فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بدون تعارف 2030: در حوزه #عفاف_و_حجاب چه بايد کرد ؟
کدام دستگاه مسئول است؟
♨️ در بدون تعارف این هفته، گفتگوی صریح با نعیمه اسلاملو بانوی فعال در حوزه عفاف و حجاب را مشاهده می نمایید.
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| فروش و توزیع سالاد الویه با سیب سلامت وزارت بهداشت با گوشت خوک در یزد ❗️
🔻 نظام سلامت و بازرسی وزارت بهداشت، همه را مبهوت این نظارت خودش کرده است‼️
➕ این محصول با عنوان سالاد الویه داشاد ارائه شده است!
اگر حکم خدا را مد نظر قرار ندهیم، یافته های علمی را چه باید کرد؟
علی مهربان، پژوهشگر طب سنتی، مضرات مصرف گوشت خوک را از منظر طب سنتی چنین بیان میکند: مصرف گوشت خوک باعث تولید خلطهای چهارگانه - چهار مایع خون، صفرا، سودا و بلغم- به شدت غلیظ، لزج و بدهضم در بدن شده که باعث به وجود آمدن بیماریهای روانی مانند خودخوری میشود.
بروز امراضی مانند سردردهای مزمن و میگرن، ورم پا، درد شدید مفاصل، تیرگی عقل و ذهن، ضعف معده و در نهایت از بین رفتن کرامات انسانی مانند محبت، غیرت و تحمل در مسایل پیش پا افتاده و ...
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه خوک به تنهایی 27 بیماری وبایی را به انسان منتقل میکند، میگوید: از جمله بیماریهای ناشی از مصرف گوشت خوک به تصلب شرایین، ضعف هاضمه، عقیمی، التهاب مفاصل، انواع سرطانها، بیماریهای ویروسی مانند آنفولانزا، نیپا، سارس، هاری، ویروس چرکین خوکی، بیماریهای باکتریایی مانند تب مالت، سالمونلا، لیستریا، التهاب پوستی، سل ریوی، گرگرفتگی، ذات الریه، اسهال خونی، کرم امعا و احشا مانند تریشین، کرم کدوی خوکی و اسکاریس و همچنین سرطان و سایر بیماریها هستند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#ازدواج
#حلال_زادگی
#فرزندآوری
📌خانم ایزابل ساهیل در کتاب "نسل رها شده، گرایش به سکس و فرزندآوری خارج از چارچوب ازدواج" می پرسد:
▫️حقوق کودکان چیست؟
▫️آیا آنها مستحق تولد در خانوادهای که، بزرگسالان آن آمادگی والد شدن دارند و کاملاً نسبت به وظایف فرزندپروی آگاهند، نیستند؟
📌برای ایجاد جهانی که کودکان بتوانند در آن رشد و بالندگی داشته باشند، ما نیاز به اصول اخلاقی جدیدی برای مسئولیتپذیری داریم که از طریق آن، روش پیشفرض فرزندآوری تغییر کند و تا زمانی که هر دو والد به طور جدی احساس آمادگی و پذیرش مسئولیت فرزند را ندارند، اقدام به فرزندآوری نکنند.
📌این دیدگاه خانم ساهیل، نشان از نگرانی برای نسل جدید حرامزاده حاصل افراد همباش است که معمولاً تحت سرپرستی مادران مجرد هستند؛ بنا به اذعان خودشان در این کتاب، این کودکان بسیار بیشتر از خانوادههایی که با پیوند ازدواج تشکیل شدهاند، در معرض ناهنجاریهای اجتماعی، فقر و مشکلات تربیتی هستند.
✅راه حل نجات نسل امروز، چیزی جز پیوند شرعی #ازدواج و تولد #نسل #حلال_زاده در دامان مادر و پدر پاکدامن نیست.
✅#حلال_زادگی کلید نجات نسل از پیش هلاک شده و فاسد امروزی است که از دامان زنان و مردانی ناپاک پا به دنیا میگذارند.
👈اولین حقوق کودکان، حق حلالزادگیست که ما نسبت به آن مسئولیت داریم.
🔺مسیر #آزادی_جنسی که با #آزادی_پوشش آغاز میشود، سراشیبی سقوطی است که غرب در آن غرق شده و به دنبال راه نجات میگردد!
