پست جدید مهرداد صدیقیان
دونه سفیدای تو موهات منم ، اشکای سرازیره تو دعات منم
یه عمر خستگیه تو پاهات منم
نبودم اما تو رو داد زدم
تو هر لحظم که به مو رسیدم یه روزایی دلم هوس خونه می کرد
می خواستم بیام ببینمت جون بگیرم ،نشد اما یه بار حس کنم رو سفیدم
چقدر لازمم بودی ، رویه ماهتو منو یه چای معمولی
نگاه به هارتو پورتام نکن ، تو اراده کن تا برات پا بچسبونیم
تو بخواه من بمیرم برات ، ولی نگو بگم که چیزی نمیگم الان
فقط همین که خیلی دست تنهام ، فقط همین که خیلی از شبا
خواستم شهرو بگردونمت ، خواستم فقط بخندونمت
خواستم وقتی میام خونه، حس کنی یه مرد اومده
#مادر
.
حمید هیراد: بیماری من قابل درمان نیست
🔹شروع بیماری من از سال ۹۵ بود. ذات بیماری من قابل درماننیست. در حال درمان هستم. اما چیزی نیست که درمانپذیر باشد ولی عمر دست خداست.
🔹یک سری داروهایی باید استفاده کنم که هنوز آن را به دلایل شخصی شروع نکردهام. خیلی اقدامات در چند کشور انجام دادم اما همیشه مانند کودکی کوچک باید مراقبش باشم که اتفاقی رخ ندهد.
🔹در این مدت بالاترین چیزی که به من روحیه داده، شغلم بوده که اگر روزی آن را کنار بگذارم، شرایط بدی پیدا میکنم.
🔹حمید هیراد به بیماری سرطان خون مبتلاست.
🆔 🍃❅✿هنـــرمنـــــدان✿❅🍃
🌟.
.
🆔 @😎😎🦋
♦️هم کمدی هم اجتماعی ممنوع!
درخواست پروانه ساخت فیلم های مجید صالحی رد شد
🔹️مجید صالحی بازیگر و کارگردان سینمای ایران که به تازگی برای ساخت فیلم اجتماعی «فیل بزرگ» درخواست پروانه ساخت داده بود، با رد درخواستش برای ساخت فیلم مواجه شد.
🔹️اما صالحی پیش از این فیلم هم برای ساخت کمدی «اسپانسرینگ» درخواست پروانه ساخت داده بود که ظاهرا با تولید این فیلم هم مخالفت شده است.
باید دید آیا عدم موافقت با ساخت فیلمهای صالحی به صحبتهایش در اختتامیه جشنواره فجر مربوط است یا دلیل دیگری دارد.
🍃❅✿هنـــرمنـــــدان✿❅🍃
🌟.
.
🆔 @😎😎🦋
♦️طلاق رضا رویگری از همسر جوانش
🔹️رضا رویگری ۱۰ سال پیش زندگی مشترکش را برای بار دوم با دختر جوان شیرازی آغاز کرد. پرونده طلاق این بازیگر در دادگاه خانواده شماره ۲ ولنجک به ریاست قاضی جهاندار در حال رسیدگی است.
🔹️همسر رضا رویگری اصرار بر جدایی داشته است و به قاضی پرونده گفته تمام حریمهای اخلاقی بین من وهمسرم شکسته است و دیگر قادر به ادامه زندگی با هم نیستیم.
🔹️گفته می شود که همسر این بازیگر مهریهاش را گرفته است.
🔹️رضا رویگری در اردیبهشتماه سال گذشته توسط همسرش به دلیل کسالت به خانه سالمندان در منطقه کهریزک منتقل شد./ رکنا
🍃❅✿هنـــرمنـــــدان✿❅🍃
🌟.
.
🆔 @😎😎🦋