آیا مافیای مواد مخدر زمان پهلوی از عوامل اصلی و پشت پرده در بوجود آمدن مشکلات فراوان برای مردم و تلاش آنها برای برقراری یک حکومت مردمی ایده آل می باشد؟
دوران پهلوی را می توان اولین زمانی درنظر گرفت که مدرنیته به شکل گسترده و امروزی وارد ایران شده است در کنار این مطلب که در این دوران برای اولین بار درآمدهای هنگفت نفتی شرایط متفاوتی به هر لحاظ برای ایران بوجود آورده است. عوامل زمان پهلوی باتوجه به تغییرات ساختاری گسترده در مدل حکمرانی حاکم بر جنبه های گوناگون زندگی مردم و باتوجه به پیشرفتهای تکنولوژیک و تغییر شیوه های ارتباط با فضای بین الملل در کنار درآمد نفتی قدرتمند براحتی می توانستند بنیانگذار مافیای قدرتمند جدید و متفاوتی در اقتصاد و سیاست ایران باشند که از نقطه نظر اقتصادی، دراختیار گرفتن کنترل یا دخالت در امر واردات کالا به کشور و همچنین تجارتهای پرسودی چون موادمخدر می توانست بهترین شیوه افزایش قدرت و نفوذ هم در عرصه داخلی و هم خارجی باشد، کمااینکه اسناد، گزارشات و مصاحبه های فراوانی در مورد دخالت عوامل حکومت پهلوی در امر قاچاق وجود دارد.
چنین مافیایی اگرچه در امر اقتصاد موفق بوده است اما در امور سیاسی خود را قادر به حفظ حکومت پهلوی باتوجه به اشتباهات گسترده آن نمی دیده است. شاه با فراموش کردن قیام تاریخی مردم کشورش برای مشروطه، یک حکومت کاملا دیکتاتوری بوجود آورد که نارضایتی مردم و رشد قارچ گونه سازمانهای مبارز زیرزمینی از نتایج طبیعی آن بودند. شاه در امور بین الملل و بخصوص قضیه نفت نیز کودکانه عمل نمود که متشنج شدن اوضاع و ایجاد نگرانی در دول اروپایی و آمریکایی نتیجه آن بوده است. برای دول اروپایی و آمریکا که روز به روز نیاز بیشتری به نفت پیدا می کردند، قطعا حکومت پهلوی که بدنبال افزایش قدرت و تسلط با استفاده از عامل فروش نفت بوده است در کنار اعرابی که تاکنون در این زمینه مسئله ساز شده بودند مشکل بزرگی به حساب می آمده است. از طرف دیگر شرایط حکومت پهلوی و رشد کمونیسم که ممکن بود در نهایت تسلط منابع نفتی را به دست یک حکومت کمونیستی بسپارد، از بزرگترین مخاطرات برای دول اروپایی و آمریکا بود. قطعا مسئله نفت و کمونیسم نیاز به تغییرات گسترده در شرایط حاکم را برای اروپا و آمریکا رقم زده بود.
در چنین شرایطی مافیای مذکور یا بایستی از صحنه بطور کامل خارج شدن را می پذیرفت یا اینکه شاید با آلت دست شدن برای سرویسهای بیگانه و شاید هم در یک همکاری با آنها بصورت کمابیش همراه با حفظ استقلال، شرایط متفاوتی برای خود رقم می زد. در چنین شرایطی مافیای مذکور احتمالا طرح یک حکومت موقت را در ذهن پرورانده است بدین صورت که از بین گروههای مبارز میدان برای یکی هموارتر و برای دیگران همچنان بسته باشد تا انقلاب رخ داده و حکومت جدید مستقر شود سپس به کمک عوامل نفوذی درگیری بین گروهها افزایش یافته و باعث حذف رقیبان شود و در نهایت با افزایش مشکلات برای مردم و تضعیف نظام زمینه برای بازگشت حکومت بدست خود فراهم شود که در این راستا ایجاد گرههای اساسی و حفظ آنها به کمک عوامل نفوذی داخلی و خارجی فوق العاده سرنوشت ساز و جائز اهمیت بوده است. شاید مشکلات ایران با آمریکا هم در این مقوله باشد که حتی اگر ایجاد آنهم فتنه نبوده باشد، شواهدی دال بر فتنه آمیز بودن ادامه آن وجود دارد همانطوریکه از مسئولین بلندپایه نظام فعلی نیز اشاره کردند که در مقاطعی رابطه ایران و آمریکا رو به بهبود و حل مشکلات قدم گذاشته اما رویداد همزمان برخی اتفاقات درونی جلوی ادامه آن را گرفته است.
