منصف باشیم و یادمان نرود:
🔴خزانه دولت دوازدهم فقط خالی نبود، بلکه مقروض بود!
🔹وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به تکرار ادعای موجودی خزانه در پایان دولت دوازدهم از سوی رئیس جمهور سابق تاکید کرد: تکرار این ادعا در حالی صورت میگیرد که بارها توضیح داده شد که نه یک خزانه خالی که یک خزانه مقروض و بدهکار میراثی بود که به دولت سیزدهم رسید.
🔹️اینکه ادعا شود دولت در شرایط مطلوبی تحویل داده شد، ادعای درستی نیست و هنوز کمتر از دو سال از آن روزها نگذشته و قاعدتاً حافظه تاریخی افکار عمومی هم آنقدر ضعیف نیست که به یاد نیاورد وضعیت شاخصهای اقتصادی در آغاز به کار دولت سیزدهم چطور بود.
🔹️تنها 16 ماه از عمر دولت سیزدهم گذشته است و طبیعتاً هنوز شرایطی که کار را از دولت دوازدهم تحویل گرفت از حافظه تاریخی مردم پاک نشده است.
🔹️کسری بودجه بیش از 400 هزار میلیارد تومانی، تورم نزدیک به 60 درصدی و همچنین 522 هزار میلیارد تومان بدهی دولت بابت فروش اوراق در دولت قبل روی دست دولت سیزدهم باقی مانده بود که باید تا سال 1404 تسویه کند.
" اساتید انقلابی و نخبگان علمی"
@twiita
من هرگز ازپیدایش افرادشکاک دراجتماع که علیه اسلام سخنرانی کنند ومقاله بنویسند نه تنها متأثر نمیشوم، ازیک نظرخوشحال هم میشوم،چون میدانم پیدایش اینها سبب میشود که چهره اسلام بیشتر نمایان شود.
وجودافراد شکاک...وقتی خطرناک است که حامیان دین آنقدرمرده وبیروح باشند که درمقام جواب برنیایند.
" متفکر شهید استاد مرتضی مطهری "
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ انهدام پهپاد مهاجم توسط موشک مرصاد
🔹در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش، پهپاد مهاجم در نقش نیروی متخاصم که قصد نزدیک شدن به حریم هوایی ایران از سمت دریا را داشت با کشف بهموقع توسط رادار سامانه موشکی تاکتیکی بومی مرصاد در فاصله ۱۵۰ کیلومتری و در ارتفاع ۲۵ هزار پا سرنگون شد.
🔹مرصاد، سامانهای متحرک است که قدرت کشف آن از ۱۱۰ کیلومتر به ۱۵۰ کیلومتر افزایش یافته و با استفاده از فنآوریهای بهروز دقت و تدوام عملیاتی بالایی دارد و اهداف را در فاصله ۴۰ کیلومتری منهدم میکند.
🔹همچنین قابلیت این را دارد که در کمتر از ۷ دقیقه استقرار و بعد از شلیک موشک در همان مدت زمان موقعیت خود را تغییر دهد.
@twiita
توییتا
⬅️ انهدام پهپاد مهاجم توسط موشک مرصاد 🔹در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش، پهپاد مهاجم در نقش نیروی متخا
⬅️ شلیک پدافند هوایی تلاش در رزمایش ذوالفقار
عکس: مهدی مریزاد
@twiita
شروع سال ۲۰۲۳ رو ویژه به اون براندازی تبریک میگم که میخواست کل نظام رو در ۲۰۲۲ تموم کنه :))🌾
#انقلاب
#ایران
#سال_نو_میلادی
"Mosta_nesin"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه روزی حتی حاضر نبودن سیم خاردار بدن به ما!حالا امروز صف کشیدن برای خرید همین تجهیزات به قول خودشو فتوشاپی ...
تصاویر رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش ببینید لذت ببرید و افتخار کنید!
"احمد قصری 🇮🇷"
@twiita
📌پدر کودتاهای رنگی را بهتر بشناسید
از انقلاب نارنجی در اوکراین تا جنبش سبز در ایران؛ توصیههای «جین شارپ» درباره براندازی دولتهای ضدآمریکایی چیست؟
«"جین شارپ"، مرشد مبارزههای بدون خشونت در سن 90 سالگی درگذشت.» از این تیتر روزنامه «نیویورکتایمز»، در تاریخ 2 فوریه (13 بهمنماه) نباید اینطور برداشت کرد که سخن از مرگ فردی در میان است که بی هیچ چون و چرا به عنوان پیشوایی بیخطر یا مردی صلحطلب شناخته میشود.
