به اطلاع ساکنین محترم می رساند
🔸پیمانکار آسانسور در حال تعمیر آسانسور معیوب هستند .
به اطلاع ساکنین محترم می رساند
ضمن تشکر از صبر و شکیبایی شما همسایگان گرامی در این مدت حدود ۱۰ روز که به جهت استفاده از آسانسور کمی با معطلی انجام می گرفت عرض شود ،
یکی از آسانسور ها به جهت نقص و عیب یکی از قطعات سخت افزاری ، غیر عملیاتی شد ، که با استعلام قیمت و ثبت سفارش قطعه معیوب تأمین و امروز با حدود ۴ ساعت فعالیت، نصب و مشکل مرتفع گردید و آسانسور عملیاتی گردید .
☘🍀☘🍀☘🍀☘🍀☘🍀☘
هئیت مدیر برج شهید کاظمی B2
سلام مولای من، مهدی جان🌸
...
🍀
با سلام و احترام
به اطلاع ساکنین محترم می رساند طی هماهنگی صورت گرفته با شرکت پیمانکار سمپاشی جهت اجرا واحد های باقی مانده مقرر گردید روز یکشنبه هفته آینده ۱۶ شهریور ماه عوامل اجرائی در برج حضور داشته باشند .
بر اساس عقد قرارداد عوامل اجرای از ساعت حدود ۹:۰۰ صبح روز یکشنبه با هماهنگی تعداد واحد های که در قبل منزل نبودن مراجعه و با رضایت ساکن واحد اقدام به سمپاشی سرویس بهداشتی ، حمام ، آشپزخانه و در صورت درخواست ساکنین قرنیز اتاق ها انجام میگردد .
☘🍀☘🍀☘🍀☘🍀☘🍀☘🍀
لازم به ذکر است در تاریخ های اعلام شده هزینه اجرای پروژه سمپاشی واحد ها به عهده هئیت مدیره می باشد .
در صورت عدم سمپاشی هئیت مدیره مسئولیتی در قبال سمپاشی واحد های فوق ندارد .
با سلام وعرض ادب واحترام. ولادت نبی اکرم ص و امام جعفر صادق علیه السلام بر تمامی ساکنین محترم مبارکباد.عیدتان مبارک هیات مدیره برج B2 شهید کاظمی
با سلام واحترام
قابل توجه ساکنين محترم
پیرو اطلاع رساني قبلی وبا عنایت به شکایت ودرخواست های واصله از همسایگان ومشاهده میدانی مشخص گردید برخی از ساکنين کفش ها واشیاءواموال شخصی که باید در واحدها قرار گیرد تا منظره زشتی برای ببیننده نداشته باشد در راهروها وراه پله ها که جزء مشاعات می باشند قرار میدهند فلذا خواهشمند یم از قرار دادن هر گونه وسیله در مشاعات جدا خوداری نمایید در صورت مشاهده وعدم رعایت قوانین اعلام شده از سوی ساکنین برای واحد مذکور جریمه مد نظر گرفته خواهد شد. همسایگان محترم وعزیز لازم بذکر است داشتن همکاری متقابل باعث رشد وبهبود کیفیت زندگی همه ساکنین میگردد.
☘🍀☘🍀☘🍀☘🍀☘🍀
هیئت مدیره برج B2 شهید احمد کاظمی
هدایت شده از Sal
سلام وقت بخیر
با توجه به مشکل پیش آمده برای راهبند ورودی، امشب نگهبان درب خروجی از ساعت 12 و نیم در درب ورودی مستقر و درب خروج را می بندد لطفاً جهت اطلاع ساکنین جهت خروج از درب ورودی در گروه های مربوطه اطلاع رسانی کنید. با تشکر