eitaa logo
بانک توسعه تعاون
1.2هزار دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
800 ویدیو
9 فایل
آری به اتفاق جهان میتوان‌گرفت 🔶کانال بله: ble.ir/join/ZWY3ZjRiYT 🔶کانال سروش: https://splus.ir/joingroup/AAIt7wrS0VCTi4_TO1lsyA 🔶کانال گپ: https://gap.im/join/TDaRW9w8NZkYIP66elTZmAipy8sZPgK748jdiZILRsJ
مشاهده در ایتا
دانلود
☑️قوانین چک را بدانیم 🔶آیا چک صیاد طرح قدیم طبق روال قبل پیش می‌رود؟ 🔶بله تا زمان پایان برگ‌های دسته چک‌های قدیمی و دریافت دسته چک‌های با ظاهر و مندرجات جدید صدور و وصول چک‌ها به شکل سابق تداوم می‌یابد.
☑️قوانین چک را بدانیم 🔶در صورت انتقال چک در سامانه صیاد، آیا نیازی به تغییر مشخصات در برگه چک نیز وجود دارد؟ 🔶خیر. ثبت در سیستم کفایت می‌کند. 🔶در حقیقت ثبت اطلاعات در سیستم جایگزین پشت‌نویسی می‌شود و با انتقال چک، تغییری در مشخصات و مندرجات برگه چک به وجود نخواهد آمد.
☑️قوانین چک را بدانیم 🔶آیا شخص دیگری غیر از ذینفع که مشخصات او در برگه چک ثبت‌شده می‌تواند چک را نقد کند؟ مثلاً کسی که چک به نام وی منتقل‌شده است؟ 🔶بله. بر اساس استعلام از سامانه صیاد، مالکیت شخص (ذینفع بودن) وی مشخص می‌شود و همان ملاک عمل خواهد بود. 🔶درواقع وصول چک توسط دارنده نهایی که چک در وجه او صادر یا به وی منتقل‌شده یا وکیل یا نماینده او به عمل می‌آید.
☑️قوانین چک را بدانیم 🔶اثر سوء چک برگشتی موکل که وکیل آن را امضا کرده است در حساب‌های شخصی وکیل هم تسری می‌یابد؟ 🔶با توجه به تبصره (۲) ماده (۵) مکرر قانون صدور چک، چنانچه شخصی به وکالت یا نمایندگی از شخص حقیقی یا حقوقی، اقدام به صدور چک نموده و منجر به برگشت شود، اصولاً اقدامات این ماده، علاوه بر صاحب حساب، نسبت به وکیل یا نماینده نیز اعمال می‌گردد. 🔶همچنین، وکیل یا نماینده مذکور، وفق تبصره (۲) ماده (۲۱) مکرر، از دریافت دسته‌چک، صدور چک جدید در سامانه صیاد و استفاده از چک موردی به هر صورت (اصالتاً و یا وکالتاً) ممنوع می‌باشد.
☑️۲۹ فروردین روز ارتش، بر تمامی غیور مردان ایران اسلامی مبارک‌باد. 🔶درود بر شما ارتشیان، شما مردان خدا که میراث دار خون شهیدانید؛پاینده باشید و سربلند
☑️قوانین چک را بدانیم 🔶انسداد چک توسط چه کسانی قابل انجام است؟ آیا انتقال‌دهندگان چک می‌توانند درخواست مسدودسازی چک را کنند؟ 🔶بر اساس ماده (۱۴) قانون صدور چک، انسداد چک، پس از صدور دستور عدم پرداخت توسط صادرکننده، ذی‌نفع یا قائم‌مقام قانونی آن‌ها، امکان‌پذیر است. 🔶 به‌موجب تبصره (۱) همین ماده، ذی‌نفع، شامل کسی که چک به نام او، صادر یا ظهر نویسی شده یا چک به او واگذار گردیده، می‌شود. 🔶بنابراین، انتقال‌دهندگان چک نیز در چارچوب ماده (۱۴) می‌توانند نسبت به صدور دستور عدم پرداخت، برگشت چک و نیز درخواست انسداد حساب مربوط، اقدام نمایند.
