فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جیپ ماشینی بود که ساخته شد تا بز کوهی احساس تنهایی نکنه
باجیپ مدل ۱۳۵۶ جاهایی رفتم که چهارپا هم نمیره وبه این نتیجه رسیدم ممکنه زخمی بشه ولی هیچوقت نمیمیره
هیچوقت ؛چون جیپِ
@tonnel_zaman
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
🔴 آزمـــون اسـتـخـدام ۶۰ هـزار مـعـلــم 😍
دولــت پـزشـکیـان دستـور استـخــدام
۶۰ هـــزار معـلـم جـدیـد را صــادر کـرد 📝
✅ زمـــــان آزمــــون دی مـــاه 📆
✅ جـذب با مدرک لیسانس یا حـوزه
❗️جــزئیــات آزمــون و منبـع قبــولــی با
هــزاران کـارنــامـه #قـبـولــی استـخـدامی
در لیـنـک زیــر 👇
https://eitaa.com/joinchat/3512729888Ce81dc4ed0b
راز قبولی درآزمون استخدامی اینجاست 😉👆
۲۵
هدایت شده از تبلیغات زمان
🔴 خبـر وزیـر آمـوزش و پـرورش از برگزاری
آزمون جدید استخدام معلم در لینک زیر 👇
https://eitaa.com/joinchat/3512729888Ce81dc4ed0b
🔻منبـع قبـولی آزمون استخدامی معـلمی 😍👇
https://eitaa.com/joinchat/3512729888Ce81dc4ed0b
.۱۵
اولین لپتاپ جهان
لپتاپ Osborne 1 سال ۱۹۸۱ میلادی عرضه شد. از یک نمایشگر ۵ اینچی برخوردار بود و با مودم داخلی، کیبورد و دو درایو فلاپی، در زمان خود کامپیوتر کاملی محسوب میشد
با وزن ۱۱ کیلوگرمی، تقریباً معادل ۵ دستگاه مک بوک پرو امروزی سنگین بود. در زمان عرضه ۱۷۹۵ دلار قیمت داشت که معادل ۵۰۰۰ دلار امروزی بود.
@tonnel_zaman
حضور چه گوارا در مقبره صلاحالدین ایوبی
در دهه ۱۹۶۰، چه گوارا، چهرهی انقلابی معروف کوبایی، در یکی از سفرهای بینالمللی خود به خاورمیانه، به دمشق سفر کرد و از مقبرهی صلاحالدین ایوبی، رهبر بزرگ مسلمانان در جنگهای صلیبی، بازدید کرد. در این تصویر تاریخی، او در حال ادای احترام به صلاحالدین است که بهعنوان نماد مقاومت و اتحاد در جهان اسلام شناخته میشود.
این سفر بخشی از تلاشهای چه گوارا برای ایجاد اتحاد میان جنبشهای انقلابی و کشورهای مبارز با استعمار و امپریالیسم بود. او در این مسیر به کشورهای مختلفی مانند مصر، سوریه و الجزایر سفر کرد تا روابط دیپلماتیک و نظامی میان انقلابهای آمریکای لاتین و کشورهای دیگر را تقویت کند.
🔹 صلاحالدین ایوبی در شهر دمشق به خاک سپرده شده است و مقبرهاش یکی از مهمترین مکانهای تاریخی و مذهبی این شهر به شمار میرود.
@tonnel_zaman
این دروغ را قبول نکنید:
اگر در جامعه ای کسانی فقرا را به صبر دعوت کردند که میدان را برای یغماگران باز بگذارند و بگویند صبور باش خدا در آخرت به تو عوض میدهد این سخن، سخن اسلام نیست!
👤 شهید بهشتی
@tonnel_zaman
روزی «ناصرالدین شاه» در بازدید از اصفهان با کالسکه سلطنتی از میدان کهنه عبور میکرد که چشمش به ذغال فروشی اُفتاد! مرد ذغال فروش تنها یک شلوار پاره پاره به پا داشت و مشغول جدا کردن ذغال از خاکه ذغال ها بود و به همین علت گرد ذغال آغشته شده با عرق بدن عریان او منظره وحشتناکی را بوجود آورده بود!
ناصرالدین شاه با نگاهی به سر تا پای او گفت: جهنم بودهای؟
ذغال فروش گفت: بله قربان!
شاه پرسید: چه کسی را در جهنم دیدی؟
ذغال فروش حاضر جواب پاسخ داد: تمام افرادی که اینک در رکاب اعلاحضرت هستند همه را در جهنم دیدم!
شاه بعد از مکث کوتاهی گفت: مرا چه! مرا آنجا ندیدی؟
ذغال فروش پیش خود فکر کرد اگر بگوید شاه را در جهنم دیده ممکن است دستور قتلش صادر شود، اگر هم بگوید که ندیده ام حق مطلب را ادا نکرده است، پس در اقدامی زیرکانه پاسخ داد:
قبله عالم، حقیقش این است که من تا ته جهنم نرفتم!
