدستی بوده، و کوچکترین مشکلی در این زمینه نداشته است.
۲-مردمی و از جنس مردم
دکتر پزشکیان، آن قدر متواضع و به اصطلاح “خاکی” است که اگر کسی وی را نشناسد فکر نمیکند با انسانی دانشمند، و شناخته شده مواجه شده است، برخورد صمیمی و به دور از تکبر او، زبانزد همکان است. او از جنس مردم است.
۳-تحصیلکرده و استاد تمام
مسعود پزشکیان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی است، فوق تخصص جراحی قلب بوده و به بالاترین درجه علمی یعنی استاد تمامی در رشته خود نایل شده است، او طبیب است و راه های التیام زخم ها و درمان درد را می شناسد.
۴-متعهد و ارزشی
شاید خیلی ها، وی را به خوبی نشناسند او معاون پزشکی لشگر عاشورا و از یاران شهید باکری بوده، در دوران جنگ ایران و عراق، مسئول اعزام اکیپ های پزشکی به جبهه ها بود و همزمن به صورت رزمنده و پزشک فعالیت می کرد.
۵-تسلط کامل به نهج البلاغه
او در دوران دانشگاه عملاً مفسر نهج البلاغه بوده و اینک هر زمانی که تبریز باشد، به این کار می پردازد، تأثیر او از این معارف باعث می شود تا او علاقه وافری به حکمرانی علوی داشته باشد. ضمناً آشنایی کافی با قرآن نیز دارد و این مأنوس بودن با قرآن و نهج البلاغه را می توان در رفتار، گفتار و کردار وی لمس کرد.
۶-سیاست ورز و معتمد مردم
دکتر پزشکیان نماینده اول مردم تبریز، آذر شهر و اسکو در دوره های هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم مجلس شورای اسلامی است و همیشه به عنوان نفر اول آن هم بدون انجام تبلیغات و برخی اقدامات معمول رأی آورده و به مجلس راه یافته و در برخی دوره ها نیابت اول رئیس مجلس را هم داشته است.
۷-اصلاح طلب واقعی
از لحاظ گرایش سیاسی او اصلاح طلب است و اصلاح طلبی را، امری سیاسی و اعتقادی می داند، او از لحاظ اعتقادی هم خود را اصولگرایی می داند؛ به این معنا که در عمل به اصول اسلامی و اخلاقی کاملاً متعهد است.
۸-دغدغه عدالت
کلید واژه صحبت ها و رویکردهای دکتر پزشکیان، عدالت و عدالت محوری است و این درسی است که او را از نهج البلاغه اخذ کرده است؛ به گونه ای که نمی توان دید ایشان مثلاً سخرانی بکند ولی از عدالت نگوید.
۹-درد شناس و درمان گر
آشنایی او با روش شناسی و متدلوژی شناخت درد که از دانش پزشکی الهام گرفته است، به او کمک می کند تا نگاه آسیب شناسانه به امور داشته باشد و لذا، او برای رفع مشکلات، دستور نمی دهد، بلکه تشخیص درد و تجویز درست شیوه درمان را اولویت می دهد و پس از تشخیص اولیه کارشناسی، نسخه لازم را تجویز می کند. او می تواند زخم های مختلف را با همین روش التیام بخشد.
۱۰-کارهای شاخص در مدیریت اجرایی
او در دوران خدمت و فعالیت های اجرایی، خدمات شایان توجهی را ارائه داده است، راه اندازی خانه های بهداشت در آذربایجان شرقی؛ تعیین اهمیت محوری سلامت، راه اندازی پزشک خانوده و… بخشی از دستاوردهای اجرایی او است، او بر این باور است که رابطه مردم با بخش درمان باید قطع شود و بیمار و همراهان او نباید دغدغه مالی داشته باشد و هزینه های درمان باید از طریق بیمه تقبل شود.
۱۱-ساده زیستی
دکتر پزشکیان علی رغم داشتن مدارچ بالای علمی و سیاسی، همیشه فروتن بوده و زیست ساده ای داشته است، شاید مصداق ساده این ادعا این نیست که همیشه خودش رانندگی می کند و دنبال جاه و جلال و زندگی متفاوت از مردم نیست، او اعتقاد دارد که باید مثل همه مردم زندگی کرد، مثلاً او ویژه خواری را نمی پسندد و اعتقاد باید همه مردم از یک شیوه درمان استفاده کنند و مخالف این است که هر نهاد یا دستگاه اجرایی برای خود بیمارستان و درمانگاه اختصاصی داشته باشد.