☑️۲۰ درصد تسهیلات بانک توسعه تعاون در طرح اشتغال روستایی به متقاضیان نهادهای حمایتی پرداخت شده است 🔶مدیرعامل بانک توسعه تعاون از سهم ۲۰درصدی متقاضیان نهادهای حمایتی در سبد تسهیلات پرداختی این بانک در طرح اشتغال روستایی خبر داد. آدرس کوتاه شده: https://ttbank.ir/s/mfabVxU
☑️قوانین چک را بدانیم 🔶ثبت و تایید چک برای مشتریان حقوقی از چه طریق ممکن است؟ 🔶ابزار دسترسی به سامانه صیاد برای مشتریان حقوقی، درگاه‌های بانکی (اینترنت‌بانک و موبایل‌بانک) است. 🔶به مرور درگاه‌های دیگر نیز اضافه می‌شود. 🔶همچنین ثبت و تأیید چک‌های مربوط به اشخاص حقوقی، توسط صاحبان امضای مجاز اشخاص مذکور (که وفق اساسنامه و مفاد روزنامه رسمی به این عنوان معرفی شده‌اند) صورت می‌پذیرد.
☑️امضای قرارداد همکاری فیمابین بانک توسعه تعاون و صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران 🔶قرارداد عاملیت اعطای تسهیلات وجوه اداره شده به امضای مدیران عامل بانک توسعه تعاون و صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران رسید. آدرس کوتاه شده: https://ttbank.ir/s/mfabVT9
☑️قوانین چک را بدانیم 🔶اگر مشتری تأمین وجه چک صادره‌اش را از تمام حساب‌ها در بانک خود تأیید نکرده باشد، آیا بانک مجاز به برداشت وجه چک از سایر حساب‌هاست؟ 🔶طبق بندهای ۱۷-۵ و ۱۷-۶ دستورالعمل حساب‌جاری، ازجمله مواردی که باید در قرارداد حساب‌جاری درج شود، تکلیف بانک به پرداخت وجه چک از محل موجودی قابل‌برداشت سایر حساب‌ها (به ترتیب مقرر در بندهای مذکور)، در صورت کافی نبودن موجودی حساب‌جاری صادرکننده می‌باشد. 🔶درواقع در صورت عدم‌تأیید این موضوع توسط مشتری بانک، قرارداد حساب‌جاری منعقد نمی‌شود.
☑️قوانین چک را بدانیم 🔶طبق اطلاع‌رسانی قرار بر ثبت چک‌ها در سامانه صیاد است این سامانه چیست و در کجا در دسترس است؟ 🔶صیاد، سامانه یکپارچه در بانک مرکزی است و براساس قانون جدید چک، چک‌ها در این سامانه ثبت، تایید و منتقل می‌شوند. 🔶در حال حاضر ابزارهای دسترسی به سامانه صیاد شامل برنامک‌های موبایلی حوزه پرداخت است که آماده ارائه خدمات ثبت، تایید و انتقال چک به صورت اختیاری هستند و فهرست آن‌ها در سایت شاپرک منتشر می‌شود. اینترنت بانک و همراه بانک بانک‌ها و موسسات اعتباری نیز به زودی امکان دسترسی به سامانه صیاد را فراهم می‌کنند. 🔶شعب بانک‌ها هم این خدمت را برای کسایی که دسترسی به اینترنت ندارند، انجام می‌دهند. 🔶همچنین بانک مرکزی در حال بررسی روش‌های دیگر دسترسی به سامانه صیاد از جمله تلفن‌بانک، ابزار پیامکی، کدهای دستوری و سایر روش‌هایی است که توسط شبکه بانکی اطلاع‌رسانی خواهند شد.
☑️قوانین چک را بدانیم 🔶 چاپ کد رهگیری بر روی گواهی عدم پرداخت از چه زمانی اجباری است؟ 🔶در حال حاضر اجرا می‌شود. 🔶به‌محض ارائه چک به بانک و عدم‌کفایت موجودی، گواهی‌نامه عدم پرداخت صادر و درج کد رهگیری بر روی آن صورت می‌پذیرد. 🔶در ماده (۴) اصلاحی قانون صدور چک، برای بانک تکلیفی مبنی بر درج فوری کد رهگیری بر روی گواهی‌نامه عدم پرداخت پیش‌بینی‌شده است. 🔶 انجام این تکلیف قانونی، از زمان لازم‌الاجرا شدن قانون اصلاح قانون صدور چک مصوب ۹۷/۸/۱۳ برای بانک‌ها الزامی است.