پروتکلهای روحانی!/ «سیدعزتالله
ضرغامی»، رئیس اسبق سازمان صدا و سیما اظهار داشت: «تعامل روحانی با
دیگران در حد صفر است. برخی وزیران روحانی میگفتند اگر رئیسجمهور فقط ۱۰
دقیقه به ما وقت میداد تا برخی حرفها را بزنیم خیلی از مشکلات اصلاً به
وجود نمیآمد. روحانی پروتکلهای عجیبی دارد که با برخی وزرایش تلفنی هم
صحبت نمیکند. یک بار به مسئول دفترش گفتم ایشان در یک همایش بیاید و از
جانبازان تقدیر کند، گفت پروتکلهای آقای روحانی اجازه چنین کاری را
نمیدهد!»
هدایت شده از معیار
سوالات وارده در کانال های ثامن
✅ سوال پنجم:
👌چرا با وجود رویکرد خصمانه آمریکا علیه ملت ایران، برخی افراد همچنان به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند؟
👈 پاسخ:
🔻 افرادی که چنین تفکر و نگرشی دارند به چند دسته تقسیم می شوند:
الف) برخی از افراد و مسئولان در بخشهای مختلف، نگاه انقلابی ندارند و در مواجهه با مسائل و مشکلات اداره کشور ، مبتنی بر مناسبات و محاسبات مادی نظر میدهند. در این نگره، قدرت مادی و مناسبات بینالمللی حرف اول را می زند، لذا آمریکا و غرب چون قدرت مادی بالایی دارند، آنها برای حل مشکلات موجود به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و طبعاً برای ایجاد چنین رابطه ای حساسیتی در قبال حفظ هویت دینی و ایرانی یا صیانت از آرمانهای انقلاب ندارند.
🔸ب) غربگرایان؛ جامعه و فرهنگ ایرانی چندین دهه است که تحت تاثیر فرهنگ غربی قرار گرفته و روشنفکر نمایان زیادی در سپهر فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ایران بروز یافتند که تمام تلاش آنها سوق دادن جامعه ایرانی به سمت فرهنگ غربی بوده است. تقیزادههای عصر حاضر مشوق و طرفدار مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و این جماعت اصولاً کاری به جنایات آمریکا در به شهادت رساندن حاجقاسم و موارد مشابه ندارند.
🔺ج) نفوذی ها؛ جریان نفوذی همیشه یک پای ثابت خیانت به ملت ایران بوده و هست. این جریان از بزک کردن آمریکا تا آدرس غلط دادن برای حل مشکلات را در پرونده خود دارد. نفوذیها خود به دسته های مختلفی تقسیم میشوند، برخی مواجب بگیر دشمنان ملت ایران هستند و برخی در حوزههای فکری وابسته به نظام غرب می باشند. آنها عمدتاً در حوزه تصمیم سازی، تصمیم گیران را به اشتباه میاندازند، تا جایی که برای حل مشکلات اقتصادی پیشنهاد کرنش مقابل بانی و باعث مشکلات، یعنی آمریکا را می دهند، که نه تنها مشکلی از کشور حل نمیشود، بلکه امنیت و استقلال کشور نیز به خطر می افتد.
@habib49
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
Export180.mp3
3.73M
✅سوالات وارده در کانال ثامن
❇️سوال هفتم
💠 چرا رهبری برای حل مشکلات اقتصادی به دولت فشار نمیآورند و علت کمبود اجناس در بازار چیست؟
🎙 کارشناس میثم مهرپور
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از خیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بابایی:
.
✅ تشکر ویژه از استاد شجریان
#دروغ #کرونا
🏴 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🏴http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
✅ نڪته:
🔻 امروز رهبر حکیم و فرزانه انقلاب دو جا از تعبیر عقلانیت استفاده کردند:
1⃣ یکی در نفی ترس مقابل دشمن
2⃣ نفی تندروی در عدالتخواهی
❌ یکی در توجه به آرمانخواهی و دیگر توجه به واقع بینی
⚠️ یکی نفی تفریط و دیگری نفی افراط!