«شارپ» با آنکه در رسانههای غربی عمدتاً به عنوان یک استاد دانشگاه محجوب، متواضع و صلحطلب تصویر میشود از زاویهای دیگر پیر کودتاهای مخملی، پدر انقلابهای رنگی، بازوی براندازی سازمان سیا و عامل جنگ نرم آمریکا برای روی کار آوردن سیاستمداران دستنشانده دیده میشود.
او 21 ژانویه 1928 در ایالت «اوهایو» زاده شد و در 28 ژانویه 2018، درست یک هفته بعد از تولد 90 سالگیاش درگذشت. در سال 1983، زمانی که 55 سال سن داشت مرکزی به نام «موسسه آلبرت انیشتین» را برای بررسی و ترویج آنچه به گفته وی «مبارزات بدون خشونت» نامیده میشد، راهاندازی کرد.
ایده اصلی «مبارزات بدون خشونت»-نامی که «شارپ» برای آن انتخاب کرده بود- این بود که در صورتی که بتوان مخالفان یک حکومت را به نافرمانی از نهادهایی واداشت که ساختار قدرت را تشکیل میدهند میتوان نظام حاکم آن کشور را سرنگون کرد.
«تیری میسان»، پژوهشگر و نویسنده منتقد فرانسوی معتقد است بعد از آنکه سیا متوجه اهمیت ایدههای «شارپ» و «موسسه آلبرت انیشتاین» شده تلاش کرد از آنها برای آموزش مخالفان در کشورهای مخالف آمریکا استفاده کند.
این پژوهشگر فرانسوی میگوید: «از آن زمان به بعد، شارپ همیشه در هر جا که منافع آمریکا در خطر بوده، حاضر بوده است.»
رد پای تئوریهای «جین شارپ» و بنیادهای جنگ نرم آمریکایی که با الگوگیری از این تئوریها تأسیس شدند، در بسیاری از «انقلابهای رنگی» یا کودتاهای مخملی در اروپای شرقی و مرکزی و آسیای مرکزی دیده میشوند.
کتابچه او با عنوان «از دیکتاتوری تا دموکراسی»، به عنوان پایهای برای فعالیتهای جنبش «اوپتور» در صربستان (که مستقیما تحت آموزش مؤسسه آلبرت اینیشتن بود)، کارمای گرجستان، پورای اوکراین، کلکل قرقیزستان و زوبر بلاروس مورد استفاده قرار گرفت.
این کتاب شامل فهرستی از روشهای مختلف برای بیثبات کردن دولتهای کشورها است. لیست وی 198 متد پیشنهادی مثل دست انداختن مسائل سیاسی، توسل به تقلب انتخاباتی، کاربرد تشییع جنازه (واقعی و تصنعی) برای ابراز نظر سیاسی، انکار و نفی شخصیتهای شناخته شده، استفاده از نمادهای رنگی برای نشان دادن مخالفت و غیره را شامل میشوند.
«انقلاب رز» گرجستان در سال 2003، انقلاب نارنجی در اوکراین در سال 2004 و برخی انقلابهای رنگی دیگر با تأمین مالی دولت آمریکا بر پایه همین تئوریها شکل گرفتند.
محققان میگویند در حوادث پس از انتخابات دهمین دوره ریاستجمهوری ایران در سال 1388 هم از میان 198 دستورالعمل براندازانه «جین شارپ»، بیش از 100 مورد اجرا شدند که البته در رسیدن به هدف خود ناکام ماندند.
همچنین یکی از شاگردان «جین شارپ» به نام «پیتر آکرمن»، بعد از تأسیس مرکزی به نام «مرکز بینالمللی مبارزه غیرخشونتآمیز»، براندازی نظام حاکم ایران را یکی از اهداف خود قرار داد و در سال 2006 اقدام به برگزاری کارگاههای براندازی نرم در دوبی در راستای این هدف کرد.
در این کارگاهها که در سال 2006 برگزار شد مدرسانی از صربستان و گرجستان، روشهای موسوم به «مبارزه بدون خشونت» را برای ایجاد بیثباتی در ایران به گروههای مخالف آموزش دادند.
