eitaa logo
برای امام زمانم.....
1هزار دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
4.9هزار ویدیو
89 فایل
برگردکه بر بهارمان میخندند🌹 یک عده به حال زارمان میخندند آنقدرنبودنت به طول انجامید 💔 دارند به انتظارمان میخندند. تبلیغات نداریم @asaaman لینک کانال https://eitaa.com/joinchat/3397451994Cb314b631bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🌺 ثبت نام خادم آستان مقدس امام رضا علیه السلام (ساکنین مشهد و غیر مشهد) افراد علاقه مند به خدمت برای امام رضا (ع) در نقاط مختلف كشور می توانند با مراجعه به سایت اینترنتی استان قدس رضوی به نشانی www.aqr.ir در طرح 'خدمت، خادم، مخدوم' ثبت نام كنند و پس از احراز صلاحیت لازم با مراجعه به نمایندگی های آستان قدس رضوی در مراكز استانها، از محل و نوع خدمت خود مطلع شوند./شهرآرا نیوز 🌸فراخوان جذب خادم افتخاری تخصصی در : ➖علاقه مندانی که در زمینه های گرافیست، طراحی سه بعدی، فیلمبرداری، عکاسی، تدوینگری، صدابرداری، پشتیبانی فنی، کارگردان تلویزیونی، افترافکت و موشن گرافی، خبرنگاری، نویسندگی و پژوهشگری، ویراستاری، مترجم، زبان‌دان و راهنمای زائر(انگلیسی، عربی، اسپانیولی، اردو و…) تخصص دارند، می توانند با مراجعه به سایت رسمی این مکان مقدس به سایت زیر و یا مراجعه حضوری به مرکز خادمین افتخاری برادران روبروی باب التوحید با شماره تماس ۰۲۵۳۷۲۵۴۴۵۱ و خواهران در باب المعصومه(س) با شماره تماس ۰۲۵۳۷۲۵۵۸۲۰ نسبت به ثبت نام و ارائه نمونه آثار خود اقدام کنند. http://www.jamkaran.ir 🔴 💠 به خط عالم ربانی آیت‌الله نوشته شده است که:برای شدن فرموده بودند:هر روز دعای زیر را بخواند، بسیار است و از است: ✍ «بِسمُ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم،اللَّهُمَّ إِنّی ضَعیفٌ فَقَوِّنی،اللَّهُمَّ إِنّی ذَلیلٌ فَأَعِزَّنی،اللَّهُمَّ إِنّی فَقیرٌ فَاَغنِنی،بِرَحمَتِکَ یا أَرحَمَ الرّاحِمینَ. 🔺 به نام خدای بخشنده مهربان خدایا من هستم پس مرا قوی و نیرومند کن! من هستم پس به من عزّت و آبرو بده! من هستم پس مرا بی‌نیاز کن به واسطه‌ی رحمتت! ای رحم کننده‌ترین رحم کننده‌ها! 📙 تحفه رضوی، ص ۳۸ برای پسندیده شدن این دعای خواستگاری مخصوص عروس خانم‌های گل است که دوست دارند وصلت مورد نظر سر بگیرد و مورد پسند داماد و خانواده او واقع شوند. دعا به این صورت است که عروس خانم باید هنگام جوشیدن آب برای چای خواستگاری آن را ۷ مرتبه خوانده و به ۷ هل فوت کرده و هنگام دم کردن چای از آن هفت هل استفاده کند.  متن دعا👇 «اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی زَوْجَةً صَالِحَةً وَدُوداً وَلُوداً شَکُوراً قَنُوعاً غَیُوراً إِنْ أَحْسَنْتُ شَکَرَتْ وَ إِنْ أَسَأْتُ غَفَرَتْ وَ إِنْ ذَکَرْتُ اللَّهَ تَعَالَى أَعَانَتْ وَ إِنْ نَسِیتُ ذَکَّرَتْ وَ إِنْ خَرَجْتُ مِنْ عِنْدِهَا حَفِظَتْ وَ إِنْ دَخَلْتُ عَلَیْهَا سُرَّتْ وَ إِنْ أَمَرْتُهَا أَطَاعَتْنِی وَ إِنْ أَقْسَمْتُ عَلَیْهَا أَبَرَّتْ قَسَمِی وَ إِنْ غَضِبْتُ عَلَیْهَا أَرْضَتْنِی یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ هَبْ لِی ذَلِکَ فَإِنَّمَا أَسْأَلُکَ وَ لَا أَجِدُ إِلَّا مَا قَسَمْتَ لِی» یک بسیاری از عروس‌ها و دامادها و حتی خانواده‌های دو طرف، در هنگام خواستگاری این نگرانی را دارند که آیا این ازدواج، وصلت موفقی خواهد بود یا خیر؟ در این شرایط نگرانی به دل خودتان راه ندهید و قبل از خطبه عقد، ۷۲ مرتبه باید دعای زیر توسط مادر عروس یا مادر داماد خوانده شود که ترجیحاً باید فرد انجام دهنده وضو داشته باشد: «وَ مِنْ آیاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْواجاً لِتَسْكُنُوا إِلَیها وَ جَعَلَ بَینَكُمْ مَوَدَّةً وَ رَحْمَةً إِنَّ فِی ذلِكَ لَآیاتٍ لِقَوْمٍ یتَفَكَّرُونَ»
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هشیار باشید در هنگام ظهور از دشمنان صاحب الزمان نباشید‼️ ⭕️امام صادق ـ عليه السّلام ـ مي‌فرمايد: *اذا خرج القائِمُ يقوم بِاَمرٍ جديد و كتابٍ جديدٍ و سُنُّةٍ جديد و قَضاءِ جَديدٍ.* هنگامي كه قائم خروج كند، امر جديد. كتاب جديد، روش و سنت جديد و داوري جديدي باخود مي‌آورد 🔶يعني در آن زمان، اسلام را آنچنان از لابلاي انبوه خرافات و تحريف‌ها و تفاسير نادرست بيرون مي‌كشد كه گويي بنايي كاملاً نو و جديد ساخته است.
