فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رسانه برزیلی بررسی میکند | بخش اول:
📍چرا ایران سختترین و دشوارترین کشور برای حمله است؟
🔻اینجا ایران، یکی از مهم ترین کشورهای خاورمیانه است/این کشور دارای چنان ویژگی های جغرافیایی خاصی است که در طول تاریخ بسیار طولانی آن به نفع ایران بوده و تا به امروز به آن کمک کرده است/ ایران در منطقه گذرگاه بین خاورمیانه و آسیای مرکزی واقع شده و دقیقاً به مثابه پلی روی آب بین خلیج فارس و دریای خزر است.....
#پرتغالی
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رسانه برزیلی بررسی میکند | بخش دوم:
📍فرهنگ ایرانی یکی از کهن ترین فرهنگ های جهان بوده و همیشه همینگونه باقی مانده است...
#پرتغالی
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سروران وبزرگواران
این کلیپ لطفا نشر بدید تو همه گروهها.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی (ره):
«اگر دشمن از شما تعریف کرد، در رفتار و کارهای خود تردید کنید».
بسمه تعالی
فرمانده محترم نیروی انتظامی استان قم
جناب آقای میر فیضی
سلام علیکم
نظر به اتفاق ناگواری که برای آمر به معروف و ناهی از منکر و عدم حمایت مامورین فراجا از ایشان در برابر فرد بیحجاب افتاد لازم است موارد زیر بدون فوت وقت عملیاتی شود.
ا. حمایت عملی مسئولان نظام و نیروی انتظامی از آمرین به معروف (نه حمایت قولی صرف که بارها آنرا در گذشته گفته اند ولی در عمل اتفاقات دیگری رخ داده است.)
2. اقدام عملی مسئولان نیروی انتظامی دربرخوردبامامورین خاطی دراین جریان وکزارش دقیق به مردم و آموزش نیروها پیرامون دو موضوع امربه معروف و نهی از منکر و عفاف و حجاب( که قبلا توسط گروههای مردمی نسبت به آموزش نیروها و کلانتری ها در برخورد با آمرین به معروف و اهتمام نسبت به مقوله عفاف وحجاب و دفاع از امنیت اجتماعی بصورت مکتوب و حضوری تذکر داده شده بود.).
3. عذرخواهی رسمی و رسانه ای مسئولان ارشد نیروی انتظامی نسبت به هتک حرمت آمربه معروف و لباس مقدس روحانیت.
لازم به ذکر است مصادیق مشابه بسیاری از عدم حمایت پلیس و احیانا ممانعت از آمر به معروف وجود داشته است.
امضا کنندگان:
۱- #طورسینا
۲_تشکل کریمه اهلبیت ( س)
۳_ محمدجواد یاری ، تشکل رهروان حاج قاسم سلیمانی ره
۴_تشکل محسن حججی
۵_ماهنامه شفافیت
۶_تشکل انصارالمهدی و تمام تشکلهای زیرمجموعه
۷_ قهستانی، تشکل شهید سلیمانی
۸_تشکل سهاب
۹_کانون مهرورزی
۱۰_تشکل موسسه تبلیغی آفاق
۱۱_تشکل نفحات
۱۲_تشکل ناهیان از منکر
۱۳_ محسن ده نمکی ، تشکل رهروان حسین
۱۴_تشکل فدائیان رهبر
✴️رهبران «پوپولیست و ناتوان غرب»
🔸روز گذشته در یادداشتی به کاهش سطح رهبران غرب از ابتدای قرن بیستم اشاره کردم، هر چند در دهه 80 قرن گذشته هم در امریکا یک هنرپیشه بنام ریگان، تخیلات سینما مانند جنگ ستارگان را وارد عرصه سینما کرد، اما هر چه زمان گذشت رهبران غربی کوتولهتر شدند و میشود مثالهای متعددی برای آن زد. از قرار معلوم در غرب هم به پوپولیست بودن رهبران امریکا و انگلیس باور دارند و آن را به تیر نقد میکشند. در همین راستا جاناتان فریدلند، ستوننویس روزنامه انگلیسی گاردین در تحلیلی نوشت: «جمهوریخواهان اکثریت شکنندهای را در ماه نوامبر در مجلس نمایندگان آمریکا کسب کردند و به آنها این قدرت را داد تا یکی از افراد خودشان را به عنون رئیس مجلس انتخاب کنند.
🔸مشکل اینجا بود، گرچه بیشتر از کوین مککارتی جمهوریخواه که در نهایت بعد از 15 دور رایگیری رئیس مجلس نمایندگان آمریکا شد حمایت کردند، اما حدود ۲۰ جمهوریخواه شورشی از این فرد حمایت نکردند. تا پنجشنبه شب فقط ۱۱ دور رایگیری – بیشترین تعداد رایگیری از زمان جنگ داخلی – انجام شد. بالاخره بعد از ۱۵ دور رایگیری در پنج روز، در ساعات ابتدایی روز شنبه کوین مککارتی جمهوریخواه به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا رسید.
