هدایت شده از انصار المهدی
🇮🇷 بیانیه تشکل انصارالمهدی(عج)در پی اتفاقات اخیر🇮🇷
🇮🇷بسم الله الرحمن الرحیم🇮🇷
اقداماتی که در چندشب اخیر در کشور افتاد،بیشازپیش چهره زشت وشیطانی عوامل داخلی وخارجی ضدانقلاب واربابان غاصب وظالمشان را در نزد ملت مسلمان وشهیدپرور وانقلابی ایران،آشکار کرد.
باشعار آزادی وبه بهانه حجاب با دستمایه قرار دادن کشته شدن مرحومه امینی،نه تنها به مقدسات وارزشهای مردم ایران وتمام مسلمانان اهانت شد،بلکه به غیرت وتمام ارزشهای انسانی ملت متدین حمله شد.
🛑حمله به اماکن واموال بیت المال
🛑هجوم به نیروهای جان برکف فراجا ومردم انقلابی
🛑 ایجاد اغتشاش سازماندهی شده،تحت دستورات اربابان منفورشانواهانت به قرآن و مقدسات وآتش زدن پرچم مقدس سیدالشهداء(ع)
وبسیاری از اعمال کینهتوزانه وسنگدلانه،نشان دهنده اوج رذالت وظلمت این طیف قانونشکن وکثیف است.
تشکل انصارالمهدی(عج)ضمن محکوم کردن این اقدامات سخیف وبه دور از انسانیت این قشر منافق،از مسئولین کشور تقاضادارد،ضمن برخورد قاطع با هنجارشکنان،نسبت به ایجاد سازوکار مناسب، جهت پیشگیری از این دست اعمال مجرمانه،اقدامهای قاطع وبازدارنده انجام دهند.
همچنین از مردم فهیم کشور که بعضا انتقاداتی به مسائلی دارند، تقاضاداریم،حدود وفاصله خود را با اغتشاشگران مشخص کنند که اینان نه دنبال اصلاحند،نه دغدغه معیشت وبهبود اوضاع مردم رادارند!
قساوت قلب وبیرحمی وبی توجهی به ارزشها ومقدسات وتمامیت ارضی کشور وکوچه بازکردن برای منافقین،خود بیانگر این موضوع است.
وکلام آخر با به اصطلاح سلبریتیها!!واغتشاشگران
🛑با پول این کشور ومردم،به شهرت رسیدید،حال برای اقدامات منافقانه علیه کشور ومردم استفاده میکنید؟!!! از امروز،وای به حالتان
منافقان اغتشاشگر وآلوده،صبر مردم حزب الله لبریز شد.وارد خطوط قرمز ملت شدید.از امروز وای به حالتان.
اللهم عجل لولیک الفرج
۱۴۰۱/۶/۳۱
تشکل انصارالمهدی(عج)
#امربه #معروف
#انصارالمهدی
#قضاییه
#مسئولین
#فراجا
@qom_ansaralmahdi
🔰 اوج دغدغه کانال «تشویق شده از جانب سه اداره استان قم»!!
✍ در شرایطی که پرچم ایران و امام حسین ع را به آتش می کشند و مدافعین امنیت را مجروح و شهید می کنند؛ برخی کانالها با انتشار #اخبار_زرد سعی در منحرف کردن اذهان جوانان از اصل موضوع را دارند.
🔹کندفهمی در مسائل جاری جامعه از سمت برخی جوانان تازه به دوران رسیده امری طبیعی است. اما کج فهمی بزرگان جنگ دیده قم که از چنین کانالی حمایت می کنند اصلا طبیعی نیست!!
🔹 گیرم که آمریکا پلیس امنیت اخلاقی رو تحریم کرد. خب غلط کرد...خودش رو تحریم کنه...
اینها هم همون بهتر که کنسرتاشون رو لغو کردند. اصلا از همون اول باید جلوی این مجانی خورهای آوازه خوان رو می گرفتند.