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عوارض_خودارضایی
بررسی عوارض خودارضایی از دید علوم پزشکی و بیولوژی
برگرفته از کتاب "علوم نوین در اسلام"
https://eitaa.com/umefafgaraei
💢 سیفلیس در اروپا نسبت به سال ۲۰۱۰ حدود ۷۰٪ افزایش یافته است.
📍 برای نخستین بار در ۲۰ سال اخیر موارد سیفیلیس در برخی کشورها از HIV بیشتر شده است!!
📛 دلایل عمده افزایش موارد سیفلیس:
مقاربت ( #گناه_لواط ) بدون پیشگیری و رفتار پرخطر جنسی بین مردان همجنسباز!!
📌 پینوشت: سرزمین آزادیهای جنسی و آموزشهای جنسی، اسیر بیماریهای جنسی است.
🔻 منطق شهوترانی در دنیای غرب بر اصل «تمایل» و «هوای نفس»، است؛ وقتی علت ترویج #همجنس_بازی را جویا میشوید؟ پاسخ این است؛ این یک تمایل بشری ناشی از پرستش هوای نفس و لسهفر (هر چه میخواهی، انجام بده) است؛ آمار فوق، خروجی همین منطق است...!
#گناه_لواط
https://eitaa.com/umefafgaraei
♨️دولت کلمبیا برای مقابله با آمار بالای زنازادگی در میان دانشآموزان کشورش، به عروسکهای نوزاد رباتیک متوسل شده است!
♨️در این طرح مسئولین مدرسه با دادن عروسکهایی به شکل نوزاد از دانشآموزان خواستند این عروسکها را یک هفته نگهداری کنند. این عروسکها، رباتیک بودند و به وسیله یک نرم افزار که درون آن تعبیه شده بود، توانایی گریه کردن با صدای بلند داشتند و چند ساعت یکبار درخواست غذا و تعویض پوشک داشتند و رفتاری شبیه کودک دو ماهه داشتند.
💢خوا کارلوس از مقامات بهداشت کلمبیا گفته است: ما با این استراتژی حاملگی نوجوانان را ۳۰ درصد کاهش دادیم.
📈طبق گزارشات رسمی در کلمبیا و آمریکای جنوبی یک پنجم نوزادان متولد شده در سال ۲۰۱۸، مادران ۱۰ تا ۱۸ ساله داشتند.
📈مبتنی بر آخرین آمار بینالمللی که در نقشه خانوادهی جهان منتشر شده، کلمبیا با بیش از ۸۴ درصد بدترین و بالاترین #آمار_زنازادگی در جهان را دارد!
#لا_تقربوا_الزنا
https://eitaa.com/umefafgaraei
خلاصه ای از نشست کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی
چهارشنبه 12 تیر
با عنوان: طراحی مداخله مؤثر در کاهش خودارضایی (گزارش موردی درمان خودارضایی دختران نوجوان)
با ارائه سرکار خانم مهاجر
https://eitaa.com/umefafgaraei
به نام خدا
خانم مهاجر:
با توجه به آموزه های دینی، روانشناسی و روانشناختی، خودارضایی بر خلاف مسیر طبیعت بوده و آینده، حضور اجتماعی و سبک زندگی فرد مبتلا را دچار مشکل می کند. اما امروزه رویکرد موجود نسبت به خودارضایی متفاوت شده است و خودارضایی از دسته اختلالات DSM5 حذف شده و دیگر به عنوان یک آسیب رفتاری لحاظ نمی گردد.
به هنگام بلوغ، نوجوان دچار کنجکاوی های شده که بعضاً منجر به خودارضایی می گردد که این امر اتفاقی است اما طبیعی نیست. آگاهی ها در خصوص دوران بلوغ بسیار کم است. انجام این پژوهش در میان نوجوانان به دلیل شایع شدن این پدیده ضرورت و اهمیت دارد.