🔸این بررسی بیانگر بیکفایتی است. یک حزب قدرت را به دست میگیرد اما قادر نیست از آن استفاده کند. هیچ منطق سیاسی شفافی برای این وضعیت وجود نداشت. این افراد شورشی از طرفداران دونالد ترامپ، رئیسجمهوری سابق آمریکا بودند اما خود مککارتی چاپلوس خستگیناپذیر ترامپ است؛ به طوری که این رئیسجمهوری سابق از رئیس جدید مجلس نمایندگان آمریکا به عنوان «کوین من» یاد میکند. این شورشیان که طرفدار ترامپ بودند، به دو دسته تقسیم میشوند؛ یکی ترامپ را به خاطر پایبندی به مککارتی سرزنش کرد و دومین گروه که میخواستند خود ترامپ را رئیس مجلس کنند.
🔸تمامی این اتفاقات برای سیاست آتی ایالات متحده آمریکا حائز اهمیت است. از یک طرف شواهد بیشتری را درخصوص کاهش قدرت ترامپ در میان رهبران جمهوریخواه نشان میدهد و از طرف دیگر ضعف قدرت جمهوریخواهان در چنین تصمیم سادهای مبنی بر انتخاب رئیس مجلس نمایندگان آمریکا بیانگر این است که وقتی آنها از پس چنین کار سادهای برنمیآیند چگونه میخواهند انتخابهای سخت و ضروری مربوط به اداره کردن دولت آمریکا را اتخاذ کنند.
🔸اما معنای این اتفاق بسیار وسیعتر است. آنچه طی چند روز گذشته به نمایش گذاشته شد، نوعی از سیاست بود که بسیاری از دموکراسیها از جمله دموکراسی خود ما را آلوده کرده و ویژگی کلیدی آن لذت بردن از آشفتگی و تلاش برای سرنگونگی سیستم است؛ این درست همانند جنبشهای ۲۰۱۶ بود که شبیه هم بودند: ترامپ و بریگزیت. هر دو وعده دادند تا افراد بانفوذ، کارشناسان و ارتدوکسی -چه در واشنگتن و یا در بروکسل- را حذف کنند. آنها جنبشهای جدیدی بودند اما ریشههای یکسانی داشتند. درست همانند رونالد ریگان، رئیسجمهور اسبق آمریکا و مارگارت تاچر، نخست وزیر اسبق انگلیس که خودشان را رادیکالهایی معرفی کردند که قدرت از بین بردن تاثیر دولت را داشتند.
🔸بنابراین اصلا تعجب نمیکینم اگر افرادی که از دولت انتقاد کردند، آنقدر در این کار بد بوده باشند. آنها وعده فروپاشی دادند و این چیزی است که تحویل دادهاند. در آمریکا هرجومرج خود ترامپ بود و اکنون هرجومرج مجلسی از مینی-ترامپهاست که حتی قادر به بستن بند کفشهای خود هم نیستند. در انگلیس موضوع متفاوت به نظر میرسد. ما ریشی سوناک، نخستوزیر انگلیس را داریم که صلاحیت کنترل دولت را دارد اما این مسئله نباید دو چیز را مخفی کند. (نویسنده مشخص است که حوصله تعقیب و گریز با سوناک را ندارد، وگرنه این سیک سندی هم چندان آش دهنسوزی نیست)
🔸اول اینکه، حزب محافظهکار انگلیس پس از ۲۰۱۶ درست مثل مککارتی، آشفتگیهایی در پارلمان و شکاف درونحزبی را ایجاد کرد. مسئله دوم، حتی با وجود اینکه سوناک در راس قدرت است، محافظهگرایی دوران بریگزیت به همان اندازه جنبش خواهرش در آمریکا فلج شده است. طرح پنج بندی که نخستوزیر انگلیس در سخنرانی سال نو میلادی خود ارائه داد، بیشتر شامل اصول مدیریت دولتی، رشد اقتصاد و مدیریت تورم بود و چیزی در راستای برنامههای سیاسی وجود نداشت.
🔸و تمامی اینها به این دلیل است که اعضای حزبش همچون جمهوریخواهان نمیتوانند بر سر موضوعات مختلف با یکدیگر توافق کنند. البته که سوناک از نمایشهای مضحکی که طی چند روز پیش در مجلس آمریکا رخ داد، جلوگیری کرده است اما دلیلش این است که او ترجیح داده نقاب وحدت را حفظ کند تا با پارهای از مشکلات مواجه نشود. هیچ یک از اینها تصادفی نیست؛ در واقع این ذات پروژه پوپولیست حزب راستگرایان در انگلیس، آمریکا و سرتاسر جهان است.»
@syriankhabar
🔳 رایس و گیتس: زمان به ضرر اوکراین (ناتو) است
▪️هر چه ما در مورد جنگ اوکراین، شرایط آن و وضعیت حاکم بر جبهه نبرد بنویسیم، بدون شک برای گروهی از مخاطبان (البته تعداد این مخاطبان در کانال اخبار سوریه بسیار اندک است) این مسائل و موارد غیر قابل پذیرش است. روز گذشته دوستی به من میگفت در جمع اساتید قدیمی و جدیدی که حالا همه کارشناس هستند، حضور داشته و اغلب آنها برداشتی که از جبهه جنگ در اوکراین داشتند برایش عجیب بوده است، چرا که به زعم این افراد، روسیه درحال شکست است، اوکراین (دقت کنید اوکراین نه ناتو) در حال پیروزی است و اقدام ایران در مقابله با غرب در اوکراین اشتباه است.