#طور_سینا
#رسانه_زرد
#بزگان_جوانان_قم
#دستهای_خائن
https://eitaa.com/joinchat/911081556C963c6f7595
🔴 داعشی های داخلی در قم را #شناسایی کنید
🔹اگر این متهمان که نقش لیدر در اغتشاشات اخیر در قم را داشته اند می شناسید و اطلاعاتی از آنها در دست دارید، به نهادهای اطلاعاتی اطلاع دهید.
#طور_سینا
https://eitaa.com/joinchat/911081556C963c6f7595
هدایت شده از طورسینا🇵🇸مطالبهگری حجاب
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کاملتر حضور مهسا امینی در مقر پلیس
🎥 فرمانده انتظامی تهران: هر چه در مورد علت مرگ مرحوم امینی میگویند کذب محض است
🔹هر کاری توانستیم برای مرحوم امینی انجام دادیم. خانواده او برای ما محترمند و در مراسم هم شرکت کردیم. حتی تلنگر هم به مهسا امینی زده نشده.
#طور_سینا
https://eitaa.com/joinchat/911081556C963c6f7595
🔴 حماسه ای دیگر از مردم انقلابی و مومن قم و دیگر شهرها در محکومیت اغتشاشات
🚨 بعد از خون دل خوردن های مردم مومن و انقلابی از اغتشاشات اخیر، راهپیمایی های امروز در سراسر ایران همچون سیلی بر آتش فتنه جاری شد.
☑️ حضور انبوه اقشار و آحاد مختلف شهر قم نشان داد، جسارت به کلام الله مجید و پرچم سرخ اباعبدالله الحسین(ع) چه تبعاتی برای داعشی های داخلی دارد و اگر قانونمداری و حفظ نظم عمومی نبود، همین جمعیت چه بلایی سر فتنه گران می آورند.
☑️ هر قدر تشکر و تقدیر از نیروی انتظامی شود، کم است. نبایست از خاطر ببریم چه جانفشانی هایی که برای انقلاب و اسلام متحمل نشدند؛
اما گله از شورای تأمین استان به حق است و نبایست در مقابل این داعشی های داخلی که در بلوار صدوقی موجب سقط جنین یک بانوی محجبه شدند و در میدان امینی بیات یک روحانی را با ضربات چاقو مورد حمله قرار دادند و ...، مماشات شود. جلوی اقتدار نیروی انتظامی را نگیرید تا بی مماشات، بساط توهین کنندگان به اسلام و پرچم اباعبدالله الحسین(ع) را جمع کنند.
•┈┈••✾••┈┈•
#موسسه_پیشگامان_و_وارثین_مهدوی
#طور_سینا
https://eitaa.com/joinchat/911081556C963c6f7595
#ارسالی_مخاطب
🔰در راه دفاع از حجاب فاطمی کفن می پوشیم....
پای انقلابمان می مانیم....
#قیام_غیرت
#مدافعان_حریم_خانواده
#طور_سینا
https://eitaa.com/joinchat/911081556C963c6f7595
طورسینا🇵🇸مطالبهگری حجاب
🔰 اوج دغدغه کانال «تشویق شده از جانب سه اداره استان قم»!! ✍ در شرایطی که پرچم ایران و امام حسین ع ر
#پیام_مخاطبین
✍ کانال قم....که ادمینش [توسط برخی مسئولین استان قم] تقدیر شده، حتی یک پست علیه اغتشاشگران نمی گذارد....
🤦♂ از بعضی بزرگان قم دیگه قطع امید کردیم. جوانان قم تنها امید رهبری هستند.
#طور_سینا
https://eitaa.com/joinchat/911081556C963c6f7595
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰تصاویری از راهپیمایی علیه آشوب ، نا امنی و اقدامات هنجارشکنانه در سراسر کشور
#طور_سینا
#تجمعات_مردمی
https://eitaa.com/joinchat/911081556C963c6f7595