۱۲-شجاعت
شجاعت پزشکیان به ویژه در اظهارنظر، مثال زدنی است؛ او هیچگاه نظر خود را پنهان نمی کند و صادقانه حرف می زند و به همین دلیل، حرف های او به دل می نشیند، این ویژگی او حتی قبل از انقلاب و نیز قبل از انقلاب فرهنگی، در دانشگاه تبریز و به هنگام مناظره و مباحثه با گروه های مختلف فکری، ثبت و ضبط شده است.
🔹@azhardari_sokhani
هدایت شده از از هـــر دری سخنــــــــــــــــی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️#اصولگــرای_اصلاح_طلب
📹پزشکیان در جبهه اصلاحات: من اصولگرایم!
مسعود پزشکیان:
در جلسهی جبهه اصلاحات گفتم من اصولگرایم. من از حق و عدالت کوتاه نمیآیم؛ اصل است برای من. اصلاح میکنیم برای این که حق و عدالت در جامعه پیاده بشود. یعنی من یک شاخصی دارم اصلاح را میخواهم برای این که به آن شاخص برسم.
#پزشکیان_کاندیدای_جبهـــۀاصلاحات
🔺@azhardari_sokhani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دکتر مسعود پزشکیان همچنان استوار و ایستاده بر پیمان با مردم
✍️رحمتاله بیگدلی:
دکتر مسعود پزشکیان تنها کاندیدای ریاستجمهوریِ سالمِ ایران که هیچ نقطه سیاهی در زندگی او وجود ندارد و سلامت، پاکی، صداقت، دانش و توانمندی او مورد اتفاق موافق و مخالف و دوست و دشمن است!
✅تأییدصلاحیت دکتر پزشکیان نور امید به اصلاحِ نابسامانیها و عبور از مشکلات فعلی را در دلها روشن خواهد کرد!
#پزشکیان_کاندیدای_جبهـــۀاصلاحات
#بـرای_ایـران
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
❌#ردصلاحیت لاریجانی به خاطر مدیر و مدبر نبودن!!
🔰«علی لاریجانی» باز هم رد صلاحیت شد...
طبق شنیدهها لاریجانی یکی دو روز پیش از ردصلاحیتش در یک جلسه گفته بود مسالهای که شورای نگهبان در حال بررسی است «مدیر و مدبر» بودن اوست. به عبارت دیگر شورای نگهبان نسبت به مدیر و مدبر بودن لاریجانی شک و تردید داشته است؛ که البته الان او رد صلاحیت شده است و مشخص نیست دلیل رد این نکته بوده یا خیر.
🔸از سوی دیگر گفته شده بود که نهادهای نظارتی سپاه پاسداران و نهادهای امنیتی، موارد و دلایلی که با استناد به آن لاریجانی در سال ۱۴۰۰ رد صلاحیت شده بود، را مردود اعلام کردهاند، نکته ای که روز گذشته در بیانیه او خطاب به مردم نیز به آن اشاره شده بود.
🔸به زبانی سادهتر قاعدتا اگر مردود بودن دلایل سال ۱۴۰۰ از سوی یکی از نهادهای امنیتی برای شورای نگهبان محرز شده باشد، باید همانی که خود لاریجانی را گفته مدنظر قرار داد؛ «مدیر و مدبر» بودن.
🔹«مدیر و مدبر» نبودن لاریجانی با توجه به سوابق او و احکامی که داشته و دارد، کمی محل سوال و تردید است.
به عبارت دیگر این شائبه پیش میآید که آیا در زمانی که جایگاههای انتصابی و انتخابی داشته، «مدیر و مدبر» بوده یا خیر؟!
🔹با این حال رزومه علی لاریجانی در طول دهههای گذشته را میتوان در تضاد با «مدیر و مدبر» نبودن او ارزیابی کرد. از این لحاظ که او چندین حکم انتصابی از سوی رهبری نظام دارد و چند بار نیز حکم انتخابی با رأی مردم.../بهارنیوز
پ.ن: «#لاریجانی با سوابقـی چون:
ریاست 10ساله صدا و سیما
وزارت ارشاد
نماینـده رهبری در شورایعالی امنیت ملی
ریاست 12 ساله مجلس
مدیــر و #مدبّــر نیست؟!