▪️این مساله را در کنار این بگذارید که پس از گذشت 10 ماه از شروع جنگ، به نظر دیگر چیزی به اسم ارتش اوکراین وجود خارجی ندارد و اگر ناتو در این نبرد مداخله نمیکرد، تکلیف کییف و زلنسکی خیلی زودتر از این حرفها تعیین شده بود. اینکه برخی فکر میکنند این ارتش اوکراین است که در حال مقاومت است و به باور آنها اجازه پیشروی ارتش روسیه را نمیدهد به این دلیل است که همگی شبکههای تلویزیونی غربی، نوشتههای منسجم و هدایت شده رسانههای غربی و در مجموع دنبالهروی سیاست غرب در این زمینه هستند. واقعیت این است که زلنسکی نماینده نیروهای ناتو در اوکراین است و این ناتو است که در این کشور مشغول جنگ با روسیه است
▪️با این حال، شنیدن و خواندن نگاه و نظر برخی از مقامات غربی که سابقه نظامی، امنیتی و دیپلماتیک داشتهاند و برخی از آنها مدعی اندیشهورز و تئوریسین بودن را هم دارند جالب توجه است. همانگونه که بارها گفتهام، برای مخاطب ایرانی اگر حرفی را یک نویسنده، سیاستمدار و یا رسانه غربی بزند حجت تمام میشود حتی اگر این حرف را مثلا سالها ما اینجا نوشته باشیم که چانهمان هرز رفته باشد و انگشتانمان نیز از شدت تایپ و تکرار این گفتهها دچار مشکل شده باشند. کاندولیزا رایس و رابرت گیتس یادداشتی مشترک در واشنگتن پست نوشتهاند و در آن نکات جالبی را گفتهاند که شاید صریحترین اعتراف به پیروزی روسها در نبرد باشد. در بخشی از این یادداشت آمده است:
🔹«هر دوی ما بارها با پوتین برخورد کردهایم، و متقاعد شدهایم که او معتقد است زمان به نفع اوست: او میتواند اوکراینیها و ایالات متحده را از بین ببرد و اتحاد اروپا و حمایت از اوکراین در نهایت مورد فرسایش و شکستگی قرار خواهد گرفت. مطمئناً با ادامه جنگ، اقتصاد و مردم روسیه آسیب خواهند دید، اما روس ها بسیار بدتر از این را تحمل کردهاند.
🔹برای پوتین، شکست یک گزینه نیست. او نمیتواند چهار استان شرقی را که بخشی از روسیه اعلام کرده به اوکراین واگذار کند. اگر او امسال نتواند از نظر نظامی موفق باشد، باید کنترل مواضع خود را در شرق و جنوب اوکراین حفظ کند تا نقاط پرش در آینده را برای حملات مجدد برای تصرف بقیه سواحل دریای سیاه اوکراین، کنترل کل منطقه دونباس و سپس حرکت به سمت غرب فراهم کند. روی پوتین حساب کنید که برای رسیدن به سرنوشت خود صبور باشد.
🔹در همین حال، اگرچه پاسخ اوکراین به این تهاجم قهرمانانه بوده و ارتش آن عملکرد درخشانی داشته است، اما اقتصاد این کشور در حال نابودی است، میلیونها نفر از مردم آن فرار کردهاند، زیرساختهای آن در حال نابودی است، بسیاری از ثروت معدنی، ظرفیتهای صنعتی و کشاورزی قابلتوجه آن در حال نابودی است. میدان تحت کنترل روسیه است. توانمندی نظامی و اقتصاد اوکراین اکنون تقریباً بهطور کامل به خطوط نجات غرب - به ویژه ایالات متحده - وابسته است. در غیاب موفقیتهای بزرگ برای اوکراین در برابر نیروهای روسی، فشارهای غرب بر اوکراین برای مذاکره درباره آتشبس با گذشت ماهها از بنبست نظامی افزایش خواهد یافت. در شرایط کنونی، هرگونه آتشبس از طریق مذاکره، نیروهای روسیه را در موقعیتی قوی قرار میدهد تا هر زمان که آماده باشند، تهاجم خود را از سر بگیرند. که غیر قابل قبول است.
🔹تنها راه اجتناب از چنین سناریویی این است که ایالات متحده و متحدانش فوراً به اوکراین افزایش چشمگیری در تدارکات و توانمندیهای نظامی ارائه دهند – برای جلوگیری از حمله مجدد روسیه و قادر ساختن اوکراین به عقب راندن نیروهای روسیه در شرق و به اندازه کافی برای جنوب. کنگره پول کافی برای پرداخت چنین تقویتی فراهم کرده است. آنچه در حال حاضر مورد نیاز است، تصمیمات ایالات متحده و متحدانش برای ارائه تجهیزات نظامی اضافی مورد نیاز اوکراینیها – مهمتر از همه، زره پوش متحرک است. توافق روز پنجشنبه برای ارائه تانک بردلی، ستودنی است.»
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در سالروز حمله طرفداران ترامپ به کنگره امریکا، طرفداران بولسونارو نیز به مراکز دولتی و حاکمیتی در برازیلیا حمله کردهاند. چند روز پیش لولا داسیلوا با ادای سوگند، دولت خود را معرفی کرد. از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات برزیل حامیان بولسونارو به آن اعتراض داشتند و تجمعات بزرگی را در سراسر این کشور راه انداختند.
