✴️ چین، پا جای پای امریکا در منطقه نمیگذارد /1
🔸در مورد روابط چین با کشورهای آسیای غربی، به ویژه ایران و عربستان از زمان سفر رئیس جمهور این کشور به ریاض، شاهد تحلیلهای متعدد و متفاوتی بودیم. نظر ما این بود که نگاه چین به منطقه اقتصادی است و چین ظرفیت ابرقدرت شدن را ندارد و صرفاً میخواهد شکم صدها میلیون انسان را پر کند و همین الان 6 برابر کشورهای آسیای غربی جمعیت دارد. اما دیدگاهها در ایران به شکلی عجیب نادرست بود که بیشتر ناشی از حب و بغض سیاسی بوده است. از قرار معلوم رسانههای غربی هم در دام تبلیغات رسانهای بن سلمان افتادند و آنگونه که یک نویسنده غربی در بیزینس اینسایدر میگوید، به شکل شتابزدهای گفتند که چین جای امریکا در عربستان را گرفت.
🔸این نویسنده چند دلیل مختلف میآورد که نشان دهد چین نمیخواهد نه پا جای پای امریکا بگذارد، نه دوست دارد با امریکا در این منطقه رقابت کند و نه دنبال ابرقدرتی است؛ بلکه صرفاً دنبال «منافع» خودش است و میخواهد با همه در این منطقه دوست باشد. دلیلش را هم پیش از این گفتیم که چین بر خلاف امریکا نگاه ایدئولوژیک به توسعه در جهان ندارد، بلکه نگاهش صرفاً افتصادی است. به همین دلیل برای دوست شدن همزمان با همه کسانی که دشمن به شمار میروند، هیچ مشکلی ندارد چرا که مشکلات این کشورها با هم ربطی به چین ندارد و این نقطه موفقیت چین است.
🔸در ادامه سه دلیلی که این نویسنده این مطلب در مورد اصول حاکم بر سیاست خارجی چین جهت توسعه روابط با کشورهای آسیای غربی را به صورت خلاصه بررسی میکنیم؛ صرفاً به این دلیل که بدانید بر خلاف آنهایی که در ایران نه چین را میشناسند و نه میدانند چین چند ایالت دارد، چند زبان دارد، نام زبان رسمی چین چیست و... اما تحلیلهایی میکنند که هر کس نداند فکر میکند سالهای سال حوزه مطالعهاش چین بوده؛ تحلیلهای کسانی که دستی بر آتش دارند کاملاً متفاوت است و برای چین گسترش روابط با عربستان هیچ منافاتی با امضای قرارداد راهبردی 25 ساله با ایران ندارد.
▪️«اولین چیزی که باید بدانیم این است که دلیل اصلی حضور چین در آسیای غربی، وابستگی به انرژی است. چین در سال ۲۰۲۱ حدود ۷۲ درصد از نفت خام مصرفی خود را از طریق واردات تامین کرد و ۵۰ درصد از این واردات از آسیای غربی انجام شد. چین به تنهایی مقصد بیش از ۲۵ درصد از صادرات نفت خام عربستان سعودی است. پس تا زمانی که چین به منابع خارجی نفتی وابستگی داشته و عربستان هم به دنبال کسب درآمد باشد، طبیعی است که این دو کشور همکاریهای اقتصادی خود را افزایش دهند، تجارتی دوجانبه که در حال حاضر ارزش آن به ۸۷.۳ میلیارد دلار میرسد.
▪️این در مورد سرمایهگذاری گسترده چین در آسیای غربی از طریق طرح کمربند و جاده هم صادق است. سرمایه گذاریهای چین در این طرح عمدتاً بر ساخت بنادر و پارکهای اقتصادی در کشورهایی از جمله مصر، عمان، عربستان و امارات متمرکز است. با اندک تسلطی بر دانش جغرافیا، میتوان دید که سرمایهگذاریهای چین حول محور دسترسی امن و پایدار به انرژی حیاتی و پایگاههای تجاری میچرخد: خلیج فارس، خلیج عمان، دریای سرخ، تنگه بابالمندب، تنگه هرمز، کانال سوئز و غیره.
