با سلام و احترام
بدینوسیله به اطلاع ساکنین محترم می رساند بعضا مشاهده شده برخی از ساکنین بعد از سیگار کشیدن در بالکن واحد خودشون ، سیگار روشن رو از بالا به پایین برج می اندازند که معمولا فرزندان و ساکنین در محوطه برج در حال تردد هستند،
اگر خدای نکرده روی سر و صورت یا لباس عزیزی ، بیفته فاجعه بوجود باشد .
لطفاً با رعایت قوانین برج نشینی در ایجاد محیطی امن و آرام برای خودمون و همسایگان خودمون تلاش لازم را داشته باشیم .
لازم به ذکر است به موجب نصب دوربین در نمای برج تشخیص واحد و فرد امکان پذیر می باشد .
با تشکر
هئیت مدیر برج شهید کاظمی(B2)
🌺 با سلام و احترام
🟢موضوع : تشکیل مجمع عمومی سوم
🔰 به اطلاع ساکنین محترم می رساند:
جلسه سوم مجمع عمومی برج در تاریخ [1405/04/22]
رأس ساعت 20 در سالن اجتماعات برج B2 برگزار خواهد شد.
با توجه به ضوابط و مقررات مجتمع های مسکونی با حضور هر تعدادی از مالکین و نماینده قانونی واحد مصوبات آن تصویب و لازم الاجرا می باشد .
لذا از همه عزیزان درخواست می گردد با توجه به انتخابات هیئت مدیره و سایر دستورات جلسه که در قبل اعلام شده است در مجمع فوق شرکت نمایند .
با تشکر
[هیئت مدیره برج شهید احمد کاظمی (B2)]
https://eitaa.com/towerb2
با سلام و احترام
نظر به درخواست ساکنین محترم و مصوبه مجمع عمومی دوم گزارش مالی ماهیانه فروردین و اردیبهشت برج جهت استحضار و بهره برداری در کانال عمومي برج درج می گردد ، لازم به ذکر است هزینه ها بنا به پرداختی همان ماه لحاظ شده و برخی هزینه عمومي مانند برق مشاعات و ... ممکن است در ماه بعد یا اول ماه بعد در گزارش درج گردد که این موضوع در گزارش خرداد ماه ملموس تر می باشد .
هدایت شده از کانال اطلاع رسانی برج B2
🌺 با سلام و احترام
🟢موضوع : تشکیل مجمع عمومی سوم
🔰 به اطلاع ساکنین محترم می رساند:
جلسه سوم مجمع عمومی برج در تاریخ [1405/04/22]
رأس ساعت 20 در سالن اجتماعات برج B2 برگزار خواهد شد.
با توجه به ضوابط و مقررات مجتمع های مسکونی با حضور هر تعدادی از مالکین و نماینده قانونی واحد مصوبات آن تصویب و لازم الاجرا می باشد .
لذا از همه عزیزان درخواست می گردد با توجه به انتخابات هیئت مدیره و سایر دستورات جلسه که در قبل اعلام شده است در مجمع فوق شرکت نمایند .
با تشکر
[هیئت مدیره برج شهید احمد کاظمی (B2)]
https://eitaa.com/towerb2
📣 اطلاعیه 28 _ 1405/04/22
🌺 با سلام و احترام
🟢موضوع : علت نوسان برق در واحدها
🔰 به اطلاع ساکنین محترم می رساند:
با سلام و احترام،
پس از بررسیهای انجامشده و پیگیری از کارشناسان اداره برق، مشخص گردید منشأ اصلی نوسانات ولتاژ در برخی واحدهای برج، کنتورهای هوشمند (دیجیتال/پالسدار) جدیدی است که بهتازگی توسط اداره برق برای هر واحد نصب شدهاند.