@syriankhabar
امروز ۱۹ دی ماه سالروز شهادت یکی از سرداران بزرگ ایران است از آن جنس سرداران و مردان عارفی که گام در راه اعتلای نام ایران گذاشتند و در طول دوران خدمت صادقانه خود به این آب و خاک نه تنها در برابر دشمن متجاوز جنگیدند بلکه مردانه برای کمک به ساکنان ایرانشهر کمر همت گماشته و سالها در راستای امنیت بخشیدن به گستره وسیعی از مناطق شمال غرب و غرب کشور شبانه روز کارکرد و سرمایهای بزرگ از تثبیت ایران در دورهای که جهان آشفته بود، به ارمغان گذاشت. امروز روزی است که حاج احمد کاظمی به همراه تنی چند از یارانش در نیروی هوافضای سپاه آسمانی شد؛ یاد و خاطره این قهرمان بزرگ ایران، این انسان با ایمان گرامی باد.
به این عکس نگاه کنید... تصویری است که در آن میتوان جمع آنهایی را دید که برای بزرگی و سربلندی ایران سالها جنگیدند و عاقبت در خاک وطن آرام گرفتند. این عکس نگاه کنید تا بدانید آن کسی که دلش برای ایران و ایرانی میتپد، میسوزد و جان میدهد مردان همین سرزمین هستند، نه آنهایی که به مزدوری دشمنان ایران درآمده خیانتشان آشکار است، نه آنهایی که هنرشان زاییدن تولهاشان در هزاران کیلومتر آن طرفتر است...
@syriankhabar
- ناشناس.mp3
11.96M
در این گزارش کوتاه، به موضوع قیاسهایی که برخی بیسوادها و البته گروهی دیگر که عامدانه دست به آن میزنند پرداختهایم. قیاسهایی که نه عقل حکم به درست بودن آن میکند و نه واقعیتهای میدانی آن را سزاوار فکر کردن...
@syrianhabar
🇮🇷به سال ۱۴۲۰ خوش آمدید!!!
⚠️هر مدرسه فقط ۴۰ الی ۵۰ دانش آموز دارد اما خانه های سالمندان مملوء از جمعیت است!!!
⚠️هزینههای درمانی کشور به واسطهی پیری جمعیت سر به فلک کشیده!!!
⚠️کمبود نیروی کار بشدت احساس میشود و کارگر از خارج وارد کردهایم!!!
⚠️افسردگی بشدت افزایش پیدا کرده!!!
⚠️نیروی جوان برای تقویت بنیهی امنیتی کشور نداریم و کشورمان بشدت آسیب پذیر است!!!
⚠️رشد علم و فناوری روند کاهشی پیدا کرده اما روندِ وسعتِ آرامستانها افزایشی شده است!!!
✅ خبر خوب این است که از همین امروز میتوان جلوی این کابوس وحشتناک را گرفت!
📍پ.ن : مسئولین وظیفه دارند با بهبود اقتصاد و ارائهی طرحهای حمایتی ، به افزایش نرخ #فرزندآوری خانوادهها کمک کنند. اما اگر به هر دلیلی این حمایت ها صورت نگرفت ، مردم باید دست روی دست بگذارند؟ اگر در سیستم آب رسانی دولت به خانهی شما مشکلی ایجاد شود ، شما بر نمیخیزید و برای نجات خود و خانوادهتان از هر جای ممکن آب پاکیزه پیدا نمیکنید؟ در داستان فرزندآوری هم اگر حمایت های درخوری صورت نگرفت ، برای سلامت و سربلندی خودتان و کشورتان در آینده ، به تعداد فرزندانتان به عنوان یک سرمایه ، نگاه کنید و بدانید در آینده برد از آنِ افرادیست که فرزند بیشتری دارند!
#ایران_جوان_بمان
✍ میلاد خورسندی
🛑 ایران صادرات کالا به عربستان را آغاز کرد
سیدروحالله لطیفی، فعال اقتصادی:
❇️ در ۴۰ روز اخیر بیش از ۳۰ هزار تن شمش فولاد به ارزش بیش از ۱۴ میلیون و ۲۰۷ هزار دلار به عربستان صادر شده است.
حدود ۶۰ تن انگور بیدانه به ارزش ۱۲۶ هزار دلار نیز به عربستان صادر شده است.
❇️ حدود ۹۶ درصد از کالاهای صادرشده به عربستان را شمش آهن و فولاد تشکیل میدهد. بدنه کامیون و سنگ مرمر، دیگر کالاهای صادراتی ایران به عربستان بوده است
✅ مجله تخصصی یمن و خلیج فارس👇
https://eitaa.com/joinchat/3613065218Cef828ece68
✴️تروریستهایی که بلای جان اردوغان شدند /1
🔸در مورد اقدامات حزب حاکم ترکیه در تشکیل گروهکهای مختلف تروریستی در سوریه در طول 11 سال گذشته بدون شک آگاهی دارید و میدانید که رئیس سازمان امنیت ترکیه (میت) در یک کپیبرداری ناقص از اقدامات ایران، به ویژه شهید سلیمانی تلاش کرد تا گروههای نیابتیِ وابسته به آنکارا را در کشورهای مختلف ایجاد کند. هر چند به ظاهر هاکان فیدان در این زمینه موفق شده بود تا چنین تشکیلاتی را ایجاد کند، ولی ماهیت این تشکیلات بیش از آنکه در خدمت کشورهای مبداً مانند سوریه باشد، در خدمت منافع حزبی، جریانی و فکری اردوغان بود.