راهبردهای درمانی خودارضایی: راهبردهای درمان رفتاری _ دارویی، راهبردهای درمان مبتنی بر آموزه های دینی و درمان مبتنی بر خویشتنداری و تنظیم هیجانی
در پژوهش حاضر دو کیس مورد مطالعه و درمان قرار گرفتند که مشخصات و شرح حال آنها آورده شده است:
مراجع اول: 16 ساله، دانش آموز، فرزند دوم تولد و 1 الی 2 بار خودارضایی در طول هفته
مراجع دوم: 17 ساله، دانش آموز، فرزند چهارم تولد و 5 الی 6 بار خودارضایی در طول هفته
مراجع اول از سن 4 سالگی رفتارهای شبه خودارضایی داشته است. اما از آنجایی که قبل از سن بلوغ ترشح هورمون جنسی صورت نمی گیرد، میل جنسی نیز به آن صورت مطرح نیست. به هر حال این رفتارها را تا سن 12 سالگی داشته تا اینکه در سن 12 سالگی با ترغیب دوست خود به تماشای فیلم های مستهجن می پردازد و خودارضایی خود را آغاز می کند. این مراجع اذعان داشت که پدر من در این مسأله مقصر است و او در منزل فیلمهای مستهجن را در منزل می گذاشت و من نیز چنین فیلم هایی را از کودکی می دیدم.
مورد دوم در سن 16 سالگی یک رابطه جنسی را تجربه کرده بود و با احساس گناه، آن کار را کنار گذاشته و سپس خودارضایی را شروع کرده بود.
مهم ترین علل خودارضایی: عدم مدیریت چرخه تحریک، محرک های محیطی و اجتماعی، استفاده از پورنوگرافی، تجربه رابطه جنسی و تنهایی
علل زمینه ای انجام خودارضایی: اضطراب، وسواس و سبک فرزندپروری
کسانی که سبک فرزندپروری کمال گرایانه دارند، سخت گیری های بی جا، خط قرمزهای بسیار زیاد و انتظار بیش از اندازه از فرزندان خود دارند، که فرزندان شان مستعد این رفتارهای نابهنجار هستند. تا سبک فرزندپروری اصلاح نشود و تا خانواده نتواند برنامه مدون و منظم و مدیریت اینترنت را در خانواده داشته باشد، بهبود و درمان خودارضایی ممکن نیست. نقش منفی اینستاگرام در درمان خودارضایی غیرقابل انکار است و باید فضای مجازی در این مورد مدیریت گردد.
آسیب های خودارضایی: آسیب های جسمانی و روانشناختی
این افراد در روابط زناشویی به مشکل می خورند. با تخیل بسیار همراه هستند و مدام می خواهند که صحنه ها را در ذهن خود مرور کنند. یکی از مراجین درمان می گفت که حتی از خرید رفتن هم عاجز شده ام. چرا که با دیدن هر فردی، ذهنم درگیر این مسأله می شود.
درمان خودارضایی با مداخله خویشتن داری و تنظیم هیجانی
1- بررسی استعدادها، نقاط ضعف و قوت
2- بررسی علایق، آرزوها و برنامه های فرد برای زندگی در آینده
3- بررسی و ارزیابی آسیب های فیزیکی و روانشناختی با کمک مراجع
4- مرحله آستانه رنج و ایجاد انگیزه در فرد برای تغییر
5- آموزش راهکارهای ترک عادت و افزایش خویشتن داری
6- پیگیری
تعداد جلسات کیس ها برای درمان متفاوت بود و میزان خودارضایی مراجعان در طول درمان روند نزولی داشت. اما بعد از گذشت چند جلسه کیس ها نتوانستند مقاومت کنند و تعداد دفعات خودارضایی آنها افزایش یافت ولی مجدداً خودارضایی آنها روند نزولی یافت.
https://eitaa.com/umefafgaraei
گزیده ای از نظرات برخی اعضای حاضر در کارگروه:
آقای شریف: مواجهه خانواده های این دو کیس، با رفتارهای خارج از عرف دخترهایشان چه بود؟ چقدر برای والدین مهم است که جلوی بچه های خود رفتارهای خاص را انجام ندهند تا فرزندان خود را دچار تحریک نکنند؟
آقای محمدی مقدم: شما فرمودید قبل از بلوغ میل جنسی مطرح نیست. اما این مسأله صحیح نیست.
آقای دکتر اسلامیان: بازه زمانی و طول درمان کیس های شما چه قدر بود؟ نقشه راه خود را در این بازه مطرح نکردید. برای مداخله چه کاری را انجام دادید؟ آیا شما به کیس خود مشاوره می دادید؟ به نظر می رسد ارزیابی شما بر اساس پرسشنامه و خودگزارشی کیس ها بوده است. آیا مداخله شما ارائه راهکار به کیس ها بود؟ یعنی مبنای یافته های شما پاسخ هایی بود که از کیس ها دریافت کردید؟ کیس استادی که تعلیم پذیر نیست! شما الان چه پیامی برای والدین، بچه ها و علاقه مندان حوزه تربیت جنسی دارید؟ پیام و یافته های شما برای تربیت جنسی نیست!
