🕋 نماز رکن اصلی دین
🔹نماز، رکن اصلی دین است و باید اصلی ترین جایگاه را در زندگی مردم داشته باشد. حیات طيبه ی انسان در سایه ی حاکمیت دین خدا، وقتی حاصل خواهد شد که انسانها دل خود را با یاد خدا زنده نگهدارند و به کمک آن بتوانند با همه ی جاذبه های شر و فساد مبارزه کنند و همه ی بتها را بشکنند و دست تطاول همه ی شیطان های درونی و برونی را از وجود خود قطع کنند. این
ذکر و حضور دایمی فقط به برکت نماز حاصل می شود: ونماز در حقیقت، پشتوانه ی مستحکم و ذخیره یی تمام نشدنی در مبارزه یی است که آدمی با شیطان نفس خود که او را به پستی و زبونی می کشد، و شيطانهای قدرت که با زر و زور، او را وادار به ذلت و تسلیم می کنند، همیشه و در همه حال دارد.
🔺پیام به اولین اجلاس سالیانه اقامه نماز در مشهد مقدس
۱۳۷۰/۰۷/۱۶
#نماز
#اول_وقت
#ماه_رمضان
#رکن_دین
🔰وارثان انبیاء | فرهنگ و رسانه
@VA_farhang
طلبهتراز | فرهنگورسانه
🕋 نماز رکن اصلی دین 🔹نماز، رکن اصلی دین است و باید اصلی ترین جایگاه را در زندگی مردم داشته باشد. حی
SAVE_۲۰۲۲۰۴۲۱_۱۷۲۱۰۴.jpg
10.96M
تصویر با کیفیت اصلی
🔰وارثان انبیاء | فرهنگ و رسانه
@VA_farhang
طلبهتراز | فرهنگورسانه
🌀 محاسبه نفس 🔻در بیان آیت الله مظاهری بنابراین تذکّر باید همیشگی باشد، یعنی انسان باید همواره به د
🌀 محاسبه نفس
🔻در بیان آیت الله مظاهری
نکتۀ قابل توجه دیگر اینکه، خواص، طلبهها و افرادی که توفیقاتی در امور معنوی دارند، باید علاوه بر اجتناب از گناه، نسبت به اعمال بیهوده و بدون نتیجه هم توجه داشته باشند.
برخی اعمال، گناه نیست، امّا نتیجهای برای دنیا یا آخرت انسان ندارد. چشم و گوش و زبان انسان باید تحت کنترل او باشد و با این اعضاء مرتکب گناه نشود، امّا حرفهای بیهوده، نگاههای اضافی و بدون نتیجه و شنیدنهای بیفایده هم برای خواص بد است و باید از آن پرهیز کنند. گفتن و شنیدن و دیدن، باید به اندازه و در چهارچوب اسلام باشد. حتی فکر انسان باید تحت کنترل او باشد و اجازه ندهد افکار بیهوده، تخیّلها و توهّمها وارد آن شود.
اساساً عمر انسان باید در کارهای مفید که نتیجۀ دنیا یا آخرت دارد، صرف گردد. دیدن برخی فیلمها، نشستن در بعضی مجالس و گوش دادن به صوتهای بیهوده، اشکال دارد.
مؤمن آن است که کار بیفایده ندارد و عمر گرانبهای خویش را ارزان نمیفروشد. اگر انسان، عمر را بدهد و چیز با ارزشی نگیرد، خسارت است. اینکه قرآن میفرماید: «إِنَّ الإِنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ» [عصر، ۱]، یکی از معانی آن این است که اگر کسی به فکر عمرش نباشد و بهای عمر را نگیرد، خسارت دیده است. مثل آن یخ فروش است که داد میزد و میگفت: رحم کنید به کسی که سرمایهاش در حال آب شدن است. سرمایۀ انسان چیست؟ عمر، سرمایه چیست؟ جوانی. انسان تا جوان است باید در درس و کار و در امور معنوی کوشا و فعّال باشد و از عمر خود استفاده کند.
اگر کسی در سرازیری عمر واقع شود، متّقی شدن او مشکل است. ملکات رذیله نمیگذارد مهذّب شود و نمیتواند به جایی برسد.
#محاسبه
#مراقبه
#ماه_رمضان
#تهذیب_نفس
🔰وارثان انبیاء | فرهنگ و رسانه
@VA_farhang
محاسبه نفس - آیت الله مظاهری.pdf
115.5K
🌀 مجموعه پست هایی که از بیانات آیت الله مظاهری در این هفته ارائه شد را می توانید در این پرونده مطالعه بفرمایید.