🔸به عبارت دیگر، آنچه هاکان فیدان اقدام به تشکیل آنها کرد، ماهیتی ضدملی و وابسته داشتند. در حالی که گروههای مورد حمایت ایران در سراسر منطقه در خدمت منافع ملی این کشورها بودند و با انگیزه مبارزه با دشمن خارجی و در راستای دفاع از تمامیت ارضی، استقلال و مقابله با اشغالگری تشکیل شده بودند و ایران هیچ تحکمی و هیچ خواستهای فراتر از ماموریت آنها نداشت آنچه دولت اردوغان در ترکیه ایجاد کرد برای جنگ با دولت مرکزی سوریه و ویرانی این کشور منجر شد، کما اینکه او از بیش از 90 کشور تروریست وارد سوریه کرد که با نحوه رفتار ایران متفاوت بود.
🔸این مساله باعث شد تا از همان چند سال پیش برخی از مقامات ایرانی به دولت ترکیه هشدار دهند که رفتار تروریست پروری این کشور در نهایت برای آنکارا به مشکلی حاد تبدیل خواهد شد و این گروههای مسلح در حالی که به هیچ عنوان نخواهند توانست بیش از این کاری از پیش ببرند، بحران امنیتی و سیاسی را برای ترکیه به ارمغان خواهند آورد. این پیشبینی حالا به نظر میرسد که به نتیجه رسیده و اردوغان با بنبستی جدید در حوزه سیاست خارجی خود مواجه شده است، بنبستی که سیاست تروریستپروری او ایجاد کرده و امروز به مانعی بزرگ در سر راه عادیسازی روابط آنکارا – دمشق تبدیل شده است.
🔸از تابستان سال جاری و پس از سفر اردوغان و پوتین به تهران و البته چند روز پس از سفر سه روزه هاکان فیدان به دمشق بود که یک تیم سیاسی امنیتی ترکیهای در استان ادلب جلسهای با سران گروههای مسلح به ویژه جبهه النصره / القاعده برگزار کردند. در این جلسه طرف ترکیهای خواستار آرامش در منطقه شد و تاکید کرد باید به زودی بزرگراه حلب - لاذقیه بازگشایی شود. علاوه بر این ترکیه پیش از این موضعگیری نیز اقدامات میدانی متعددی شامل بازداشت دهها تن به اتهامهای مختلف از جمله اهانت به پرچم ترکیه و مانعتراشی در راه حل سیاسی بحران سوریه را انجام داده بود.
🔸در ادامه این اقدامات که با ممنوعیت هرگونه تهدید مستقیم نقاط استقرار نیروهای ارتش ترکیه و یا پایگاههای دولت ترکیه در شمال سوریه نتیجه دادند، دیدار صوری میان مولود چاووشاوغلو، وزیر خارجه ترکیه و گروهی از چهرههای سرشناس اپوزیسیون از جمله سالم المسلط، عبدالرحمان مصطفی و بدر جاموس انجام شد که در آن چاووش اوغلو بر لزوم ممانعت از برهم زدن روند سیاسی جدیدی که آنکارا در پیش گرفته، تاکید کرد و نمایندگان اپوزیسیون به سرعت حمایت خود را از آن اعلام کردند.
🔸در حالی که به نظر میرسد شرایط در شمال سوریه برای اجرای هرگونه دستاورد ناشی از روند توافقی میان دمشق و آنکارا فراهم شده اما وضعیت در ادلب در شمال غرب سوریه که القاعده و دیگر گروههای تروریستی شامل شبهنظامیان غیر سوری مستقر هستند، پیچیدهتر به نظر میرسد. یکی از این پیچیدگیها تلاش ابومحمد الجولانی، سرکرده جبهه النصره برای به دست گرفتن عرصه میدانی بود که با اعلام مخالفتش با اقدامات ترکیه و درخواست از دیگر گروهها برای اتحاد با هدف ادامه درگیریها انجام شد. برخی از منابع خبری تروریستها در 72 ساعت گذشته مدعی شدند برخی از گروههای مسلح پس از این فراخوان به جبهه النصره پیوستهاند.
🔸اگر این فراخوان با توجه به پافشاری دمشق برای نابودی گروههای جهادی و در راس آنها تحریر الشام و دور کردن سرکرده سابق القاعده از روند حل بحران در سوریه عادی باشد، برای آنکارا به منزله چالشی میدانی است که باید به دنبال راهحل مناسبی برای آن باشد تا خطر مقابله با گروههای جهادی را که تا چندی پیش همپیمان استراتژیک آنها بودند، دفع کند به ویژه که مقابله با آنها، از یک سو ارتش مستقرش در ادلب را در معرض خطر حملات قرار خواهد داد و از سوی دیگر دوباره خطر نفوذ تکفیریها از مرزها را ایجاد میکند و این یعنی تهدیدها به خاک ترکیه منتقل میشود که خط قرمزی امنیتی و نظامی برای ترکیه است.