#اما زاکانی، قاضی زاده هاشمی و جلیلــی مدیر و #مدبّرند !!»
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🔺🌞@tolova_talash
هدایت شده از از هـــر دری سخنــــــــــــــــی
⚛️#سقـــراط و #تشـویش_اذهان_عمــومــی!!
🟢ﺳﻘﺮﺍﻁ و "نقدﮐﺮﺩﻥ ﺑﺪﻭﻥ خطﻗﺮﻣﺰ"
🔹در جوامعی که #پرسشگری را توهین به اعتقادات و مقدسات می دانند و پاسخ هر گونه سؤال از قبل مشخص و تعیین شده و افکار پیشین را که بر اساس عدم آگاهی و فراهم نبودن زمینههای علمی گوناگون پژوهشی و تحقیقاتی و همچنین با توجه به نیاز ، زمان و شرایط خاص و اجتماعی بوجود آمده ، قطعی و غیر قابل تغییر میدانند، و وقایع تاریخی را نیز تنها با روایت خود می پذیرند و در گذر زمان به اعتقاد و مذهب تبدیل میشود زندگی از حرکت باز می ایستد و در آن رشد و شکوفایی و شادی ، جایگاهی ندارد و مردم هر لحظه یک گام از زندگی نزیستــۀ خود دور و در مقابل یک گام به زیستن در بستر عادات، واماندگی، ادبار و مرگ نزدیکتر می شوند.
در حالیکه در جوامع مدرن ، انتقاد و پرسشگری و به روز شدن تمام موارد بر اساس نیاز ، یکی از نشانههای بارز پیشرفت است.
🔺دو هزارو پانصد سال قبل مرد خردمند هفتاد سالهای در حضور بیش از یکصد نفر هیئت منصفه به جرم "#تشویش_افکارعمومی" و "#نشراکاذیب" به اعدام محکوم شد.
این مرد سقراط نام داشت. ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺷﻬﺮ ﻭ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﻣﺮﺩﻣﺎﻥ ﺭﻓﺖ ﻭ ﺁﻣﺪ ﻣﯽﮐﺮﺩ و کار او تنها پرسشگری بود!
ﻣﻔﺎﻫﯿﻤﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻋﻘﯿﺪهٔ ﻣﺮﺩﻣﺎﻥ، ﻣﻄﻠﻖ ﻭ ﺍﺑﺪﯼ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺭﺍ ﻣﻮﺭﺩ ﭼﺎﻟﺶ ﻭ ﻧﻘﺪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﺩﺍﺩ.
ﺗﻌﺮﯾﻒ ﺳﻘﺮﺍﻁ ﺍﺯ ﻋﻘﻼﻧﯿﺖ ﭼﯿﺰﯼ ﺷﺒﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ: "نقدﮐﺮﺩﻥ ﺑﺪﻭﻥ خطﻗﺮﻣﺰ"
🔸ﻫﻤﻪ ﻣﺎ ﺗﺎ ﺣﺪﻭﺩﯼ ﺍﻫﻞ ﻧﻘﺪ ﻭ ﺗﺤﻠﯿﻞ ﻭ ﭼﺎﻟﺶ ﻫﺴﺘﯿﻢ. ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﻣﺎ ﻋﻘﺎﯾﺪ ﻭ ﺑﺎﻭﺭﻫﺎﯾﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ به دلایل مختلف ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﭘﺸﺖ ﺧﻂ ﻗﺮﻣﺰ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩه ﺍﺳﺖ. ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻌﻨﺎ، ﻣﺎ ﺩﭼﺎﺭ ﻋﻘﻼﻧﯿﺖ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﻭ ﻣﺤﺼﻮﺭ ﻫﺴﺘﯿﻢ.
ﻫﺮﮐﺪﺍﻡ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﺧﺮﺩﻭﺭﺯﯼ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﺗﺤﺖ ﺳﻠﻄﻪﯼﻋﻘﺎﯾﺪ "ﻋﺎﺩﺗﯽ"ﻭ "ﻋﺎﻃﻔﯽ" ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﯾﻢ .
ﻋﻘﺎﯾﺪ ﻋﺎﺩﺗﯽ، ﻋﻘﺎﯾﺪﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩهایم ﮐﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺪﯾﻬﯽ ﻓﺮﺽ ﮐﺮﺩهایم .
عقاید ﻋﺎﻃﻔﯽ هم عقایدی هستندﮐﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻘﺪ ﻗﺮﺍر ﻧﻤﯽﺩﻫﯿﻢ ﭼﻮﻥ ﺑﺎ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﻋﺎﻃﻔﯽﺩﺍﺭﯾﻢ.
ﺧﻄﺎﻫﺎﯼ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖﺷﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ بینیم ﻭ ﺧﻄﺎﻫﺎﯼ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺁﻥها ﮐﯿﻨﻪ ﻭ ﻧﻔﺮﺕ ﺩﺍﺭﯾﻢ بدون توجه به دلایل و شرایطشان ﺑﺴﯿﺎر ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﺍﺯ ﺁﻥ ﭼﻪ ﻫﺴﺖ ﻣﯽﺑﯿﻨﯿﻢ .
🔺ﺳﻘﺮﺍﻁ ﺑﺎ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﻮﺍﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻥ ﻫﻤﻪ چیز ﻭ ﻫﻤﻪ ﮐﺲ ﺑﻪ ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﺑﻪ *"#ﺗﺸﻮﯾشﺍﻓﮑﺎﺭﻋﻤﻮﻣﯽ"* ﻣﯽﮐﺮﺩ.
ﺍﻭ ﻣﺮﺩﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺸﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻧﻤﯽﮔﺬﺍﺷﺖ ﺩﺭ ﺧﻤﻮﺩﮔﯽ ﻫﺎﯼ ﻓﮑﺮﯼ ﻭ ﻋﻘﯿﺪﺗﯽ ﺧﻮﺩ ﺗﺨﺪﯾﺮ ﺷﻮﻧﺪ.ﺍﻭ ﻣﺎﻧﻊ ﺧﻮﺍﺏ ﺭﺍﺣﺖ ﺁﻧﺎﻥ ﻣﯽﺷﺪ. ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﺮﺩﻡ ﺁﺗﻦ ﺍﻭ ﺭﺍ *"ﺧﺮﻣﮕﺲ"* ﻣﯽﻧﺎﻣﯿﺪﻧﺪ ﻭ ﺍﻭ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻟﻘﺐ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺧﺮﻣﮕﺲ ﻣﺎﻧﻊ ﭼﺮﺕﺯﺩﻥ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﯽﺷﻮﺩ .
او از راه پرخطر *"یقین زدایی"* منصرف نشد. ﺳﻘﺮﺍﻁ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺳﺎﻟﺘﯽ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﻗﺎﺋﻞ ﺑﻮﺩ.ﺭﺳﺎﻟﺖ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥﻫا ﺑﯿﺎﻣﻮﺯﺩ ﮐﻪ ﺍﻓﮑﺎﺭ ﻭ ﺑﺎﻭﺭﻫﺎﯼ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺟﺎﯾﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ،ﻧﺴﺒﯽ ﻭ ﺧﻄﺎ ﭘﺬﯾﺮ ﺍﺳﺖ.
🔺امروزه روش سقراط را شک گرایی(شک ورزی) یا سنت سقراطی میگویند.
بسیاری از انسانها مطابق عرف جامعه بودن(عرفی بودن) یا انباشتن اطلاعات را نشانه عقلانیت میدانند.
سقراط نشان داد که اینطورنیست، عقلانیت با *"فرآیند تفکر"* سر و کار دارد.معیار و ملاک ﻋﻘﻼﻧﻴﺖ ﺩﺭ ﺳﻨﺖ ﺳﻘﺮﺍطی ﻣﺴﺎﻭی ﺍﺳﺖ ﺑﺎ *"ﺗﻔﻜﺮ ﻧﻘﺎﺩ"* یعنی ﺍﮔﺮ ﻛﺴﯽ ﺗﻮﺍﻧﺎﯾﯽ ﻧﻘﺪ ﻛﺮﺩﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﮔﻔﺖ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﻓﺮﺩ ﻋﻘﻼنی ﺭﻓﺘﺎﺭ میﻛﻨﺪ.
ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺭﺕ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﺭ "ﺭﻭﻳﻜﺮﺩ ﺳﻘﺮﺍطی " ﺯﻳﺮ ﺳﺆﺍﻝ ﺑﺮﺩﻥ ﭘﻴﺶ ﻓﺮﺽ ﻫﺎ ﻭ ﻋﻘﺎﻳﺪ ﻭ ﻋﺎﺩﺗﻬﺎ ﻣﺴﺎﻭی اﺳﺖ ﺑﺎ ﻋﻘﻼﻧﻴﺖ.
ﺳﻘﺮﺍﻁ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺭﺳﻴﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ یکی ﺍﺯ ﭘﺎﻳﻪﻫﺎی ﻋﻘﻼﻧﻴﺖ، "ﭘﺮﺳﺶﮔﺮی" ﺍﺳﺖ.ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﺍﻧﺪﺍﺯه ﺍی ﻛﻪ ﭘﺮﺳﺶ، ﻧﻘﺪ ﻭ ﺷﻚ میﻛﻨﺪ،ﺧﺮﺩﻣﻨﺪ ﺍﺳﺖ.ﺑﻪﻫﻤﻴﻦ ﺩﻟﻴﻞ، ﺳﻘﺮﺍﻁ ﺑﺮﺍی ﺧﺮﺩﻣﻨﺪ ﻛﺮﺩﻥ ﻣﺮﺩﻡ، ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻳﺎﺩ میﺩﺍﺩ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺩﺍﻧﺴﺘﻪﻫﺎی ﺧﻮﺩ ﻳﺎ ﺍﺧﺒﺎﺭی ﻛﻪ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﻣﻲﻛﻨﻨﺪ، ﺗﺮﺩﻳﺪ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺩﺭستی ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﻘﺪ ﺑﻜﺸﻨﺪ.
ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﺳﻘﺮﺍﻁ، ﻫﺮ ﺑﺎﻭﺭی ﻛﻪ ﺩﺭ ﺫﻫﻦ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭼﺎﻟﺶ ﻧﻜﺸﻴﻢ ﻭ ﺍز ﻏﺮﺑﺎﻝ ﻧﻘﺪ ﻧﮕﺬﺭﺍﻧﻴﻢ، ﻫﺴﺘﻪﺍی میﮔﺮﺩﺩ ﺑﺮﺍﻱ ﺯﻧﺪگی ﺍﺑﻠﻬﺎﻧﻪ ﻭ ﻣﺎنعیﺳﺖ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺯﻧﺪگی ﻋﺎﻗﻼﻧﻪ.
☑️#سرنوشت_سقراط پایان غم انگیزی داشت و نخستین کسی بود که جانش را در راه عقلانیت از دست داد و با نوشیدن جام زهر شوکران اعدام شد... /پ.س /احمد عزیزیان
🥀🥀..
▪️@azhardari_sokhani
🔆#تصویب طرح امریکا برای آتش بس جنگ غزه
روسیه رای ممتنع داد / حماس استقبال کرد.
🔰#14عضو شورای امنیت به جز روسیه به قطعنامه پیشنهادی آتش بس در غزه رای مثبت دادند.
این قطعنامه برگرفته از طرح 3 مرحله ای جو بایدن رئیس جمهور امریکا برای آتش بس جنگ غزه است. این طرح از سوی امریکا به شورای امنیت ارائه شد و هدف آن پایان دادن به جنگ 8 ماهه میان اسرائیل و حماس در غزه است.
حماس نیز از تصویب این طرح در شورای امنیت سازمان ملل متحد استقبال کرد. حماس در بیانیه خود گفت "آماده همکاری با برادران میانجی برای ورود به مذاکرات غیرمستقیم درباره اجرای این مبانی است که با خواسته های ملت مان و مقاومت مان همسو هستند.
"نبیل ابوردینه" سخنگوی ریاست دولت فلسطین (تشکیلات خودگردان به ریاست محمود عباس) گفت از هر قطعنامه شورای امنیت که خواهان آتش بس فوری باشد و از وحدت سرزمینی فلسطین محافظت کند حمایت می کنیم. /عصر ایران
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🔺🌞@tolova_talash