10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آثار تربت امام حسین علیه السلام...
🎙حجت الاسلام والمسلمین استاد مسعود #عالی
💠 @torbatkarblA
🔴 دعاى امام عصر عجّل اللّه تعالى فرجه براى شفاء از بيمارى ها
💢 محدّث نورى رحمه اللّه مى فرمايد: شيخ بزرگوار جناب كفعمى رحمه اللّه در كتاب «البلد الأمين» از حضرت مهدى صلوات اللّه عليه روايت مى كند:
كسى كه اين دعا را با تربت امام حسين عليه السّلام در ظرف نو بنويسد، و آن را بشويد و بنوشد، از بيماريش رهايى مى يابد:
بسم اللّه الرّحمن الرّحيم
بسم اللّه دوآء، و الحمد للّه شفآء، و لا إله إلاّ اللّه كفآء، هو الشّافي شفآء، و هو الكافي كفآء، أذهب البأس بربّ النّاس، شفآء لا يغادره سقم، و صلّى اللّه على محمّد و اله النّجبآء.
به نام خداوند بخشندۀ مهربان
(گفتن) «بسم اللّه» دواست؛ و «الحمد للّه» شفاست؛ و «لا إله إلاّ اللّه» موجب كفايت است؛ و «هو الشافى» شفا است و «هو الكافى» كفايت است؛ تو را به پروردگار مردم سوگند مى دهم كه بدى را دور گردانى و شفايى بدهى كه هيچ بيمارى در پى آن نباشد. و درود پيوسته خداوند بر محمّد و آل نجيبش نثار باد.
♦️ محدّث نورى رحمه اللّه در ادامه مى افزايد: دستخطّى از سيّد زين الدين علىّ بن حسين حسينى ديدم كه بيان داشته است: اين دعا را مردى از ساكنان كربلا در عالم خواب از حضرت مهدى ارواحنا فداه آموخته بود.
وى بيمار بود، و از بيمارى خود به حضرت مهدى صلوات اللّه عليه شكايت كرد و آن حضرت دستور فرمود اين دعا را بنويسد و بشويد و بنوشد. وى چنان كرد و فورا بيماريش برطرف شد.
📚 صحیفه مهدیه ، ص ۳۹۷
💠 @torbatkarblA
💠دعاي تربت امام حسین(ع) 💠
✳️از اسرار بزرگ خلقت، قرار داده شدن شفاء در تربت مطهر حسینی(ع) است و علماء دینی و عرفا همواره برشفا بخش بودن این تربت مقدسه تأکید فرمودند.گفته شد براي رفع ناخوشی ها و امراض قدري تربت کربلا تهیه و بگویید:
💥بسمِ االلهِ اللَّهم رب هذه التُّربۀِ المبارکَۀِ الطّاهرةِ و رب النُّور الّذي اُنزِلَ فیه و رب الجسد الّذي سکَنَ فیه و رب الملائکَۀِ الموکّلینَ بِه اجعله لی شفاء من کُلِّ داء وسقم... 💥
👈🏻(به جاي نقطه چین، آن بیماري رانام ببرید)
👈🏻و سپس به اندازه یک نخود از آن تربت بخورید و آنگاه، آب نوشیده و بگویید:
💥اللَّهم اجعله رِزقاً واسعاً وعلماً نافعاً وشفَاء من کُلِّ داء وسقمٍ💥
✅که ان شاءاالله شفا خواهید یافت.
📚خزائن ملا احمدنراقی،صفحه۳۶۸
💠 @torbatkarblA
May 11
33.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باطل شدن خواص تربت امام حسین علیه السلام توسط شیطان و اجنه
💠 @torbatkarblA
29.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادب و حضور جن ها در کربلا و عزاداری اجنه در مجالس عزای امام حسین بطور گسترده HD
💠 @torbatkarblA
فرزند آیت الله اراکی نقل میکند:
«در آخرين روز سال ۱۳۷۱ شمسى با عنايت الهى توفيق درك محضر مبارک آن مرجع فقيد دست داد. ايشان كه تمام جلساتش نور بوده و تعليم و تزكيه نفوس، در آن مجلس نيز افاضاتى فرمود، من جمله حكايتى كه ذيلاً نقل میشود: در يكى از سفرهایى كه پدرم به كربلاى معلى مشرف شده بود، مرقد مطهر امام حسين(ع) در دست تعمير قرار داشت، بدين صورت كه ضريح را از روى مرقد مطهر برداشته و مشغول تعمير بودند. پدرم مشاهده کرد كه يكى از طلاب نردبانى گذاشته و وارد سرداب مقدس شده و مقدارى از تربت ناب از روى قبر سيد الشهداء عليه السلام برداشته و به طرف بالا بر مىگردد. مرحوم والد بدو گفته بود: آيا مىشود مقدارى از اين تربت به من مرحمت فرمایيد؟ آن طلبه پرسيده بود آيا ظرفى دارى؟ پدرم جواب داده بوده: خير. آنگاه خودش كيسه كوچكى از جيبش در آورده و مقدارى از آن تربت پاك را در آن ريخته و به پدرم اهدا کرده بود. پدرم اين تربت را به منزل خود در اراک آورده بود. اين تربت در ميان خانواده ما بسيار محترم بود. وقتى سر اين كيسه باز مىشد، بوى عطر آن در اتاق ديگر استشمام مىشد. يك وقت يكى از همسايههاى ما كه هممباحثه با من بود مبتلا به بيمارى سختى شد، به حدى كه حافظهاش را در ايام بيمارى از دست داد و مرا كه به عيادتش رفته بودم با اينكه دوست و همسايه و هممباحثه بوديم نشناخت.
