فعال شدن آژیر خطر در شمال کرانه باختری/ روزنامه «هاآرتص» نوشته احتمال نفوذ به شهرک «بیت حورون» میرود و از شهرکنشینان خواسته شده در خانههایشان بمانند
🗣فارس بینالملل
@twtenghelabi
پرچم کشورمون شده بازدارنده
چه برسه به موشک هامون
🗣یکی بود یکی نبود
@twtenghelabi
اپراتورها قابلیت جستجوی محتوای پورن رو بستن و حتی تو نتایج اولیه هم نمیاد!
بعد اینجا یه عده که مریض جنسین ولی بقیه رو مریض جنسی میدونن، با فیلترشکن میان توییت میزنن که چرا دسترسیشون بسته شده!
بابا دیگه توکه فیلترشکن داری دردت برای ارضای مریضیت چیه؟
🗣فامیل دور
@twtenghelabi
اینکه صفحه توییتر نزدیک به سپاه پاسداران همزمان با حضور بایدن در اسرائیل و اعلام موضع مشترک آن ها علیه ایران، از پایان صبر ایران در برابر غرب و آژانس گفته و از هشتگ #بازدارندگی_هستهای استفاده کرده، نشان می دهد احتمالا باید شاهد تحولات جدیدی باشیم!
👤 Mostafa Najafi
@twtenghelabi
مطابق گزارش اطلاعاتی محرمانه که یاهو نیوز به دست آورده، دولت آمریکا باور دارد این روزها ایران ممکن است برای انتقام ترور دو سال قبل فرمانده ارشدش، اقدام به کشتن مقامات ارشد فعلی یا سابق آمریکا کند.
گزارش اطلاعاتی در 16ژوئن و دو روز بعد اعلام سفر بایدن به خاورمیانه، منتشر شده است!
🗣🇺🇸 امریکانا 🇺🇸
@twtenghelabi