مرگ «شارپ» قطعاً برای شاگردان و حامیان او در حکم از دست دادن یک رهبر معنوی بزرگ خواهد بود، اما بعید است برای حکومت آمریکا به معنی پایانی بر روشهای نرم و بی سر و صدایی باشد که جایگزین کودتاهای سخت و پرهزینه «سیا» جهت مداخله در امور کشورهای دیگر شدهاند
"وستانیوز"
@twiita
هدایت شده از با شهدا گم نمی شویم
🌹تنها امید من که همان دستمال سبزی است که همیشه در مجالس و محافل مذهبی همراه من بوده و به اشک چشم دوستانم متبرک شده را بروی صورتم بگذارند و قبل از آن که مرا در قبر بگذارند مداحی داخل قبرم برود و مصیبت جده غریبم فاطمه زهرا (س) و جد غریبم حسین (ع) را بخواند و از مستمعین گرامی میخواهم که اشک چشمشان را داخل قبر من بریزند تا در ظلمت قبر نوری شود و این را باور کنید که از اعماق قلبم میگویم من از ظلمت قبر و فشار قبر خیلی میترسم.
🌹شما را به حق پنج تن آل عبا تا میتوانید برایم دعا کنید و نماز شب اول قبر برایم بخوانید و زمانی که زیر تابوت مرا گرفتید و بسوی آرامگاه میبرید تا میتوانید مهدی (عج) فاطمه (س) را صدا بزنید.
کی واهمه دارد ز مکافات قیامت
آنکس که بود در صف محشر به پناهت
"شهیدسید مجتبی علمدار"
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
@Sedaye_Enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراقب باشند همه آنهایی که درباره شهید سلیمانی صحبت میکنند، خصوصیات ایشان را خصوصیات ماورایی نکنند.
یعنی اینجور نباشد که تصور بشود این یک جایگاه دست نیافتنی است...
"KHAMENEI.IR |فارسی"
@twiita
هر چی به انقلاب اسلامی سال ۵۷ ایران نزدیک میشد تعداد طرفداراش زیادتر و زیادتر میشد،
عنقلاب اینا هم هر چی جلوتر میره تعدادشون کمتر رو کمتر میشه، اونوقت انتظار پیروزی هم دارند، این همه اعتماد به نفس رو نمیدونم از کجا میارن😏
#انقلاب_فواحش
"حجت"
@twiita
ذخایر مس، روی، آلومینیوم، قلع و سرب در انبارهای بورس فلزات لندن (LME) به پایینترین حد خود رسیده است.
دلیل اصلی این حرکت رو به زوال صنعت اروپا به سمت حداقل کارکرد است
این همان زمستان سرد اروپا هست که تازه آغاز شده
بورس فلزات انگلستان به کمترین میزان خود در ٢۵ سال گذشته رسیده است.
"مرد خوش خیال ساده"
@twiita
کسانی که در حوالی مدیریتشون در اتاق بازرگانی، به اسم معتاد و کارتن خواب کارت بازرگانی صادر میشد و پالت پالت دلار به جیب مبارک زده میشده، حالا عقده حقارتشون از سیستم دفاعی رو اینجور بیان میکنن
ای کاش شما مدعیان اندازه یک استوار سیستم دفاعی ما عرضه مدیریت داشتید
برنامه خواهم ساخت
"پوریا فاضل"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥علت عصبانیت جریان لیبرال و غربزده و رسانههای آنها از آیت الله مصباح یزدی چه بود؟
@twiita
محمدرضا شاه و پیشکش کردن دختران ایرانی به پادشاه عمان
اسدالله علم وزیر دربار و نخست وزیر شاه در خاطراتش مینویسد: زمانی که سلطان قابوس پادشاه عمان به ایران آمد و رفت، شاه از من پرسید:در این دو شب چه کرد؟
عرض کردم :هر شبی چند خانم در اختیارش بود!
فرمودن:تازه داماد احیانا ناخوش نشود!
گفتم:خیر، دخترهای ایرانی تمیز بودن و او هم دوستشان داشت.
#پهلوی_بدون_سانسور
📚 منبع: یادداشتهای اسدالله علم /نوشته اسدالله علم (وزیر دربار شاه) / جلد 6/ صص169_170
@twiita