از زمان انقلاب تاکنون شرایط اقتصادی به گونه ای بوده است که مافیای مذکور می توانست روز به روز ثروتمندتر و قدرتمندتر شود و در زمینه سیاسی هم، حذف رقیبان در دهه شصت، ایجاد و افزایش درگیریهای درون نظام در دهه های هفتاد و هشتاد و در نهایت مشکلات فراوان در دهه نود همگی می توانند فتنه این مافیا در راستای برگرداندن حکومت به دست خود و به گند کشیدن تلاش مردم برای رسیدن به یک حکومت مردمی و به گونه ای تنبیه مردم برای عدم تبعیت از آنان باشد.
مطمئناً مطالب یاد شده تمامی ماجرا نمی تواند باشد اما قطعاً بخش مهمی از ماجرا هست و این سوال را بوجود می آورد که آیا زمان توجه ویژه به ارتباط مافیای موادمخدر، مافیای قاچاق اجناس، مشکلات اقتصادی، عوامل نفوذی فتنه گر، سلطنت طلبان، فتنه ها و درگیریهای پیشین و مشکلات در روابط بین الملل با همدیگر بعنوان تنها راه حل اساسی بیرون آمدن از مشکلات روزافزون فعلی نرسیده است؟
#نشرحداکثری
#بصیرت_سیاسی
کانال ربیون الحدید را دنبال کنید 👇
🆔 @re_alhadid
⭕️ *علل مرگ و میر متهمان به کرونا چیست؟*
۱_ «پلیفارماسی» آزمایش بیش از یک دارو(تداخل دارویی)
۲_ «تاناتوفوبیا» ترس از مرگ
۳_«آتانازی» کشتن از روی ترحم
۴_«ونتیلاسیون» اتصال به دستگاه تنفس مصنوعی برقی
۵_«دستگاه اکسیژن ساز» (Oxygen Concentrator) تحمیل اکسیژن سرد و منقبض کننده
۶_ «خطای پزشکی»Medical error
۷_ ا«عفونت بیمارستانی» (Hospital-acquired infection) یا nosocomial infection
۸_ا«وحشت آفرینی رسانه ای» و پروپاگاندای ترس و یاس
۹_«مقاومت آنتی بیوتیکی»
۱۰_«ماسک و شیلد» و کمبود اکسیژن و عفونت ریه و احتمال آلودگی برخی ماسک ها
۱۱_«ممنوع الملاقات شدن بیمار و حذف همراه بیمار» دق مرگ شدن بیمار و نرسیدن صدای اعتراض بیمار
۱۲_«تغذیه ناسالم بیمارستانی»
۱۳_«عدم رسیدگی و فرسودگی کادر درمان»
۱۴_«آزمایش دارویی» مطالعات فارمودینامیک (بررسی تاثیرات فیزیولوژیک داروها بر بدن)، فارماکوکینتیک (بررسی تاثیر داروها بر روی سلولها و مولکولهای زیستی بدن)، آزمایش سمشناسی
۱۵_«کمای مصنوعی» خواب مصنوعی_(به فرانسوی: Coma)(پروتکل های بخش مراقبت های ویژه بیمارستان)
۱۶_«بیوتروریسم» غذایی، هوایی، دارویی، رادیویی
۱۷_«توصیه به مصرف زیاد آب و ایجاد خلط سنگین و سردی»
۱۸_«نحوه غلط بستری بیمار پنومونی ریوی»(خواباندن به پشت)
۱۹_«عوارض آزمایش ها»ی آسیب رسان
۲۰_«وایتکس پاشی و آب ژاول»
۲۱_« الکل مالی و مواد سمی کشنده»
۲۲_«قرنطینه های مهلک»ممنوعیت مسافرت ، کار ، عیادت ، مهمانی، اشتغال و...
۲۳_«آلودگی ابزار تشخیصی و درمانی و بهداشتی»
۲۴_ واکسن های خارجی و داخلی که برخی مواد اولیه آنها نامشخص است و برخی که مشخص شده و کشنده و خطرناک هستند.
۲۵_عوارض داروها، سرم ها، مسکن ها، تقویتی های شیمیایی بخصوص قتل عام با رمدیسیویر
البته تعداد بیشتر آمار فوتی ها به این دو علت زیر است:
«بیماری زمینه ای»(با الزام وزارت بهداشت به آلوده سازی آرد و آب و نمک و روغن و گوشت و لبنیات و ...با تراریخته ها، کود شیمیایی، آفت کش شیمیایی، مکمل های شیمیایی، داروهای شیمیایی و...)مرگ و میر طبیعی در کشور حذف شده است و این کشته ها بنام کرونا ثبت میشود.