@tolua_ma
✅ خط تحلیل
🔻 برخلاف برداشت های سطحی صورت گرفته، بیانات امروز رهبرحکیم انقلاب ارتباطی به اظهارات اخیر رئیس جمهور درباره سیل و... نداشت و ناظر بر نسخه پیچی عدهای معدود در نشریات زنجیرهای است که راه حل عاقلانه! مشکلات کشور را مذاکره و تسلیم در برابر آمریکا می دانند!!
در تحلیل ها این نکته لحاظ شود .
⚠️ مراقب اسیر شدن در دام حاشیه های زودگذر باشیم...
@tolua_ma
#عملیات_روانی
#تکنیک_رسانه_ای
#سواد_رسانه
⛔️ مهره سوخته / عبور از روحانی
🔹اگر تازگی به تیترها و نحوه پرداختن خبر رسانه های اصلاحطلب توجه کرده باشید٫ رگه هایی از کوبیدن و طرد کردن #رییس_جمهور از جمع اصلاح طلبان رو خواهید دید!
⚠️این سیاست رسانه ای در نگاه اول شاید نگاه دلسوزانه و انتقادی بر اوضاع ملت را داشته باشد اما در لایه های بعدی چیزی جز مبری کردن شخص رییس جمهور از بدنه اصلاحات و به تعبیر بهتر ، عبور از روحانی نیست ...
•┈••✾••┈•
@tolua_ma
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ چرا امام حسن علیهالسلام با معاویه صلح کرد؟
@tolua_ma
دم خروس دولت و برجامیون بیرون زد!
🔹سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: روسیه بارها اعلام کرده است که قطعنامه 2231 شورای امنیت ازجمله ارسال تسلیحات از ایران یا توسط این کشور قابل بازنگری نیست.
وی ادامه داد: همان طور که مشخص است که در سال 2015 شورای امنیت سازمان ملل هیچگونه محدودیت تسلیحاتی در مورد ایران وضع نکرد.
زاخارووا تصریح کرد: تهران بخشی از محدودیت ها را بطور داوطلبانه برای تسریع روند مثبت مذاکرات در مورد برجام برعهده گرفت.
@tolua_ma
هدایت شده از مسیر استان آذربایجان شرقی
🔴 #تحلیل_کوتاه | دندان طمع اسرائیل در بحران قره باغ چرا تیز شده است؟!
🔻 #زمانـه| اسرائیل یکی از بازیگران اصلی و فعال در حوزه «تهیه آتش» منازعه قرهباغ است که پیشاپیش و به خوبی این نقش را از طریق فروشهای گسترده تسلیحاتی به آذربایجان، ایفا کرده است؛ دولت آذربایجان یکی از مشتریان مهم تسلیحاتی اسرائیل است.
🔹 اسرائیل پس از روسیه دومین صادرکننده بزرگ اسلحه به آذربایجان است و تاکنون دهها میلیارد دلار صادرات داشته است. به طور مثال ارزش سلاحها و تجهیزات جنگی اسرائیل تا اوایل سال ۲۰۱۹ به آذربایجان، بالغ بر ۵ میلیارد دلار بوده است. اگر برتری نظامی آذربایجان به ارمنستان به ویژه در حوزه نبرد هوایی را یکی از ویژگیهای مهم منازعه قرهباغ بدانیم، این برتری نه در حمایت ترکها از دولت باکو که در برخورداری آذربایجان از سلاحهایی بوده است که تلآویو در طول سالهای اخیر در اختیار باکو قرار داده است.
