eitaa logo
Tvman2
619 دنبال‌کننده
843 عکس
483 ویدیو
1 فایل
🔸️ خبرهای لحظه ای حوزه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی 🔸️ تحلیل اخبار 🔸️ محتواهای مذهبی 🔸️ سبک زندگی 🔸️ سرگرمی، موزیک و ... را در این کانال دنبال کنید. @tvman1 ✅️ هر گونه پیشنهاد و انتقاد را با روی باز پذیرا هستیم.
مشاهده در ایتا
دانلود
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 دم همه‌تون ‌گرم 🔹 جلوه‌های همدلی مردمی که "برای ایران" با همه وجود ایثار کردند 🇮🇷 👈 جلوه‌های همدلی و همبستگی مردم کشورمان در برابر تجاوز رژیم صهیونی به خاک ایران عزیز تصاویر، فیلم‌ها و روایت‌های خود را به @iranehamdel_contact بفرستید. @irane_hamdel ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش مرد میدان به انفجار در نزدیکی محل استقرارش هنگام سخنرانی ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
209.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترامپ : بعداز بمباران فردو، ماموران موساد داخل این نیروگاه هسته‌ای رفته و مستندات تخریب را آماده کرده‌اند که به زودی منتشر خواهد شد! ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
جزئیات برگزاری آئین تشییع «شهدای اقتدار ایران» در تهران 🔹 آئین تشییع سرداران، فرماندهان شهید و دانشمندان هسته‌ای (شهدای اقتدار ایران) با حضور پرشور مردم شهر تهران برگزار خواهد شد. 🔹 زمان و مکان این مراسم معنوی، روز شنبه ۷ تیرماه از ساعت ۸ صبح از میدان انقلاب اسلامی تا میدان آزادی تهران اعلام شده است. ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
♦️حملات ترامپ به رسا‌‌نه‌های افشاکننده شکست عملیات آمریکا در فردو ادامه دارد دونالد ترامپ در تروث سوشال نوشت: 🔹ما همین الان دیدیم که نیویورک تایمزِ ورشکسته، با همکاریِ شبکه‌ی جعلیِ سی‌ان‌ان، دوباره تقلب کرد! 🔹آنها سعی کردند کار بزرگی را که خلبانانِ بی-۲ ما انجام دادند، بی‌ارزش جلوه دهند، و در این کار اشتباه کردند. 🔹این خبرنگاران فقط آدم‌های بد و بیماری هستند. آدم فکر می‌کند آنها به موفقیت بزرگی که داشتیم افتخار می‌کنند، به جای اینکه همیشه سعی کنند کشورمان را بد جلوه دهند. نابودیِ کامل! ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
🥀 سردار سرلشکر علی شادمانی ، فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) که در بمباران هواپیماهای رژیم صهیونیستی مجروح شده بود، به درجه رفیع شهادت نائل آمدند./ ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ترامپ: توافق برایم مهم نیست! برای من توافق مهم نیست مهم نابودی برنامه هسته‌ای ایران بود که انجامش دادیم و برای همیشه نابودش کردیم. ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
پهپاد انتحاری هاروپ با برد هزار کیلومتری که ده‌ها نفر از ایرانیان را به خاک و خون کشید، تنها از مناطق ساحلی باکو می‌توانست به نقاطی چون تهران، آستانه اشرفیه و رشت برسد. ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
26.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل سومین پیام تلویزیونی خطاب به ملت ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی 📥 متن پیام 💻 Farsi.Khamenei.ir
♦️افت شدید محبوبیت آمریکا در جهان 🔹طبق نتایج یک نظرسنجی بین‌المللی که در ۲۴ کشور انجام شده، نگاه مثبت مردم جهان به آمریکا به شدت کاهش پیدا کرده. 🔹به طور میانگین، میزان نگاه مثبت نسبت به آمریکا در فصل بهار امسال، ۲۰ درصد کمتر از سال گذشته شده است. 🔹در ۱۵ کشور از جمله سوئد، مکزیک، هلند، کانادا، لهستان و ژاپن این کاهش چشمگیر بوده. 🔹مثلاً در سوئد، میزان نگاه مثبت به آمریکا از ۵۰ درصد به فقط ۱۹ درصد سقوط کرده! ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
هدایت شده از ماهان صفایی
افسر انگلیسی که سالها نوکر یک مرجع تقلید بود! 🔻مقام‌معظم رهبری (دام ظله): 🔹 مرحوم آقای آسیّد حسن تهامی که از علمای بزرگ کشور ما و ساکن بیرجند بود ... برای من نقل کرد؛ گفت آن‌وقتی که عراقی‌ها با انگلیس‌ها می‌جنگیدند -در [سال‌] ۱۹۱۸؛ قریب صد سال پیش- یکی از مراجع وقت، یک نوکری داشت که خیلی مرد خوبی بود، با طلبه‌ها گرم میگرفت، صحبت میکرد، با همه آشنا بود، با همه رفیق بود؛ اسمش را هم ایشان میگفت؛ من یادم نیست. 🔸گفت بعد که انگلیس‌ها غلبه پیدا کردند و عراق را تصرّف کردند و آخرین جا نجف بود که وارد نجف شدند، خبر رسید به طلبه‌ها که این نوکر فلان آقا، یک افسر انگلیسی است! گفت من باور نکردم؛ گفتم مگر میشود چنین چیزی؟ بعد می‌گفت در بازار حُوِیش -بازار معروفی است در نجف- داشتم میرفتم، دیدم هفت هشت ده نفر افسر انگلیسی و نظامی انگلیسی سوار اسب دارند می‌آیند -آن‌وقت با اسب رفت‌وآمد میکردند- یک افسری هم جلویشان است؛ خب، من کنار واایستادم که اینها بیایند رد شوند؛ وقتی رسیدند به من، دیدم آن افسری که جلو بود، از آن بالا گفت: آقای آسیّد حسن، حالت چطور است! نگاه کردم دیدم بله، همان آقایی است که نوکر فلان مرجع بود؛ سالها ما این را می‌دیدیم. 🔹گاهی نفوذ این‌جوری است؛ نفوذ شخصی است؛ وارد خانه‌ی کسی، وارد دستگاه کسی می‌شوند. در دستگاه‌های سیاسی هم الی‌ماشاءالله از این قبیل وجود داشته است؛ امروز هم ممکن است باشد؛ البتّه خطرناک است. 📚بیانات در دیدار فرماندهان گردان های بسیج، ۱۳۹۴/۰۹/۰۴ 🗣️ معرفی فرصت ها و تهدید ها در فضای مجازی و هوش مصنوعی 👥 با هم همراه باشیم @dr_medium .
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا العدید؟! ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .