هدایت شده از با شهدا گم نمی شویم
من از امام رضا (ع) خواستم که بعد از ۳دختر به من یک پسر بدهد و امام رضا هم شب تولد امام حسین(ع) او را به ما هدیه داد.
پرستارها اصرار داشتند که نام او را حسین بگذار ولی من با امام رضا عهدی داشتم و نام رضا را برای او گذاشتم، برای اینکه نوکر امام رضا باشد.
"شهید مدافع حرم رضا عادلی"
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
╭🌹
╰┈➤ @Sedaye_Enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انقلاب اسلامی ایران نقطه آغاز انقلاب بزرگ اسلام به پرچمداری حضرت حجت ارواحنا فداه...
#انقلاب_مهدوی
" اسماعیل خدابنده لو "
@twiita
شهید صدر تو قسمتی از وصیتش میگه:
در امام خمینی ذوب شوید
او ذوب در اسلام بود
#ThePromisedSaviour
" بــاوَر "
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمتون گرم آقای عراقچی بخاطر موضع انقلابی و درستتون 👌
" یاس"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش بینی روانشناسان از برنامه آمریکا در مذاکرات با ایران
"دکتر روحالله درستکار"
@twiita
دیپلماسی انقلابی، از واقعگرایی در برابر آمریکا تا اقتدار در میدان تعاملات
بیانات رهبر معظم انقلاب در نوزدهم بهمن ۱۴۰۳، بار دیگر سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را بر مدار اصول سهگانه عزت، حکمت و مصلحت ترسیم کرد.
واکنش امروز وزیر امور خارجه، لبیکی آشکار به این رهنمودها بود؛
موضعی که از درک عمیق ایشان نسبت به جایگاه جمهوری اسلامی در نظم بینالمللی و ماهیت سیاستهای ایالات متحده نشأت میگیرد.
دکتر عراقچی، با شناختی دقیق از مختصات قدرت جهانی و راهبردهای تقابل و تعامل در سیاست بینالملل، دیپلماسی را نه از سر انفعال، بلکه بهعنوان ابزاری در امتداد اقتدار ملی به کار میگیرد.
ایشان با درکی راهبردی از پیوستگی میدان و دیپلماسی، در بزنگاههای حساس منطقهای، از جمله سفرهای راهبردی به لبنان و سوریه در اوج درگیریها، نشان داده است که دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی، نه در حاشیهی تحولات، بلکه در متن آن ایستاده و همافزای قدرت ملی است.
این نگاه، برخلاف گفتمانهای گذشته که تا هنوز تلاش میکنند میدان را از دیپلماسی جدا کرده و سیاست خارجی را به وادی خوشبینی به غرب بکشانند، مبتنی بر #واقعگرایی _انقلابی است.
درک صحیح از سیاستهای آمریکا، که ذاتاً مبتنی بر سلطهطلبی و برتریجویی است، باعث شده است تا جمهوری اسلامی ایران، بهجای گرفتار شدن در توهمات مذاکره برای مذاکره، با رویکردی هوشمندانه، مذاکرات را تنها ابزاری برای پیشبرد منافع ملی بداند.
امروز، در دولت چهاردهم، برخی جریانات با علم به این واقعیت، میکوشند با بزرگنمایی گفتمانهای انحرافی و احیای میراث سیاسی گذشته، شخصیتهای انقلابی و تحولگرا را به حاشیه بکشانند.
برجستهسازی نقشهای ناکام ظریف! تلاش برای تطهیر مسیرهای آزمودهشده و شکستخوردهی آن، و نادیده گرفتن نقش دیپلماتهای انقلابی، همگی بخشی از این پروژه است.
اما آنچه وزیر امور خارجه در لبیک به فرمایشات رهبر معظم انقلاب به نمایش گذاشت، تأکید بر ضرورت دیپلماسی فعال، متکی بر توانمندیهای ملی و همسو با واقعیتهای قدرت در جهان امروز بود.
در این مسیر، وزارت امور خارجه نهتنها در تعاملات دیپلماتیک، بلکه در معادلات ژئوپلیتیکی و راهبردیِ منطقه و جهان نیز حضوری مؤثر دارد.
آینده سیاست خارجی جمهوری اسلامی، نه بر مبنای سازش و انفعال، بلکه بر اساس اقتدار و هوشمندی دیپلماتیک شکل خواهد گرفت.
دستگاه دیپلماسی، همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند، یکی از پرکارترین و اثرگذارترین نهادهای کشور است و این مسیر، با دیپلماتهایی انقلابی که میدان را بهخوبی میشناسند و دیپلماسی را ابزاری در جهت منافع ملی میدانند، ادامه خواهد یافت.
" حسن باویر"
@twiita