پدرم به من دستور داد كه به اندازه يك نخود از آن تربت در استكان آب جوش حل کنیم و به او بخورانم. من اين كار را كردم و چند قطره از آن آب مخلوط با تربت را به زحمت در حلق او ريختم. فرداى آن روز يا دو روز ديگر دوستم از رختخواب برخاست و به كلى بيماريش رفع شد. آن استكانى كه تربت را در آن حل كرده بودم، تا مدتها هر وقت آب يا چاى در آن مىريختند بوى عطر از آن برمىخاست»
(صدرایی خویی، آیت الله اراکی یک قرن وارستگی، ۱۳۸۲، ج۱ : ۱۴).
💠 @torbatkarblA
⬛️حکم انجام سجده زیارت عاشورا در حال حیض بر روی مهر تربت کربلا⬛️
📥پرسش کاربر در گروه:
سلام، خداقوت.
آیا در زمانی که حیض هستیم، هنگام سجده زیارت عاشورا، می توانیم بر روی مهر تربت کربلا سجده کنیم؟
📤پاسخ:
سلام علیکم.
از نظر همه مراجع عظام، در هنگام حیض سجده بر روی مهر تربت سید الشهداء اشکالی ندارد .
👌👌اما نکته ای که باید توجه کنید اگر اسم حضرت اباعبدالله الحسین یا اسماء متبرک بر روی مهر نوشته شده، بخاطر عدم طهارت دست و سر شما نباید با این اسماء برخورد داشته باشد.
توضیحات بیشتر:👇👇👇
تربت احکام خاص خود را دارد که چند حکم آن را ذکر می کنیم:
1⃣ بر هر مسلمان واجب است که حرمت تربت امام حسین علیه السلام را حفظ کند و هر نوع بی احترامی به آن مثل نجس کردن تربت، حرام است.[1]
2⃣سجده بر تربت امام حسین علیه السلام مستحب است .[2]
3⃣مستحب است کام طفل با تربت امام حسین علیه السلام باز شود . [3]
4⃣مستحب است هنگام دفن میت مقداری تربت همراه او گذاشته شود و با حنوط او نیز مخلوط کنند . [4]
5⃣ خوردن هر نوع خاک حرام است، به جز تربت سید الشهدا علیه السلام که خوردن اندکی از آن به نیت شفا جایز است .[5]
6⃣ هنگامی که کالایی مانند جهیزیه دختر را به جائی می فرستند، مستحب است مقداری تربت امام حسین علیه السلام هم همراه آن بگذارند .[6]
📚منابع:
۱.عروة الوثقی، ج 1، ص 90، م 25 .
۲ توضیح المسائل امام خمینی رحمه الله، م 1083 .
۳. تحریر الوسیله، ج 2، ص 310، م 2 .
۴. عروة الوثقی، ج 1، فصل 4، باب حنوط .
۵. توضیح المسائل، امام خمینی رحمه الله، م 2628; تحریر الوسیله، ج 2، ص 164، م 9 .
۶. وسائل الشیعة، ج 10، ص 210 .
💠 @torbatkarblA
امام باقر (ع): کسی که از روی شوق و ذوق به زیارت امام حسین (ع) برود، خداوند متعال هزار حج و هزار عمره قبول شده برایش مینویسد و اجر و ثواب هزار شهید از شهدای بدر و اجر هزار روزهدار و هزار صدقه قبول شده و آزاد کردن هزار بنده برایش منظور میشود و پیوسته در طول ایام سال از هر آفتی که کمترین آن شیطان است محفوظ ماند و خداوند متعال فرشتة کریمی را بر او میگمارد تا او را از هر طرف نگهبانی کند و چنانچه در بین سال بمیرد، فرشتگان رحمت الهی بر او حاضر و پس از غسل و کفن او، برایش استغفار و طلب آمرزش کرده و تا قبرش او را همراهی میکنند. آنگاه روزنهای به طول شعاع چشم در قبرش ایجاد مینمایند. او را از فشار قبر ایمن داشته و از خوف و ترس دو فرشته نکیر و منکر دور سازند و برایش دری به سوی بهشت گشوده و نامه اعمالش را به دست راستش بدهند و تا روز قیامت نوری به وی اعطا میشود که از پرتو آن مغرب و مشرق روشن گردد. پس منادی ندا میکند: این کسی است که از روی شوق و ذوق حضرت امام حسین (ع) را زیارت کرده است. پس از این ندا، همه به او غبطه خورده و آرزو میکنند که ای کاش آنان نیز زائر حسین بن علی (ع) بودند.
کامل الزیارات ص 468
💠 @torbatkarblA