🔴 هر کس باید دنبال راهی برای ارتباط با حضرت حجت باشد 🔹 آیت الله بهجت (ره) : 🔵 هر کس باید به فکر خود باشد و راهی برای ارتباط با حضرت حجت- عجل الله تعالی فرجه الشریف- و فرج شخصی خویش پیدا کند، خواه ظهور و فرج آن حضرت دور باشد، یا نزدیک. عده ای بوده اند که گویا حضرت غائب - عجل الله تعالی فرجه الشریف- در پیش آنها حاضر و ظاهر بوده است، مثل این که با بی سیم با آن حضرت ارتباط داشتند و جواب از ناحیه ی او می شنیدند. ... 🔹 با این که ارتباط و وصل با آن حضرت و فرج شخصی امر اختیاری ما است، به خلاف ظهور و فرج عمومی، با این حال چرا به این اهمیت نمی دهیم که چگونه با آن حضرت ارتباط برقرار کنیم و از این مطلب غافل هستیم، ولی به ظهور و دیدار عمومی آن حضرت اهمیت می دهیم، و حال این که اگر برای فرج شخصی به اصلاح خود نپردازیم، بیم آن است که در ظهور آن حضرت از او فرار کنیم، چون راهی که می رویم راه کسانی است که اهم و مهمی قائل نیستند. 📚 در محضر بهجت (ره) ،ج۲،ص۱۳۳
⭕️ بسیارسنگین است 🔹حضرت دوستان آن حضرت باید دو مطلب مهم را رعایت کنند 1️⃣ یکی اینکه، در شداید برای فرج دعا کنند، که خود همین مژده‌ای است برای اینکه شداید به فرج متصل است. 2️⃣ دیگر اینکه، دعا کنند که ظهور آن حضرت برای اهل ایمان، همراه با عافیت باشد، و تا وقت ظهور با وجود بلاها و شداید، ثابت‌قدم و استوار در دین و عامل به تکلیف باشند. 📚 در محضر بهجت، ج٣، ص٢٢ 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 چرا امام زمان(عج) رو فقط مختص به جمعه ها می دانیم؟؟؟
📘 💠 دعاهایی که مستجاب نمی شود!!! 🔹امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: چهار کس دعایشان به اجابت نمی رسد: 1⃣ مردی که در خانه خود نشسته و می‌گوید: خدایا! به من روزی بده! خداوند به او می‌فرماید: آیا به تو دستور ندادم به جستجوی روزی بروی؟ 2⃣مردی که درباره زن ناشایست خود نفرین کند. خداوند به او هم می‌فرماید: آیا اختیار طلاق او را به تو واگذار نکردم؟ 3⃣ مردی که مال خود را در جاهای بد و اسراف تلف کرده و می‌گوید: خدایا! به من روزی بده! خداوند به او نیز می‌فرماید: آیا به تو دستور میانه روی ندادم؟ آیا به تو دستور ندادم، مالت را اصلاح کن و در موارد بد مصرف منما؟ 4⃣مردی که بدون شاهد و گواه و سند به دیگری وام دهد. (سپس بدهکار انکار نماید) برای دریافت حق خود از خدا کمک بخواهد. به او نیز می‌فرماید: آیا به تو دستور ندادم که هنگام وام دادن شاهد بگیری؟ 📚 بحار، ج ۹۳، ص ۳۶۰، و ج ۷۳، ص ۳.
•💚🍃• چقدرسـاده گذشتـندازتومردم‌شھر میان‌این‌همـه بودن؛نبودنت‌سخت‌است:)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃وسایل خانه پیامبر(ص)که درموزه نگهداری میشود! 🍃زندگی ساده پیامبر🍃 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌
امام زمان (عج) هركس در اجراي اوامر خداوند كوشا باشد، خدا نيز وی را در دستيابی به حاجتش ياري می كند. 📚بحار، ج 51 ، ص 331    عمر ما به فدای جمال قشنگت ای یوسف دل آرای حضرت زهرا (س)