▪️دومین نکته مهم این است که چین به دنبال چیزی است که کمتر بازیگری در منطقه به آن دست یافته است: رویکرد دوستی با همه. در نتیجه، چین روابطش با عربستان را در حالی افزایش میدهد که در سال ۲۰۲۱ یک قرارداد همکاری ۲۵ ساله با ایران امضا کرده است. این قرارداد در مقابل تحریمهای آمریکا به ایران کمک کرده و در ازای نفت ارزان قیمت، ۴۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری چین در ایران را تضمین میکند. شاید هدف از چنین توافقی در ابتدا اراده چین برای مقابله با سیاستهای آمریکا به نظر برسد، اما چین منافع خودش را در نظر میگیرد. پکن از اینکه ایران بتواند به طور پایدار نفتش را تضمین کند، منفعت شخصی میبرد و یک ایران ضعیف نمیتواند ثبات تامین نفت چین را تضمین کند. پس انگیزه چین از اجتناب از ضعیف شدن ایران نه صرفاً یک بازی قدرت، بلکه به شدت اقتصادی است.
▪️علاوه بر این، پکن میداند که این مناقشات منطقهای ربطی به منافع چین ندارند. یکی از جنبههای کلیدی رویکرد چین نسبت به تامین انرژی، تکثر و تنوع منابع است. جهتگیری در مناقشات آسیای غربی تنها به معنای محدود شدن شرکای تجاری چین و کاهش فرصتهای پکن برای کسب منافع اقتصادی مشترک است. در نتیجه، احتمال نمیرود که سفر شی جینپینگ به عربستان نشاندهنده همسو شدن این دو کشور باشد، چرا که پکن ترجیح میدهد بین روابطش با رقبای منطقهای تعادل برقرار کند.
@syriankhabar
✴️ چین، پا جای پای امریکا در منطقه نمیگذارد / 2
▪️مسئله سوم که باید به آن توجه داشت، این است که روابط آمریکا با عربستان سعودی در سالهای اخیر نشاندهنده رابطهای مشتری-محور بوده است. اما به نظر میرسد که همیشه همکاری با آمریکا باعث میشود که امور داخلی طرف دوم، زیر ذرهبین قرار گرفته و - به عنوان مثال - ارزشهای غیر لیبرال یا رهبران خودکامه آن مورد انتقاد واقع شوند. چین و عربستان هر دو از جنجالهای بینالمللی رنج برده و از اختلاطی که میان مسائل اخلاقی و روابط اقتصادی یا دیپلماتیک در ارتباط با غرب ایجاد میشود، گریزان هستند.
▪️در نتیجه، در سفر اخیر شی، مقامات دو کشور متعهد شدند که متقابلاً از دخالت در امور داخلی یکدیگر اجتناب کنند تا همکاریهای اقتصادی آنها ماهیت مستقل داشته باشد. عربستان از انتقادات ناشی از جنگ یمن یا قتل جمال خاشقجی، روزنامهنگار سعودی اجتناب میکند و چین هم در مواجهه با انتقادات ناشی از نقض ادعایی حقوق اویغورها در منطقه سینکیانگ، به حمایت اعراب نیاز دارد. پکن و ریاض در مقابل انتقادات سخت غرب، به شرکایی نیاز دارند که به دور از هر انتظار جانبی و اضافهای، بر قراردادهای تجاری تمرکز داشته باشند.
▪️واقعیت این است که مهم نیست دیدگاه چین درباره آسیای غربی چه باشد، منافع احتمالی که چین میتواند از راه سرمایهگذاری در آسیای غربی به دست آورد، آنقدر زیاد نیست که آمریکا را تهدید کند و به نظر میرسد که نگرانی واشنگتن از این مسئله، غیرضروری است. ظاهراً چین میداند که معایب و دشواریهای نشستن در جایگاه آمریکا بیشتر از منافعش است و به هیچ وجه قصد ندارد در دامی بیفتد که آمریکا و (پیش از آن، روسیه) در آن افتادند، آن هم با گسترش روابطشان به ورای منافع اقتصادی مشترک و تلاش برای تحمیل اراده سیاسی و نظامی خود در این منطقه. آمریکا بالاخره آسیای غربی را با هزینههای زیاد و دستاوردهای ناچیز ترک خواهد کرد؛ اما باید بدانیم که چین تمایلی به تکرار این سرنوشت ندارد.»
🔸بنابراین به آنهایی که قرار است تحلیل کنند، بنویسند و به دیگران درس بدهند باید یادآور شد که شاید چینیها در حوزه مساله جزایر سهگانه خبط بدی کردند و در این مورد ایران برخورد مناسبی هم کرد و چینیها نیز توضیح کافی دادند اما حقیقت امر آن است که در راهبرد کلان چین، ایران ضعیف، به هم ریخته و آشفته نمیتواند چندان محل اتکا باشد. آن چیزی که باعث چینیها در امضای قرارداد 25 ساله با ایران مصمم شوند (در این مورد با اطلاع کامل مینویسم که شخص رئیس جمهور چین باوجود مخالفت جریانهای غربگرا در حزب حاکم و دولت این کشور دستور امضای آن را صادر کرد) نحوه برخورد و تعامل ایران با امریکا در طول چند سال گذشته بود.