آقای دکتر رسولی: عنوان جلسه امروز، طراحی مداخله مؤثر در درمان خودارضایی بود. سؤال بنده این است که شما چه چیز را طراحی کردید؟ طراحی شامل یک چارت است که از انجام این کار و آن کار و ... به این مورد رسیدید؛ اما شما در ارائه خود هیچ طراحی ای نداشتید! منظور شما از چرخه تحریک چیست؟ چرا که چرخه تحریک را یکی از مهم ترین علل خودارضایی مطرح کردید. در خصوص سبک فرزندپروری نیز، چون شما تحت تأثیر آقای دکتر اصغری نکاح هستید، سبک فرزندپروری خانواده محور را مبنا قرار می دهید و سایر سبکها از نظر شما مورد تأیید نیستند و این نمی تواند منطقی باشد. تربیت جنسی خانواده محور صرفاً یک نظریه است و نمی توانید آن را به عنوان یک آپشن یا چارت، وارد الگو کنید. ضمناً مطالعه بر روی تنها دو کیس مورد قبول نمی باشد. چون قدرت تعمیم پذیری ندارد. در ثانی شما در صحبتهای خود فرمودید که کیس ها در دوره درمان با تماشای فیلم و شرایط خانواده و ... به خودارضایی برگشت داشتند و این نشان می دهد که طرح شما مشکل داشته که چنین مسأله ای پیش آمده است. شما روانشناسید و باید الگویی را طراحی کنید که فرد مبتلا در همان خانواده بد و دارای مشکل، درمان گردد و محیط او بر دوره درمان تأثیری منفی نگذارد. آیا شما این الگو را برای پسران هم پیاده کرده اید؟ آیا شما بر روی تری دی مغز هم کار کردید؟
آقای دکتر سعیدی: در پاسخ به صحبت های برخی حاضران، کار روانشناسی بالینی محور است. یعنی مراجعی که از خودارضایی خود شاکی است و به روانشناس مراجعه می کند و به او شرح حال خود را می گوید. ضمناً آیا نظرات دکتر حبشی با دکتر اصغری نکاح در خصوص خودارضایی و مسائل مربوط به آن، در یک راستا می باشد یا خیر؟
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽دکتر سینا کلهر: مدافعان ممنوعیت ازدواج زیر 18 سال صریحاً اعلام کنند که با آزاد کردن روابط نامشروع جنسی موافق هستند.
#ازدواج_بهنگام
https://eitaa.com/umefafgaraei
با سلام و احترام
📣📣📣 کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی
💬 عنوان نشست: سند مؤسسه بین المللی دیده بان خانواده؛ تهدیدهای پنهان 2030
با ارائه دکتر علیرضا رسولی، مدرس دانشگاه و فعال فرهنگی
⏰زمان: چهارشنبه 26 تیر ساعت 17:30
و اکران مستند بحران خاموش در مهدکودک ها ساعت 17
🏢مکان: دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی، سالن شورا
😊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
با تشکر
https://eitaa.com/umefafgaraei
#ازدواج
#فرزندآوری
📛 اینگونه گاردین، بر آتش تنهایی مفرط و فروپاشی خانواده در جامعه انگلیس و جهان میدمد که در یادداشتی سالمترین و شادترین گروه زنان را گروهی معرفی میکند که هرگز ازدواج نکردند و فرزنددار نشدند!
📛 نتیجهی این توصیهها به زنان برای عدم ازدواج و فرزندآوری، میشود عدم آرامش و محبت و سکینت در جامعه و تشکیل #وزارت_تنهایی و انتخاب وزیری برای #پیشگری_از_خودکشی در انگلیس با بیش از ۴۸درصد کودک زنازادهای که این کشور را در آیندهی نزدیک با بحران جدی تولدهای نامشروع و خشونت بالا مواجه میکند!
💢 عاقبتِ خارج کردن زن از طبیعت مادری و سوق دادن آنها به سمت ابزارهای جنسی هوسبازان، عدم آرامش و سکینت در جامعه است، که اگر آرامش و سکینت و محبت و عاطفه در جامعهای گم شد، آن جامعه به سمت خشونت و شرّ کشیده میشود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 "حافظ، سعدی و تمام شاعران و بزرگان تاریخ ایران، همه سکس با پسر بچّه داشتند!"