🖌 #سرخط_تحلیلے| اسرائیل در سالهای اخیر تمرکز خاصی روی آذربایجان کرده است و به دو دلیل این کشور را مرکز ثقل سیاست خارجی خود در منطقه قفقاز قرار داده است. آویگدور لیبرمن وزیر دفاع سابق اسرائیل میگوید: «آذربایجان در نقطه تلاقی سه امپراطوری قرار گرفته است – امپراطوری های پارسی، عثمانی و روسی». این نشان میدهد که محل قرارگیری آذربایجان آن را برای بازیگران منطقه به شدت استراتژیک کرده است. با در نظر گرفتن مرز آذربایجان با ایران، اهمیت این کشور برای اسرائیل دوچندان میشود. لیبرمن که سه بار به عنوان وزیر امور خارجه و یک بار به عنوان وزیر دفاع به آذربایجان سفر کرده است، گفت: «مهم است که ما در آن منطقه کشوری دوست داشته باشیم، کشوری مسلمان، مدرن و سکولار!»
🖌 #حمید_خوش_آیند
⛔️ نگاهی دوباره به مسئله استیضاح
🔻تب طرح موضوع استیضاح رئیسجمهور که از سوی برخی از نمایندگان مطرح شده بود و همراهی عده ای در خارج از مجلس را به همراه داشت فروکش کرده و این موضوع از برنامه پیگیریهای نمایندگان حامی این اقدام خارج شده است. در فضای کنونی که التهابات و هیجانات سیاسی مربوط به استیضاح رئیسجمهور تا حدودی کم رنگ شده است، شاید زمینه مناسبی برای بررسی ابعاد مختلف پیرامون این موضوع فراهم شده باشد.
◀️ نکات تحلیلی:
1⃣ استیضاح رئیسجمهور بخشی از قانون اساسی است و در اصل 89 به آن تصریح شده است. بنابراین لازم است در یک فضای کاملا منطقی و به دور از هیجانات و احساسات ابعاد مختلف آن از حیث سیاسی و حقوقی مورد بررسی عالمانه قرار گیرد. بالطبع این اصل قانون اساسی نه قابل انکار است و نه باید آن را دست نایافتنی معرفی کرد؛ و از آنسو استیضاح و عزل رئیسجمهور که منتخب مردم ایران و رئیس قوه مجریه است، اقدامی جزئی و کم اهمیت نیست که بتوان بدون در نظرگرفتن ضرورتهای سیاسی و اجتماعی و بدون ملحوظ داشتن منافع و مصالح ملی نسبت به اجرای آن اقدام کرد.
2⃣ اساساً همه تصمیمات کلان کشوری که مسئولان اتخاذ میکنند، باید در پاسخ به این مسئله باشد که این اقدام چه نسبتی با حل مسائل مردم و منافع ملی دارد؟ انتظار منطقی از نمایندگان مجلس و یا کسانی که طرح استیضاح رئیسجمهور را مطرح میکنند باید به این سؤالات پاسخ دهند که :
۱) برکناری رئیسجمهور دقیقا کدام مشکل از مشکلات عمومی را برطرف خواهدساخت؟
۲) در فردای بدون حضور رئیسجمهور و کفالت سه ماهه معاون اول، کدام گره از معضلات اقتصادی و معیشتی مردم بازخواهد شد؟
🔹بالطبع نباید اینگونه باشد که استیضاح با هدف استیضاح انجام شود و حتما مقاصد نمایندگان از برکناری رئیسجمهور نبایستی منطبق با اغراض سیاسی و مطالبات هیجانی بیرون از مجلس طراحی شود. از قضا همه نگاهها و پیش بینی نمایندگان حامی استیضاح و برکناری باید معطوف به دوران بعد از عزل باشد که شرایط سیاسی و اقتصادی جامعه و حتی نظام بینالمللی در این ایام در چه وضعیتی قرار خواهد گرفت.
◀️ نکته راهبردی:
🔹قوای سهگانه باید نقطه کانونی که منتهی به حل سریع و کم هزینه مسائل اقتصادی مردم میشود را پیدا کنند. اقدام هیئت رئیسه مجلس در خصوص تشکیل جلسات مشترک با برخی اعضای کابینه که دارای دستاوردها، نتایج و خروجی مثبت در بازار نیز بوده جایی است که بایستی بر آن متمرکز شد و مسیری است که لازم است تا انتها پی گرفته شود.
@tolua_ma