🔸این نکته را هم اینجا مینویسم و با اطلاع مینویسم و شما در آینده متوجه آن خواهید شد؛ چینیها امیدوار هستند که با گسترش روابط با عربستان این کشور را به خود وابسته کنند و به نوعی نفوذ اقتصادی در عربستان به دست بیاورند. خرید یک چهارم نفت صادراتی عربستان توسط چینیها در همین حوزه تعریف میشود. با این حال چینیها یک احتمال ضعیف میدهند که در حوزه راهبردی قوی است و آن نیز خودداری عربستان از صادرات نفت در روزی است که امریکاییها بعد از روسیه سراغ چین بیایند و به سعودیها فشار بیاورند که حق صادرات نفت به چین را ندارید، آن هم چه کسی باید به داد چینیها برسد؟ چه کشوری توانایی جبران دارد؟
🔸درسی که برخورد غرب با روسیه به چین داد این بود که نمیتواند روی متحدان امریکا به هیچ شکلی حساب باز کند، اما باید تلاشش را کرده و در این زمینه هر چه از دستش بر بیاید انجام دهد. در اتاقهای فکر چینیها (باز هم با اطلاع مینویسم) عربستان در نهایت بخشی از پازل غرب به ویژه امریکا به شمار میرود که باید با آن قمار کرد و هزینهاش را هم پرداخت. این هزینه همان ناکامیهایی بود که رئیس جمهور چین در سفرش به ریاض با آن مواجه شد؛ سعودیها نه پول نفت را به یوان گرفتند، نه منطقه صنعتی در اختیار چینیها گذاشتند، نه از چینیها سلاح خریدند و در نهایت نه حاضر شدند با چین قرارداد تجارت آزاد امضا کنند!
🔸به باور چینیها سفر رئیس جمهورشان به ریاض یک شکست بود، هر چند در رسانهها اعلام نمیکنند و در رسانههای ما به گونه دیگری در این زمینه تحلیل میشود. به همین دلیل چینیها تا جایی که امکان داشته باشد بازی اقتصادی خود را پی میگیرند. آنها میدانند در طول سالهای آینده با محدودیتها و تحریمهای اروپا و امریکا مواجه خواهند شد و اتفاقات بسیاری برای اقتصادشان روی خواهد داد، به همین دلیل از هماکنون باید به فکر باشند.
@syriankhabar
🔴 روسیه و چین دنبال حکمرانی منصفانه بر جهان
🔻رئیس جمهور چین در جریان دیدار امروز خود با دیمیتری مدودف، رئیس حزب روسیه متحد در شهر پکن گفت: طرف چینی برای ایجاد روابط حسنه با روسیه و بهبود مداوم روابط دوجانبه دو کشور در دوران جدید آماده است. چین به همراه روسیه مایل به تسهیل اجرای منطقیتر و منصفانهتر یک حکمرانی جهانی است.
🔻به گفته رئیس جمهور چین در ۱۰ سال گذشته روابط میان چین و روسیه دستخوش آزمونهای متعدد برآمده از تغییرات در وضعیت بین الملل شده است. پکن و مسکو به شکلی تغییرناپذیر توسعه هماهنگ و با ثبات تعامل دوجانبه در سطح عالی را تضمین کردهاند.
🔻شی جینپینگ ادامه داد: شکل گیری شراکت راهبردی جامع چین-روسیه در دوران جدید انتخابی از سوی دو کشور با به حساب آوردن خصایص ملی منحصر به فردشان و منافع راهبردی بلندمدت بوده است.
🔻از سوی دیگر، دیمیتری مدودف نیز در این دیدار به شی جینپینگ به نمایندگی از حزب حاکم روسیه متحد برگزاری بیستمین کنگره ملی حزب کمونیست چین و انتخاب مجدد وی به عنوان دبیر کل این حزب و همچنین تعیین کمیته مرکزی جدید حزب را تبریک گفت. بر اساس این گزارش مدودف در این دیدار پیامی از جانب پوتین تحویل رئیس جمهور چین داد.