به استحضار میرساند:
درخواست مهم و فوری از ساکنین محترم:
چنانچه واحدی دچار نوسان برق مکرر یا غیرعادی شده، مراتب را حتماً به مدیریت برج اطلاعرسانی کند تا بتوانیم با جمعآوری آمار دقیق واحدهای مشکلدار، یک درخواست متمرکز و مستند به اداره برق ارائه دهیم و روند پیگیری را تسریع ببخشیم. بدون گزارشدهی شما، امکان شناسایی کامل همهی کنتورهای معیوب وجود نخواهد داشت.
مدیریت برج هیچگونه دخلی در این موضوع نداشته و پیگیریهای لازم را برای تعویض یا تنظیم کنتورهای مشکل دار از اداره برق انجام خواهد داد.
از همکاری و اطلاعرسانی بهموقع شما سپاسگزاریم.
[هیئت مدیره برج شهید احمد کاظمی (B2)]
🇮🇷به کانال ما در پیام رسان بله و ایتا بپیوندید 👇
«کانال اطلاع رسانی برج B2»
🆔 شناسه:
https://ble.ir/B2tower
https://eitaa.com/towerb2
با سلام و احترام ،
شارژ جاری تیر ماه 🏢 در سامانه کاشانه بار گذاری گردید.
خواهشمند است جهت مشمول نشدن جریمه ، نسبت به پرداخت مبلغ فوق تا قبل از تاریخ ۱۴۰۵/۰۵/۰۵ اقدام فرمائید .
♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️
ساکنین محترم به جهت مشکلی که در سامانه پرداخت آنلاین آقای پرداخت پیش آمد فقط از یک روش می توانید شارژ ماهیانه را پرداخت نماید :
♦️کارت به کارت به شماره
6393461990014587
بنام آقایان شوقی و امیدیان و امنی
لطفا جهت سهولت در ثبت مبلغ پرداختی به حساب واحد شما به جای ۳ صفر آخر مبلغ شارژ شماره واحد خود را منظور فرمائید
همانند: ۱۴،۴۳۰،۱۳۶
با عرض سلام واحترام خدمت ساکنین محترم برج به استحضار می رساند مجمع عمومی در تاریخ ۲۲ تیرماه برگزار گردید . یکی از دستورات جلسه تصویب و اصلاح برخی بندهای اساسنامه برج بود که با نظر اکثر حاضرین به جلسه بعدی موکول گردید .
پنج نفر از عزیزان مالک و ساکن برج به عنوان هیات سنی ، مدیریت جلسه را بر عهده داشتند .
دستور بعدی جلسه برگزاری انتخابات هیئت مدیره بود ،
اسامی کاندیدهای هیات مدیره ثبت شد وهرکدام از کاندیدها ۳دقیقه خودشان را معرفی کردند.اسامی ثبت نامی به شرح ذیل بوده است
اقایان اسحاق نوری_داود جعفری_سیدعلی اصغر خراسانی _ جعفر رزباری _ مصطفی امیدیان_ عادل شوقی_فرزاد امنی_امیر کشاورز و یاسین آقاجانزاده.
با توجه به تایید اعضا شرکت کننده در مجمع، دو نفر بازرس انتخاب گردید، و دو نفر ثبت نامی مستقیما بعنوان بازرس انتخاب شدند (اقایان حمید عبدالمالکی و محسن ملایری) . سپس برگه های انتخابات که با امضای سه نفر از هیات سنی و مهر برج منقش شده با شماره در اختیار مالکین محترم قرار گرفت . پس از رای گیری طبق شمارش ارای مأخوذه اقایان عادل شوقی بعنوان نفر اول و اقایان نوری و امیدیان مشترکا دوم و سوم و اقای علی اصغر خراسانی نفرچهارم و اقای داود جعفری بعنوان نفر پنجم انتخاب گردیدند.و اقایان عبدالمالکی و ملایری بعنوان بازرسین هیات مدیره انتخاب گردیدند .و اقایان اقاجانزاده وکشاورز بعنوان نفرات علی البدل انتخاب گردیدند.ضمن تقدیر و تشکر از هیات مدیره قبلی آرزوی موفقیت برای هیات مدیره منتخب را خواهانیم .
(باتشکر هیات سنی برج شهیدکاظمی)