⭕️ احتمالا در جلسه بالادستیای که قرار است در مورد تعرض جنگندهها(آمریکایی یا اسرائیلی) به هواپیمایی ایرانی تصمیم گیری شود، آن عزیزی که پاسخ به ترور حاج قاسم را حداقلی کرد(از ۳گزینه به۱گزینه تقلیل داد)، مجددا بگوید واکنشِ جدی به این اقدام، آغازگر جنگِ بزرگ خواهد بود!
#نفوذی
👤 Ali Gholhaki
@TWTenghelabi
⭕️ هر کسی که این پیام خویشتن داری ایران تا ماه نوامبر (انتخابات آمریکا) رو مخابره کرده مسئول تمام این ناامنی هاست!
ذلت هم حدی دارد
👤 حجت نیکی ملکی
@TWTenghelabi
⭕️ سخنگوی وزارت خارجه:در تماس تخت روانچی نماینده کشورمان در سازمان ملل، با گوترش دبیرکل سازمان صراحتا تاکید شده که چنانچه هر حادثه ای در مسیر برگشت برای این هواپیما اتفاق افتد، ایران، آمریکا را مسئول آن خواهد شناخت. این پیام همچنین به سفیر سویس در تهران نیز داده شده است.
Mention 👤 Mahdi Bakhtiari
@TWTenghelabi
⭕️ پرواز ماهان در راه ایران؛
تهران به واشنگتن هشدار داد
هشدار ایران به آمریکا درباره هواپیمای ماهان به سفیر سوئیس اطلاع داده شد
سخنگوی وزارت خارجه در صورتی که هر حادثهای برای هواپیمای ایرانی در مسیر برگشت اتفاق افتد، تهران آمریکا را مسئول خواهد شناخت
این پیام به سوییس ابلاغ شده
👤 فرشاد مهدیپور
@TWTenghelabi
⭕️ ملوانهای آمریکایی که تجربه کردند ولی خلبانهای آمریکایی هنوز چند شلوار خیس از ما طلبکارند!
👤 فرید ابراهیمی
@TWTenghelabi
⭕️ اسراییل سریع فازِ "غلط کردم" گرفت
فایده نداره
دست به مهره،حرکته😎👊
#هواپیمای_ماهان
👤 لیا آبنوس_حساب جدید
@TWTenghelabi
⭕️ میگن خلبان مسافربری طبق قانون موظف بوده دستور جنگنده رو اجرا کنه و نباید با کاهش سریع ارتفاع جان مسافران رو به خطر مینداخته ! اما نمیگن چراهواپیمای مسافربری در آسمان "سوریه " باید حرف جنگنده آمریکا و اسراییل رو گوش بده ؟
#هواپیمای_ماهان
👤 davood bagherzadeh🇮🇷
@TWTenghelabi
⭕️ امیدوارم روزنامهای فردا تیتر نزنه که اگه بایدن بیاد دیگه کسی تو دنیا هواپیمای مسافربری تهدید نمیکنه.
👤 A.Dastaran
@TWTenghelabi