📷این دخترک سوری ۱۷ ساعت زیر آوار ماند و از سر برادرِ کوچکترش حفاظت کرد تا سرانجام به نجاتدهندگانش اینگونه لبخند زده و لحظهای فراموشنشدنی برای چشمهایی که در سراسر جهان این قاب را میبینند، بیافریند.
https://eitaa.com/joinchat/439746845C53ea6c5a9c
🔸حجم خسارات ناشی از انفجار صبح امروز در میدان طبرسی مشهد
https://eitaa.com/joinchat/439746845C53ea6c5a9c
برخورد بیل مکانیکی با لوله گاز در مشهد حادثه آفرید
🔹مدیر عامل آتشنشانی مشهد ازامداد رسانی آتش نشانان ۳ایستگاه به مصدومان حادثه برخورد توأم با انفجار بیل میکانیکی با لوله گاز در میدان طبرسی این شهر خبر داد.
🔹آتش نشانان به محض حضور در محل مشاهده کردند، انفجار در حین حفاری به دلیل برخورد بیل میکانیکی با لوله گاز شهری و نشت شدید گاز رخ داده که این انفجار موجب تخریب ۴ باب مغازه و شکسته شدن شیشه های تعدادی واحد تجاری در اطراف میدان طبرسی و ایراد خسارت به چند دستگاه خودروی سواری و مجروحیت چهار نفر از افراد حاضر در محل شده است.
🔹 آتشنشانان ضمن ایمنسازی محل انفجار برای جلوگیری از حوادث احتمالی دیگر، مصدومان این حادثه را برای مداوا تحویل تکنیسینهای اورژانس حاضر در محل دادند و با حضور عوامل اتفاقات شرکت گاز جریان گاز شهری محل قطع گردید و علت دقیق وقوع این حادثه و میزان خسارات مالی توسط کارشناسان مربوطه در دست بررسی است.
https://eitaa.com/joinchat/439746845C53ea6c5a9c
خب آرمیتا عباسی هم آزاد شد
همونطور که میدونین به دروغ ...آرمیتا عباسی موهاشو تراشیده بودن و ناخوناشو کشیده بودن و بهش تجاوز کرده بودن.
اینم که تو عکس میبینن بخاطرِ اینه که زندان صدف بیوتی رو استخدام کرده که رو قیافه زندانیا موقع آزادی کار کنه😏
حالا آرمیتا عباسی شده حسین رونقی دوم. که اومد بیرون دروغهای براندازا برملا شد. ولی نمیدونم چرا درس عبرت نمیگیرن و بازهم همون اخبار و همون افراد رو دنبال میکنن
#عفو_رهبری