تحلیل و بررسی آخرین تحولات سوریه.mp3
26.4M
تحلیل مهم حجت الاسلام طائب از تحولات سوریه
حجت الاسلام طائب در این سخنرانی به پاسخ به مهمترین سوالات و شبهات پیرامون آخرین تحولات سوریه:
1. چرا دولت سوریه سقوط کرد؟
2. آیا ایران پشت سوریه را خالی کرد؟
3. آیا بشار اسد مقاومت را رها کرده بود؟
4. آیا سوریه به محور مقاومت باز می گردد؟
5. آینده محور مقاومت بدون سوریه چه می شود؟
🔹کسی از #زن_زندگی_آزادی حرف میزند که روی تیشرت سربازانش نوشته شده است: با زدن زنان باردار، با یک تیر دو نشان بزنید!
🔸کسی میگه #زن_زندگی_آزادی که ۲۵هزار زن و بچه رو قتل عام کرده
▪️بزرگترین دیکتاتوری دنیا میگه ایران ازاد خواهد شد
🔹 آزادی از نوع ویرانی که برای سوریه راه انداختی؟
قاتل، خفه شو
......
.....
✳️نقل از کانال تلگرامی حزبالله لبنان:
اعتماد بشار اسد به کشورهای خلیج فارس و قطع رابطه با ایران
اتفاقی که یک سال پیش افتاد، تا بتوانید اتفاقات جاری را درک کنید... خلاصه
یک سال پیش به طور ناگهانی وزیر امور خارجه امارات وارد دمشق شد و روابط بشار و کشورهای حاشیه خلیج فارس به ویژه عربستان و امارات عادی شد و پس از آن اتفاقات زیادی رخ داد و تصمیمات زیادی علیه جبهه مقاومت و به ویژه حزب الله صادر شد و ایران، از جمله دستور امنیت سیاسی سوریه مبنی بر تعطیلی مدارس ایران، از جمله مدارس علمیه، ایرانیان از اجاره خانه ها و اماکن منع شدند، تعداد بازدیدکنندگان ایرانی به 200 بازدیدکننده در هفته محدود شد و فعالیت ها به شدت محدود شد. به ویژه فعالیت های بشردوستانه ایرانیان، مانند مراقبت از یتیم خانه ها و همچنین فعالیت های فرهنگی، برای اداره مربوط به امور سوریه شناخته شده بود.
از جمله مواردی که اتفاق افتاد، دستور رهبری سوریه مبنی بر اخراج تمامی اعضای حزب الله و جلوگیری از ورود آنها به سوریه همراه با سلاح، حتی سلاح های شخصی بود که در هنگام ورود به خاک سوریه، علاوه بر تشریفات بازرسی دقیق، از همراه داشتن آن ها منع شدند. در ایست های بازرسی نظامی ایجاد شده...
«ارباب جنوب» پیش از این درخواست تسهیل انجام برخی فعالیتهای اطلاعاتی نظامی در جولان را از خاک سوریه داده بود، اما او همچنین از 9 ماه پیش دستور خروج گروههای عراقی از خاک سوریه را رد کرد آنها را از شرکت در سیل الاقصی منع کردند و هیچ یک از آنها در آنجا باقی نماندند مگر تعدادی از برادران که از حرم حضرت زینب سلام الله علیها محافظت کنند.
به نظر می رسد وعده هایی که بشار اسد از خلیج فارس دریافت کرده در تغییر مسیر او تاثیرگذار بوده است.
مانند جمهوری اسلامی، دوستان خود را رها نمی کند و رهبری ایران به تلاش برای بازگرداندن مسائل با اسد شخصاً سعی می کرد او را متقاعد کند که در این محدودیت ها تجدید نظر کند، اما متأسفانه وی پاسخی نداد.
وقتی جمهوری اسلامی متوجه شد که مقدمات سرنگونی او وجود دارد، آقای لاریجانی بیش از 6 ماه پیش تمام این طرح را به او ابلاغ کرد، اما او واکنشی نشان نداد و موضع خود را حفظ کرد و از جبهه مقاومت فاصله گرفت.
تا اینکه جمهوری اسلامی تصمیم گرفت و تصمیم خود را گرفت و حزب الله را متقاعد کرد که هر چه سریعتر جنگ را متوقف کند.
جمهوری اسلامی از طریق رسانه ها به مسائل خود نمی پردازد، بنابراین این جزئیات در آن زمان رسانه ای نشد و در دایره باریکی که مطلع بودند و این جزئیات را می دانستند محصور ماند.
هواداران فکر می کنند که فروپاشی سوریه شکستی برای جبهه مقاومت خواهد بود و این درست نیست
تنها چیزی که از سوریه مفید بود خط زمینی بود و این با تصمیم بشار اسد یک سال پیش قطع شد.
جبهه مقاومت برای ایجاد گزینههای جایگزین کار کرد، و این در واقع غلبه کرد، زیرا جبهه مقاومت با دیگر گزینهها کار میکرد جبهه نیاز به دولتی دارد که از طریق آن سلاح و پشتیبانی به یمن منتقل شود؟
آیا ایران برای رساندن سلاح به غزه به دولت و خط زمینی نیاز داشت؟
......