🔻 اینها ادعای فردی دوتابعیتی به نام بهنام اوحدی است. کسی که روانپزشک، روان درمانگر مشکلات جنسی، مشاور ازدواج و عضو کمیته سکسولوژی انجمن روانپزشکان ایران است!!!
♨️ با وجود چنین مشاورانی، چه انتظاری می توان از درمان مشکلات پدید آمده داشت؟!؟
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفت_و_حیا
📚 خداوند متعال در جريان نقل داستان حضرت آدم و حوا و اخراج آنان از بهشت (اعراف 22)، تصريح مي كند كه پس از خوردن از ميوه آن درخت ممنوعه، عورت آنان آشكار گشت و آنان از اين آشكار گشتن، متأثر شدند و براي پوشاندن عورت خود و رعایت عفتِ در پوشش، تلاش كردند.
از اين واقعه، به روشني مي توان فهميد كه آدم و حوا هنگام برهنه شدن، مضطرب و پريشان شدند؛ زيرا براي رهايي از اين حالت، به برگهاي درختان پناه آوردند و خود را با آنها پوشاندند و صبر نكردند تا لباس مناسبي به دست آورند. اين در حالي است كه چون نخستین انسان بودند، پوشش براي آنها جنبه اكتسابي هم نداشت.
✅بنابراين، تنها دليل اضطراب ايشان از برهنگي، فطري بودن «حيا و عفاف» در آنها بود و چون برهنگي خلاف فطرت است، اضطراب به همراه می آورد.
(تفسيرنور، ج4، ص35)
https://eitaa.com/umefafgaraei
نشست هم اندیشی پیرامون از کشف حجاب رضا خانی تا کشف حجاب امروزی
با حضور دکتر حاج حسینی، محقق مطالعات استراتژیک حوزه زنان
و دکتر هادی وکیلی، استاد و محقق تاریخ معاصر ایران
با همکاری واحد مطالعات زن و خانواده دفتر نهاد رهبری و دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان
ساعت 10 تا 12 روز شنبه 22 تیرماه 98
در سالن شورای دفتر نهاد رهبری دانشگاه فردوسی برگزار شد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
در این نشست دکتر وکیلی صبحت خود با وارد کردن دو ایراد به نام نشست آغاز کردند. اول اینکه رضاخان تا زمانی که رضاخان بود نه تنها اقدام به کشف حجاب نکرد بلکه بسیار خود را آدمی معتقد نشان میداد و دستور کشف حجاب از سمت او زمانی که رضا شاه بود صادر شد و دوم آنچه که رضاشاه انجام داد کشف حجاب نیود چرا که زمزمه های این طرح از دوره قاجار به گوش می رسید؛ عمل رضاشاه منع حجاب بود یعنی حجاب نداشتن اجیاری بود نه اختیاری.
در ادامه دکتر وکیلی با طرح یک پرسش که چرا پدیده ای به نام کشف حجاب در تاریخ معاصر ایران رخ داد؟ به پیشینه ی تاریخی حجاب در ایران پرداختند و تأکید کردند که در هیچ یک از ادوار تاریخی ایران حتی در عصر اسطوره ای پدیده بی حجابی وجود نداشته است و در تمام دوره های تاریخی از مادها گرفته تا هخامنشیان، اشکانیان و ایران پس از دوره اسلامی بی استثنا مرد و زن دارای پوشش کامل یعنی پوشش سر، پوشش تن و پوشش پا بوده اند که تمام سنگ برجسته ها، کتیبه ها و نقش برجسته های بازمانده از این ادوار تاریخی شاهدی برای این موضوع است. البته ایشان در ادامه صحبت خود را اینگونه اصلاح میکنند که شاید حدود و فرمت حجاب در دوره های مختلف کم یا زیاد شده باشد. مثلاً در دوره ی اشکانیان که پس از حمله اسکندر مقدونی بود؛ ممکن است تحت تأثیر پوشش یونانی پوشش مردان ایرانی نیز کمی کوتاه تر شده باشد اما کیفیت و نوع پوشش و وجود پوشش در هیچ دوره ای تغییر یا حذف نشده است.