«مهندسی آمار» (جا زدن مرگ و میر فشار خون و عروقی و قلبی و دیابت و...بنام کرونا با توجه به اینکه در این قبل از کرونا بطور متوسط روزانه بیش از ۱۲۰۰ و سالانه قریب ۴۹۰ هزار فوتی در ایران وجود داشته است) و به صورت آمار را هر وقت که بخواهند بالا و پایین میبرند.
👌به اعتراف مسولان وزارت بهداشت و علوم پزشکی، دلیل مرگ و میرها، همه ی اتفاقات ذکر شده در بالا، بوده است و هیچ مدرکی دال بر وجود بیماری کرونا فراتر از یک زکام ساده یا شدید و یا ذات الریه خفیف و شدید وجود ندارد!
☝🏼🖤🏴☝🏼🖤🏴☝🏼
#بصیرت_سیاسی
#نشرحداکثری
کانال ربیون الحدید را دنبال کنید 👇
🆔 @re_alhadid
روایتی از اختناق در دوران شاه
اختناق و فشار دو کلیدواژهای است که میتوان در توصیف عصر پهلوی آنها را به کار برد. در این دوره با اعمال فشار ساواک، علاوه بر امور سیاسی، در حوزه فرهنگ نیز زوال و ناباروری مشاهده میشد.
فریدون هویدا برادر امیرعباس هویدا نخستوزیر معروف شاه در خاطراتش با اشاره به اختناق در دوران پهلوی میگوید: ساواک فقط اِسما وابسته به نخستوزیری بود وگرنه مستقل کار میکرد و دستورات خود را نیز مستقیماً از شاه میگرفت. ساواک که کلیه فعالیتهایش جنبه محرمانه و پنهانی داشت تمام سعی خود را به کار میگرفت تا محیطی آکنده از ترس به وجود بیاورد و با این کار چنان جو مسمومی بر تمام جامعه از صدر تا ذیل حکمفرما کرده بود که هیچکس واقعا جرات نداشت در حضور دیگران سخنی به زبان بیاورد...
برقراری سانسور توسط ساواک تا بدان حد پیشرفت کرده بود که گاه اتفاق میافتاد جلوی انتشار کتابهایی را که قبلا بارها چاپ شده بود میگرفتند.یا مثلا از انتشار نمایشنامههایی مثل "هملت" یا "مکبث" فقط به این دلیل جلوگیری میکرد که در آنها شاه یا شاهزادهای کشته میشد. ساواک فیلمها را به میل خود زیر قیچی سانسور میبرد و حتی یکبار از نمایش فیلم ساخته یکی از دوستانم به نام ابراهیم گلستان که داستان مرد تازه به ثروت رسیدهای را مطرح میکرد و به نظر ساواک مشاهده چنین ماجرایی میتوانست قضیه شاه بعد از بالا رفتن قیمت نفت را در ذهن بیننده تداعی کند جلوگیری شد. درمورد دیگر نیز نویسندهای فقط به این بهانه چند روز به زندان ساواک افتاد که چرا یکی از مخالفین رژیم عبارت مندرج در یکی از کتابهای وی را در نامه خود نقل کرده است!! وزارت فرهنگ فرهنگ و هنر که همواره در اختیار شوهر خواهر شاه قرار داشت رفتاری در پیش گرفت که نتیجهاش جز خفه کردن اندیشههای خلاق نداشت...
منبع:
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
irdc ir/fa/news/5815/
#بصیرت_سیاسی
#نشرحداکثری
کانال ربیون الحدید را دنبال کنید 👇
🆔 @re_alhadid
21.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انگیزشی
میخواهی دنیا را تغییر دهی ⁉️
این راهش است ...
✅ یکی تکاندهندهترین سخنرانیها
کانال ربیون الحدید را دنبال کنید 👇
🆔 @re_alhadid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امنیت_اتفاقی_نیست
🎥صحبتهای جالب وحید رهبانی بازیگر نقش محمد درمورد نیروهای امنیتی فقط باید برین یه جای ناامن تا بفهمید که این دوستان چقدر ارزشمند هستند
#نشر_حداکثری
#بصیرت_سیاسی
🌹 کانال رِبّيون الحديد را دنبال کنید 👇👇👇
🆔 @re_alhadid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف مینو محرز بر بی.اثر بودن تمام داروهای تجویز شده برای کرونا
🌹 کانال رِبّيون الحديد را دنبال کنید 👇👇👇
🆔 @re_alhadid
تداوم شکنجه، ارعاب و قتل توسط ساواک با ظهور بازجوهایی که توسط سیا آموزش دیده بودند.