.....
تلفات ایران در جنگ جهانی اول:
۹ میلیون نفر
تلفات ایران در جنگ جهانی دوم:
۵ میلیون نفر
تلفات ایران در هشت سال جنگ با عراق:
۲۰۰ هزار نفر
هزینه مقاومت کمتر از تسلیم است!
......
.....
هدایت شده از نخعی پور
🔻صهیونیست بر بیش از 500 نقطه در سوریه 1800 بمب فرو ریخت
🔹️منابع عبری زبان گزارش دادند که «رژیم صهیونیستی» سامانه پدافند هوایی سوریه را منهدم کرده و طی چند ساعت بر روی بیش از 500 هدف در این کشور 1800 بمب فرو ریخته است.
هدایت شده از نخعی پور
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گروهک های تروریستی تکفیری به نقض حقوق جامعه شیعه و محدود کردن آزادی زائران حضرت زینب سلام الله علیها ادامه می دهند: صرفا در صورتی حق زیارت خواهید داشت که ابتدا سر قبر معاویه بروید و زیارت اش کنید و اشک بریزید!!!
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کولاک دکتر علم صالح در واکنش به اظهارات وطنفروشانه مشاور ربع پهلوی در مورد برنامهشان برای سوریهسازی ایران!
علم صالح، استاد دانشگاه ملی استرالیا:
🔺ایران با سوریه فرق میکند؛ آنهایی که آرزو میکنند ایران هم سوریه شود موفق نخواهند شد؛ گروههای مقاومت از بین نرفتند و ايران سیاستهای دفاعی خود را بر سیستم موشکی و دکترین هستهای بنا نهاده است.
سوریه تبدیل به باتلاقی برای بازیگران غربی آن خواهد شد!
🔻فهم مقاومت در آیینۀ نزاع دو تاریخ
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. یکی از مهمترین سرچشمههای فکریِ ایجاد تنبّه و تذکّر نسبت به اینکه تولّد انقلاب اسلامی، موجب واژگونشدگیِ چرخ تاریخ و سیر تحوّلات اجتماعی و بهحرکتدرآوردن آن در مسیر معکوس گردید، استاد بزرگوار ما، دکتر کچویان است(از جمله، نگاه کنید به: کندوکاو در ماهیّت معمایی ایران، ص۸). ایشان در قالب علم اجتماعی، مسألۀ یادشده را بیان و ریشهشناسی کرد و در نهایت، به طرح متفاوتی از فلسفۀ تاریخ دست یافت. در اینجا بود که دریافتیم باید برای این انقلاب، نوع متفاوتی از «فلسفۀ تاریخ» را پدید آورد؛ چراکه این انقلاب، جابجایی بزرگ در آدم و عالَم به وجود آورده و دیگر نمیتوان در چهارچوب چشماندازهای نظریِ رایج، به فهم و پیشبینی آن همّت گمارد و حقایق مکتوم را درک کرد. پیش از ایشان، علامه مطهری - رضواناللهتعالیعلیه- از عهدۀ بیان و تحلیل این خودآگاهی معرفتی برآمده بود و رگههای بسیار تعیینکنندهای را دربارۀ آن آشکار ساخته بود که نقطۀ آغاز فهم قدسی از انقلاب اسلامی و تاریخ پساانقلابی به شمار میآید. این در حالی است که نیروهای سکولار، هیچگاه به این حقیقت نظری که در آیینۀ واقعیّت، متجلّی شده بود، اعتنا نکردند و از محاسبات و معادلات تجدّدی نگسستند. اینچنین است که همواره در طول دهههای گذشته، با دو گونه فهم از انقلاب و تحوّلات آن روبرو بودهایم و حاکمیّت و عرصۀ فکری، معرکۀ نزاع و تقابل این دو فهم متعارض بوده است. اینکه چه کسی انقلابی یا غیرانقلابی است را باید در ضریب وفاداریاش به هر یک از این دو فهم، جُست و از این منظر، موقعیّت و جغرافیای او را شناسایی کرد؛ نه بر اساس معیارها و مرزهای سیاسی که نیروهای سطحینگر و قدرتمدارِ وادی سیاست، آنها را میآفرینند و رسمیّت میبخشند. چهبسا کسانی در درون جریان اصولگرایی که خویش را انقلابی میانگارند، اما نسبت به این فهم، بیگانه هستند و در چهارچوب تجدّدی، انقلاب را فهم میکنند.
