یادتونه چقدر غر زدن که چرا به چین ماسک دادید؟
حالا چین بزرگترین حامی مادی و معنوی ما تو ماجرای کرونا شده، تاحالا ۴محموله بزرگ ماسک و کیت و دستگاه فرستاده، یه تاجر چینی هم ۱میلیون ماسک هدیه داده
اماخب غربلیسا نمیخوان اینو ببینن و دارن با اون هزارتا کیتی که WHO داده ذوق مرگ میشن
"آدم"
@twiira
در شرایط فعلی بیش از ماسک و ژل ضدعفونی کننده به یک #دولت_مقتدر نیازمندیم. دولتی که بتواند تصمیم صحیح بگیرد و اجرا کند.
اما دولتی که از تصمیم ساده ای مثل بستن جاده ها یک بحران می آفریند، قطعا از بحران #كورونا یک ابرچالش خواهد ساخت. چنین دولت تب دار و مریضی از کرونا کشنده تر است.
"علی جعفری"
@twiita
ابتدا انکارش میکردند و هشدارها را توطئهی دشمن برای کاهش مشارکت در انتخابات میدانستند. وقتی تعدادی را در قم به کام مرگ فرستاد، گفتند سازههای حرم درمان آن است. حال که طبق آمار رسمی هزاران نفذ مبتلا و صدها نفر جان باختهاند میگویند ما از اول گفتیم، دیگران آن را پنهان کردند.
"محمود صادقی"
پاسخ برخی کاربران به این توئیت 👇
میگ میگ هم با این سرعت فرار نمی کرد که محمود صادقی کرونا گرفت و خوب شد
"سجاد خورشیدی"
وقتشه که دیگه به عنوان اپوزیسیون صادرت کنیم این آب دهان بز گویا خیلی
بی ارزش هم نبود
لاقل برای شما :))
"گل آقا"
ابتدا انکارش میکردند و هشدارها را توهم توطئه برای حذف رقیب میدانستند.
وقتی امید تعدادی را با سخنانش به کام مرگ فرستاد، گفتند بگیر و ببند درمان آن نیست. حال که طبق اعلام رسمی جاسوس بودنش ثابت شده ، میگویند ما از اول گفتیم، دیگران آن را پنهان کردند.
(۱۰ سال بعد)
"صلوات محمدی"
@twiita
میدونی چرا روز پسر نداریم؟!
چون وقتی که از بچگی میره سرکار مرد میشه...😊💪
وقتی از همون بچگی رو ناموسش حساس وغیرتی میشه مرد میشه...😡
اصلا بعضی پسرا تو سختیاست که مرد میشن...💪
پس اینقدرمسخره نکنید که روز پسر نداریم...😊😊😊
#روز_مرد_مبارک
"Masoomeh"
@twiita
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
به همهی شما وصیت میکنم،
همهی شمائی که این صفحه را میخوانید:
قرآن را بیشتر بخوانید،
بیشتر بشناسید،
بیشتر عشق بورزید،
بیشتر معرفت به قرآن داشته باشید،
بیشتر دردهایتان را با قرآن درمان کنید،
سعی کنید قرآن انیس و مونستان باشد،
نه زینت دکورها و طاقچههای منزلتان،
بهتر است قرآن را زینت قلبتان کنید...
"شهید سید مجتبی علمدار"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز پدر امسال جای یه پدر خیلی خالی بود
جای
یه قهرمان
یه جوانمرد
یه شیر مرد
یه پهلوان
پدری که از بچه های خودش گذشت تا
بچه های بی گناه
از صدای موشک نترسن
از کشتن و سلاخی پدرهاشون جلوی چشمشون نترسن
از بردگی مادرانشون نترسن
حاج قاسم رفت تا راه و رسم مردانگی رو به ما نشون بده
"muhammad..."
@twiita
مردم ما روز ۱۳ رجب را #روز_پدر نامیدهاند. امام بزرگوار ما در حق این ملت و کشور پدری کرد. پدر امت، یعنی مظهر مهربانی و رحمت و مظهر اقتدار و صلابت و شخصیت؛ استحکام شخصیت پدرانه، در کنار محبت و مهربانىِ پدرانه. علاوه بر اینها، امام پدر جنبش اسلامىِ امروز در دنیای اسلام است.
"KHAMENNEI .IR |فارسی"
@twiita
تعجب میکنید چرا اراذل و عیاشهایی که میگفتن نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال؟
بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک به ما میگفتن عرب پرست، بعد حالا به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان، دارن پاچه شاهزاده های سعودی رو لیس میزنن!