ساواک یعنی همان سازمان اطلاعات شاه، یکی از مخوفترین مجموعههای وابسته به رژیم پهلوی بود که برای انقلابیون و مبارزان نامی آشنا به شمار میآمد. این سازمان که با کمک سیا و موساد انسجام یافته بود، با شکنجه، ارعاب و قتل، در برابر مبارزان و آزادیخواهان میایستاد و تشکیلات خاصی داشت.
بازجوهای ساواک معمولا با استفاده از شلاق و چوب و کتک از متهمان اعتراف میگرفتند. زمانی که ساواک تاسیس شد قرار نبود روشهای خشونتآمیزی که فرمانداری نظامی تهران پیش از این برای اعترافگیری از متهمان استفاده میکرد، محوریت کار قرار بگیرد اما با ظهور بازجوهایی که توسط «سیا» دوره دیده بودند، این شیوهها همچنان در ساواک تداوم یافت.
سازماندهی ساواک توسط مستشاران آمریکایی و براساس آموزشهای «سازمان سیا» انجام میگرفت، با این تفاوت که سیا تنها وظیفه بررسی اطلاعات خارجی را بر عهده داشت و مسئولیت امنیت داخلی آمریکا برعهده اف.بی.آی بود، اما ساواک هم اطلاعات خارجی و هم امنیت داخلی را در حیطه وظیفه و اختیار خود داشت. در حقیقت ساواک از نظر کارکرد، ترکیبی از دو سازمان سیا و اف.بی.آی بود.
با تأسیس ساواک فعالیتهای ضدبراندازی و ضدجاسوسی از عهده شهربانی خارج و ادارهکل سوم ساواک مسئول ضد براندازی و ادارهکل هشتم آن مسئول عملیات ضدجاسوسی شد. گردآوری اطلاعات غیرنظامی از کشورهای همسایه و کشورهای هدف، از عهده رکن دوم ستاد ارتش خارج و به ادارهکل دوم ساواک محول گردید و ادارهکل هفتم ساواک نیز مسئول بررسی اینگونه اطلاعات گردآوری شده قرار گرفت.
با تاسیس ساواک، خشونت و شکنجهها در سازمان جدیدالتأسیس تداوم پیدا کرد. هر چند در دوره ریاست بختیار بر ساواک هنوز شکنجه سیستماتیک نشده بود ولی استفاده از خشونت برای اقرار گرفتن از متهمان، شکنجه را به اصل پذیرفته شده در آن سازمان تبدیل کرد. این امر موجب شد که نام ساواک تداعی کننده بدرفتاری، خشونت و رفتارهای غیر انسانی باشد.
نکته دیگر در این رابطه تفاوت در افرادی است که مسئول شکنجه میشدند. در دوره ریاست بختیار بر ساواک، بیشتر کسانی مورد شکنجه قرار میگرفتند که اطلاعاتی در مورد سازمانهای مخالف حکومت داشتند، نه کسانی که به جرم خواندن کتب و اوراق ممنوعه دستگیر میشدند. در این دوره، بازجویی هنوز علمی نشده بود و برای اقرار گرفتن از شکنجه استفاده میشد.
منبع:
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
irdc ir/fa/news/1416/
#بصیرت_سیاسی
#نشرحداکثری
کانال ربیون الحدید را دنبال کنید 👇
🆔 @re_alhadid
50.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گاندو به قسمت های جنجالی رسید / جاسوس داخل سریال و چند نکته..
#نشر_حداکثری
#بصیرت_سیاسی
🌹 کانال رِبّيون الحديد را دنبال کنید 👇👇👇
🆔 @re_alhadid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا سفیر انگلیس از #گاندو لذت میبره؟
#نشر_حداکثری
#بصیرت_سیاسی
🌹 کانال رِبّيون الحديد را دنبال کنید 👇👇👇
🆔 @re_alhadid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 یه مدینه یه بقیعه
یه امامی که #حرم نداره
🏴🏴🏴شهادت امام سجاد علیه السلام تسلیٺ باد.
🌹 کانال رِبّيون الحديد را دنبال کنید 👇👇👇
🆔 @re_alhadid
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎞 پرحاشیهترین برادر رئیس جمهور❗️
افشاگری زاکانی از فساد حسین فریدون ⛔
🔴 آنچه که از حسین فریدون نمیدانید❗
#واکسن
#محرم
#نشر_حداکثری
#بصیرت_سیاسی
🌹 کانال رِبّيون الحديد را دنبال کنید 👇👇👇
🆔 @re_alhadid