@syriankhabar
✴️سنگاندازی جبهه النصره برای عادیسازی روابط ترکیه سوریه /2
🔸پرونده ادلب از جمله پروندههایی است که با توجه به اولویتی که برای دمشق و مسکو دارد، نمیتوان آن را نادیده گرفت و یا به تعویق انداخت، حتی برای آنکارا نیز اولویت دارد و آنکارا با راهاندازی صادرات متوقف شدهاش به سوریه و از طریق آن به کشورهای خلیج فارس تلاش میکند از همگرایی با همسایه خود در بُعد اقتصادی استفاده کند. همه اینها نیازمند تامین امنیت مسیرهای اصلی از جمله آزادراه ام ۴ با تمامی فرعیهایش است، چه بخشی که در خطوط برخورد با پایگاههای استقرار نیروهای سوریه دموکراتیک در شمال شرق سوریه واقع شده چه بخش غربی آن که از حلب تا لاذقیه کشیده شده و دولت سوریه کنترل بیشتر آن را در دست دارد.
🔸در هفته گذشته تحرکات جدی از سوی ارتش ترکیه برای فراهم کردن مقدمات افتتاح این بخش از مسیر با پاکسازی مستمر محورهای آن انجام شدند و همچنین سه پایگاه وابسته به الجولانی مجبور به عقبنشینی از اطراف این مسیر شدند. اما این اقدامات هرگز به تنهایی ضامن امنیت این مسیر نخواهد بود هرچند که پیش از این تعهدات متعددی از سرکرده جبههالنصره گرفته شده که به مسیر آستانه پایبند باشد و مانع هرگونه حمله به این مسیر شود. (همانگونه که گفته شده، این درخواست در دیدار تابستان سال جاری در ادلب مطرح گردید، اما النصره هیچ وقت آن را عملیاتی نکرد.)
به گفته برخی منابع میدانی، آنکارا از اینکه گروههای جهادی یا نیروهای وابسته به آن، حملات انتقامجویانهای را علیه آزادراه ام۴ آغاز کنند، نگران هستند. این منابع فاش کردند که یک افسر ارتش و یک افسر اطلاعات ترکیه طی روزهای گذشته سه دیدار با سرکردههای جبهه النصره داشتند و الجولانی بار دیگر در مقابل عدم اعمال فشار بر گروهش یا تلاش برای نابودی آن، به تامین امنیت این مسیر و عدم تعرض به پایگاههای ترکیه متعهد شد. این منابع افزودند، الجولانی سوالهایی را از هیئت ترکیهای مطرح کرد که از جمله آنها سوالاتی درباره امکان ورود او و گروهش به روند راهحل سیاسی بود، اما پاسخی دریافت نکرد.
🔸به نظر میرسد که همزمان با به جریان انداختن پرونده ادلب، الجولانی که پیشتر با کنترل بر عفرین موقعیتی را برای خود در حومه شمالی حلب فراهم کرده بود، خود را برای مرحله بعدی آماده میکند و این مرحله احتمالاً شامل عقبنشینی از مناطق متعددی در حومه ادلب در خطوط برخورد با نقاط تحت کنترل ارتش سوریه در مقابل گسترش بیشتر است، به این شکل که سلاحهای سنگینی از جمله خودروها و تانکها از ادلب به حومه حلب منتقل شوند تا به گروههای همپیمان با سرکرده تحریرالشام تحویل داده شوند.
🔸در مقابل این تحرکات در برخی محافل اپوزیسیون گفتوگوهای متعددی درباره احتمال ورود الجولانی و گروهش به درگیریها با قسد مطرح هستند، موضوعی که در ابتدا نیازمند تشکیل اتاق عملیاتهای مشترکی است که همه گروهها در آن عضو باشند و به گفته منابع یاد شده، این راهحل از نظر الجولانی قابل قبول است، چرا که شامل استمرار حضور او و گروهش است به ویژه که در طول سه سال گذشته با حذف نمادهای افراطگرایی در مناطق تحت کنترل خود، گامهای بزرگی برای برداشتن سایه القاعده از آن برداشته است و گسترش دامنه مناطق جبهه النصره در حومه حلب چه همزمان با عقبنشینی کامل از ادلب و یا برخی از مناطق آن، احتمال اجرای سناریوهای متعددی را در شمال شرق سوریه فراهم میکند، به ویژه که آمریکا فعالیتهای خود را توسعه داده و این مساله موجب استقرار دوباره نظامیان اشغالگر این کشور در رقه شده و همچنین تسلیحات ویژهای همانند موشکهای ضد تانک را در اختیار نیروهای قسد قرار میدهد و با اینکه استفاده از ضد هواییها را به آنها آموزش میدهد.