@syriankhabar
- ناشناس.mp3
48.02M
در این گزارش ابتدا اشارهای به موضوع انتخاب لیدر برای عناصر وابسته به آمریکا و عربستان توسط این کشورها داشته و در ادامه به موضوع نشست مجمع تهران اشاره کردهایم. در ادامه این گزارش نیز صحبتهای فرماندهان نظامی و همچنین مسئولان سیاسی کشور در مورد عربستان و چگونگی برخورد با ریاض در آینده نکاتی را گفته و سرانجام در آخرین صحبت نگاهی به تحوآلات کشور اردن داشتهایم..
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محل شهادت چهار نفر از نیروهای رزمنده مرزبانی کشور وابسته به قرارگاه قدس سپاه پاسداران در سراوان. این را صدها بار گفتهام و باز هم مینویسم؛ در لحظه ملکوتی اذان که دارد به گوش میرسد جایی که خون ایرانی به زمین ریخته شد (شیعه و اهل سنت کنار هم) هزاران سال است که جنگیدهایم و خون دادهایم، هزاران سال است که در حال نبرد هستیم و این خونها که در آن اوباش حراملقمه تکفیری مانند عبدالخیار عبدالخیارزاده که در مسجد ضرار نماز نفاق و کفر بر پا میدارد شریک است، ما را قویتر خواهد کرد....
اما این تویوتا لندکروز را نگاه کنید! نیروی مرزبانی هنوز هم باید با لندکروز عهد بوق جابجا شود؟ اگر این سه عزیز شهید ما در خودروی محافظت شده، در امرپ توفان یا رعد بودند یا هر خودرویی که میتوانست در برابر کالیبرهای کوچک مقاومت کند، اینگونه شهید میدادیم؟ بخشی از خون این شهدا در گردن فرماندهانی است که این جوانان رادر این خودروها به کمین دشمن میفرستند...
@syriankhabar
📺قرائت دستهجمعی حدیث شریف کساء در یلدا
🔺به رسم هر ساله در بلندترین شب سال و در کنار خانوادهایمان با قرائت دست جمعی حدیث شریف کساء رحمت و برکت الهی را از درگاه پروردگار طلب کنیم
🔸امشب ساعت ۲۰:۲۰ از شبکه سه سیما
#یلدای_فاطمی
@khabarnews 👈«اخبار مهم در «ایتا
چه شد که بنی اسراییل از سرکوب اول سوره اسراء که توسط شاهپور اول ساسانی با جنگ با والرین رومی رقم خورد ، رهایی پیدا کرد ؟
این مرحله رهایی از سرکوب اول در ایه ششم اسراء ، خلاصه وار گفته شده است .
یکی اموال که در پستهای بعدی خواهیم گفت ، و یکی بنین ( به معنی طرفدار ) که هردو را خداوند طی وعده ای بعد از چند قرن ، از سرکوب اول ، نویدش را به بنی اسراییل داد .
بنی اسراییل بعد از سرکوب اول و فرار از بیت المقدس در نواحی مختلف سکنا گزیدند و تا رهایی از سرکوب اول ، مورد تعرض مسیحیان قرار گرفتند ، اولا انها باید در حصارهایی بطور دسته جمعی زندگی می کردند و بین اجتماع مسیحیت نمی گذاشتند که باشند ، به انها موش کثیف می گفتند ، و قائل بودند که بوی بد می دهند ، در جنگهای صلیبی تعداد زیادی از یهودیان بلحاظ جاسوسی که مسیحیت به انها نسبت داده بود اعدام شدند ، در اسپانیای مسیحی کاتولیک ، دادگاه تفتیش عقاید برای یهودیان بر پا کردند و هرکس به دین مسیحیت نمی گروید او را اعدام می کردند و لذا بعضی از یهودان بدروغ می گفتند که ما به دین مسحیت درامدیم ولی در خفا اعمال مذهبی یهود را انجام می دادند که اینها یهودیان مارانوی معرف بودند مثل یهودیان مانوسی ایران که بدروغ می گفتند ما مسلمان شده ایم ولی.....
خوب مارتین لوتر موسس دین پروتستان در حدود قرن پانزده در مقابل مسیحیا کاتولیک ایستاد و هواداران زیادی دست و پا کرد ، یکی از مهمترین دیدگاهشان که باعث رها شدن یهود از ازار و اذیت کاتولیکها شد این بود که می گفتند برای فهمیدن بهتر عهد جدید باید عهد عتیق را بدانیم ، و چون عهد عتیق به زبان عبری بود رفتند دنبال علمای دین یهود تا تورات را به انها یاد بدهند و این اولین سنگ بنای رهایی یهود از سرکوب اول شد .
