شفابخش بودن تربت امام حسین(علیه السلام)
در متون حدیثی و فقهی، آثار متعددی برای تربت حسینی ذکر شده است. در احادیث گفته شده که تربت حسینی، شفابخش بیماری هاست، ولی شرط تأثیر آن پیروی از امام حسین(علیه السلام) و اعتقاد به آن حضرت دانسته شده است.
به عنوان مثال در روایتی از امام کاظم(ع) می خوانیم: «إِنَّ كُلَّ تُرْبَةٍ لَنَا مُحَرَّمَةٌ إِلَّا تُرْبَةُ جَدِّيَ الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ(علیهما السلام) فَإِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ جَعَلَهَا شِفَاءً لِشِيعَتِنَا وَ أَوْلِيَائِنَا ؛ (همه تربتها جز تربت جدّم امام حسين(ع) [خوردنش] حرام است. خداوند- عزّ و جلّ- آن را براى شيعيان و دوستان ما شفا قرار داده است).
از امام صادق(ع) نیز روايت شده است: «حَنِّكُوا أَوْلادَكُمْ بِتُرْبَةِ الْحُسَيْنِ عَليهِ السَّلام»؛ (كام نوزادانتان را با تربت امام حسين(عليه السلام) باز كنيد).
همچنین خوردن مقدار بسيار كمى (مثلًا به اندازه يك عدس در آب حل كند و بخورد) از تربت امام حسين(ع) به قصد شفا و باز كردن افطار در روز عيد فطر با آن مورد ترغيب و توصيه ائمّه اطهار(ع) بوده است.
این امور عامل موثری در پیروی و گرایش به امام حسین(ع) می باشد و با اینکه دشمنان اسلام از بنى اميّه و بنى عبّاس گرفته تا وهابیت که با تمام توان، تلاش مى كردند تا قيام امام(ع) و ياران پاكباخته اش به دست فراموشى سپرده شود و مردم از آن سخنى نگويند و حتّى اثرى از قبر آن امام همام به جاى نماند، در اهداف شوم خود ناموفق باشند.
این موارد به همراه روایات بسیار دیگری سبب گردیده که تربت کربلا قداستی الهی بیابد و دیگر امامان معصوم نیز آن را با اوصاف «مبارکه» و «طاهره» و «مِسکة مبارکة» ستوده و بر فضیلت آن تأکید نمایند.
لذا شیعیان بنا بر حکمت های الهی و به تاسی از ائمه معصومین(ع) برای تربت کربلا احترام ویژه ای قائلند.
@torbatkarblA
امام صادق علیهالسلام فرمودند:
شفا هر دردی در تربت قبر امام حسین (ع) است و همان است که بزرگترین داروست.
@torbatkarblA
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وقتی که حتی تربت امام حسین علیهالسلام هم اثر ندارد...‼️
#شیخ مسعود عالی
@torbatkarblA
‼️ محدوده تربت امام حسین علیه السلام
🔷س ۵۶۶۴: تربت امام حسین (علیه السلام) که برای استشفاء و مهر نماز استفاده می شود به چه محدوده ای از مرقد مطهر حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) اطلاق می شود؟
✅ج: آنچه به صورت قطع تربت امام حسین (علیه السلام) است خاکی است که از قبر و آنچه عرفاً ملحق به قبر است (حوالی مرقد مطهر حضرت سیدالشهدا صلوات الله علیه) برداشته می شود.
@torbatkarblA
مࢪحوم #دوݪابے:
✨ #سجده_طولانی، اخلاق را عوض میکند.
🌱 در هر شبانه روز لااقل یک سجده طولانی داشته باشید.هیچ عبادتی مثل سجده نیست.
🌸 به #تربت امام حسین(علیه السلام)، زیاد سجده کردن اخلاق را عوض می کند.
@torbatkarblA
با حسین(ع) معنا ندارد ترس از روز جزاء
اهل تقوا باش در دنیا قیامت با حسین(ع)
@torbatkarblA
تربت کوی حسین است، دواي همہ درد ..
از شفاخانه سبب،چیست که بیمار آیۍ ؟!
@torbatkarblA
خلاصه ای از مطالب صوت ۲۲
شرحی بر زیارت عاشورا
🍃مرحوم شیخ صدوق، نقل میکند:
از امام محمد باقرعلیهالسلام سؤال شد
چرا انسان جایی به دنیا آمده و در جای دیگر از دنیا میرود؟
❌ حضرت فرمودند: »زیرا خداوند تبارک وتعالی مردم را از خاک روی زمین آفریده است. از ای نرو هرکس به تربت خودش بازگشت میکند
« علل الشرائع: ص۳۰۸
❌از این روایات و امثال اینها مشخص می شود که بدن مبارک امام حسین علیه السلام نیز از خاک سرزمین مقدس کربلا آفریده شده است، گرچه خلقت نور آن حضرت سالها قبل از خلق بدن مبارک ایشان بوده است
@torbatkarblA
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 معجزه شفا در تربت امام حسین 【ع】
🎙 استاد علی اکبر رائفی پور
@torbatkarblA
امام محمدباقر علیهالسلام:
اِنَّ اللهَ تعالی عَوَّضَ الحسینَ عَلیهالسلام مِن قَتلهِ أَنْ جَعَلَ إلامامةَ فی ذُرِّیَّتِه وَالشِّفاءَ فی تُربَتِهِ و اِجابَةَ الدُّعاءِ عِندَ قَبره.
خداوند متعال در برابر شهادت امام حسین(ع) سه چیز به او مرحمت فرمود: امامت را در نسل او، و شفا را در تربت او، و اجابت دعا را در کنار مرقدش قرار داد.
بحارالأنوار، ج ٤٤، ص ٢٢١
@torbatkarblA