هدایت شده از تُراب باش
🚨تجمیع بحث مربوط به #دیّاران به همراهِ لینکِ عناوین 👇👇👇👇
۱) مقدمه اول | ریشۀ بحث قرآنی دیّاران
۲) مقدمه دوم | جنیّان دیّار در قرآن
۳) بحثِ دیّاران در سورهی نوح (۱)
۴) بحثِ دیّاران در سورهی نوح (۲)
۵) بحثِ دیّاران در سورهی نوح (۳)
۶) بحثِ دیّاران در سورهی نوح (۴)
۷) بحثِ دیّاران در سورهی نوح (۵)
۸) بحثِ دیّاران در سورهی نوح (۶)
۹) جنّپرستی از پشت بتها
۱۰) اطلاعیهی ادامه بحث
۱۱) آیاتِ بحثِ پیشِرو
۱۲) عجیب و شگفتی آفرین اما قرآنی (۱-۲)
۱۳) دربارهی واژهی هبوط در قرآن
۱۴) عجیب و شگفتی آفرین اما قرآنی (۲-۲)
@Torab_bash
https://eitaa.com/torab_bash
تُراب باش
🚨تجمیع بحث مربوط به #دیّاران به همراهِ لینکِ عناوین 👇👇👇👇 ۱) مقدمه اول | ریشۀ بحث قرآنی دیّاران ۲) م
هدایت شده از تُراب باش
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌مراقبِ خناسها و نفوذیهای عالِمنما باشید!!
⚠️دوستان! ما موظفیم به ایمان داشتن نسبت به #اسلامِ_محمدی نه ایمان به اسلامِ #علامه_طباطبائی یا اسلام #شیخ_طوسی و امثالهم، این بزرگواران هم خودشان مؤمن به اسلامِ محمدی بودند و در آراء و نظراتِ شخصی و علمی، با همدیگر تفاوتهایی داشتند که خود باعثِ تفکیکِ مکتب و نحلهی ایشان از یکدیگر است.
‼️در طول تاریخ، همیشه اینطور بود که در گذارِ زمان، عالمانِ مختلفی میآمدند و میرفتند و در هر دورهای هم یک عالم یا چند عالم به عنوانِ نفراتِ برجسته در زمانهی خود مطرح میشدند؛ اما این برجستگیها در قوّهی علم و استدلال در برخی از شاخههای علم، #دلیلِ_معقولی برای نسبت دادنِ اسلام، به این بزرگواران نیست؛ مگر اینکه فردی باشد که در اسلامِ محمدی واقعاً #شاخص باشد، مثلِ امام خمینی ره که ما برای #تفهیمِ ناب بودنِ اسلامِ ایشان در میانِ افراد مختلف، اسلامِ محمدی را از این جهت به نامِ ایشان نسبت میدهیم و میگوییم: #اسلامِ_خمینی که در این صورت هم منظورمان همان اسلامِ محمدی با نمونهی مسلمانِ کاملی مانند امام خمینی ره است، نه اسلامِ منتسب به ایشان.
🔹پس آن دسته از افرادِ #اَبله و نادانی که این حرفها را میزنند و میگویند: بجای اسلامِ مثلاً فلان عالِمِ بزرگوار، باید اسلامِ علامه طباطبایی داشت؛ اینها اگر معاند نباشند؛ بیشک #متعصب و جاهلاند، هرچند که این قبیل افراد، در جامعه جزوِ قاذورات هستند و به دلیلِ در #اقلیت بودن، اصلاً به چشم نمیآیند و قابلِ اعتنا نیستند؛ لکن خوب است که طیفِ افرادِ #قرآن_پژوه و عاقل، تیزبین بوده و پیوسته متوجهِ نفوذیها، معاندین و نادانها در جمع خودشان باشند، تا از رشد این انگلها جلوگیری کنند؛ و جامعه را از وجودِ نامبارکِ آنها آگاه سازند.
https://eitaa.com/torab_bash
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روایتی عجیب از حاج قاسم سلیمانی در میدان نبرد عراق.
@Torab_bash
https://eitaa.com/torab_bash