مردم انگلیس انقدر عاشق تورات شدندکه چالرز اول را که در مقابلشان قرار گرفت طی مراتبی و اتفاقاتی گردنش را با گیوتین زدند و مدعی بودند که قانون اساسی انگلیس باید بر اساس تورات نوشته شود ، اواین نفراتی که به امریکا رفتند ، پروتستانها بودند و اسم شهر هایشان را بر اساس شهر های انگلیس گذاشتند ، مثل نیو یورک ، نیو جرسی ، نئو لند و.....و اولین دعا هایی که در در امریکا رواج پیدا کرد دعای داود پیامبر یهودیان بود و اسم داود را بر پسران خود به عنوان دیوید می گذاشتند .
این اونجلیست ها یا مسیحیت یهودی که طر فدار حزب جمهوری هستند، ریشه در همان پیورتانهای تندروی شاخه ای از پروتستانهای که به امریکا امدند ، دارند .
پس مسیحیت یهود ، ازادی بسیاری به بنی اسراییل دادند و کمکشان کردند که فلسطین را اشغال کنند . و فساد دوم را طبق ایه هفت رقم زدند .
البته موضع فوق را بصورت چکیده در این پست اوردم .
مراجعه به کتاب مسیحیت یهودی و فرجام جهان نوشته رضا هلال را در این باب می توانید، بخوانید
@twovadeh1
کانال نابودی اسراییل حسب سوره اسراء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی فرخنژاد همقطارانش را تخریب میکند؛ اذعان به وجود روابط خارج از ازدواج در میان سینماگران!
🔹 «حمید فرخنژاد» در گفتگو با سعودی اینترنشنال قصد تخریب حکومت را داشت اما فساد و داشتن روابط خارج از ازدواج در بین هنرمندان را تأیید میکند!!
یه مشت هرزه فاسد سالهاست مرجع هنری و فرهنگی جامعه ماشدن
بیشتر هنر سینمایی ایران مخلوط با فساد جنسی است
🔴احتمال موشکباران عمق خاک عربستان قوت یافت
🔹رئیس کمیسیون دفاع و امنیت مجلس یمن: تجاوزگری هرگز پایان نخواهد یافت مگر اینکه پاسخ کوبنده به آن داده شود و اهداف استراتژیک در عمق خاک عربستان با موشک هدف قرار گیرد.
🔹نایب رئیس مجلس یمن : آنچه در جنوب یمن جریان دارد، توطئه خطرناکی است که وحدت و یکپارچگی و تمامیت ارضی و کشتیرانی بین المللی را تهدید می کند.
🔹«فاطمه محمد» نماینده مجلس یمن: مجلس نمایندگان و مجلس شورا به دولت و نیروهای مسلح مجوز دادهاند تا تمام اهداف کشورهای متجاوز را درهم بکوبند و در صورت امکان آنها را محاصره کنند.
🔴آتشسوزی گسترده در یک مرکز خرید استانبول ترکیه
" نگاه دینی به شب یلدا "
شب یلدا یا همان شب چله نخستین شب زمستان و طولانی ترین شب سال را به خود اختصاص داده است .
نگاه اسلام به رسوم ملت ها، میزان قرار دادن آموزه های وحیانی است.
بنابراین شب یلدا تا زمانی که با صله رحم ، هدیه دادن ، احترام به بزرگان، همدلی و صمیمیت در خانواده، میهمانی داشتن ، کمک به فقرا ، یاد ایتام و . . . همراه است می تواند مهر تایید اسلامی را داشته باشد.
ولی اگر در اجرای این سنت باستانی از دین غافل شود و به اسراف در مخارج ، چشم هم چشمی و آوردن فشار مالی نامناسب به خانواده، اختلاط محرم و نامحرم و ... منجر شود ، قطعاً مخالف احکام دین اسلام بوده و مردود خواهد بود .
یلدای تان مبارک.
✍حجت الاسلام غلامرضا کبیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار بسیار زیبا از طلاب در چهار باغ اصفهان چه زیباست که این کار دورهمی شهرها انجام بشود
#جهاد_تبیین #بیدار_سازی
#لبیک_یا_خامنه_ای
🔷زوران میلانوویچ رئیس جمهور کرواسی: اوکراین متحد اتحادیه اروپا نیست و اعطای وضعیت نامزدی به این کشور برای عضویت در اتحادیه اروپا بدبینانه است.