🔸این سناریوها احتمال انتقال الجولانی به پایگاه آمریکا را بیشتر میکنند به ویژه که در حال حاضر کانالهای ارتباطی میان او و آمریکا وجود دارند که در عملیات ترور دو سرکرده داعش از جمله ابوبکر بغدادی، سرکرده سابق این گروه تروریستی دیده شد. در مقابل پیچیدگیهای میدانی متعددی که روند همگرایی سوریه و ترکیه با آنها مواجه است، به نظر میرسد گفتوگو درباره برخی اقدامات آرام و بی سر و صدای میدانی که با گامهای بزرگ سیاسی همخوانی ندارند، منطقی به نظر میرسد، حال این گفتوگو از طریق گفتوگوهای دوجانبه سوریه-ترکیه انجام شود و یا مذاکرات منطقهای که امارات در آنها مشارکت دارد، بر این اساس به نظر میرسد تلاشهای سیاسی به راهاندازی یک روند میدانی متشکل از سلسله اقداماتی چه در پرونده ادلب و گروههای تکفیری، چه در پرونده شمال سوریه که گروههای متعدد وابسته با ترکیه حضور دارند، و یا در شرق فرات که قسد با حمایت آمریکا برای ریشهکن کردن دولت خودگردان پکک تلاش میکند، نزدیکتر است.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این رشد جمعیت ، کشور ما در مقابل تهدیدات دشمنان در آینده چقدر ایمن خواهد بود؟
🤔 شاید بیست سال دیگر دیر شده باشد و دیر رسیده باشیم!!
حتما ببینید 👌👌👌
♦️ پیش بینی عجیب 2855 روز قبلِ رهبر ایران!
🔸 سید علی حسینی خامنهای چطور بر خلاف نظر همگان "شکست ائتلاف عربی" را پیش بینی کرد؟
🔸 پیش بینی امروز رهبر ایران 14 سال دیگر محقق خواهد شد؟
#شبنامه
۱۴۰۱/۱۰/۱۹
🔺 در فروردین سال 1394 رهبر ایران در یک سخنرانی به #جنگ_یمن میپردازد.
اگر به سال 98 برگردیم امکان پیروزی سعودی در نبردی که راه انداخته بسیار بالا به نظر میرسد.
🔹 اولا یک ائتلاف چند ملیتی فوق العاده پر سر و صدا به راه انداخته است.
🔹 ثانیا از جنگنده تا بهترین ابزار نظامی را خریده و با کمک چندین کشور حملات هوایی به یمن را آغاز کرده است.
🔹 ثالثا در میدان بهترین نیروهای مزدور را از کشورهای آفریقایی و عربی به یمن آورده و به بهترین تسلیحات مجهز کرده است.
🔹 رابعا چیزی از کارخانه های تسلیحات سازی آمریکا و غرب نبوده که نخریده باشد...
از همه مهمتر رسانه و حاکمیت های غرب و نظام بین الملل هم کاملا هماهنگ، با این حملهی نظامی همراهی میکنند.
تقریبا همه چیز روی کاغذ تمام شده و سعودی فاتح جنگ است.
🔺 در چنین شرایطی رهبر چیزی میگوید که همه را شوکه میکند.
گاه انسان از وقوع یک حادثه سخن میگوید آن هم در شرایطی که اسناد و شواهد نشان میدهد که در آینده پیش رو شاهد وقوع چنین چیزی خواهیم بود. اما گاه ماجرا متفاوت است. شواهد نشان میدهد که گزینه ی (الف) اتفاق میافتد. با این وجود فردی بر خلاف نظر همه تاکید دارد که قطعا گزینه (ب) رخ خواهد داد.
در این صورت ماجرا را باید با تأمل بیشتری بررسی کرد.
با در نظر گرفتن اوضاع آن روزها و دستِ برتر سعودی و حمایت حداکثری آمریکا این جمله از رهبر ایران را بخوانید: سعودی ها بدعت بدی گذاشتند در این منطقه و البته خطا کردند، اشتباه کردند!!
کاری که امروز دولت سعودی در یمن انجام میدهد عیناً همان کاری ست که صهیونیستها در غزه انجام دادند.
سعودی ها در این مسئله خسارت خواهند دید، ضرر خواهند کرد و آنها به هیچ وجه پیروز نخواهند شد. دلیل بسیار واضحی دارد.
دلیلش این است که توانایی های نظامی صهیونیستها چندین برابر توانایی نظامی این سعودیهای کذا و کذا (خنده حضّار) بود.
چند و چندین برابر اینها، آنها توانایی نظامی داشتند، طرف مقابلش هم غزه یک وجبی بود. این جا طرف مقابل، یک کشور است، یک کشور ده ها میلیونی، یک ملت، کشور پهناور و وسیع.
اگر آنها توانستند در غزه پیروز شوند، این ها هم خواهند توانست در اینجا پیروز بشوند؛ البته آنها هم پیروز می شدند باز پیروزی این ها احتمالش صفر بود، الآن احتمالش زیر صفر است. این ها قطعا ضربه خواهند خورد. قطعا بینی سعودی ها به خاک مالیده خواهد شد.
🔺 حدود 2855 روز از آن پیش بینی رهبر ایران گذشته است.
حالا سعودی و یمن در حالت آتش بس هستند و همزمان سعودی دارد مذاکراتی را با انصارالله انجام میدهد و همچنین پیام هایی را به طرف یمنی مخابره و تاکید کرده که ما آماده پذیرش پایان جنگ هستیم! منتها درخواست داریم بپذیرید که عمق سعودی را تهدید نکنید!!