[دوم]. سخنان رهبر معظّم انقلاب دربارۀ وضع سوریه و مقاومت و ایران، برخی را متعجّب ساخته است که ایشان چگونه با «قطعیّت» و «حتمیّت» دربارۀ تحوّلات منطقه و جهان، اظهارنظر میکنند و اینچنین، زنجیرۀ رویدادهای آینده را جزمی و محتوم میانگارند. خاستگاه این داوریهای پیامبرگونه چیست و چرا ایشان دربارۀ آیندهای که بهشدّت شکننده و درهمپیچیده و رنگپذیر است و متغیّرهای متعدّدی در صورتبندی آن مدخلیّت دارند، اینگونه جزمی و قطعی، نظر میدهند؟! باید این فهم را به همان فلسفۀ تاریخی که از آن سخن به میان آمد، ارجاع داد و در سایۀ آن، موجّه انگاشت. این فلسفۀ تاریخ، تاریخ تجدّدی را در پایان راه خویش تصویر میکند و تاریخ دینی را غالب و حاکم میانگارد و انقلاب اسلامی را همچون نقطۀ شروع، یک فصل جدیدِ تاریخی قلمداد میکند. تاریخ تجدّدیِ غالب، به زیر کشیده شده و دیگر توان ایستادن و استعمارگری و بسط و سیطره ندارد و میرود که تمام بشود. نظریۀ شرقیشدن قدرت نیز همین سخن را میگوید و به یک چرخش تاریخی اشاره دارد. البته این چرخش، بسیار دشوار است، اما آنچه که در طول صد سالۀ اخیر در درون عالَم اسلامی به وقوع پیوسته، حاکی از تثبیتشدگی این چرخش است. ما در متن یک پیچ تاریخی قرار گرفتهایم و به هر سو که مینگریم، قطعههای تکمیلکنندۀ آن را مشاهده میکنیم. این قطعهها در ذیل آن فلسفۀ تاریخِ قدسی، معنا مییابند و یک چشمانداز متمایز را ترسیم میکنند.
[سوم]. و اما قطعههای مخالف و نقیض، نمیتوانند این سیر تاریخی را تغییر بدهند و پیچ تاریخی را با امتناع روبرو سازند. ما از وضع امتناع، عبور کردهایم و دورۀ امکانها و گشودگیها فرارسیده است. هر آنچه که بهعنوان قطعههای تاریخیِ معارض و متضاد، جلوهگر میشوند، تلاشهایی هستند برای ممانعت از تحقّق پیچ تاریخی، اما در عمل و در بلندمدّت، ناکام و علیل هستند و نمیتوانند پیچ تاریخی را ببلعند. ممکن است ما با تأخیر روبرو بشویم و یا نیروهای تاریخی، جایگزین بشوند و در درون عالَم اسلامی، نیروهایی به قدرت فزونتر و کنشگری فراتر دست یابند، اما در کلّیّت این تاریخ، تغییری حاصل نخواهد شد. این تاریخ از جهت اینکه پُرحادثه و نوسانی است، لرزان است، اما این واقعیّتها، جزئی و موردی هستند و نمیتوانند تقدیر تاریخی را دگرگون کنند. در سطح کلّیّت تاریخی و برآیندها و افق وسیع، باید از «تاریخِ بیبازگشت» سخن گفت و تجدّد را در معرض زوال و فنا انگاشت و باور کرد که عهد قدسی، در حال برآمدن در گسترۀ جهانی است. آنان که اسیر جزئیّات و تلاطمهای روزمرّه و قطعههای لرزان میشوند، نمیتوانند سیر حرکتِ حتمیِ مبتنی بر فلسفۀ تاریخِ دینی را درک کنند.
.....
.....
🔰درس ها و عبرت ها
🍃🌹🍃
🔸رهبر معظم انقلاب : "حادثهی سوریه برای ما، برای یکایک ما برای مسئولین ما هم درس دارد هم عبرت دارد."
🔹از عوامل اصلی سقوط سوریه و پیشروی برق آسای تکفیریها ، متاسفانه نجنگیدن ارتش سوریه است! که دلایل متعددی دارد،یکی از مهم ترین علت های نجنگیدن ، تردید و تشکیک فرماندهان و سربازان بر اثر عملیات روانی طرف مقابل بود !
🔹از همان لحظات آغازین حمله ، مسلحین عملیات روانی و رسانه ای دقیق و حساب شده ای را پیاده سازی و اجرا کردند که نشان از آموزش و آگاهی خوب آنها از این ظرفیت و اثربخشی آن است.
🔹 بعنوان مثال دست به دست شدن گسترده این جنس اخبار در ساعات اولیه :
- اسد به روسیه گریخت!
- روسیه خیانت کرد!
- ارتش در دمشق کودتا کرده!
- مردم آماده استقبال از تروریستها هستند!
- فلان شهر و بهمان شهر سقوط کرد!
🔹تروریست ها و حامیان آنها با اسلحه قدرتمند رسانه برق آسا پیشروی کردند و علاوه برسست کردن اراده ارتش با نمایش سیمایی جدید از خود اذهان مردم را قبل از شهرهایشان تصرف کردند!
برای شکل تاحدی جدید از جنگ آن هم قدرت جادوی رسانه باید آماده شویم و از این حادثه درس بگیریم
🔸 چه باید کرد :
- افزایش دانش و مهارت نیروهای مسلح و مردم در این زمینه
- تدبیر نهادهای تصمیم ساز و تصمیم گیر برای مسئله مهم امنیت روان مردم با تعیین یک متولی خاص
- حساسیت بیش از پیش قوه قضائیه برای برخورد و اعلان جرم علیه کسانی که به روح و روان مردم آسیب می زنند.
✍ محمدتقی_احمدی
#ایران_قوی
.....
....