نمونه شبیهه سازی شده ضریح ائمه بقیع
📌تصویری که بسیاری به اشتباه فکر میکنند تصویر واقعی ضریح ائمه بقیع علیهم السلام است، مربوط به ضریح ساخته شده در کراچی پاکستان است.
👈🏼مردم پاکستان به خاطر علاقه شدید به اهلبیت علیهم السلام اماکن و ضریح هایی را تحت عنوان «شبیهه» برای زیارت میسازند، بعنوان نمونه در شهر کراچی و لکهنو حسینیه ای به شکل بارگاه ائمه بقیع علیهم السلام (قبل از تخریب)، در ابعاد واقعی با عنوان جنت البقیع ساخته شده است یا شبیهه ضریح حضرت عباس علیه السلام و امامین کاظمین علیهماالسلام ساخته اند و ضریح مربوط به ائمه بقیع علیهم السلام نیز از همین موارد است.
🆔 @r_kh_tarikh
🌐 www.r-kh-tarikh.rzb.ir
┅┅❅❈❅┅┅
🔴«عقلانیت»
بزرگترین تهدید برای نظام، نه اقتصاد و معیشت و یا حتی تهدیدات امنیتی، بلکه تربیت نسلی رها شده در اینستاگرام و تلگرام و روبیکا و فضای مجازی است، که چندان اعتقاد و پایبندی به دین، قانون، اصول انسانی و هنجارهای اجتماعی ندارد.
🔻 نسل تربیت شده در فضای بی مدیریت مجازی که اکنون در جامعه قابل مشاهده است، به راحتی استعمار و استحمار را میپذیرد؛ مجری هر اقدام و آشوبی علیه وطن، مردم و منافع کشور میشود، چون تنها به دنبال لذت و خوشگذرانی است!!
☑️ این یکی از مهمترین خسارتها و خیانت های کم نظیر در تاریخ کشور است که به ملت و نظام وارد شده است.
🇮🇷 مهمترین محور جهاد تبیین، تبیین مباحث اعتقادی و هویتی است که همه باید نسبت به آن اهتمام ورزیم.
🟢 آثار احترامات غلط و القاب دروغین بر جامعه
🔹 رسول اکرم(ص) عنایت داشت که در مجالس، گرد و حلقه به دور هم بنشینند، مجلس بالا و پایین نداشته باشد. دستور میداد و تأکید میکرد که هر وقت وارد مجلس میشوید، هر جا که خالی است همان جا بنشینید، یک نقطه معین را جای خودتان حساب نکنید و به آن نقطه فشار نیاورید.
🔸 اگر خودش وارد مجلسی میشد خوشش نمیآمد که جلو پایش بلند شوند و گاهی اگر بلند میشدند مانع میشد و مردم را امر میکرد که قرار بگیرند. حاضر نمیشد وقتی که سواره است پیادهای همراهش حرکت کند، آن پیاده را سوار میکرد و یا به او میگفت تو جلوتر برو یا بعد از ما بیا، به هر حال حاضر نمیشد آن پیاده در رکابش حرکت کند. به روی خاک مینشست و با دست خودش از بز شیر میدوشید...
🔹 شک ندارد که سیرت متواضعانه و خودشکنانه آن حضرت جنبه اخلاقی و فروتنی دارد، اما قرائن نشان میدهد که رسول اکرم(ص) به جنبه اجتماعی این قضایا هم زیاد توجه داشته؛ توجه داشته که همین احترامات، همین القاب و عناوین، همین عادات که کوچک به نظر میسد، چه دیوار ضخیمی میان افراد به وجود میآورد، چقدر تأثیر دارد در اینکه دلها را از هم دور کند.
🔸 همینهاست که ناهمواریها و پست و بلندیها و سنگلاخها به وجود میآورد. همینها که در بادی امر یک رشته امور اعتباری و خیالی است، در نهایت امر منتهی میشود به امور عینی و خارجی. تخم اوّلی تفاوتهای ناروا را همین احترامات غلط و همین عناوین و القاب دروغین میکارد.
📗 استاد مطهری، بیست گفتار، ص۱۰۴-۱۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید اولش سخت باشه ولی برای اقتصادمون واجبه.
🔴 سارقان طلا و نقرهی سرخپوستان
⏪ اسپانیاییها اولین استعمارگرانی بودند که پای بر سرزمین #سرخپوستان گذاشتند. آن قسمت از #قاره_آمريکا که به دست #اسپانيا افتاد دچار صدمات جبران ناپذيری شد.
◾️ شهر #مکزيکو در سال ۱۵۱۵ میلادی به تصرف اسپانيا در آمد و بدين ترتيب امپراطوری قوم #مايا منقرض شد.
◾️ همچنين امپراطوری #اينکا که در محل کنوني #پرو در آمريکای جنوبی قرار داشت در سال ۱۵۳۰ تحت سلطه اسپانيا در آمد. با تصرف اين مناطق توسط اسپانيايیها #غارت و #چپاول ثروتهای آنها با بیرحمی و شقاوت شروع شد و سيل #طلا و #نقره از پرو و #مکزيک به اسپانيا سرازير شد.
◾️ بين سالهای ۱۵۲۱ تا ۱۶۶۰ دولت اسپانيا ۲۰۰ تن طلا و ۱۸۰۰ تن نقره از قاره آمريکا غارت کرد. حجم زياد طلا و نقره غارت شده اروپا را خيره کرد و اسپانيا را به بزرگترين دولت مقتدر اروپا مبدل نمود.
⏪ اين گنجينه البته از اسپانيا به ساير نقاط اروپا هم راه يافت و موجب افزايش قدرت مالی آنها گشت در حالی که کشورهای غارت شده که دارای تمدن عالی و سيستم اقتصادی هماهنگ بودند به کلی در هم شکستند و #فقر و #بدبختی و بدنبال آن مرگ و نابودی گريبانگيرشان شد، چنانکه تا به امروز نتوانستهاند به وضع عادی خود باز گردند.
📚 شناخت ماهيت و عملکرد امپرياليسم، ص ۱۶۱
👤 دکتر #همایون_الهی