"فرید ابراهیمی "
@twiita
آنتی ویروس
با تعطیلی اجباری مدارس برای جلوگیری از شیوع بیماری، رسانه به کمک مدارس آمد و شبکه ای را به آموزش دروس دانش آموزان اختصاص داد. آموزش و پرورش هم مدارس را ملزم به آموزش مجازی دانش آموزان کرد.معلمان وظیفه شناس و زحمتکش، باز سنگر آموزش را رها نکردند.
اما شبکه آموزش در تمام نقاط کشور قابل دریافت نبود. با الزام مدرسه، خانواده ها مجبور به تهیه گوشی هوشمند، نصب تلگرام و واتس آپ و اینستا گرام و فیلترشکن برای استفاده از آموزشهای مجازی معلمها شدند. هنوز هم مناطقی داریم که اینترنت در دسترس نیست. و تهیه گوشی گران قیمت برای خانواده های کم درآمد و مناطق محروم، مشکلات روانی و اجتماعی به وجود می آورد.
آموزش مجازی شیوه ای که می تواند فرصت مغتنمی برای تحول آموزش باشد، با زیرساختی که فراهم نیست و یا به درستی بهره برداری نمی شود، راه به مقصود نمی برد.
دیگر آنکه وضعیتی که می توانست به توسعه پیام رسانهای بومی کمک کند، حالا به توسعه فضای مجازی بدون فیلتر برای کودکان انجامیده است. قبلا هم آموزش و پرورش کانال های مهم اطلاع رسانی خود را در پیام رسانهای خارجی قرار داده بود.
جدای از این مشکلات، مسأله مهمتر که همیشه از آن ضربه خورده ایم، اینترنت بدون سروسامان ماست. که این روزها فراوانتر و راحتتر در اختیار کودکان و نوجوانان ما قرار گرفته است.
سالهاست عبارت اینترنت ملی را می شنویم. سالهاست از طرح سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی می گذرد. طرحها و برنامه هایی که نصفه و نیمه اجرا شدند و یا در کتاب و جزوه ها خاک خوردند.
قاعدتا فیلترینگ روش درست و کارآمدی نیست. فضای مجازی کشور ما احتیاج به پالایش دارد، به جداسازی، به تولید محتوای جذاب اسلامی ایرانی.
امروز سبک زندگی ما و امنیت ملی ما گره خورده است به فضای مجازی، فضای مجازیی که دست دشمن است.
درصد بالایی از اغتشاشگران نیمه دوم سال ۹۸، کمتر از ۲۰ سال سن داشتند. وقتی فضای مجازی خوراک مسموم دشمن باشد، نوجوان ما عکس سردار میهن خود را پاره می کند، نسبت به اعتقادات، دین و فرهنگ خود، دچار تردید و انحراف می شود.
جنابان آموزش و پرورش، وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی، ما هم مثل رهبر انقلاب از شما گله مندیم و مطالبه داریم. در این هفته هایی که حضور مردم و نوجوانان و جوانان در فضای مجازی افزایش پیدا کرده، ضرورت یک محیط مجازی سالم و اینترنت پاک و پالایش شده و حمایت از پیام رسانهای داخلی بیش از پیش اهمیت می یابد.
کاش اینقدر که از این ویروس منحوس و بیماری جسمی می ترسیدیم، برای سلامتی روح و افکار خود و فرزندانمان و این ویروس مجازی دشمن تدبیری می اندیشیدم.
✍ زمانی
@twiita
داشتم فکر میکردم اگه سازمان بهداشت برای از بین بردن ویروس #جهل و #نادانی می گفت باید هر هفته یک کتاب بخونید الان پشت شیشه کتابفروشی ها می نوشتند ”لطفا سوال نفرمایید
#کتاب_نداریم
"Mohammad haghi"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
«ﻣﻦ ﻧﻤﯽﺧﻮﺍﻫﻢ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺒﯿﻨﻢ، ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﻢ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﻮﻥ ﺧﻮﺩ ﺑﺴﺎﺯﻡ ﺗﺎ ﺷﻤﺎﯾﺎﻥ ﺑﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺳﺎﻟﻢ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ.»
"ﺷﻬﯿﺪ ﺳﯿﺪ ﺭﺿﺎ ﻫﻮﺷﻤﻨﺪ ﺣﺴﯿﻨﯽ"
@twiita