🆔 @tonnel_zaman
با همه ی قیافهای که به خود میگیرند هیچ کار دنیا را به جد نمیگیرند
مگر در سه مورد مخصوص:
یکی شکم، و یکی کیسه، و یکی تنبان
وقتی پای این سه چیز به میان آید یوسف را به کلافی و خدا را، به خرمایی میفروشند.
چطور میخواهی دلم به حال این مردم دوز و کلکی مزاج نسوزد
که برای حل و فصل معضلات امور و مشکلات دنیا تنها به سه طریقه معتقدند که عبارت است از
"سر هم بندی"
"ماست مالی"
و "ساخت و پاخت"
این هر سه از مبتکرات فکر بدیع و از
کشفیات قریحه سرشار خودشان است و در این میدان الحق که گوی سبقت را از
جهان و جهانیان ربوده اند."
کتاب:خلقیات ماایرانیان
محمدعلی جمالزاده
@tonnel_zaman
#غار_دموستنس:
غار پر از تیغ
دموستنس یک خطیب یونانی است؛ بچه ضعیفی بود،خیلی شرمگین،صدایش نارسا، اندامش بی قواره؛سخن گفتن هم بلد نبود، حتی درحد یک بچه ی معمولی.درآن دوره در یونان،سوفیسم از همه قوی تر بود و سوفیست ها(سفسطه چی ها یا سوفسطایی ها)،یعنی سخنوران بزرگ و نیرومندی که با قدرت بیان ، شب را روز و روز را شب نشان می دادند،در سیاست و قضاوت و نفوذ در افکار عموم،قدرت به دست می آورند و به نیروی استدلال و سحر کلام، بر سرنوشت جامعه و افراد حکومت می کردند.
دموستنس بچه ی ضعیف ، کم رو و یتیمی بود؛ #ارثی را که از پدرش به او رسیده بود، مدعیان خوردند، برای اینکه وکلای مدافع مدعیان و غاصبین، که از همین سوفیست ها بودند،با توانایی #بیان توانستند در دادگاه ،حق او غصب کنند، و غصب دیگران را حق جلوه بدهند؛ و او از ارث محروم شد.
این محرومیت که با قدرت منطق و سخن بر او تحمیل شده بود، عقده یی سخت در او ایجاد کرد و تصمیم گرفت علی رغم ضعف بدنی، ضعف زبانی ، نارسایی بیان و جاذبه ی نداشتن قیافه ،سخنوری توانا بشود که بتواند حقش را احیا کند .
برای نیل به این هدف ، به #تمرین سخن گفتن پرداخت. تنها به کوهستان می رفت و در صحرایی برای«جمعیت فرضی» سخنرانی آتشین می کرد. در میان سنگ ها حفره یی غار مانند درست کرده بود، به اندازه یی که فقط خودش در ان بتواند ایستاده جای بگیرد، بر دیوار ها این غار تنگ و مصنوعی ، تیغ ها و خارها ،میخ ها و سیخ های کوچک وبزرگ و دراز و کوتاه نصب کرده بود، که وقتی ایستاده سخنرانی میکند ، دست و سر و گردن و بدنش را بیش از اندازه لازم تکان ندهد؛ اگر بیش از اندازه حرکت دهد، برخورد کند به این تیغ ها غار و مجروحش سازد،تا درست ایستادن و حرکت کردن را تمرین کرده باشد. تا اینکه دموستنس خطیب بزرگی شد،که در تاریخ به عنوان یکی از خداوندان سخنوری جهان شناخته شد. می گویند برای ایراد یکی از خطابه هایش #هفت سال کار کرد!
وضع سخن گفتن ما در این زمان، درست شبیه وضعی است که ، دموستنس در آن غار سخت ، تنگ ، سنگ ،پر سیخ و میخ و تیغ،هنگام حرف زدنش داشت! هر چه می خواهیم بگوییم، ناگهان سیخی به یک جای آدم فرو می رود.
#منبع: #داستانکهای دکتر علی #شریعتی از علیرضا #فیروزی،صفحه ی ۹۷.
از ماجرای دموستنس می توان آموخت که انسان در اثر تمرین و ممارست می تواند بر همه مشکلات فائق اید و به آرزوهایش برسد و در واقع ترجمان این ضرب المثل است که "خواستن توانستن است".
همچنان که #سارتر می گوید " اگر یک انسان فلج ؛ قهرمان رشته دو نشود خودش مقصر است.
🆔 @tonnel_zaman
سکهها اسناد و مدارک ارزشمندی از تاریخ و فرهنگ و هنر و مذهب ایران در دورههای قبل و بعد از اسلام هستند که در کاوشها و مطالعات باستانشناسی جهت تاریخگذاری دارای اهمیت زیادی هستند. استفاده از این اسناد بخش مهمی از مطالعات تاریخی ایران در دورههای اشکانی و ساسانی را تشکیل میدهند و همانند کتیبهها و نقش برجستهها بسیاری از مسائل تاریخی را متبادر میکند.
@tonnel_zaman