و اما خبری نیز از اسراییل صفتان داخلی
در پی گزارش سازمان بازرسی کل کشور درباره پرونده فساد در واردات چای، روزنامه اعتماد با انتشار مطلبی به جزئیات بیشتر این پرونده پرداخته است.
✍ براساس این گزارش «گروه کشت و صنعت دبش» با برند تجاری «چای دبش» در سه سال گذشته بالغ بر دو میلیارد و ۷۰۰ هزار دلار ارز با نرخ نیمایی برای واردات ماشینآلات و واردات چای دریافت کرده که بخش بزرگی از این مبلغ در جای دیگری هزینه شده است. پیگیریهای خبرنگار «اعتماد» نشان میدهد که این شرکت حاصل یک تجارت موروثی متعلق به خانواده «الف.ر» بوده و عمده فعالیتشان در اختیار گرفتن باغات چای در کشورهای آفریقایی به صورت قرارداد سلف و واردات چای تولید شده به ایران است.
⁉️گروه کشت و صنعت دبش، برای چای درجه یک هندی ثبت سفارش کرده اما چای درجه دو کنیایی وارد کرده است. اختلاف قیمت این دو نوع چای حدود ۱۲ دلار در هر کیلو بوده که در تناژ بالا به ارقام بزرگی میرسد.
براساس گزارش روزنامه اعتماد رقم ریالی این فساد حدود ۱۴۰ هزار میلیارد تومان است كه «از نظر ريالی تاكنون چنين چيزي در تاريخ اقتصادی ايران سابقه نداشته است.»
سازمان بازرسی درمورد پرونده میلیارد دلاری «چای دبش»:
🔹در سال ۱۴۰۱، یک میلیارد و ۱۰۱ میلیون دلار به این گروه اختصاص پیدا کرده است.
🔹طی سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ با هماهنگی مدیران وزارت صمت، کشاورزی و بانک مرکزی، ثبت سفارشهای این گروه به میزان بیشتر از نیاز کشور تأیید و به محض ارسال برای بانک مرکزی تخصیص ارز لازم انجام شده است.
✍️ مطالبهای بر زمین مانده
🔻حجت الاسلام والمسلمین احمدحسین شریفی، رئیس دانشگاه قم نوشت:
◻️ یکی از ویژگیهای خوب اندیشمندان غربی «سادهسازی» اندیشههای انتزاعی و «عمومیسازی» افکار فلسفی است. هنر «امتدادبخشی» به بنیانهای فکری خود را دارند. حتی معماری و طراحیهای مدها و مدلها را نیز بر اساس بنیانهای فلسفی و معرفتشناختی خود انجام میدهند.
رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در دیدار اعضای محترم مجمع عالی حکمت اسلامی فرمودند:
«یک کار دیگری هم که به نظر من جایش خالی است، نوشتههائی دربارهی فلسفهی تطبیقی است؛ شبیه آن کاری که ویل دورانت در «لذات فلسفه» کرده. «لذات فلسفه» یک کتابی است که با ادبیات خیلی شیوا و شیرینی نوشته شده... این کتاب، مباحثه و مناظرهی بین فلاسفهی قدیم و جدید غرب است در یک مسئلهی خاصی؛ مثل اینکه اینها یک جلسهای تشکیل دادهاند و دارند با هم بحث میکنند... اگر یک چنین کار شیرین و شیوائی انجام بگیرد، چقدر خوب است.»
◻️تا جایی که بنده اطلاع دارم مع الاسف نه از سوی مجمع عالی حکمت و نه به صورت خودجوش، از سوی محققان فلسفه اسلامی تاکنون اقدامی برای عملی شدن این خواسته به حق صورت نگرفته است!