🔻 لینک برگه های ارائه شده در طول هفته
1️⃣ 2️⃣ 3️⃣ 4️⃣ 5️⃣
6️⃣ 7️⃣ 8️⃣
#محاسبه
#مراقبه
#ماه_رمضان
#تهذیب_نفس
🔰وارثان انبیاء | فرهنگ و رسانه
@VA_farhang
♨️ اعمال شب بیست و یکم 🌙 رمضان
🔹 التماس دعا
#شب_قدر
#ماه_رمضان
🔰وارثان انبیاء | فرهنگ و رسانه
@VA_farhang
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤲 دعای برادر مؤمن
🤲 دعای امام زمان
التماس دعا
#شب_قدر
#ماه_رمضان
🔰وارثان انبیاء | فرهنگ و رسانه
@VA_farhang
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علی رو از پا انداخت😔
#یا_علی
🔰وارثان انبیاء | فرهنگ و رسانه
@VA_farhang
🌀 اُلفت بین مؤمنین
♨️ از سلسله دروس اخلاقی آیت الله مظاهری، این هفته به شرح ایشان بر حدیثی با موضوع «الفت بین مؤمنین» می پردازیم؛ ان شا الله
📍بحث این جلسه راجع به روایتی از امام صادق «سلاماللهعلیه» است که از قول امیرالمؤمنین«سلاماللهعلیه» فرمودهاند:
«الْمُؤْمِنُ مَأْلُوفٌ وَ لَا خَیْرَ فِیمَنْ لَا یَأْلَفُ وَ لَا یُؤْلَفُ» [الکافی، ج ۲، ص ۱۰۲]
«مؤمن اهل معاشرت است و خیری نیست در کسی که اُلفت نگیرد و با او اُلفت نگیرند».
محتوای این حدیث، در کلمات پیغمبر اکرم«صلّیاللهعلیهوالهوسلّم» و ائمۀ طاهرین«سلاماللهعلیهم» آمده است. لذا میتوانیم بگوییم که روایت، تواتر معنوی دارد.
طبق این روایت شریف، مؤمن کسی است که الفت میگیرد و با او الفت میگیرند و در کسی که الفت نمیگیرد و با او الفت گرفته نمیشود، خیری نیست.
به عبارت دیگر، مؤمن باید جاذبه داشته باشد، مردم او را بپذیرند، چنانکه او هم باید مردم را بپذیرد.
مؤمن باید حسّ مردمداری داشته باشد، حسّ پذیرایی داشته باشد و قوّۀ جاذبۀ او بیش از قوّۀ دافعۀ او باشد. اگر کسی مردمپذیر نباشد یا مردم او را نپذیرند، مؤمن واقعی نیست، و اصلاً خیر ندارد. وقتی مردمپذیر شد، وقتی مردم او را پذیرفتند، آن وقت است که خیردار میشود، امربهمعروف و نهیازمنکرش کاربرد دارد، گفتار و کردارش نفوذ دارد و حتّی میرسد به آنجا که مردم میخواهند در رفتار و گفتارشان، او را اسوه و الگوی خود قرار دهند.
اهمیّت به این روایت برای همه و برای هر مؤمنی خیلی خوب است، امّا برای خواصّ جامعه واجب است. اگر مردم کسی را نپذیرند و او نیز مردمپذیر نباشد، به عبارت دیگر، اگر کسی جاذبه نداشته باشد، نمیتواند کار فرهنگی مفیدی ارائه کند و نمیتواند اثرگذار باشد.
جاذبه و الفت چگونه حاصل میشود؟
🔺ادامه دارد🔻
#تهذیب_نفس
#ماه_رمضان
🔰وارثان انبیاء | فرهنگ و رسانه
@VA_farhang
🌀 آیه آیه ذکر
📍سوره مبارکه البقرة آیه ۱۸۳
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا كُتِبَ عَلَيكُمُ الصِّيامُ كَما كُتِبَ عَلَى الَّذينَ مِن قَبلِكُم لَعَلَّكُم تَتَّقونَ
از بزرگترین اهداف روزهی ماه رمضان یا شاید بشود به یک معنا گفت: «تمام الهدف» تقواست. «لعلکم تتّقون.».... از جمله چیزهایی که در این ماه رمضان عادی است، این عبارت صریح خدای متعال است که «لیلة القدر خیر من الف شهر، تنزّلالملئکة و الروح فیها باذن ربهم من کل امر، سلامٌ هی حتی مطلع الفجر.» یک شب تا صبح، مظهر سلام الهی است. همان «سلامٌ قولاً من ربّ رحیم» که مخصوص مؤمنین است. مخصوص اهل بهشت است. مخصوص بندگان خالص خداست. این، در اختیار ماست که استفاده کنیم. این، آن کلمهای است که من میخواهم در باب ماه رمضان عرض کنم. این، کلید اصلاح همهی امور است؛ و از اینجا شروع میشود. کمااینکه اصل انقلاب از اینجا شروع شد: از مسجد و دین و تقوا.اگر به امام بزرگوار نگاه کنید، بیشتر معلوم میشود که پایه و قاعدهی اصلی این حرکت عظیم، تقوا بود. امام، مظهرِ تقوا و توجّه و معرفت و عمل برای خدا و اخلاص بود. اگر این نبود، نمیشد. اگر امام آن قدر خوب و اهل معنا و معرفت نبود، این کار به اینجا نمیرسید. این مقدّمهای برای اصلاح است.۱۳۷۲/۱۱/۱۷
#قرآن
#ماه_رمضان
🔰وارثان انبیاء | فرهنگ و رسانه
@VA_farhang
1.jpg
13.68M
🔺کیفیت اصلی تصویر بالا
🔰وارثان انبیاء | فرهنگ و رسانه
@VA_farhang