🔹میلانوویچ: "اوکراین متحد نیست، آنها سعی می کنند به زور آن را متحد ما کنند، و به شکل بدبینانه وضعیت نامزد اتحادیه اروپا را اعطا می کنند، از آن طرف بوسنی و هرزگوین باید منتظر بماند(6 سال طول کشیده تا کشور بوسنی و هرزگوین کاندیدای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کند) یک تحقیر وحشتناک.
🔹میلانوویچ همچنین از وضعیت فاجعه بار آمادگی رزمی کرواسی خبر داد و خاطرنشان کرد: "چه کسی از ما محافظت خواهد کرد؟ آمریکایی ها؟ حتما با روشی که آنها از اوکراین محافظت می کنند؟ من به آمادگی رزمی نیروهای پیاده خودمان در صورت بروز بحران حساب باز میکنم، زیرا پیاده نظام همه چیز است."
🔹چند روز پیش پارلمان کرواسی، درخواست اتحادیه اروپا مبنی بر پیگیری ماموریت کشور های عضو اتحادیه مبنی بر ارسال تسلیحات به اوکراین را رد کرد، کرواسی تاکنون فقط کمک های بشردوستانه به اوکراین ارسال کرده است.
rajavi.9.30.mp3
14.73M
رضا پهلوی با مریم رجوی بیعت خواهد کرد؟ / آمریکایی ها رجوی را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کردند
اظهارات اخیر چهره های آمریکایی و انتخاب مریم رجوی به عنوان رئیس جمهور مردم ایران از سوی آنها با واکنش های مختلفی همراه بوده است. مردم در بخشی از این واکنش ها نکاتی را گفته اند که مرورش خالی از لطف نیست...
🔺 دو عکس از یک خیابان به فاصله چند ماه از هم...
این سرنوشت کشوری است که وقتی 1700 کلاهک هسته ای اش را معدوم کردند و شروع به کف زدن کردند، مردمش به خیابان آمده و به دستور غربگرایان کشورش زدند و رقیصدند و با خودشان گفتند "خب وقتی دنیا خوشحال است حتما چیز خوبی رخ داده پس ما هم باید خوشحال باشیم"
بله آنها شما را خلع سلاح کرده و خوشحالند. اما شما چرا در جشن خلع سلاح خودتان میرقصید؟
امروز اوکراین آرزو دارد یک عدد موشک با برد 300 کیلومتر بتواند از غرب بگیرد، کلاهک هسته ای به کنار ....
✌️🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺وزیر دفاع انگلیس: ایران قرار است 300 پهپاد انتحاری دیگر به روس ها بدهد، نگرانیم آنها تجهیزاتی بدهند که ایران بتواند امنیت خاورمیانه را به خطر بیندازد...
در مقدمه میگوید ایران دارد به روسیه تسلیحات میدهد، بعدش نمیگوید میترسیم بر جنگ اوکراین اثر بگذارد و تسلیحاتی که دادیم دود شود، بلکه میگوید: نگرانیم قدرت ایران بیشتر شود...
واقعیت هم همین است.
آنها دوست ندارند کشوری در خاورمیانه قدرتمند باشد.
همه باید فرمان بردار باشند.
رفتار ایران، آنها را کلافه کرده است...
✌️🇮🇷
🔺رونوشت به رئیس قوه قضائیه: وقتی کسانی که پرونده دارند، عوامل وضع موجود هستن، به وطن خسارت زده و کشور را تا لبه پرتگاه برده اند محاکمه نمیشوند، خروجی همین میشود که "ماه داماد" اینگونه زبان در می آورد ...
#محاکمه_بانیان_وضع_موجود
✌️🇮🇷
شبنامه 1064.mp3
12.72M
جهان دارد به پایان ضحاک نزدیک میشود/ نظم اهریمنی دنیا به زودی براندازی خواهد شد
#شبنامه / مرور فلسفه شب یلدا و چرایی توجه ایرانیها به این شب، بسیار قابل تأمل و مهم است/ آنچه از تاریخ و فرهنگ ایرانیها و حقایق مطرح شده در کتابهای دینی بر میآید نشان میدهد که دنیا با یک تقابل خیر و شر و نور و تاریکی رو به رو است / تقابلی که در آن ضحاک به روزهای پایان خود نزدیک شده و نظم اهریمنی دنیا در آستانه ی سلام به پایان قرار دارد... / قسمت ۱۰۶۴