@HawzahNews / خبرگزاریحوزه
🔔 به همت مرکز آموزشهای کاربردی و مهارتی حوزههای علمیه دوره وضعیت شناسی فلسطین، تدوین و در سامانه مهارت خانه طلاب بارگذاری شد
🔻سرفصلهای دوره:
◻️ ژئوپلیتیک
◻️ تاریخچه
◻️ مقاومت در اندیشه اسلامی
◻️ یهود ستیزی
◻️ اساتید دوره: صفاتاج، سلطان شاهی، موسوی و موتورچی
🗒 تعداد جلسات: 17 جلسه
🌐لینک شرکت در دوره: B2n.ir/j38568
https://hawzahnews.com/xcyKK
@HawzahNews / خبرگزاریحوزه
✅ از حقوقدانها می پرسیم: آیا حکم ارتکاب جرائم زیر، کمتر از افساد فی الارض است؟
◾️ متهم: محمدجواد آذری جهرمی و محمود واعظی (وزرای ارتباطات دولت 11 و 12)
🔸 اتهام: افساد فی الارض از طریق باز گذاشتن پای رسانه های مجازی دشمن در کشور، از جمله اینستاگرام، تلگرام و واتساپ، با علم به خسارات زیر:
🔺ترویج غیرقانونی فروش اسلحه
🔺ترویج خودکشی
🔺 ترویج فروش و استفاده از مواد مخدر
🔺ترویج کودکآزاری ، خشونت و قتل
🔺 دروغ پردازی و اهانت به نهادهای حکومتی و مسئولان کشور
🔺 ایجاد ناامیدی در مردم
🔺 باز کردن دست تروریستها در اقدامات تروریستی
🔺ترویج اباحه گری، بیحیایی و بیحجابی ، فحشا و تنفروشی
🔺 ترویج طلاق و ضد ارزش کردن ازدواج و خانواده
🔺 ترویج شرط بندی و قمار
🔺ترویج مسائل جنسی زنا و لواط
🔺ترویج سگپروری به جای فرزندآوری
🔺 ترویج خشونت علیه زنان
🔺 ایجاد ناامنی روانی در جامعه
🔺ترویج اشرافیگری
🔺 اهانت به تمامی مقدسات دینی
✅ آیا حکم ارتکاب این جرائم، کمتر از افساد فی الارض است؟
📣 ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی (مصوب ۱۳۹۲) در تعریف افساد فی الارض چنین میگوید:
هرکس به طور گسترده مرتکب جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد، جرائم علیه امنیت داخلی یا خارجی کشور، نشر اکاذیب، اخلال در نظام اقتصادی کشور، احراق و تخریب، پخش مواد سمی و میکروبی و خطرناک یا دایرکردن مراکز فساد و فحشا یا معاونت در آنها گردد بهگونهای که موجب اخلال شدید در نظم عمومی کشور، ناامنی یا ورود خسارت عمده به تمامیت جسمانی افراد یا اموال عمومی و خصوصی، یا سبب اشاعه فساد یا فحشا در حد وسیع گردد، مفسد فی الارض محسوب و به اعدام محکوم میگردد
.
⤴️ خیلی ها میپرسند که فلان مارک ماء الشعیر ، نوشابه یا فلان انرژی زا یا ... تایید هست یا نیست.
🔸یک نکته کلی عرض کنیم: کلا نوشیدنی های #گازدار مضر هستند و باعث بیماری در معده و کبد میشوند. حالا فرقی نداره که مربوط به شرکت ایرانی هست یا خارجی. کلا هر چیزی که گازدار هست مصرف نکنید! چون گاز اینها گاز کربنیک (CO2) هست
🔺اون از نوشابه پپسی و کوکاکولا و ارتباط مبهمش با آمریکا و این هم از این دلستر های الکل دار! این شرکت های تجاری به فکر سلامتی من و شما نیستند و فقط به فکر جیبشون هستند
#زندگی_سالم
#مسکرات
#کوکاکولا
اعتراف موسس رژیم صهیونیست: منطقا حق با اعراب است...
بن گورین، بنیانگذار رژیم صهیونیست:
خوشبینی شما برای من قابل فهم نیست، چرا اعراب باید با ما صلح کنند؟ اگر من رهبر عرب بودم، هیچگاه با اسرائیل توافق نمی کردم. این امری طبیعی است: ما کشور آنها را گرفته ایم. البته که خدا به ما وعده داده است، اما این مسئله برای آن ها چه اهمیتی دارد؟ خدای ما با آنها متفاوت است.