دکتر وکیلی از صحبت های خود اینگونه نتیجه گیری کردند: از آنجایی که پدیده ی کشف حجاب ریشه تاریخی ندارد؛ باید به آن به عنوان یک مورد خاص و case study نگاه کرد و به دنبال چرایی آن بود. ایشان پاسخ این پرسش را در وجود پارادایم بزرگ تجدد خواهی دانستند و عنوان کردنند که مقوله کشف حجاب یک مقوله ی وارداتی و نتیجه مستقیم مدرنیسم با گفتمان حجاب ستیزی است. ایشان با یک جهش تاریخی به دوره ی قاجار صحبت های خود را ادامه دادند و موضوع عقب ماندگی ایران را در این دوره نسبت به رقبای سنتی خود مانند ترکیه مطرح کردنند و گفتند که وجود مشکل بزرگ توسعه نیافتگی ایرن و نیافتن راه حل درست باعث شد که در اواسط دوره قاجار عده ای طرفدار راه حلی شوند که رضاشاه توانست آن را به مرحله اجرا برساند و آن راه حل چیزی نیود جز تز فکری تقی زاده، مشاور رضاشاه، که ایرانی ها باید از فرق سر تا ناخن پا جسماً و روحاً، ظاهراً و باطناً غربی شوند.
دکتر وکیلی به این نکته نیز اشاره کردند که کشف حجاب رضاشاه چون با خشونت و زور همراه بود، تأثیر جندانی نداشت اما سیاست های محمدرضا شاه برای کشف حجاب که از مسیر فرهنگی و فشار های اجتماعی میگذشت توانست تأثیر عمیقی بر روی بخش عظیمی از جامعه ایران بگذارد و این خود یکی از علل بد حجابی و بی حجابی امروزی ما است. دکتر وکیلی چند نکته را نیز به صورت فهرست وار در مورد کشف حجاب امروزی مطرح کردند که در زیر بدان اشاره میشود:
1. در آمار بی حجابی و بد حجابی امروزه بسیار غلو میشود در حالی که در واقعیت اینطور نیست.
2. گروهی که امروزه به سمت بی حجابی متمایل شده اند باز هم تحت تأثیر فرهنگ غرب هستند
3. تاریخ بشر حتی تاریخ اروپا و آمریکا هیچ وقت این نرخ بالا از بی عفتی و فساد های جنسی و اخلاقی را تجربه نکرده است
4. فریب خوردن این طیف نسبت به فضای شبهات و مغالطات که امروزه به سرعت در حال پخش است را میتوان یکی از علل کشف حجاب امروزی دانست.
5. عامل دیگری که در کشف حجاب امروزی بسیار مؤثر بوده است کم کاری فرهنگی جبهه حق است که مثال بارز آن کم کاری صداوسیما در این حوزه است.
6. استفاده از حجاب به عنوان ابزار سیاسی در جامعه و لجبازی سیاسی افراد کم حجاب و بد حجاب
7. افراط و تفریط های اشتباه در دوره های مختلف که باعث شد این دیدگاه به وجود بیاید که یک گفتمان واحد در درون نظام جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
در ادامه جلسه دکتر حاج حسینی صحبت های خود را با این مقدمه آغاز کردند که برای حل یک مسئله ابتدا باید به ریشه های اصلی علل وجودی آن مسئله پرداخت و تشخیض اشتباه در امر ریشه یابی باعث درمان اشتباه آن مشکل میشود. دکتر حاج حسینی با این مقدمه به این موضوع پرداختند که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و پایان جنگ تحمیلی وقتی که فضا برای کار فرهنگی مهیا شد هر زمان که به موضوع حجاب و عفاف پرداخته میشد تحلیل هایی مبنی بر ناآگاهی های مردم مطرح میشد و همین سبب شد که تمام دستگاه های فرهنگی نیرو و امکانات خود را جهت برنامه ریزی، اقدام و عمل حول آگاهی افزایی بسیج کنند؛ که اگر این تشخیص درست بود ما الان باید به نقطه ای ایستا می رسیدیم در حالی که مشاهده میکنیم مسئله حجاب و عفاف به یک عارضه رو به رشد تصاعدی تبدیل شده است. پس تشخیص ما در این امر اشتباه بوده است.
دکتر حاج حسینی در ادامه با تکیه بر هندسه آموزه های ناب اسلامی به یکی از ریشه های بی حجابی و بد حجابی امروزی پرداختند و عنصر غیرت را که یکی از فضیلت های مردانه است مورد توجه قرار دادند و عنوان کردند که طبق آیات و روایات دینی ما شیوع بی حجابی و بد حجابی در زنان مقارن است با کمرنگ شدن غیرت در مردان؛ اما این سؤال پیش می آید که چه چیزی باعث کمرنگ شدن و بی اهمیت شدن غیرت در مردان و حتی زنان ما شده است؟! ایشان این پرسش را نیز از برآیند حوزه روایات موجود پاسخ میدهند و به دو مسئله اساسی که باعث مخدوش شدن این ساحت میشود اشاره کردند:
1. گسترش موسیقی در جامعه، صرف نظر از حلال بودن یا حرام بودن موسیقی
2. سبک زندگی، که قسمت اعظم آن تحت تأثیر تغذیه افراد است و اهمیت این موضوع را میتوان از کتب اخلاق بزرگان و تأکید آن ها بر تغذیه، طبع و مزاج افراد و تأثیری که بر صعود یا سقوط انسان دارد دریافت.
دکتر حاج حسینی گریزی نیز به فتنه 88 و اعترافات سرحلقه ی یکی از گروه های بزرگ دستگیر شده فتنه و برنامه ریزی آنها برای براندازی نظام زدند و گام های دشمن را برای رسیدن به هدف خود طبق اعترافات فرد دستگیر شده اینطور تعریف کردند: فاز اول اخلاق زدایی، با کف عمکرد حجاب زدایی و سقف عملکرد ارتباط نامشروع با محارم. فاز دوم دین زدایی، یعنی حمله اعتقادی به افراد و ایجاد شبهات برای آنها با پیشفرض عدم وجود حیا و عفت در آنها. فاز سوم نظام زدایی، که در این مرحله افراد از هر لحاظ آماده از بین بردن یک نظام اسلامی هستند. این دشمنی غرب با نظام جمهوری اسلامی نیز برخاسته از نیت و هدف غرب مبنی بر ایجاد یک دهکده جهانی که خود آمریکا ارباب این دهکده و همه جامعه جهانی رعیت او هستند؛ به وجود آمده است.
دکتر حاج حسینی فرمودند طبق دو آیه شریفه 204 و 205 سوره بقره، دشمنان خدا زمانی که به قدرت میرسند در زمین فساد و تباهی به وجود می آورند و به نابودی حرث و نسل می پردازند که در اینجا میتوان حرث را مقارن با آیه "نساءلکم حرث لکم"، زن دانست و اینطور برداشت کرد که دشمان خدا در زمین به دنبال اهلاک زن و نسل هستند؛ این کلیدی است یرای هر حرکتی، کلید رمز عملیات بی عفتی زن است. از آنجایی که نقطه گرانیگاه زن عنصر عفت است تا زمانی که این عنصر را در خود حفظ کند دارای کارکردهای زنانه خود است در غیر این صورت با از بین رفتن عفت، زن به ورطه هلاکت کشیده میشود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ خانهی وحشت!... جنایت جنسی در پارلمان انگلیس
🔺 گزارش تکان دهنده ۲۲۰ نفر از کارمندان پارلمان انگلیس درباره رفتار زورگویانه و اذیت و #آزار_جنسی به آنها توسط نمایندگان این کشور؛ پارلمانی که افراد جویای کار، آنرا محل کار رؤیایی میخوانند، کارمندانش آن را #خانه_وحشت میدانند.
📈 #آمار_زنازادگی در انگلیس مبتنی بر آمار بینالمللی نقشه خانواده جهانی ۲۰۱۷ بیش از ۴۸% است!
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 تبلیغاتی که نهاد خانواده را هدف قرار داده است!.
💢 آیا در یک خانواده روابط اعضای خانواده و همسران، در اولویت قرار دارد یا ارزش یک اپلیکیشن!!!
🔻بیتوجهی به حرف همسر، فقط به خاطر یک اپلیکیشن؟؟؟!!!
🔴 وقتی خانواده در رسانه درست تعریف نشود، چه انتظاری از دوام و استحکام آن داریم؟...
#دوام_خانواده
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رهبر_معظم_انقلاب
#سن_ازدواج
📌بلاشک یکی از چیزهایی که #باروری را محدود می کند، بالا رفتن سن ازدواج است.
⚠️چرا سن ازدواج در کشور ما بالا رفته است؟!
✅ مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، به #اطفاء_نیاز_جنسی و غریزهی جنسی احتیاج ندارد؟!
https://eitaa.com/umefafgaraei