🔹 رهبر ایران چطور به این جمع بندی رسید که با قطعیت از شکست سعودی بگوید؟
🔹 آیا آنچه او میگوید خروجی نتایج مراکز آینده پژوهی است؟
اگر چنین است اولاً چرا آمریکا با این همه ادعا چنین مراکزی ندارد؟
و چرا آنها نتوانستند شکست "گاو شیرده" را پیش بینی کنند؟
دوما چرا آنهایی که در ایران دورِ یک میز با رهبر این کشور مینشینند اعتراف میکنند که او بر خلاف درکِ همه ی آنها از حقیقت، نظر داده و اتفاقا حالا اثبات شده که او درست گفته است؟
پس میتوان با قطعیت گفت آنچه رهبر ایران گفته مانند آنچه درباره جنگ 33 روزه (پیش بینی پیروزی حزب الله) مطرح کرده بود چیزی فراتر از یک آینده پژوهی است.
درست در همان زمان هم چهره هایی مثل #قاسم_سلیمانی که اشراف دقیقی به حقایق میدان داشتند تاکید میکردند که ما از پیش بینی ایشان به شدت متعجب شدیم و حیرت کردیم که چنین چیزی دقیقا بر خلاف حقایق میدان و نظر همگان رخ داد...
🔺 بیش از صد روز از ناآرامیهای ایران گذشته است.
رهبر ایران که پیش بینیهای مختلفی را در کارنامه دارد این نا آرامیها را با جنگ احزاب مقایسه کرده است.
جنگ احزاب از جمله نبردهای سختی ست که بر رسول خدا تحمیل شد اما پایانش به فتح مکه منجر شد.
سید علی حسینی خامنه ای که در جنگ 33 روزه بر خلاف همه از پیروزی تاریخی #مقاومت حرف میزد و 2855 روز پیش از شکست سعودی میگفت کدام حقیقت را در ناآرامی های امروز دیده است؟
14 سال بعد چه چیزی قرار است پیش روی ایرانیان باشد؟
فعلا برای قضاوت زود است.
باید جلو تر برویم تا ببینیم حقایق پیش رو، برای ما چه خواهند داشت...
#آقای_تحلیلگر
#جنگ_احزاب
#شبنامه
خفـن ترین کانال نظامی و مذهبیـ ایتـا 😎💪
🔴 دستاوردهای سپـاه ✈
🔴اخبار استخدام سپـاه و ارتـش💂
🔴 حدیث هایـی از امامان🌷
🔴مداحی های خفـن😎
🇮🇷معرفی تسلیحات و نیرو های ویژه کشور های مختلف
✍ پیشنهاد میکنم اگر دنبال جدیدترین اخبار نظامی و سیاسی هستید کانال هواداران سپاه قدس را دنبال کنید👇✓
🚨@G_O_M_N_A_M_113 👈
»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«
-"سـلـام داداش خـوبـے؟😔
+"سـلـام داداش الحمدالله چـیـزے شـده!؟
-"هـرچـے مـیگـردم دنـبـال یک کانال خوب پیدا نـمـے ڪنم
+"کـانـال چـہ مـدلـے؟🌿
-"میخوام
عکس های
نظامی
گاندو
مذهبی
برای امام ها
و ڪلا در مورد اینها پست بزاره🍀
+"خـب ایـنـڪـه نـاراحـتـے نـداره
من یک کانال میشناسم بهترین کانال ایتا است
-"واقعا؟🙆♂ تـوروخـدا لـیـنـک کـانـالـش رو به من بده😫
+"بـاشـہ خـوب بـیـا کلیک کن روی این ماشین پلیس ها
🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨🚔🚨
♨️دما رو به کاهش هست و طبیعتاً مصرف گاز ممکنه توی کشور بالا بره.
یه کمک جدی باید به هم بکنیم و تا حد توان مصرف گاز رو توی هفته پیش رو مدیریت کنیم تا خدای نکرده مشکل برای گرمایش باقی هموطنان ایجاد نشه.
هم خودمون و هم دیگران رو ترغیب کنیم به #کاهش جدی مصرف گاز. یه هفته با لباس گرمتر توی خونه باشیم، هیچی نمیشه ✋🌹
حمید کثیری
🇺🇸به کشورها به بهانهی مبارزه با تروریسم حمله کن ، و نفت آن ها را بدزد!!!
به همین سادگی!!!
#حقوق_بشر_امریکایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لس آنجلس معروف به شهر فرشتگان جهان مثل همیشه زیباست .
💬 h.babaei
#غرب_بدون_روتوش
🔰وزیر اقتصاد : در ۶ ماه اول سال ۳/۹ درصد افزایش سرمایهگذاری را در کشور شاهد بودیم
🔻در دولت قبل با کاهش سرمایه گذاری و بعضا کاهش سرمایه در کشور مواجه بودیم.
🔰در سه ماه تابستان ۷/۳ درصد افزایش سرمایه گذاری در کشور رخ داده است.
🔻در پایان آذر ماه امسال میزان رشد نقدینگی ۳۳/۴ درصد بوده است که ۷ درصد کمتر از شروع کار دولت سیزدهم می باشد.
🔰 وزارت صمت توانسته ۱۸ درصد تولید خودرو و ۳۹ درصد عرضه خودرو را نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش دهد.
🔺۴۰۰ درصد تعداد خودروهای کامل نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.
#خبر_خوب