منبع: Goldmann, Nahum (1978) The Jewish Paradox, Londen: Weidenfeld and Nicolson, p.99۳۸
طوبای عفاف
و اما خبری نیز از اسراییل صفتان داخلی در پی گزارش سازمان بازرسی کل کشور درباره پرونده فساد در واردا
✍سلام. اگر تغییری در زیرساخت ها (آن نکته ای که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی اول فروردین در حرم امام رضا علیه السلام به آن اشاره کردند) انجام نشه، ریشه این گونه لابی ها و رانت ها قطع نخواهد شد.
گویا آقای رئیس جمهور در این باره مشغول انجام کارهایی هستند که خوبه گزارش آن نیز به مردم برسه.
#تحول_در_زیرساخت_ها
@toubaefaf
✍فرمول این مشکلات در کشور اینه: مسئولان ناکارآمد + بوراکراتیک اداری(روابط کاغذبازی در ادارات)+ سیستم ربوی بانک ها = تولد لابی های همراه با رانت های سرکش و پیدایش منفذهایی برای اختلاس های جامعه خراب کن.
از اینجاست که باید از مجلس شورای اسلامی و از همه نمایندگان مجلس این سئوال پرسیده شود که در مورد چای دبش یا فلان اختلاس یا دریافت فلان مقدار خودرو(بوده یا نبوده با سند ارایه شود) یا جایگزین کردن روابط به جای ضوابط از طریق بعضی مسئولان یا تملک اراضی توسط بعضی ها و.... شما کجای جاده قانونگذاری یا اصلاح قانون مربوطه ایستاده بودید؟ و قانون مربوط به آن در کدام طاقچه مجلس بوده؟
و سئوال همیشگی اینکه واقعا وظیفه یک نماینده مجلس چیست؟
ضمن تقدیر از کارهای شده و ریل گذاری های قانونی مناسب برای حل معضلات مختلف، این ها نیز سئوالاتی است که جناب نمایندگان قوه مقننه باید جوابگو باشند و مطالبه ما نیز همین است.
و دیگر مطالبه از جناب قوه قضاییه است با آن همه تشکیلات در سراسر کشور که وقتی متوجه جایگزین شدن روابط به جای ضوابط شدید، یا رگه های اختلاس یا منفذ آن از بانک ها یا بیمه ها بوسیله افرادی، بلکه غالبا مسئولان یا با شراکت مستقیم یا غیر مستقیم ایشان دیدید، چرا توسط نیروهای تحت امر شما در دادگستری ها، سازمان بازرسی و انواع نیروهای اطلاعاتی مربوطه پیگیری نکردید؟
البته قوه قضائیه بسیاری از اتهامات و جرائم را پیگیری کرده نظیر همین چای دبش و میلیاردها ریال به خزینه برگردانده که قبلاً خبر آن دیدم و زود بین اخبار گم شد و خوبه این موارد رسیدگی با تحلیل بهتر ارایه شود.
فقط خواستم تقویت حس #مطالبه_گری و توجه به #تحول_در_زیرساخت_ها را کمی توضیح دهم و البته نیاز به بررسی بیشتر دارد.
@toubaefaf
نماینده مردم فومن و شفت مطرح کرد؛
دست مافیا، دلالان و ویژهخواران را قطع کنید
مطالعه مشروح خبر در لینک زیر 👇
http://bahjatkhabar.ir/?p=6048
غزه در وحشیانهترین جنگ تاریخ معاصر میسوزد
سامی ابوزهری از رهبران جنبش حماس تاکید کرد که غزه در وحشیانهترین جنگ تاریخ معاصر میسوزد و دست زدن برای مقاومت کفایت نمیکند، بلکه همه فرزندان امت قبل از اینکه زمان از دست برود، باید وارد عمل شده و دست به کاری بزنند.
ابوزهری اظهار داشت: امت اسلامی در مقابل ائتلاف گسترده غربیها و مزدوران در هر مکان و فرو ریختن چند تن مواد منفجره بر سر مردم غزه در هر ساعت، باید به جای اشک ریختن، خون بدهند و دشمنان در هر مکانی بهای جنایات خود را پس بدهند.